جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  60 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  172 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  188 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: جمعه 5 خرداد 1385 15:17
نمایش جزئیات
آفلاین
ساخته ماشینه زمان بدسته اناکین مونتاگ
بله طی اخباره تازه بدست رسیده اناکین با ساخت ماشینه زمان به اینده مسافرت کرده و حتی برای مدرک عکسی هم اورده و در امضایش گذاشته انم عکسه پیری هایه هدوییگ...!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1385/3/5 15:20:22
همیشه وقتی از فردی نتیجه میگیرید که او را به نتیجه ی اخرش یعنی مرگ برسانید
نیکولو ماکیاولی
ارسال شده در: جمعه 5 خرداد 1385 13:11
نمایش جزئیات
آفلاین
نیک بی سر به قتل رسید

به گزارش خبر نگار ما نیک بی سر که خبر ازدواج هدویگ و یک ساحره از خاندان مالفوی رو اعلام کرده بود به طرض مشکوکی به قتل رسید
همینک هدویگ به جرم قتل در بازداشت میباشد ولی خبری از اون ساحره که احتملا قاطل اصلی هستش نیستش
جه جلب

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 4 خرداد 1385 23:02
نمایش جزئیات
آفلاین
خواستگاري هدويگ از دياناي مرگخوار
طبق آخرين اخبار رسيده، هدويگ معروف به پر طلايي از مرگخوار معروف، ديانا مالفوي خواستگاري كرد؟؟؟؟؟؟؟؟
هدويگ پر طلايي به خبرنگاران ما گفت:
هدفش از اين اقدام، گامي براي صلح ميان سفيدها و سياهان بوده و هيچگونه علاقه وعشقي در كار نبوده است.
ما در اينجا به او و دياناي عزيز تبريك عرض ميكنيم.:bigkiss:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیک بی سر در 1385/3/4 23:04:28
ویرایش شده توسط نیک بی سر در 1385/3/5 11:31:29
[size=large][color=000066]من ديگه تو امضام هيچي نميزارم. هيچي هم نميگم.
به يه نوع ج�
ارسال شده در: پنجشنبه 4 خرداد 1385 22:02
نمایش جزئیات
آفلاین
آلبوس دامبلدور پوکیده شد!

طبق اخبار رسیده از یکی از خبرنگاران فوق ارزشی ما مخ آلبوس دامبلدور بر اثر فشار زیاده وارده به رگهای ناحیه مخ مخ وی به فنا رفت !
کفتر وی کمی وی را وی نمود و بعد پرهای وی همچون بالش سوراخی وی وی شد !

دومبول را به سنت مانگو منتقل کرده اند اما کفتر وی با چند لگد به کناری انداخته شد!

خبرنگار اعزامی واحد دومبول شناسی* به سنتمانگو مراجعت فرموده . دکتران به او فرموده که مخ وی کمی تا قسمتی افتابی رگ به رگ و پوکیده شده است!

علت این سانحه هنوز مبهم است .

-----------------------------------------------------------------------
* هزاران نفر شبو روز در این واحد کار میکنند تا شاید شخصیت این پیر مرد را بشناسند .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارتیموس در 1385/3/5 11:38:04
[مواظب افکارت باش که تبدیل به گفتار می شود.
مواظب گفتارت باش که تبدیل به رفتارت می شود.
مواظب رفتارت
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 اردیبهشت 1385 22:31
نمایش جزئیات
آفلاین
کوییریل وب مستر یا بروس علی

طبقه اخرین اخبار که خودم میدم امروز با حملات مکرر و نا گهانیه یک صورتی پوش مواجه شدم بعد از کمی تامل فهمیدم که او که بود بله درست است او کوییریل بود من حتی مورده توجه رسانه ها قرار گرفتم ان ها عکسی به من دادند که تویه اواتارمه اما هر چی التماس کردم که کی این برنامه پخش میشه نگفتن که نگفتن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نیکولو ماکیاولی
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 اردیبهشت 1385 18:26
نمایش جزئیات
آفلاین
طبق اعلانیه ای كه 2 سال پيش به دستم رسيد سفيد ي در سايت وجود ندارد كه توانايي مقابله با لرد ولدمورت رو داشته باشه لطفا سعي خودتون رو بكنيد كه در سايت حد اقل 2 تا سفيد باقي بمونه كه ما بتونيم باهاشون دستو پنجول نرم كنيم در ضمن بزرگ ترين جادو گران از جمله يكي از وبمستر ها هم عضو سياهان است پس بريد بوق بزنيد ها ها ها
اين رو از جانب لرد مي نويسم كه گفته :
دیگر منتظر کسی نیستم!!
تو خدا دیگه اسم ننویسید!!
سفیدای بدبخت چی؟باید با هوا بجنگیم؟ممکنه خیلی هاتونو ببخشم به سفیدا تا نیرو داشته باشن
این همه نقشه کشیدم که با افراد نامرئی مبارزه کنیم!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هریپاتر را هنوز هم دوست میداریم
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 اردیبهشت 1385 16:52
نمایش جزئیات
آفلاین
مجله ی شایعه سازی چندی پیش اعلام کرد که وزیر رانت خواری کرده است و خبر هم تایید شد و به خاطر مقام وزارت این شخص وبه خاطر پارتی بازی ((که اصلآ تو کشور ما رایج نیست))
خبر تکذیب شد ولی طبق خبری مطمئن از خبر گذاری معتبر و
شهادت عضو قدیمی چوچانگ مشخص شد که وزیر به اتهامی بزرگ و نا بخشودنی دست زده است.

طبق اعلانیه ای که هم اکنون به دست ما رسید ویزیر که مردمی نامیده میشود به دسته ی مرگخواران پیوسته است و همچنین چند مشنگ را نیز کشته است و از دامبول با ارشاد هایی خواسته است که به لرد ولدمورت لرد کبیر سایه ها وب مستر (م) * تعظیم کند و بپیوندد .
این خبر تا زمانی که خود ویزیر از خود دفاع نکند تکذیب نمیشود.
*: مردمی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضو تیم دراگون (کوییدیچ)
مدیر کتابخانه ی گریفیندور ( خصوصی و محرمانه)
ارسال شده در: دوشنبه 25 اردیبهشت 1385 17:19
نمایش جزئیات
آفلاین
هوکی خیانتکار یا خدمت کار

طبق تازه ترین خبر هایه بدست رسیده هوکی اجنهی خانگی زیر دسته سرژ قصد به اسموت کردنه سرژ کرده است طبق گزارش حاصل هوکی شبا هنگام تو را من چشم...ببخشید شبا هنگام موقع خوابه سرژ قصد داشته اول ریش هایه سرژ و بعد کاملا او را اسموت کند ام طبقه گفته هایه مضنون او غافلگیر شده پس از اصرار هایه مکرر او سر خود را نشان داد و معلوم گشت که او به وسیله ی استادش به اسموتیت تن داده است

:evil

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1385/2/25 17:28:40
نیکولو ماکیاولی
ارسال شده در: یکشنبه 24 اردیبهشت 1385 18:39
نمایش جزئیات
آفلاین
خبرنگار اعزامی ما مرکز کاشت مو در سه روز و نصفه ای مصاحبه ای با آقایان بلرویچ و الکتو داشته اند که به شرح زیر می باشد متاسفانه آقای مونتاگ در آن زمان حضور نداشته است

گزارشگر:سلام آقای الکتو ما مطلع شدیم که شما عملیات انتحاری اسموت رو در اینجا اجرا کردید دلیل این انتخابتون چی بود؟
الکتو خنده ای تصنعی کرد و گفت:راستش دلایل مختلفی وجود داشت که من به علت کمبود وقت به بعضیشون اشاره می کنم 1:به خاطر ظاهر فریبندش2:به خاطر اینکه اینجا مغازمه و از اسموت شده ها پول هم می گیرم
گزارشگر دستی به موشهایش کشید و ادامه سوالا را پرسید:آیا این راسته که وزیر رو شما اسموت کردید؟
اینبار بلرویچ جواب داد و البته الکتو چندان تعجب نکرد
بلرویچ:بله !!بله!!ما اسموتش کردیم حتی خود من بردمش پیش کالین و نتیجش هم اون تصاویر زیبا بود که در پیام امروز چاپ شد

از پشت پنجره ردولف را می شد تشخیص داد که مشغول تماشای مغازه بود و همین طور لارا را که به نظر می آمد مشغول تحسین کردن رودولف است
گزارشگر:خوب من چند مورد سوال داشتم البته در مورد پست هاست
الکتو:مطمئن باشید که جواب میدیم
گزارشگر نفس راحتی کشید و پرسید:در اولین پست شما چرا پای سرژ رو وسط کشیدید؟
الکتو:به دلیل علاقه ی فراوان من به سرژ
گزارشگر:اون پست آخر شما که گفته بودید سیاه ها بیان چی بود
بلرویچ:به نظر ما یکی از راههای تمسخر سفیدها همین اسموت کردنه که جواب داده پس توصیه می کنم که تمام مرگخوارها در این امر شرکت کنن

گزارش به پایان رسید ولی چیزی را که ما نفهمیدیم این بود که چرا گزارشگر اسموت شده بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 24 اردیبهشت 1385 13:40
نمایش جزئیات
آفلاین
گزارشی در مجله ی شایعه سازی درست 3 روز بعد از گزارش آرشام......................................

هدیوگ در جادوگر TV در کنفرانسی حضوری شرکت کرد و به سوالات همه ی خبرنگاران پاسخ داد.در اینجا چند سوال منتخب از خبرنگاران را ذکر می کنیم:

خبرنگار:هدیوگ.بالاخره تو ققنوسی یا جغدی؟

هدویگ:خوب.ممنون از این که منو به این پرنده ی زیبا تشبیه کردید و در من اون زیبایی رو دیدید که منو با ققنوس یکی بدونید.ولی من همینجا اعلام می کنم که بر خلاف شایعه های موجود من فقط یه جغد هستم و نه بیشتر!

خبرنگار:پس اینکه گفتن شما این حقیقتو مخفی می کنید و اینکه این رسم درویشانه و .. دروغه؟

هدویگ:خدمت شما عرض کنم که بنده از همینجا با فونت xx-large و با رنگ Blue این خبر رو تکذیب می کنم!!!!!!

خبرنگار:پس هیچ راهی نداره که شما ققنوس باشی؟

هدویگ:ای بابا.صد دفعه گفتم من جغدم.حالا انقدر بگید من ققنوسم که منو ببرن پرامو بکنن کباب کنن بخورن.می دونید که گوشت ققنوس خیلی خوشمزه است

خوب این خبر در همینجا به پایان می رسه...

این گزارش توسط خود مجله ی شایعه سازی تکذیب شد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!