قبل از همه به آوریل جان بگم چون این دو تا ورد هیچ شباهتی با هم نداشتند و مقتلند و واسه اینکه کسی قاطی نکنه بعدش هم جون این ورد جالبه تو دو تا پست جدا میارمشون...دلخور نشی
اسم لاتین: Avada Kedavra
به فارسی: آواداکداورا
یکی از ظلسمهای نابخشودنی که یدون ایجاد هیچ اثری شخص رو از بین میبره و دیگه لازم نیست بگم که فقط هری ازش در رفته اصلا تمام کتاب هری و این طلسم...
اول بگم مخترع طلسم معلوم نیست و برای اجراش هم روش خاصی نیست ولی طبق گفته مودی به پشتوانه جادویی زیادی لازم داره طوری که اگه هرکدوم از شاگردها اون موقع تو کلاس میخوندن این طلسم رو به سمت مودی هیچ اتفاقی نمی افتاد....ظس سعی نکنین بار اوا اجراش کنین...
ریشه یابی...
کلمه avada یا آوادا یه کلمه به زبان آرامی هست که به معنای من میکشم / من نابود میکنم
از آنجاییکه kedavra کداورا یعنی "همانطور که گفتم"
بنابراین کلا معنی میدهد من میکشم همانطور که گفتم
من میکشم چنانکه گفتم من نابود میکنم چون گفتم
جالبه که عین همین طلسم هست "abara kedavra"
اینو دیگه خودم اختراع کردم که میشه
من میسازم چون گفتم
من خلق میکنم همانطور که گفتم
*** جالبه بدونید که زبون آرامی یکی از قدیمیتریت زبانها تو دنیاست که 3000 سال قدمت داره...و کتاب قدیمی آفرینش تمدن بابلیها به این زبون نوشته شده ...دانیال نبی و ارزا و عیسی هم به این زبون حرف میزدند.(اینجوری حدس زده میشه ولی حدس به یقین). توده های کوچیک مردمی هستند که به این زبان در این کشورها صحبت میکنند:
ارمنستان، آذربایجان، ایران، عراق، اسراییل، گرجستان، لبنان، روسیه، سوریه و ترکیه..دقیقا کشورهایی که قدمت تاریخی خیلی بالایی دارند...(زبان عبری هم تو خانواده این زبونه)