با سلام خدمت بینندگان عزیز.میدونم تعجب کردید؟حقتونه که برنامه بدون تیتراژ پخش شه.تا شما باشید دیگه به تیتراژ برنامه گیزر ندید.
خوب.بدون هیچ بحثی می ریم سر اصل مطلب.امروز می خوایم به تحلیل وقایعی که در لیگ در حال روی دادنه بپردازیم.
امروز از حضور یکی از بازیکنان کار کشته و یکی از کاپیتانهای مطرح جام جهانی بهره مندیم.
هدویـــــــــــــــگ
همه ی ملت جادوگر:"ســـــــــــــــــــــــــــوت.هـــــــــــــــــــــــورا..."
گزارشکر:"خوب بسه جوگیزر نشید.هدویگ لطفا راجع به وقایع و نحوه ی پیشرفت جام جهانی توضیح مختصری به ما و بینندگان بدید."
هدویگ:"اول از همه از این روحیه ی جوان مردانه ی مردم تشکر می کنم که منو از خودشون می دونن.من از همینجا می گم که من متعلق به همه ی شمام.من عاشق مردمم.باور نمی کنید؟خوب به جهنم!"
گزارشگر:"اهم اهم!"
هدویگ:"بله داشتم می گفتم.روند تشکیل تیمها خوبه و سرعت مناسبی داره.تا حالا تیم خودمون(گریف یونایتد) ، تیم بلغارستان و تیم اسلیترین یونایتد تشکیل شدن و تیم ما حتی تمریناتشو هم شروع کرده."
گزارشگر:"ببخشید که حرفتونو قطع می کنم.دوستان اشاره می کنن که تیم پاور داس رو از قلم انداختید."
هدویگ:"چی؟تیم؟من اسم اونارو تیم نمی زارم.آقا یعنی چی وقتی همه آماده ان و کلی برنامه ریزی کردن یهو وزیر مثل زورو می پره وسط تاپیک عضویت و می گه که ما هم تیم دادیم.این که نشد تیم دادن آقا."
گزارشگر:"به هر حال اونا هم به عرصه ی رقابتها وارد شدن و به نظر میاد یکی از مدعیان جدی قهرمانی باشن.برای مقابله با این اقدام ناگهانی چه تعبیری اندیشیدید؟"
هدویگ:"ورود این تیم به لیگ هنوز در پرده ای از ابهام به سر می بره.همونطور که حتما مطلعید ستاد مبارزه با تخلفات کوییدیچ هم داره سخنان وزیر که هنگام معرفی تیم زده رو بررسی می کنه.مثل اینکه وزیر نقشه های پلید یکی از همتیمیهاش که دیگه نمی خوام اسمشو اینجا بیارم رو لو داده.امکان اینکه این تیم از جام جهانی محروم بشه خیلی زیاده."
گزارشگر:"اظهارات هدویگ رو شنیدیم.همکاران ما با وزیر مردمی ارتباط برقرار کردن و ایشون الان توی شومینه هستن(!)"
ناگهان سر وزیر از توی آتیش شومینه ای که گوشه ی سالن بود بیرون میاد.همه ی دوربینا به سمت وزیر می چرخن.
وزیر مردمی:"آقا حرفهای ایشون همه دروغه.واستا بیرون ببینمت.جرات داری بیا دم در ساختمون وزارت.حالتو می گیرم.حالا ببین"
و با صدای پاقی آتیش شومینه به حالت اولش بر می گرده.
هدویگ:"دیدید؟خودتون شاهد بودید که وزیر منو تهدید کرد.من شکایت می کنم آقا.این کارا چه معنی داره؟"
گزارشگر:"بینندگان عزیز قضیه داره به جاهای باریک می کشه.شما یه میان برنامه ببینید..."
و برفک.........................................................
آنلاینها
18 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
17
مهمانان
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

می بخشید ما از برنامه ی آنسوی کوییدیچ تماس می گیریم.مثل اینکه بد موقع مزاحم شدیم.