نقل قول:
یعنی چی که فقط مرگخوارها میتونن اونجا پست بزنن ؟ کجای تاپیک گفته بودین مرگخوارها میتونن بیان رول بزنن ؟ پس دیگه ما بوووقیم دیگه . من نیام توی خانه ریدل ها پست بزنم چون که لرد نمیخواد ؟ مگه بحثمون اینجا به این موضوع ختم نشد که هیچ محدودیتی ایجاد نکنین حالا باید پستهامو پاک کنید ؟
به قسمت ها ی پایین توجه کنید:
نقل قول:
طبق توضیحاتی که در تاپیک طرح رول پلیینگ خانه ی ریدل ها اومد ، این تاپیک بر پا می شه تا کلازیوم سیاه ، میدان کشتار جادوی سیاه و یاران اش رو شاهد باشیم!
و حالا گوشه ای از توضیحاتی که چند دفعه توی اون تاپیک اومده:
نقل قول:
در این راستا که ردای سیاه ِلرد سیاه بر سر همه ی مرگ خوارانش گسترده و پهنه ، طرح ویژه ی خادمان سایه ، در خانه ی پدری لرد سیاه - که ننگ بر صاحبان مشنگ اش باد - به اجرا در خواهد آمد!
و این یکی:
نقل قول:
هر کس ( حتی جادوگرانی که مرگ خوار نیستند) مایله که در این طرح شرکت کنه ، باید به دسته ی خادمان سیاهی بپیونده و زیر سای های آرمیده ی سرزمین تاریکی (!) قرار بگیره!
این فکری بود که من و چند نفر از دوستان از جمله جد بزرگوار سالازار اسلیترین کبیر و سایه ی لرد سیاه پیتر پتیگرو روش وقت گذاشتیم و ارائه دادیم تا جو مرگ خواری رو یه قدری تقویت کنیم و فعالیت طرف تاریک رو افزایش بدیم! چون به نظر می رسید که یه قدری عشق و علاقه زیادی شده و اون مفهوم دو دسته بودن سایت از بین رفته! ( و انتقاد هایی که از اتفاق نیافتادن جنگ ها به من وارد می شه کاملا وارده1 منتها شرایط بر پایی جنگ ها وجود نداره ما سعی کردیم به این دلیل که همه انتظار جنگ ها رو دارن و باید هم وجودداشته باشه یه سری شرایط رو فراهم کنیم!)
این ایده بابت این بود که مرگ خوار ها رو تشویق به فعالیت بیشتر و حرفه ای تر و بی طرف ها رو تشویق به مرگ خوار بودن بکنیم!
همون طور که در بالا می بینید دست کم برای خود ِ من و چند تن از دوستان کاملا واضحه که طرح ویژه ی مرگ خوار هاست.( جرج ویزلی هم پستی تی همین تاپیک زده بود که پام شد و اون بدون اینکه توضیح اشافه ای بگیره متوجه این موضوع شده بود که باید برای شرکت در طرح و این تاپیک به طرف سیاه ماحق بشه! البته گویا!)
در همین راستا یک تاپیک با اسم کلازیوم سیاه باز شد که چون صاحب ایده اش من بودم این طرح اختصاص داده شد به این طرح ِ مرگ خوار ها!
منتها در تایپک های دیگه ی طرح اعم از دژ مرگ چون صاحب ایده من نیستم و راه اندازان دیگه ای داشته ، همچنان به فعالیت معمول خودش ادامه می ده . با این تفاوت که عملکرد مرگ خواران اون تو ارزش گزاری می شه!
می بینید که حتی ارزش گزاری رو صرفا برای مرگ خواران باب کردیم و محدودیتی در این جور تاپیک های قدیمی موجود نیست!
اصولاحربه این بوده که با استفاده از جذابیت طرح تعداد مرگ خوار ها و فعالیتشون رو بیشتر کنیم! اگر قرار باشه هر کسی شکمی بیاد و کار بکنه که نمی شه، خب وقت بی خودی که نداشتیم بذاریم روی ان مسئله!
همین حالا می تونید پست آلبوس دامبلدور رو توی دژ ببینید که دست بر قضا ایده ی خوبی هم هست و توسط مرگ خوار ها و من ازش استقبال خواهد شد.
همون طور که می بینی بلیز پستت بدون توجه به همه این ها زده شده و پاک شده! مسئله اجکت کردن تو از ارتش نیست! اون به خودت بستگی داره. برای من یکی که اهمیت ویژه ای نداشته که بخوام به خاطرش باهات لج بکنم رفیق!
نقل قول:
به نظر من یه سری تاپیک جدید بزنید و طرحو اونجا ادامه بدید
ما هم دقیقا همین کار رو کردیم!
نقل قول:
اون پست ارزشیتو توی تالار رو یادته . کشتی لرد سیاه . حالا معلوم میشه اصلا از نقد ناراحت نمیشی
بلیز جان! شما نقدت رو زیادی جدی گرفتی نه من! من اصولا یادم رفته بود!
به هر حال باشد که رستگار شوید!
ما که شدیم!