هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

هری پاتر نسخه موبایل

مسابقات لیگالیون کوییدیچ را قدم به قدم با تحلیل و گزارشگری حرفه‌ای دنبال کنید و جویای نتایج و عملکرد تیم‌ها در هر بازی شوید. فراموش نکنید که تمام اعضای جامعه جادویی می‌توانند برای هواداری و تشویق دو تیم مورد علاقه‌شان اقدام کنند. (آرشیو تحلیل کوییدیچ)

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان

Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
پیام زده شده در: ۱۶:۲۵ جمعه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۵

دراکو مالفویold

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۱:۱۶ چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۳
آخرین ورود:
۱۳:۲۶ یکشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۶
از وزارت سحر و جادو
گروه:
مـاگـل
پیام: 1028
آفلاین
ريموس جان من تمام صحبتهای شما رو قبول دارم اما شاید ققنوس یه کم منظورش رو بد رسونده باشه .
من خودم به یه زبون دیگه حرفهای ققنوس رو میزنم تا شاید منظورش رو برسونم .

هدف اصلی علی تو این سایت رول پلینگ نیست !! این رو گفته و نشون هم داده و برای همه ثابت شده که در درجه اول رول سایت رو قرار نمیده و حق هم داره .
اما باید قبول کرد که این رول پلینگ سایت بوده که باعث شده خیلی ها به این سایت دلبستگی پیدا کنند و لااقل یه توجه کوچیک شاید بهش بد نباشه .
اگر یه نگاه سرسری به اعضای اصلی ( شناخته شده ) سایت بندازیم میبینیم که نود درصدشون اصلا در خارج رول فعالیت انچنانی ندارند ...
در واقع علت اصلی دورهم جمع شدن این اعضا بدون شک رول سایت بوده !
تو این دوران امتحانات هم همیشه ( لااقل این سه سالی که من دیدم ) رسم بوده که رول سایت کمی میخوابه و البته امسال شدتش چندین برابر سالهای قبل بوده و منظور اصلی اینکه در این دوران اگر افرادی مثل مديريت سایت در رول پلینگ شرکت کنند شاید بتونه مفید باشه و کمکی به این وضعیت بکنه .
البته با وارد شدن لرد جدید ، اوضاع یه کم بهتر شده و لااقل بهونه ای برای فعالیت شده اما با کارهای کوچیک و ساده ای مثل پست زدن مدیرا شاید این وضعیت تغییر کنه .
یه پیشنهاد هست ودلیلی بر درست یا غلط بوده این تز نیست و راهکاری هست که شاید ( تنها شاید ) بتونه مفید واقع بشه .
کار مديريت سایت کسی شک نداره که ایفای نقش نیست و کارهای دیگه ای شما دارید که شاید کسی خبر نداشته باشه ... مثلا این چند روزه که هر کدوم از افراد تیم مديريت تا اونجایی که من خبر دارم هر کدومشون یه مسئولیتی بهشون داده شده و خوب مسلمه که افرادی مثل ما شاید اصلا اونها رو ندونیم و دلیل انتقادها هم همین نااگاهی باشه ولی چیزی که بیشتر باعث نشون دادن فعالیت میشه از دید همه ، رول پلینگ سایت هست ... چه درست و چه غلط !

من خودم هفته قبل به پویان صحبت کردم و بارها گفتم فکر میکردم کار یک وزير در این سایت اینکه به رول پلینگ سایت کمک کنه و تو این مدت دو ماه قبل تمام کارهام رو بر این اساس قرار دادم چون پیش خودم میگفتم وقتی تیم مدیریت کمی سرش شلوغه و شاید به چنین کاری نرسه یا توجهی زیادی بهش نداره ، یه فردی مثل وزیر که برای انتخابش ده روز رول پلینگ سایت به طور افتضاح و وحشتناکی خوابید ، چنین وظیفه ای رو به عهده داره و فعالیتهایی که انجام میدادم همش بر این اساس بود اما شنیدم که کار یک وزير صرفا برای نظارت در انجمن وزارت و در کنارش یک ایفای نقشی بوده و برای همینه که فعالیت خودم به شخصه در این زمینه کمتر شد چون احساس میکنم تا این مدت اشتباه فکر میکردم و اگر فعالیتم کمتر شده به همین دلیله وگرنه همین امروز هم هیچ مشکلی مثل کنکور یا امتحانات خرداد که همه دارن رو ندارم و میتونم فعالیت کنم . ( جواب موضوعی که ققنوس مطرح کرد )

شما هم صرفا از این دید به این صحبتها نگاه کنید که یه راهکار هست که شاید بتونه به وضعیت رول پلینگ سایت کمک کنه و کسی در کار و مسئولیتهای دیگه شما شک نداره ولی کمی هم به رول پلینگ سایت توجه کنید و لااقل با شرکت کردن در اون ، حتی شده یک بار امتحانش کنید که چه نتیجه ای داره ... امتحانش که ضرر نداره !!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه

برای نحوه برخوردتون متاسفم!
پیام زده شده در: ۱۴:۴۴ جمعه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۵

ریموس  لوپین old

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱:۴۷ یکشنبه ۲۱ دی ۱۳۸۲
آخرین ورود:
۱:۳۳ دوشنبه ۱۱ دی ۱۳۸۵
گروه:
مـاگـل
پیام: 245
آفلاین
عجب بساطی درست کرده این حذب! واسه سایت...من چند جای دیگه هم خونده بودم این نظریات شایان توجه شمارو، ولی قصد جواب دادن نداشتم چرا که فکر می کردم چشماتون بازتر از این حرفا باشه که محیطی مثل جادوگران رو فقط خلاصه کنید توی ایفای نقش و بعدم هرچی دلتون خواست بار مدیریت کنید...فکر کردم این حرفا به صرف شوخی و یه کم بیشتر سرحال شدنه...اما مثل اینکه چشما بسته تر از این حرفاس...

من نمیدونم چرا شما ایفای نقش شده همه زندگیتون توی سایت...و چرا هروقت میخواید در مورد موفقیت فکر کنید میگید عضو خوب اونه که رول بزنه و ملت بخندن و بعدم بشه بهترین توی ایفای نقش، و احتمالا قاعده تون بعد از اینم میشه ناظر شدن و هرکی هم بهترین ناظر شد باید بشه مدیر! و کسانی که قبلا مدیر بودن باید جلوش تعظیم کنن و سیستم رو تحویلش بدن...

کلا باید دوستانی رو که اینطور فکر می کنن نسبت به موضعشون روشن کنم، البته قاعدتا باید خودشون بدونن...ولی از اونجا که به هر دلیلی نمیدونن، باید بگم که اساسا سایت نیازی به فعالیت عمده ی ایفای نقش، یا بیشتر خندیدن و یا هرچیز دیگه ای که شما اسمشو میذارید ایفای نقش، نداره! رول پلیینگ قسمتی از فعالیتهای سایته که الزامی هم به وجودش نیست...شما اگه مطالب همین تاپیک رو از ابتدا بخونید می فهمید که حرفهای الانتون در مورد فعالیت مدیرا یا بررسی اوضاع ایفای نقش، چقدر تکراریه! بارها و بارها این موضوع قبلا بررسی شده و هدف سایت کاملا واضح و مشخصه...موضع مدیریت از قبل این بوده که ما هرچه بیشتر جادوگران رو نزدیک کنیم به محیطی که کتابهای هری پاتر داره، چرا که صرفا اینجا سایت هواداران هری پاتره و نه هواداران ایفای نقش! بازم تکرار می کنم که ایفای نقش فقط بخشی از برنامه های سایته، و بچه گانه س اگه آقایون فکر کنن هرکی تونست روحیه ایفای نقش قویتری داشته باشه میتونه یه مجموعه رو هم هدایت کنه...

اما از یه زاویه ی دیگه اگه بخوایم بررسی کنیم، شما میگید که چرا مدیر جادوگران نمیاد تو فعالیت ایفای نقش شرکت کنه...اینو اگه یه ایراد بخوایم حساب کنیم، وارده! ولی مساله اینجاست که اصلا توی رول بودن یا نبودن ایرادی حساب نمیشه! ما اعضای سایت رو آزاد گذاشتیم که توی ایفای نقش فعالیت بکنن یا نکنن، و اگه میخوان فعالیت کنن باید تابع ضوابط ایفای نقش باشن، اما سوال من از شما اینه: اعضای ایفای نقش سایت چه نسبتی از مجموعه ی اعضا رو تشکیل میدن؟ آیا غیر از اینه که سایت ما در حال حاضر بیشتر از پنج هزار شناسه ی ثبتی داره و حتی یک دهم این رقم هم عضو ایفای نقش نیستن؟ و نهایتا...اعتقاد شما اینه که فقط سیصد چهارصد نفری که توی ایفای نقش هستن از جادوگران لذت می برن...؟

سرتونو درد نیارم...مجموعا باید بگم برای تقسیم بندی ققنوس عزیز در مورد مدیرا هم واقعا متاسفم...بعضیا میان نمک سایت رو میخورن و بعد نمکدون میشکنن! مدیری که شما میگی اسمایلی میسازه و نقاشی میچسبونه، اگه نبود به جرات میتونم بگم اصلا ایفای نقشی نمیموند که الان شما و بقیه توش جولان بدین! فعالیتی که کوییرل عزیز برای سایت کرده و وقت فراوونی که گذاشته و میذاره به هیچکس پوشیده نیست...یا، شما مطمئن باش اگه همون مدیری که غیب شده تو غیبت نباشه سایتی نمیمونه که شما توش نظریه بدی، ولی اگه مجموعه ی ایفای نقش و اعضاش که شمام جزءشون هستی رو هم حذف کنیم، این سایت باز هم سرجاش میمونه! در مورد بقیه نظراتت هم دیگه چیزی نمیگم...اگه از دید شما من صد سال یه بار اینجا میام و کاری هم نمیکنم جز نشون دادن قدرتم، اصلا مهم نیست...انقدر خاک این سایتو خوردم که اینطور انتقادای با چشم بسته ناراحتم نکنه... اما این رفتار و برخورد، دودش نهایتا به چشم خودتون میره...چشمایی که معلوم نیست کی میخواد باز بشه...

به دلایلی که بالا گفتم، قرار دادن مدیر برای ایفای نقش، اونطور که شما خواستین نه الزامی داره و نه نیاز هست...همین مقدار وقتی هم که الان از مدیریت برای رول تلف میشه از سر این مجموعه زیاده!

پیام زده شده در: ۱۱:۴۲ جمعه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۵

کارآگاه ققنوس

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۶:۲۶ سه شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۸۳
آخرین ورود:
۱۷:۴۳:۱۴ شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۲
از در کنار دمبول
گروه:
مـاگـل
پیام: 911
آفلاین
آقا یکی نمی خواد یه تحول اساسی به این رول بده بابا وزیرم یه جونی داشت...خوب بیچاره از خستگی مرد...خیی خوب کار کردا وضع رول بهتر از قبل شد...ولی خوب دیگه خسته شد اونم کم کم
...اما بازم می گیم که این کتابه که تموم میشه و چیزی که می مونه همین روله چیزی که با اومدن وزیر هم به تکامل خودش نرسیده 100%اگه مدیرا هم در رول به صورت قوی شرکت می کردن این رول خیلی قوی تر از این حرفا بود...
البته نه این که شرکت نمی کنن...ولی وقتی تو رول میان پست می زنن که یه نفر صداش در بیاد شما ها چرا تو رول فعالیت می کنید...من به عینه دیدم توی مدیران بعد از امپراطور تاریکی تنها کسی که بازم یه کم تو رول فعالیت داشت و یعنی عمده فعالیتش رول بود سالازار بود...
و این طور که به نظر میاد جرم مدیرایی که تو رول فعالیت می کنن سنگینه و زود تر از این حرفا شوت می شن...
مثل اینکه مدیر ها به همین چند دسته تقسیم شدن...
1-اسمایل درست کن نقاشی بکش بچسبون تو سایت...
مدیری که من دیدم هنوز شخصیت ها رو نمی دونه یا حداقل شخصیتی که شماره 6 حرف اولش الف و گرفته نشده رو بره نگا کنه ببین همچین شخصیتی هست یا نه و الکی اعلام می کنه این شخصیت نیست...این مثال بود از این شتباها کم نیست
2-مدیری که سالی صد سالی یه بار آن میشه...عمده فعالیت اظهار وجود و بیرون کردن عده ای از تالار برای نشون دادن قدرت...
3-مدیری که فقط معرفی شخصیت می کرد...
4-مدیری که غیب شده اصلا نیست ولی هنوزم وب مستر یا مدیره
5-مدیری که...

نمی دونم وظایف برای مدیران تعریف شده اینجوری باشه...یا اینکه یه قوانین براشون هست و صرفا تشریفاتی هست قوانین....
ولی کاش کاربرای ساده ای مثل ما هم می دونستن مدیریت چه صلاحیتی باید داشته باشه...
ولی بحث کلی نتیجه گیری اینکه خیلی خوبه یه مدیر فقط برای رول بود حداقل فکر کنم اگه هفته ای هم یه بار میومد خیلی بیشتر از مدیرای دیگه بدرد می خورد چون تجربه کردم همچین چیزی رو...
اگر فعالیت بیش از حد مدیران تو رول جرمه که بر می گرده به خودتون...اما اگه جرم نیست حداقل یه نفرو بالا سر این رول بذارین...

ویرایش شده توسط ققنوس در تاریخ ۱۳۸۵/۲/۲۹ ۱۱:۴۵:۰۳

[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo

پیام زده شده در: ۱۷:۴۲ پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵

ماروولو گانتold

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۴:۰۳ شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۸۴
آخرین ورود:
۱۰:۳۹ یکشنبه ۱۱ تیر ۱۳۸۵
از تالار اسلایترین میرم بیرون !!!
گروه:
شناسه‌های بسته شده
پیام: 168
آفلاین
خب !

یک سری تاپیک ها هستش ، که مثلا با اون ها کاری داری . می خوای توی اون ها پست بزنی . خب ، معمولا این تاپیک ها فقط چند پست آخرش خوانده میشه ، اونم برای این که داستان دستت بیاد ! اگر کسی فقط برای این کار اومده باشه ، پس کاری به پست های قبلی نداره !

یه سری تاپیک های دیگه هم هستش که اصلا آدم خوشش میاد بره از اول بخونه ! حتی اگر با خواندن چند پست آخر بتونیم داستان رو بفهمیم ، باز هم ارزش دوباره خواندن پست رو داره !

باز هم این کار رو هم وقت مشخص می کنه و هم خود تاپیکش !

آن چه ثابت و برجاست ، ثابت و برجا نیست . دنیا این چنین که هست نمی ماند .
برتول برشت

پیام زده شده در: ۹:۱۳ پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵

مرگخواران

بلیز زابینی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۱:۳۸ جمعه ۲۵ شهریور ۱۳۸۴
آخرین ورود:
دیروز ۱۰:۳۷:۱۴
از یخچال خانه ریدل
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
مرگخوار
پیام: 1709
آفلاین
من خیلی از تاپیکهای قدیمی رو که توشون رول میزنم و یا حتی پست میزنم از اول میخونم مثل نیروگاه اتمی ، دژ مرگ ، کلوپ و ....
حتی بیست پست اول این تاپیک رو هم خوندم
علتشم فکر میکنم بیشتر وقت آزاد و مطلع شدن از وضعیت جادوگران در سالهای گذشته و ... بوده .
ولی الان بیشتر پستهای جدید رو میخونم

پیام زده شده در: ۷:۴۳ پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵

آناکین مونتاگ old

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۹:۰۲ شنبه ۷ شهریور ۱۳۸۳
آخرین ورود:
۱۳:۵۸ یکشنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۰
از 127.0.0.1
گروه:
مـاگـل
پیام: 1391
آفلاین
با سلام

خوب من رول های قدیمی رو میخونم البته همه رو نخوندم ولی اکثر اون ها رو خوندم بعضی از تاپیک ها که قفل هم شده رو چند بار خوندم

ولی دلایل : من بیشتر وقتم رو توی این سایت میگذرونم یعنی هر وقت به اینترنت وصل میشم این سایت رو هم باز میکنم برای همین تقریبا بیشتر بخش ها رو دیدم
به نظر من تاپیک های قدیمی خیلی جالب هستش اصلا شکل نگارششون با این جدید ها فرق فوکوله
در کل جالبه دیگه

پیام زده شده در: ۲:۵۴ پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵

فلور دلاکورold

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲:۱۴ یکشنبه ۷ تیر ۱۳۸۳
آخرین ورود:
۴:۰۹ یکشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
از پاریس
گروه:
مـاگـل
پیام: 929
آفلاین
یک سوال از همه دارم مخصوصا علاقه مندان به رولپلینگ!
آیا شما رولهای سال82 و 83 رو می خونید یا تنها رولهای آخر هر انجمن رو می خونید؟

خیلی دلم می خواد بدونم چند نفر مثل من قدیمی هارو می خونن و انکه دلیل اونا چیه؟

شاید یکم بی ربط باشه ولی جایی بهتر پیدا نکردم سوالمو مطرح کنم خیلی دلم می خواست رو این موضوع بحث کنم ولی متاسفانه تا 23 خرداد نیستم! ولی جواب بدید

دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید

پیام زده شده در: ۱۴:۱۵ سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۵

مرگخواران

بلیز زابینی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۱:۳۸ جمعه ۲۵ شهریور ۱۳۸۴
آخرین ورود:
دیروز ۱۰:۳۷:۱۴
از یخچال خانه ریدل
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
مرگخوار
پیام: 1709
آفلاین
لرد عزیز .
خودت بهتر از هر کس دیگه ای میدونی که من عضو ارتش مرگخواران نیستم . پس هیچ لزومی نمیبینم که تاپیکهایی که مربوط به مرگخواران هست و یا ولدمورت یا دوستانش در آن دستور عمل داده اند رو بخونم و ببینم لرد چی گفته و چی نگفته .

اگر این موضوع انقدر مهم بودش باید میامدین توی خود تاپیک اعلام میکردید . تا همه بدونن . یه کسی مثل من که عضو ارتش سیاه نیست چه دلیلی داره که بیاد در تاپیک های غیر رول و دستور العمل های لرد رو بخونه .

من کلا به تاپیک هایی که به من ربط نداره نگاهم نمیکنم . حالا از کجا باید بدونم که لرد عزیز اومدن برای فلان تاپیک در فلان جا قانون تعیین کردند ؟

اگر نمیخواهید کسی جایی چیزی ننویسه حداقل اون بالاش بزرگ بنویسین : (( این تاپیک مختص ملت سیاه و مرگخوار )) اونوقت اگر اومدم چیزی نوشتم هر بلایی خواستید سر رولم بیارید . شما یه چیزی رو با خودتون هماهنگ میکنید انتظار دارید همه هم بفهمن !

کرام نوشته :

نقل قول:
به نظر من یه سری تاپیک جدید بزنید و طرحو اونجا ادامه بدید

لرد جواب داده :

نقل قول:

ما هم دقیقا همین کار رو کردیم!

لرد عزیز قبل از اینکه بگین ما هم دقیقا این کار رو کردیم بهتره که با دقت متن کرام رو بخونین :

کرام قبلش توضیح داده :

نقل قول:

در این فروم ازادیه و هیچ کس نمیتونه تعیین تکلیف کنه مگر اینکه مدیران انجمن دستور بدن

فکر میکنم در اینجا کاملا به وضوح توضیح داده شده که تنها مدیران میتونند جلوی آزادی فروم رو بگیرند . پس در نتیجه شما که مدیر نیستید . پس نمیتونید جلوی کاری رو بگیرید مگر با اجازه مدیران . پس این موضوع مثل روز روشنه که تا مدیران اجازه چنین کارهایی رو به شما ندن شما هم نمیتونید پست دیگران رو پاک کنید . مگر اینکه از نظارت سیر شده باشید که اون بحثش جداست .

پیام زده شده در: ۲۳:۴۳ دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۵

Irmtfan

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۲:۲۴ شنبه ۱۳ دی ۱۳۸۲
آخرین ورود:
۹:۵۷ چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۵
از پریوت درایو - شماره 4
گروه:
مـاگـل
پیام: 3125
آفلاین
فقط یه موردی که زیاد میبینم...
کسی که تاپیکی رو میزنه صاحب تاپیک نیست بلکه صاحب ایده هست و مالکیت فیزیکی نداره بلکه مالکیت معنوی داره... که باید رعایت بشه به همون صورت معنوی و اگه رعایت نشه همون طوری باید جواب بگیره ... کما اینکه بسیاری از ایده ها دزدی شده و تکرار شده از جمله مهمترین اونها این ایده تکراری و زنگ زده و بی معنی و چرند و ... و ... و وزیر اسموت هست که ته این ایده تا چاه ویل در دو سال گذشته دراومده و بهتر بوده افرادی که از عشاق این ایده بودن میرفتن همون پستا رو میخوندن به جای اینکه دیتابیس سایت و وقت و هزینه خودشون رو تلف کنن

در نتیجه هیچ تاپیکی صاحب نداره و کسی نمیتونه مخصوصا به دلیل زده شدن تاپیک توسط خودش ادعایی روی چیزی بکنه یا بگه کی پست بزنه یا نزنه ( تصور میکنم که این نکته واضح رو باید هر شش ماه یه بار برای کاربرانی که جدید وارد سایت میشن تکرار کنم یا بهتره بزاریم در پی ام خوش آمد گویی)
گفتم به این دلیل نمیتونه ولی طبق قوانین سایت ناظر هر کاری میتونه بکنه بی دلیل یا با دلیل آن چنان مهم نیست... میتونه بزنه هر چی پست تو فروم تحت نظارت هست دیلیت کنه بدون کوچکترین اطلاعی به کسی ... کاربر ها میتونن از ناظر شکایت کنن و مدیران این موضوع رو بررسی میکنن... نتیجه یا ناظر برکنار میشه یا کاربر مجاب میشه و ناظر برکنار نمیشه
در این سیستم همه چی سر جای خودش هست و هر کسی نقاط قوت و ضعفی داره ناظر به کاربر وابسته است و اختیار تام داره ولی جایگاه لرزانی داره ... از طرفی مدیر جایگاه محکم ولی بدون اختیار داره

Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.

پیام زده شده در: ۲۳:۰۷ دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۵

تام ریدلold

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱:۳۲ پنجشنبه ۶ بهمن ۱۳۸۴
آخرین ورود:
۱۳:۵۳ پنجشنبه ۶ دی ۱۳۸۶
از آنگباند
گروه:
مـاگـل
پیام: 150
آفلاین
نقل قول:
یعنی چی که فقط مرگخوارها میتونن اونجا پست بزنن ؟ کجای تاپیک گفته بودین مرگخوارها میتونن بیان رول بزنن ؟ پس دیگه ما بوووقیم دیگه . من نیام توی خانه ریدل ها پست بزنم چون که لرد نمیخواد ؟ مگه بحثمون اینجا به این موضوع ختم نشد که هیچ محدودیتی ایجاد نکنین حالا باید پستهامو پاک کنید ؟

به قسمت ها ی پایین توجه کنید:

نقل قول:
طبق توضیحاتی که در تاپیک طرح رول پلیینگ خانه ی ریدل ها اومد ، این تاپیک بر پا می شه تا کلازیوم سیاه ، میدان کشتار جادوی سیاه و یاران اش رو شاهد باشیم!

و حالا گوشه ای از توضیحاتی که چند دفعه توی اون تاپیک اومده:

نقل قول:
در این راستا که ردای سیاه ِلرد سیاه بر سر همه ی مرگ خوارانش گسترده و پهنه ، طرح ویژه ی خادمان سایه ، در خانه ی پدری لرد سیاه - که ننگ بر صاحبان مشنگ اش باد - به اجرا در خواهد آمد!

و این یکی:

نقل قول:
هر کس ( حتی جادوگرانی که مرگ خوار نیستند) مایله که در این طرح شرکت کنه ، باید به دسته ی خادمان سیاهی بپیونده و زیر سای های آرمیده ی سرزمین تاریکی (!) قرار بگیره!

این فکری بود که من و چند نفر از دوستان از جمله جد بزرگوار سالازار اسلیترین کبیر و سایه ی لرد سیاه پیتر پتیگرو روش وقت گذاشتیم و ارائه دادیم تا جو مرگ خواری رو یه قدری تقویت کنیم و فعالیت طرف تاریک رو افزایش بدیم! چون به نظر می رسید که یه قدری عشق و علاقه زیادی شده و اون مفهوم دو دسته بودن سایت از بین رفته! ( و انتقاد هایی که از اتفاق نیافتادن جنگ ها به من وارد می شه کاملا وارده1 منتها شرایط بر پایی جنگ ها وجود نداره ما سعی کردیم به این دلیل که همه انتظار جنگ ها رو دارن و باید هم وجودداشته باشه یه سری شرایط رو فراهم کنیم!)

این ایده بابت این بود که مرگ خوار ها رو تشویق به فعالیت بیشتر و حرفه ای تر و بی طرف ها رو تشویق به مرگ خوار بودن بکنیم!

همون طور که در بالا می بینید دست کم برای خود ِ من و چند تن از دوستان کاملا واضحه که طرح ویژه ی مرگ خوار هاست.( جرج ویزلی هم پستی تی همین تاپیک زده بود که پام شد و اون بدون اینکه توضیح اشافه ای بگیره متوجه این موضوع شده بود که باید برای شرکت در طرح و این تاپیک به طرف سیاه ماحق بشه! البته گویا!)

در همین راستا یک تاپیک با اسم کلازیوم سیاه باز شد که چون صاحب ایده اش من بودم این طرح اختصاص داده شد به این طرح ِ مرگ خوار ها!
منتها در تایپک های دیگه ی طرح اعم از دژ مرگ چون صاحب ایده من نیستم و راه اندازان دیگه ای داشته ، همچنان به فعالیت معمول خودش ادامه می ده . با این تفاوت که عملکرد مرگ خواران اون تو ارزش گزاری می شه!
می بینید که حتی ارزش گزاری رو صرفا برای مرگ خواران باب کردیم و محدودیتی در این جور تاپیک های قدیمی موجود نیست!

اصولاحربه این بوده که با استفاده از جذابیت طرح تعداد مرگ خوار ها و فعالیتشون رو بیشتر کنیم! اگر قرار باشه هر کسی شکمی بیاد و کار بکنه که نمی شه، خب وقت بی خودی که نداشتیم بذاریم روی ان مسئله!

همین حالا می تونید پست آلبوس دامبلدور رو توی دژ ببینید که دست بر قضا ایده ی خوبی هم هست و توسط مرگ خوار ها و من ازش استقبال خواهد شد.

همون طور که می بینی بلیز پستت بدون توجه به همه این ها زده شده و پاک شده! مسئله اجکت کردن تو از ارتش نیست! اون به خودت بستگی داره. برای من یکی که اهمیت ویژه ای نداشته که بخوام به خاطرش باهات لج بکنم رفیق!

نقل قول:
به نظر من یه سری تاپیک جدید بزنید و طرحو اونجا ادامه بدید

ما هم دقیقا همین کار رو کردیم!

نقل قول:
اون پست ارزشیتو توی تالار رو یادته . کشتی لرد سیاه . حالا معلوم میشه اصلا از نقد ناراحت نمیشی

بلیز جان! شما نقدت رو زیادی جدی گرفتی نه من! من اصولا یادم رفته بود!

به هر حال باشد که رستگار شوید!
ما که شدیم!

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید
شما نمی توانید از نوع تاپیک استفاده کنید.
شما نمی توانید از HTML در نوشته های خود استفاده کنید
شما نمی توانید امضای خود را فعال/غیر فعال کنید
شما نمی توانید صفحه pdf بسازید.
شما نمی توانید پرینت بگیرید.

[جستجوی پیشرفته]

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.