جواب من به ناظر و ناظر به من:
ارسال شده در: شنبه 23 اردیبهشت 1385 14:53
آخرین ورود: جمعه 3 آذر 1385 16:21
از: The city of Sun - La ciudad del So - BCN
با سلام
اولا رفتم پست قبلی رو ویرایش کردم...انصافا هم شمردم 3 تا غلط تایپی داشتم 1 هم یه حرف اضافه نوشته بودم نه جوری که قابل فهم نباشه ، اسنیپ را نوشته بودم اسبیپ خوب اینو همه میفهمن.
بعدش آقای ناظر محترم و گرامی
نه آدم کشتم نه به کسی توهین کردم نه کاری خلاف عرف و قوانین انجمن ها و پست ها کردم...میتونستید با یه لحن بهتر و با تهدید کمتر با من صحبت کنید...اگر میخواهید گزارش کنید پستهایی رو گزارش کنید که توش کلمات زشت مینویسند یا توهین میکنند گزارش کنید نه یه پست کوچیک که جمعا 3 یا 4 یا 5 تا غلط تایپی داره...
مطمئنم که کارهای مهم تر و سخت تر داشته باشید...امیدوارم که تازه ناظر نشده باشید و من اولین طعمه گناهکار...
ولی در هر صورت احترام به اشخاص هم نتایج مثبت داره هم راحت تر کار رو پیش میبره...
یه لطف دیگه هم هم اگر انجام بدهید اسم خودتون رو به عنوان امضا پای اخطارتون بنویسید که اگر ما هم خواستیم از عملکرد ناظرها انتقاد یا تمجید کنیم بدونیم چه کسی هست...
از همه دوستان هم که در هنگام خوندن پست من غلط های املایی من باعث رنجششون شد عذر میخوام...
راستی اگر لطف کنید این پست من رو پاک نکنید کمال تشکر رو ازتون دارم...چون همانقدر که شما به عنوان ناظر حق ویرایش پست من و نوشتن اخطار پایین پست من رو داشته باشید همانقدر هم من حق توضیح و گذاشتن توجیه رو دارم...یا اگر من پست قبی رو که ویرایش کردم بخونید اگر ایرادی مجدد نداشت اخطارتون رو پاک کنید. ممنون و تشکر
مطشکرم و با ارزه پوذش
savaroos esnapa
سلام خدمت دوست رنجور
دست شما درد نکنه که پستها رو ویرایش کردی و من هم در مورد تعداد غلط های کمی شک دارم.منم نگفتم که شما آدمی کشته و یا به کسی توهین کردین،در کل من تو نظارت خیلی جدی هستم و این تهدید نبود!!در ضمن فقط پست قبل نبود...یه نگاه به بقیه پستات بکنی منظورمو میفهمی منم همون اول گزارش نمیکنم گفتم اگر تکرار شه.هممون خوب میدونیم که پروفسور کوییرل حساسیت زیادی در این مورد به خرج میدن.
اتفاقا من تازه ناظر شدم و چیزی در حدود اوایل اردیبهشت و شما مطمئن باشین اولین (طعمه...؟!) شخصی نیستین که من بهش تذکز میدم و مطمئن باشین به جز شما تابه حال هیچ کس از روش نظارت من شکایتی نداشته!!
در مورد نام ناظر اولا که من فونت مخصوص برای ویرایش دارم و ثانیا اینکه زیر تاریخ پست وشته میشه چه کسی ویرایش کرده و هم در توضیحات فروم نام ناظرین اومده.
چشم اون اخطار هم اگه غلطی نباشه یا کم باشه مطمئن باشین که اگر غلطی نباشه یا کم باشه پاک میشه.
با تشکر
ناظر(توماس جانسون)
ویرایش شده توسط Severus-Snape در 1385/2/23 14:57:11
ویرایش شده توسط Severus-Snape در 1385/2/23 15:01:18
ویرایش شده توسط توماس جانسون در 1385/2/23 16:57:38