جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

19 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
17
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  170 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  288 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  274 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  347 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  251 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: جمعه 29 اردیبهشت 1385 19:07
نمایش جزئیات
آفلاین
جواب ریموس
من تجربه ای که خودم داشتم و مطمئن بودم من یا یه کاربری که تا وارد شده هیچ فرقی نداریم من 1 سال قبل از این که وارد رول بشم مثل خیلی ها به گالری سایت سر می زدم مقالات می خوندم خیلی جاها می رفتم جز رول سایت اما خوب بعد از 1 سال که وارد رول شدم دیدم بهترین قسمت سایت رولشه...من چشمام بازه ولی مال تو بسته اس چرا؟!!
چون من کل اعضای ایفای نقش رو گفتم من اعتراف می کنم همیشه طنز نوشتم و برای خنده اما خیلی ها بودن طنز ننوشتن پست جدی زدن پست هدف دار زدن پس مطمئنآً نگاه شما به رول خندس اما برای من خیلی چیزاس خیلی ها با پا گذاشتن تو همین رول نوشتنشون زیرو رو شده...
مشکل شما قدیمی ها اینه که هنوزم فقط با شیکم با حاجی با فلانی با بهمانی پست زدن رو بلدین تا یه دوره ایفای نقش اعضاش عوض می شن و یه عده می رن
می گن نه بابا ایفای نقش که بچه بازیه و اینا...ما مدیر شدیم ایفای نقش جمع می کنیم...کاربراشم حذف می کنیم...این کارو کن بعد با این شرایطی که الان برات توضیح می دم بگو میخواین چکار کنین؟!!
اینا حرفه شماست چون نمی تونین خودتون رو با رول جدید وقف بدین هرکسی با جایگاهی داره رولش تغییر می کنه!!
غریبه که بینمون نیستم من داشتم از غصه می مردم وقتی دراکو وزیر شد پستاش برای من هیچ معنایی نداشت در حالی که قدیمی بود و خیلی وقت تو رول بود ولی پستاش خوندن نداشت
اما تا وزیر شد رول براش اهمیت جدیدی پیدا کرد می تونم بگم بدون استثنا تمام پستاش رو خوندم و واقعا رولش یه دفه از خیلی ها بهتر شده و یکی از بهترین رول نویس ها شد...
نظر منم اینه همه جادوگران بدرد می خوره،همه قسمتاش...
اما یه کم که می گذره می بینی دیگه چیزی نمونده از کتاب شیش که درباره اش بحث کنی!!
خوب فرض کنیم بحث هایی که راجب کتاب بود به انتهاش رسید اشکال نداره می مونه گالری مقالات اخبار این همه جا حالا دو ستا انجمن دیگه کارایی نداشت...
فیلم هفتم تموم شد...کتابم تموم شد رولینگم مرد...
شما می خوای سایت به کجای هر پاتر برسه دیگه...
من می مونم و تو همین شخصیت ها...

یه عده مقاله می فرستن که همون داستان نویسی می شه...
رولم جمع کنید
میم مونن یه عده که با هم می رن بیرون

و کلا استفاده از سایت خیلی محدود میشه...

فقط همین الان رو نبین ریموس جان یه کم به آینده سایت نگا کن...

میشه بگید وقتی این شرایط پیش اومد شما به عنوان یک وب مستر می خوای سایت رو به کجا نزدیک کنی؟!!

جواب دراکو
خوب دقیقا با حرفات موافقم سبک بیان تو بهتر بود من دارم می گم چرا مثل سال های قبل فعال نبود...رول خیلی کسل کننده و چرت داره میشه...و اونم هزار دفه گفتم ولی خوب دلیل ندیدم که بگم چون هر دفه با توجه شایان مواجه شدم و فقط زمانی هم که دلایل و مشکلات رول رو گفتم جز دعوا چیزی ندیدم...
من رول از هر چیزی برام مهم تره و حاجی شاهد من یه شب ساعت 1 تا 5 صبح فقط راجب مشکلات رول با حاجی صحبت می کردم و نتیجه گریم هامون رو هم زدم و کلی حرف زدم یکی از خوبمون گفت چون تو گفتگو با ناظران گفتی من اصلا حرفات رو نمی خونم و من فهمیدم خوب وقتی خودتون نمی خواین رولی بمونه من چرا کاسه داغ تر آش شم ولی خوب دیدم خودم اگه بخوام تو جادوگران بمونم فقط می تونم تو رولش فعالیت کنم پس من علاقه دارم تا رولی مثل قبل و بهتر داشته باشیم

جواب بیل ویزلی
جواب شما اینه که منم می تونم صبح تاشب آن باشم ولی بدرد سایت نخورم بعد شما بیا از من تقدیر و تشکر کن بگو چون تو زیاد آن بودی و از زندگیت زدی ما نباید به تو ایرادی بگیریم...
در ضمن شما میری میدویی بابا این عله دکتر صبح می رفته می شسته تا شب سر بقیه هم داد می زنه هرچی هم الان سرتون داد می زنن زیر سر همین عله بید
در آخر من از حرف هاش شما یه نتیجه گرفتم که می گی اینا خیلی زحمت می کن و با این مشکلات برای سایت آن میشن
قبول دارم زحمت کشیدن تشکر هم می کنیم اگه اینجوری باشه به نظر من باید مدیری انتخاب کنن که وقت آزاد داشته باشه...انرژی داشته باشه انگیزه داشته باشهو مخ خلاق
وسلام و علیک فقط برای یه دفه هم شده مدیرای عزیز جبهه نگیرین ما نیومدیم با هم دعوا کنیم یا کشتی بگیریم که اومدیم تا یه تصمیم برای رول بگیریم همیشه نتیجه حرف های من این بوده
دو تا مدیر دعوا کردن یه عده کاربر این وسط فقط گفتن ما از فلانی حمایت می کنیم ما از بهمانی فعالیت می کنیم یه عده هم می گن اینجا که جاش نیست ما نمی خونیم باشه برای بعد من حذفتون می کنم و این حرفا...

یه دفه بیاد صلح آمیز فقط برای اینکه یه نتیجه درست بگیریم و رول رو درست حسابی کنیم با هم صحبت کنیم...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: جمعه 29 اردیبهشت 1385 17:31
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام دوست

من شخصا اصلا دوست ندارم توي اين تاپيك مطلب بنويسم، چون هر وقت اينجا زياد پست مي خوره، اختلاف هاي بي ارزش در بين اعضاي سايت بالا ميگيره. اما اين بار رو احساس كردم بايد چند تا نكته كوچيك بگم.

نقل قول:
ققنوس نوشته:
مثل اینکه مدیر ها به همین چند دسته تقسیم شدن...
1-اسمایل درست کن نقاشی بکش بچسبون تو سایت...
مدیری که من دیدم هنوز شخصیت ها رو نمی دونه یا حداقل شخصیتی که شماره 6 حرف اولش الف و گرفته نشده رو بره نگا کنه ببین همچین شخصیتی هست یا نه و الکی اعلام می کنه این شخصیت نیست...این مثال بود از این شتباها کم نیست
2-مدیری که سالی صد سالی یه بار آن میشه...عمده فعالیت اظهار وجود و بیرون کردن عده ای از تالار برای نشون دادن قدرت...
3-مدیری که فقط معرفی شخصیت می کرد...
4-مدیری که غیب شده اصلا نیست ولی هنوزم وب مستر یا مدیره
5-مدیری که...

به نظر من اين جور صحبت كردن در مورد مديرا بي انصافيه. من الان كه خودم سربازم، مي فهمم كه علي با چه مشكلاتي براي سايت وقت ميزاشته. وقتي از صبح ساعت 5 تا 4 اندازه يه اسب دويدي، رژه رفتي، داد و بيداد و بد و بيراه شنيدي، بعدش تازه اگه هم مرخصي داشته باشي خيلي بايد مرد باشي كه از خستگي غش نكني و بياي توي سايت. اون هم بياي تو سايت و هر كي بياد قرقر كنه و شكايت و گله. و البته اين فقط يه نمونه بود و هر كدوم از بچه ها يه نحوي درگير اين مسائل هستند.

مديرا لااقل اونهايي كه من بيشتر ميشناسم، هر كدومشون با كلي مشكلات زندگي و خانوادگي ميان اينجا وقت ميزارن. آدمهاي الافي هم نيستند كه براي خوش گذراني بيان اينجا يا از روي تنبلي و بي حالي پست نزنن يا توي رول فعاليت نكنن. تنها علاقه و تعلقشون به سايته كه باعث ميشه بيان اينجا وگرنه تا حالا سايت رو به حال خودش ول كرده بودن و مي رفتن دنبال مسائل به ظاهر مهمتر زندگيشون. با اين اوصاف استفاده از اين عناوين براي مديرا از انصاف به دوره.

نكته آخر هم اينكه اين جوري مطلب نوشتن و اين نوع ادبيات، در شان يه پاتريست نيست. انتقاد سازنده ادبيات مخصوص خودش رو داره كه زير سوال بردن شخصيت و توانايي هاي افراد جز اون نيست. اين رو نبايد فراموش كنيم كه اگر ما بقيه را به راحتي متهم كنيم، بقيه به همون راحتي مي تونن ما رو محكوم كنن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بیل ویزلی در 1385/2/29 17:34:43
ویرایش شده توسط بیل ویزلی در 1385/2/29 17:39:55
Soon we must all face the choice
between what is right and what is easy

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: جمعه 29 اردیبهشت 1385 16:25
نمایش جزئیات
آفلاین
ريموس جان من تمام صحبتهای شما رو قبول دارم اما شاید ققنوس یه کم منظورش رو بد رسونده باشه .
من خودم به یه زبون دیگه حرفهای ققنوس رو میزنم تا شاید منظورش رو برسونم .

هدف اصلی علی تو این سایت رول پلینگ نیست !! این رو گفته و نشون هم داده و برای همه ثابت شده که در درجه اول رول سایت رو قرار نمیده و حق هم داره .
اما باید قبول کرد که این رول پلینگ سایت بوده که باعث شده خیلی ها به این سایت دلبستگی پیدا کنند و لااقل یه توجه کوچیک شاید بهش بد نباشه .
اگر یه نگاه سرسری به اعضای اصلی ( شناخته شده ) سایت بندازیم میبینیم که نود درصدشون اصلا در خارج رول فعالیت انچنانی ندارند ...
در واقع علت اصلی دورهم جمع شدن این اعضا بدون شک رول سایت بوده !
تو این دوران امتحانات هم همیشه ( لااقل این سه سالی که من دیدم ) رسم بوده که رول سایت کمی میخوابه و البته امسال شدتش چندین برابر سالهای قبل بوده و منظور اصلی اینکه در این دوران اگر افرادی مثل مديريت سایت در رول پلینگ شرکت کنند شاید بتونه مفید باشه و کمکی به این وضعیت بکنه .
البته با وارد شدن لرد جدید ، اوضاع یه کم بهتر شده و لااقل بهونه ای برای فعالیت شده اما با کارهای کوچیک و ساده ای مثل پست زدن مدیرا شاید این وضعیت تغییر کنه .
یه پیشنهاد هست ودلیلی بر درست یا غلط بوده این تز نیست و راهکاری هست که شاید ( تنها شاید ) بتونه مفید واقع بشه .
کار مديريت سایت کسی شک نداره که ایفای نقش نیست و کارهای دیگه ای شما دارید که شاید کسی خبر نداشته باشه ... مثلا این چند روزه که هر کدوم از افراد تیم مديريت تا اونجایی که من خبر دارم هر کدومشون یه مسئولیتی بهشون داده شده و خوب مسلمه که افرادی مثل ما شاید اصلا اونها رو ندونیم و دلیل انتقادها هم همین نااگاهی باشه ولی چیزی که بیشتر باعث نشون دادن فعالیت میشه از دید همه ، رول پلینگ سایت هست ... چه درست و چه غلط !

من خودم هفته قبل به پویان صحبت کردم و بارها گفتم فکر میکردم کار یک وزير در این سایت اینکه به رول پلینگ سایت کمک کنه و تو این مدت دو ماه قبل تمام کارهام رو بر این اساس قرار دادم چون پیش خودم میگفتم وقتی تیم مدیریت کمی سرش شلوغه و شاید به چنین کاری نرسه یا توجهی زیادی بهش نداره ، یه فردی مثل وزیر که برای انتخابش ده روز رول پلینگ سایت به طور افتضاح و وحشتناکی خوابید ، چنین وظیفه ای رو به عهده داره و فعالیتهایی که انجام میدادم همش بر این اساس بود اما شنیدم که کار یک وزير صرفا برای نظارت در انجمن وزارت و در کنارش یک ایفای نقشی بوده و برای همینه که فعالیت خودم به شخصه در این زمینه کمتر شد چون احساس میکنم تا این مدت اشتباه فکر میکردم و اگر فعالیتم کمتر شده به همین دلیله وگرنه همین امروز هم هیچ مشکلی مثل کنکور یا امتحانات خرداد که همه دارن رو ندارم و میتونم فعالیت کنم . ( جواب موضوعی که ققنوس مطرح کرد )

شما هم صرفا از این دید به این صحبتها نگاه کنید که یه راهکار هست که شاید بتونه به وضعیت رول پلینگ سایت کمک کنه و کسی در کار و مسئولیتهای دیگه شما شک نداره ولی کمی هم به رول پلینگ سایت توجه کنید و لااقل با شرکت کردن در اون ، حتی شده یک بار امتحانش کنید که چه نتیجه ای داره ... امتحانش که ضرر نداره !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
برای نحوه برخوردتون متاسفم!
ارسال شده در: جمعه 29 اردیبهشت 1385 14:44
نمایش جزئیات
آفلاین
عجب بساطی درست کرده این حذب! واسه سایت...من چند جای دیگه هم خونده بودم این نظریات شایان توجه شمارو، ولی قصد جواب دادن نداشتم چرا که فکر می کردم چشماتون بازتر از این حرفا باشه که محیطی مثل جادوگران رو فقط خلاصه کنید توی ایفای نقش و بعدم هرچی دلتون خواست بار مدیریت کنید...فکر کردم این حرفا به صرف شوخی و یه کم بیشتر سرحال شدنه...اما مثل اینکه چشما بسته تر از این حرفاس...

من نمیدونم چرا شما ایفای نقش شده همه زندگیتون توی سایت...و چرا هروقت میخواید در مورد موفقیت فکر کنید میگید عضو خوب اونه که رول بزنه و ملت بخندن و بعدم بشه بهترین توی ایفای نقش، و احتمالا قاعده تون بعد از اینم میشه ناظر شدن و هرکی هم بهترین ناظر شد باید بشه مدیر! و کسانی که قبلا مدیر بودن باید جلوش تعظیم کنن و سیستم رو تحویلش بدن...

کلا باید دوستانی رو که اینطور فکر می کنن نسبت به موضعشون روشن کنم، البته قاعدتا باید خودشون بدونن...ولی از اونجا که به هر دلیلی نمیدونن، باید بگم که اساسا سایت نیازی به فعالیت عمده ی ایفای نقش، یا بیشتر خندیدن و یا هرچیز دیگه ای که شما اسمشو میذارید ایفای نقش، نداره! رول پلیینگ قسمتی از فعالیتهای سایته که الزامی هم به وجودش نیست...شما اگه مطالب همین تاپیک رو از ابتدا بخونید می فهمید که حرفهای الانتون در مورد فعالیت مدیرا یا بررسی اوضاع ایفای نقش، چقدر تکراریه! بارها و بارها این موضوع قبلا بررسی شده و هدف سایت کاملا واضح و مشخصه...موضع مدیریت از قبل این بوده که ما هرچه بیشتر جادوگران رو نزدیک کنیم به محیطی که کتابهای هری پاتر داره، چرا که صرفا اینجا سایت هواداران هری پاتره و نه هواداران ایفای نقش! بازم تکرار می کنم که ایفای نقش فقط بخشی از برنامه های سایته، و بچه گانه س اگه آقایون فکر کنن هرکی تونست روحیه ایفای نقش قویتری داشته باشه میتونه یه مجموعه رو هم هدایت کنه...

اما از یه زاویه ی دیگه اگه بخوایم بررسی کنیم، شما میگید که چرا مدیر جادوگران نمیاد تو فعالیت ایفای نقش شرکت کنه...اینو اگه یه ایراد بخوایم حساب کنیم، وارده! ولی مساله اینجاست که اصلا توی رول بودن یا نبودن ایرادی حساب نمیشه! ما اعضای سایت رو آزاد گذاشتیم که توی ایفای نقش فعالیت بکنن یا نکنن، و اگه میخوان فعالیت کنن باید تابع ضوابط ایفای نقش باشن، اما سوال من از شما اینه: اعضای ایفای نقش سایت چه نسبتی از مجموعه ی اعضا رو تشکیل میدن؟ آیا غیر از اینه که سایت ما در حال حاضر بیشتر از پنج هزار شناسه ی ثبتی داره و حتی یک دهم این رقم هم عضو ایفای نقش نیستن؟ و نهایتا...اعتقاد شما اینه که فقط سیصد چهارصد نفری که توی ایفای نقش هستن از جادوگران لذت می برن...؟

سرتونو درد نیارم...مجموعا باید بگم برای تقسیم بندی ققنوس عزیز در مورد مدیرا هم واقعا متاسفم...بعضیا میان نمک سایت رو میخورن و بعد نمکدون میشکنن! مدیری که شما میگی اسمایلی میسازه و نقاشی میچسبونه، اگه نبود به جرات میتونم بگم اصلا ایفای نقشی نمیموند که الان شما و بقیه توش جولان بدین! فعالیتی که کوییرل عزیز برای سایت کرده و وقت فراوونی که گذاشته و میذاره به هیچکس پوشیده نیست...یا، شما مطمئن باش اگه همون مدیری که غیب شده تو غیبت نباشه سایتی نمیمونه که شما توش نظریه بدی، ولی اگه مجموعه ی ایفای نقش و اعضاش که شمام جزءشون هستی رو هم حذف کنیم، این سایت باز هم سرجاش میمونه! در مورد بقیه نظراتت هم دیگه چیزی نمیگم...اگه از دید شما من صد سال یه بار اینجا میام و کاری هم نمیکنم جز نشون دادن قدرتم، اصلا مهم نیست...انقدر خاک این سایتو خوردم که اینطور انتقادای با چشم بسته ناراحتم نکنه... اما این رفتار و برخورد، دودش نهایتا به چشم خودتون میره...چشمایی که معلوم نیست کی میخواد باز بشه...

به دلایلی که بالا گفتم، قرار دادن مدیر برای ایفای نقش، اونطور که شما خواستین نه الزامی داره و نه نیاز هست...همین مقدار وقتی هم که الان از مدیریت برای رول تلف میشه از سر این مجموعه زیاده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 29 اردیبهشت 1385 11:42
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا یکی نمی خواد یه تحول اساسی به این رول بده بابا وزیرم یه جونی داشت...خوب بیچاره از خستگی مرد...خیی خوب کار کردا وضع رول بهتر از قبل شد...ولی خوب دیگه خسته شد اونم کم کم
...اما بازم می گیم که این کتابه که تموم میشه و چیزی که می مونه همین روله چیزی که با اومدن وزیر هم به تکامل خودش نرسیده 100%اگه مدیرا هم در رول به صورت قوی شرکت می کردن این رول خیلی قوی تر از این حرفا بود...
البته نه این که شرکت نمی کنن...ولی وقتی تو رول میان پست می زنن که یه نفر صداش در بیاد شما ها چرا تو رول فعالیت می کنید...من به عینه دیدم توی مدیران بعد از امپراطور تاریکی تنها کسی که بازم یه کم تو رول فعالیت داشت و یعنی عمده فعالیتش رول بود سالازار بود...
و این طور که به نظر میاد جرم مدیرایی که تو رول فعالیت می کنن سنگینه و زود تر از این حرفا شوت می شن...
مثل اینکه مدیر ها به همین چند دسته تقسیم شدن...
1-اسمایل درست کن نقاشی بکش بچسبون تو سایت...
مدیری که من دیدم هنوز شخصیت ها رو نمی دونه یا حداقل شخصیتی که شماره 6 حرف اولش الف و گرفته نشده رو بره نگا کنه ببین همچین شخصیتی هست یا نه و الکی اعلام می کنه این شخصیت نیست...این مثال بود از این شتباها کم نیست
2-مدیری که سالی صد سالی یه بار آن میشه...عمده فعالیت اظهار وجود و بیرون کردن عده ای از تالار برای نشون دادن قدرت...
3-مدیری که فقط معرفی شخصیت می کرد...
4-مدیری که غیب شده اصلا نیست ولی هنوزم وب مستر یا مدیره
5-مدیری که...

نمی دونم وظایف برای مدیران تعریف شده اینجوری باشه...یا اینکه یه قوانین براشون هست و صرفا تشریفاتی هست قوانین....
ولی کاش کاربرای ساده ای مثل ما هم می دونستن مدیریت چه صلاحیتی باید داشته باشه...
ولی بحث کلی نتیجه گیری اینکه خیلی خوبه یه مدیر فقط برای رول بود حداقل فکر کنم اگه هفته ای هم یه بار میومد خیلی بیشتر از مدیرای دیگه بدرد می خورد چون تجربه کردم همچین چیزی رو...
اگر فعالیت بیش از حد مدیران تو رول جرمه که بر می گرده به خودتون...اما اگه جرم نیست حداقل یه نفرو بالا سر این رول بذارین...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ققنوس در 1385/2/29 11:45:03
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: پنجشنبه 21 اردیبهشت 1385 17:42
نمایش جزئیات
آفلاین
خب !

یک سری تاپیک ها هستش ، که مثلا با اون ها کاری داری . می خوای توی اون ها پست بزنی . خب ، معمولا این تاپیک ها فقط چند پست آخرش خوانده میشه ، اونم برای این که داستان دستت بیاد ! اگر کسی فقط برای این کار اومده باشه ، پس کاری به پست های قبلی نداره !

یه سری تاپیک های دیگه هم هستش که اصلا آدم خوشش میاد بره از اول بخونه ! حتی اگر با خواندن چند پست آخر بتونیم داستان رو بفهمیم ، باز هم ارزش دوباره خواندن پست رو داره !

باز هم این کار رو هم وقت مشخص می کنه و هم خود تاپیکش !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آن چه ثابت و برجاست ، ثابت و برجا نیست . دنیا این چنین که هست نمی ماند .
برتول برشت

ارسال شده در: پنجشنبه 21 اردیبهشت 1385 09:13
نمایش جزئیات
آفلاین
من خیلی از تاپیکهای قدیمی رو که توشون رول میزنم و یا حتی پست میزنم از اول میخونم مثل نیروگاه اتمی ، دژ مرگ ، کلوپ و ....
حتی بیست پست اول این تاپیک رو هم خوندم
علتشم فکر میکنم بیشتر وقت آزاد و مطلع شدن از وضعیت جادوگران در سالهای گذشته و ... بوده .
ولی الان بیشتر پستهای جدید رو میخونم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 اردیبهشت 1385 07:43
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

خوب من رول های قدیمی رو میخونم البته همه رو نخوندم ولی اکثر اون ها رو خوندم بعضی از تاپیک ها که قفل هم شده رو چند بار خوندم

ولی دلایل : من بیشتر وقتم رو توی این سایت میگذرونم یعنی هر وقت به اینترنت وصل میشم این سایت رو هم باز میکنم برای همین تقریبا بیشتر بخش ها رو دیدم
به نظر من تاپیک های قدیمی خیلی جالب هستش اصلا شکل نگارششون با این جدید ها فرق فوکوله
در کل جالبه دیگه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 اردیبهشت 1385 02:54
نمایش جزئیات
آفلاین
یک سوال از همه دارم مخصوصا علاقه مندان به رولپلینگ!
آیا شما رولهای سال82 و 83 رو می خونید یا تنها رولهای آخر هر انجمن رو می خونید؟

خیلی دلم می خواد بدونم چند نفر مثل من قدیمی هارو می خونن و انکه دلیل اونا چیه؟

شاید یکم بی ربط باشه ولی جایی بهتر پیدا نکردم سوالمو مطرح کنم خیلی دلم می خواست رو این موضوع بحث کنم ولی متاسفانه تا 23 خرداد نیستم! ولی جواب بدید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: سه‌شنبه 12 اردیبهشت 1385 14:15
نمایش جزئیات
آفلاین
لرد عزیز .
خودت بهتر از هر کس دیگه ای میدونی که من عضو ارتش مرگخواران نیستم . پس هیچ لزومی نمیبینم که تاپیکهایی که مربوط به مرگخواران هست و یا ولدمورت یا دوستانش در آن دستور عمل داده اند رو بخونم و ببینم لرد چی گفته و چی نگفته .

اگر این موضوع انقدر مهم بودش باید میامدین توی خود تاپیک اعلام میکردید . تا همه بدونن . یه کسی مثل من که عضو ارتش سیاه نیست چه دلیلی داره که بیاد در تاپیک های غیر رول و دستور العمل های لرد رو بخونه .

من کلا به تاپیک هایی که به من ربط نداره نگاهم نمیکنم . حالا از کجا باید بدونم که لرد عزیز اومدن برای فلان تاپیک در فلان جا قانون تعیین کردند ؟

اگر نمیخواهید کسی جایی چیزی ننویسه حداقل اون بالاش بزرگ بنویسین : (( این تاپیک مختص ملت سیاه و مرگخوار )) اونوقت اگر اومدم چیزی نوشتم هر بلایی خواستید سر رولم بیارید . شما یه چیزی رو با خودتون هماهنگ میکنید انتظار دارید همه هم بفهمن !

کرام نوشته :

نقل قول:
به نظر من یه سری تاپیک جدید بزنید و طرحو اونجا ادامه بدید

لرد جواب داده :

نقل قول:

ما هم دقیقا همین کار رو کردیم!

لرد عزیز قبل از اینکه بگین ما هم دقیقا این کار رو کردیم بهتره که با دقت متن کرام رو بخونین :

کرام قبلش توضیح داده :

نقل قول:

در این فروم ازادیه و هیچ کس نمیتونه تعیین تکلیف کنه مگر اینکه مدیران انجمن دستور بدن

فکر میکنم در اینجا کاملا به وضوح توضیح داده شده که تنها مدیران میتونند جلوی آزادی فروم رو بگیرند . پس در نتیجه شما که مدیر نیستید . پس نمیتونید جلوی کاری رو بگیرید مگر با اجازه مدیران . پس این موضوع مثل روز روشنه که تا مدیران اجازه چنین کارهایی رو به شما ندن شما هم نمیتونید پست دیگران رو پاک کنید . مگر اینکه از نظارت سیر شده باشید که اون بحثش جداست .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!