جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  111 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  229 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  228 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  312 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  220 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر خانه ریدل(مجوز تاپیک)
ارسال شده در: دوشنبه 19 تیر 1385 11:44
نمایش جزئیات
آفلاین
لرد سیاه سلامت باشد

سلام و روز بخیر می خواستم نظرتون رو در مورد تایپیک فوق سری تجسس بدونم تا لرد سیاه بتونه جاسوسانشو به انجمنم ها بفرست

ارادتمند شما آمایکیوس

----------------------------------------------------------------------
دوست عزیز !

برای در خواست تاپیک ، بهتر دونستم بهتون یادآور بشم که اولا ، باید در مورد تاپیک مورد درخواستتون کامل و به طور واضح و بدون ابهام توضیحاتی رو در پست درخواستتون بنویسید.
دوم ، این تاپیک قراره رول پلینگ باشه ؟ توضیح بدهید اگر واقعا خواستار مجوز تاپیک هستید !
به هر حال ، الان نظر خاصی در مورد این تاپیک ندارم !

لرد سیاه به سلامت باشند !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط زاخاریاس اسمیت در 1385/4/19 12:10:03
seems it never ends... the magic of the wizards :)
ارسال شده در: چهارشنبه 7 تیر 1385 19:04
نمایش جزئیات
آفلاین
يك درخواست و يك سوال !

درخواست : تاپيك " نيروگاه اتمي سياهان " رو باز كنين ! ( حيفه ... چون سوژه ي جالبيه .. ! ) ...

سوال : چجوري ميشه جزء گروه مرگخوارها شد ؟!

با تشكر از ولدمورت مهربون !

مك بون پشمالو !

-----------------------------------------------------------------
ویرایش ناظر !

آخ جووون ! منم بالاخره یک چیزی جواب دادم !

در مورد نیروگاه اتمی سیاهان ، سعی می کنم بازش کنم . چون خیلی وقت پیش خودمم دوستش داشتم !

ولی در مورد عضویت در گروه مرگ خوارا باید بری و در یکی از تاپیک های همین خانه ی ریدل که چسبان هم شده به اسم در خواست برای عضویت در باند مرگ خواران در خواستت رو عنوان کنی .
اون وقت اگر ارباب قبول کرد ، می تونی بیای مرگ خوار بشی ، خوبه ؟

ماروولو گانت - مرگ خوار

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماروولو گانت در 1385/4/7 19:20:10

رون ويزلي !
ارسال شده در: یکشنبه 14 خرداد 1385 18:10
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت دوست خشن و عزیز پیتر جان...در اینجا شما به ولدمورت(اه اه اه) می گویید ارباب و در مقابل ارباب نوکر است...شما میتونید اونو لرد سیاه خطاب کنید تا از واژه نوکر استفاده نشه...کولی بازی...من نظر خودم و رک و راست در مورد پست های سیاها گفتم...
سیاها می ریزن وسط مثل ژانگولرا یه جایی رو بهم می ریزن غذا می خورن شیشه نوشابه می شکنن پول نداده می رن بیرون...که اینم اگه ولدمورت خوبی باشه پستا اینجوری نمیشه پس مشکلی از جانب شما و بقیه مرگ خواران نیست بنده در حال رو گفتم...این دیدگاه من از پست سیاها است و در واژه عامه این مطلب کلی بازی خطاب میشه...در هر صورت قصد توهینی نبوده و ما همیشه خواستار آسایش و آرامش تمام جادوگران هستیم...و همیشه خواستار صلح حتی با دوست گلم ولدی هستم...در هر صورت ولدی که ارزش معذرت خواهی نداره(بری بمیری ) ولی اگه حرفم موجب آزار روح شما و دیگر مرگخواران گشته صمیمانه از شما معذرت خواهی می کنم...با تشکر ققنوس یکی از بنیان گذاران حذب قدرتمند لیبرات دموکرات جادوگریالیستی...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: یکشنبه 14 خرداد 1385 17:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام و درود خدمت ارباب لرد ولدمورت كبير مقتدرترين جادوگري كه تمام اعصار تا به حال به خودش ديده
خيلي دوست داشتم كه در كناره شما و تا پايه جان به مبارزه بپردازم ولي بنا به دليلي كه در زير عرض ميدارم مجبورم از سمت والاي خود يعني جانفشاني در راه يگانه اربابم استعفا بدهم
ميرسيم به دلايل:
1_بودن در يگانه حذب آزاديخواه در جامعه جادوگري يعني حذبه ليبرات دموكرات جادوگرياليستي

2_يكي از چهار بنيانگذار اين حذب كه بنا به سوگندي كه خورده اند هيچگاه يكديگر را ترك نميگويند و تا آخرين قطره ي خونشان براي پايداري حذب ميكوشند.

3_امكانات حذب از جمله جكوزي و سونا مختلط همچنين بوفه سلف سرويس.

4_نبودن افراد ارزشي در بينه اعضاي حذب

5_داشتن يك عدد كفتر باحال و خوشتيپ و يك عدد فرد ريشو براي موارده مشكوك همچنين برادر حميد مرحوم و ادي باحاله معروف به ادي لاولي

در آخر باز هم از لرد براي زحماتي كه در حقه اين بنده ي حقير اعمال داشته نهايت تشكر را به جا مياورد و اگر به نظره شما ميتوان براي اين موضوع چاره اي انديشيد بنده را به حالت تعليق در بياوريد.
و يك پيشنهاد:
اگر لرد بزرگوار موافق باشند بنده ميتوانم واسطه اي بين حذب و ارباب باشم تا اگر روزي اين دو گروه مذاكراتي با يكديگر داشتند يك ميانجي و واسطه در اين ميان به خدمت بپردازد
درود و دو صد بدرود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سدريك ديگوري! در 1385/3/14 17:53:14
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
ارسال شده در: یکشنبه 14 خرداد 1385 16:53
نمایش جزئیات
آفلاین
پیتر جان ناراحت نشو
این جذبیا کمی سوختن که نقشه هاشونو خراب کردم!!
من استاد پاتک زدن به نقشه هام!!

من حرفم سر جاشه....من خیلی دوست داشتم سرژم مرگخوار باشه ولی به خاطر اعتقادم قبولش نکردم
چون اون حذب رو ترجیح میداد

هنوز هم میگم
هیچ مرگخواری نباید عضو حذب باشه و بالعکس!!!

-------------
به عنوان مدیر سایت این اخطار هم میگم که حق توهین به بروبچ رو نداری

با تشکر ولدمورت مهربون!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دلبستگی من به ریون و اعضاش بیشتر از اون چیزی بود که فکر میکردم!!.....بچه های اسلایت
ارسال شده در: یکشنبه 14 خرداد 1385 14:49
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
.مسئله دوم که قبل از وقوع باید برای شما روشن کنم...امید وارم هیچ وقت شما و نوکر های دیگه تون هیچ وقت برای جنگیدن حذب رو جای مناسبی برای جنگ ندونید هر کولی بازی در حذب مساوی است با کولی بازی مضاعف

منظور از " نوكر هاي ديگتون " چيه!؟ يعني منظور مرگ خوارهاست!؟ تا جايي كه ذهنم ياري مي كنه از طرف " گروه مرگخواران" هيچ توهيني تا به حال متوجه شما نشده!! پس اين طرز صحبت چه دليلي داره؟
در ضمن " كولي بازي"!؟ مي تونم بدونم منظورتون از كولي بازي چيه؟ آيا پستهايي كه ديگران مي زنند از نظر شما كولي بازيه؟ پس كاري كه خودتون دارين انجام ميديد چيه؟
اگر با شخصيت لرد ولدمورت در ايفاي نقش مي خواهيد بجنگيد اين الفاظ و تهديدات چه معنايي داره؟ و اگر هم با لرد ولدمورت به عنوان يكي از مديران سايت مشكل داريد كه اصلا جاي مطرح كردنش اينجا نبود و الفاظي هم كه استفاده كرديد شايسته نبودند!!
اميدوارم البته من اشتباه(!) متوجه منظورتون شده باشم!

پيتر پتي گرو!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=large][color=003300][font=Georgia]و ازش پرسيدم كه:خ
ارسال شده در: یکشنبه 14 خرداد 1385 11:23
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت دوست عزیز و دلبند بنده...
کاربر محترم جناب آقا لرد ولدمورت حذب لیبرات دموکرات جادوگریالیستی در نظر دارد تا پیش از وقوع واقعه ای ناگوار حد و مرز شما را با نهاد مردمی فرهنگی حذب لیبرات دموکرات مشخص نماید...از بر هم زدن هر گونه جو در بین در خواست دهندگان حذب لطفا خود داری کنید...((هرکی حذبیه نمی تونه مرگخوار باشه یا حذب یا مرگخواری)) و اجبار کردن کاربران که پست خود را در درخواست عضویت در حذب حذف نمودن...جناب ولدمورت عزیز تمام پست هایی که از سوی مرگخواران برای عضویت پاک شده است با در خواست از ناظر انجمن برگردانده خواهد شد...و امید وارم این مسئله به زودی رفع و رجوع شود...مسئله دوم که قبل از وقوع باید برای شما روشن کنم...امید وارم هیچ وقت شما و نوکر های دیگه تون هیچ وقت برای جنگیدن حذب رو جای مناسبی برای جنگ ندونید هر کولی بازی در حذب مساوی است با کولی بازی مضاعف...دوست عزیز ولدمورت شما هم اکنون به دریای آزادی بپیوندید امید است در آینده ای نه چندان دور شاهد اصلاح شما باشیم...و امید واریم دیگر در قوانین کودکانه ای که گذاشتید پا فشاری نکنید!!!
با تشکر فراوان روابط عمومی حذب لیبرات دموکرات جادوگریالیستی...هرچه سریع تر اقدام و جواب حاصله به حذب مکاتبه شود....
------------------------------------------------------------------------------

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: چهارشنبه 3 خرداد 1385 12:17
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من ميخواستم يه تاپيك به عنوان جام جهاني بزنم.چون ميدونيد كه الان در سراسر جهان بحث جام جهاني مطرخه .منم گفتم اگه موافقت كنيد در اينجا هم بحث داغي در مورد فوتبال داشته باشيم
مرسي

دوست عزيز! 1. اينجا سايت هري پاتريه نه فوتبال! 2. اينجا رول پليينگه سايته نه جايه بحث كردن! 3. خانه ي ريدل ها محليه براي مرگ خوارا نه فوتبال بازي كردن! 4. مجوز داده نمي شه!

پيتر پتي گرو...ناظر انجمن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور تافتي در 1385/3/3 12:20:24
ویرایش شده توسط پيتر پتي گرو در 1385/3/3 12:24:01
با آرزوي سلامتي براي همه
ارسال شده در: جمعه 29 اردیبهشت 1385 12:17
نمایش جزئیات
آفلاین
نه دیگه به خاطر اینکه هم نظم داشته باشه و وحدت میگم . کسانی که می تونند بیان پرچم درست کنند برای تمامی کسانی که عضو گروه هستند و بعد همه مرگخواران اونو توی امضاشون بزارن اینجوری هم یه مسابقه هست و همه شرکت می کننن د هم وحدت هست مثل برای ارتش الف دال که همه دارند ما هم یکی درست کنیم که تمامی اعضا داشته باشند .
جواب اینو ندادید پیتر جان .

هاگريد عزيز نيازي به تكرار پست نبود..من همون دفعه هم پستتون رو ديدم! اما كار امضا بايد بعد از مشخص شدن مرگ خوارها انجام بشه و تصميمش هم با لرد عزيزه!

پيتر پتي گرو...ناظر انجمن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پيتر پتي گرو در 1385/2/29 17:17:43
ارسال شده در: پنجشنبه 28 اردیبهشت 1385 19:04
نمایش جزئیات
آفلاین
پیتر جان منظور من اینه که وقتی یه نمایشنامه زده میشه میره بین دهها و یا صدها نمایشنامه که معلوم نیست از چه سطحی برخوردارن
با سیاخت این تاپیک ما امکان اینکه نمایشنامه ها رو برای افرادی که می خوان نمایشنامه های خوب و عالی بخونن و یاد بگیرن این امکان رو به وجود میاره که سریعتر اونها رو پیداکنن.

الكتو عزيز! چند وقت پيش طرحي داده شده بود مبني بر اينكه پست ها ارزش گذاري بشند و كسي كه مي خواد پستي رو بخونه با سرچ كردن پست هايي رو كه نمره ي بالا گرفتن پيدا كنه. فعلا اين كار عملي نشده!!
در مورد تاپيك كار سخت و وقت گيريه يك نفر بايد باشه اين ها رو پيدا كنه و اين يعني كه شخصي بايد كليه ي پست هاي رول پليينگ رو بخونه!
در ضمن اينجا كه در خواست دادي يعني اين كار براي خانه ي ريدل ها انجام بشه. اين انجمن كه تاپيك هاي زيادي نداره...پس پست هاي خوبش همينجوري معلوم ميشند! اگر هم كسي حالا خواست پست هاي خوب رو بخونه مي تونه پست هاي افراد خوب رو توي پروفايلشون ببينه و بخونه!!
نهايتا متاسفانه مجوز داده نميشه!

پيتر پتي گرو....ناظر انجمن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پيتر پتي گرو در 1385/2/28 20:20:57