جواب ریموس
من تجربه ای که خودم داشتم و مطمئن بودم من یا یه کاربری که تا وارد شده هیچ فرقی نداریم من 1 سال قبل از این که وارد رول بشم مثل خیلی ها به گالری سایت سر می زدم مقالات می خوندم خیلی جاها می رفتم جز رول سایت اما خوب بعد از 1 سال که وارد رول شدم دیدم بهترین قسمت سایت رولشه...من چشمام بازه ولی مال تو بسته اس چرا؟!!
چون من کل اعضای ایفای نقش رو گفتم من اعتراف می کنم همیشه طنز نوشتم و برای خنده اما خیلی ها بودن طنز ننوشتن پست جدی زدن پست هدف دار زدن پس مطمئنآً نگاه شما به رول خندس اما برای من خیلی چیزاس خیلی ها با پا گذاشتن تو همین رول نوشتنشون زیرو رو شده...
مشکل شما قدیمی ها اینه که هنوزم فقط با شیکم با حاجی با فلانی با بهمانی پست زدن رو بلدین تا یه دوره ایفای نقش اعضاش عوض می شن و یه عده می رن
می گن نه بابا ایفای نقش که بچه بازیه و اینا...ما مدیر شدیم ایفای نقش جمع می کنیم...کاربراشم حذف می کنیم...این کارو کن بعد با این شرایطی که الان برات توضیح می دم بگو میخواین چکار کنین؟!!
اینا حرفه شماست چون نمی تونین خودتون رو با رول جدید وقف بدین هرکسی با جایگاهی داره رولش تغییر می کنه!!
غریبه که بینمون نیستم من داشتم از غصه می مردم وقتی دراکو وزیر شد پستاش برای من هیچ معنایی نداشت در حالی که قدیمی بود و خیلی وقت تو رول بود ولی پستاش خوندن نداشت
اما تا وزیر شد رول براش اهمیت جدیدی پیدا کرد می تونم بگم بدون استثنا تمام پستاش رو خوندم و واقعا رولش یه دفه از خیلی ها بهتر شده و یکی از بهترین رول نویس ها شد...
نظر منم اینه همه جادوگران بدرد می خوره،همه قسمتاش...
اما یه کم که می گذره می بینی دیگه چیزی نمونده از کتاب شیش که درباره اش بحث کنی!!
خوب فرض کنیم بحث هایی که راجب کتاب بود به انتهاش رسید اشکال نداره می مونه گالری مقالات اخبار این همه جا حالا دو ستا انجمن دیگه کارایی نداشت...
فیلم هفتم تموم شد...کتابم تموم شد رولینگم مرد...
شما می خوای سایت به کجای هر پاتر برسه دیگه...
من می مونم و تو همین شخصیت ها...
یه عده مقاله می فرستن که همون داستان نویسی می شه...
رولم جمع کنید
میم مونن یه عده که با هم می رن بیرون
و کلا استفاده از سایت خیلی محدود میشه...
فقط همین الان رو نبین ریموس جان یه کم به آینده سایت نگا کن...
میشه بگید وقتی این شرایط پیش اومد شما به عنوان یک وب مستر می خوای سایت رو به کجا نزدیک کنی؟!!
جواب دراکو
خوب دقیقا با حرفات موافقم سبک بیان تو بهتر بود من دارم می گم چرا مثل سال های قبل فعال نبود...رول خیلی کسل کننده و چرت داره میشه...و اونم هزار دفه گفتم ولی خوب دلیل ندیدم که بگم چون هر دفه با توجه شایان مواجه شدم و فقط زمانی هم که دلایل و مشکلات رول رو گفتم جز دعوا چیزی ندیدم...
من رول از هر چیزی برام مهم تره و حاجی شاهد من یه شب ساعت 1 تا 5 صبح فقط راجب مشکلات رول با حاجی صحبت می کردم و نتیجه گریم هامون رو هم زدم و کلی حرف زدم یکی از خوبمون گفت چون تو گفتگو با ناظران گفتی من اصلا حرفات رو نمی خونم و من فهمیدم خوب وقتی خودتون نمی خواین رولی بمونه من چرا کاسه داغ تر آش شم ولی خوب دیدم خودم اگه بخوام تو جادوگران بمونم فقط می تونم تو رولش فعالیت کنم پس من علاقه دارم تا رولی مثل قبل و بهتر داشته باشیم
جواب بیل ویزلی
جواب شما اینه که منم می تونم صبح تاشب آن باشم ولی بدرد سایت نخورم بعد شما بیا از من تقدیر و تشکر کن بگو چون تو زیاد آن بودی و از زندگیت زدی ما نباید به تو ایرادی بگیریم...
در ضمن شما میری میدویی بابا این عله دکتر صبح می رفته می شسته تا شب سر بقیه هم داد می زنه

هرچی هم الان سرتون داد می زنن زیر سر همین عله بید
در آخر من از حرف هاش شما یه نتیجه گرفتم که می گی اینا خیلی زحمت می کن و با این مشکلات برای سایت آن میشن
قبول دارم زحمت کشیدن تشکر هم می کنیم اگه اینجوری باشه به نظر من باید مدیری انتخاب کنن که وقت آزاد داشته باشه...انرژی داشته باشه انگیزه داشته باشهو مخ خلاق
وسلام و علیک فقط برای یه دفه هم شده مدیرای عزیز جبهه نگیرین ما نیومدیم با هم دعوا کنیم یا کشتی بگیریم که اومدیم تا یه تصمیم برای رول بگیریم همیشه نتیجه حرف های من این بوده
دو تا مدیر دعوا کردن یه عده کاربر این وسط فقط گفتن ما از فلانی حمایت می کنیم ما از بهمانی فعالیت می کنیم یه عده هم می گن اینجا که جاش نیست ما نمی خونیم باشه برای بعد من حذفتون می کنم و این حرفا...
یه دفه بیاد صلح آمیز فقط برای اینکه یه نتیجه درست بگیریم و رول رو درست حسابی کنیم با هم صحبت کنیم...