جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

28 کاربر(ها) آنلاین هستند (24 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
28 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: یکشنبه 4 تیر 1385 09:58
نمایش جزئیات
آفلاین
من یک مشکل دارم.من وقتی با از این اینترنت های مجانی میام پست میزنم گاهی اوقات تمام پستهایی که اون روز زده بودم پاک میشه.از ناظر هم میپرسم میگه من پاک نکردم.اگر راهی هست بگید.چون من همیشه مجبورم کارت 20 ساعته بخرم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: یکشنبه 4 تیر 1385 09:02
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام!!
ولدمورت عزیز، شما خواستی ای اس ال هم بده! عیبی نداره! ( همر!!)
اما:
1- اگه بخوایم بریم توی معرفی شخصیتشون که چشمامون از کاسه در می یاد! تازه باز ممکنه یادمون بره! و اگه طرف 20 تا پست زده باشه، نیم ساعت هم باید جستجو کنیم!!!
2- گفتم که، توی اطلاعات اضافی که بیشتر کارهایی که تو سایت انجام شده، نوشته میشه. وگرنه اگه بگید که باید توی اون قسمت یه مقدار از معرفی شخصیت هم گفته بشه، خب بازم عالیه!
3- این یه نظر ناقص بود! نگفتم که حتما همین باشه که!! خب چرا میزنی؟! فکر نکردی ناحاراباشی میشم؟!!!! هین؟! ( همر!)
4- من پیشنهادم برای اسپانسر رو برای مدیریت بلیت زدم، باید به پیشنهادات بلیت می زدم؟!!
ممنون!
نکته: انگلیسی رایانم خرابه، برای همین شکلک نزدم!!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: یکشنبه 4 تیر 1385 08:09
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد چت باکس

من به پیغامی مهم مگم که حداقل برای دو نفر به غیر از نویسنده ارزش دونستن رو داشته باشه مشکلی نیست اگه بچه ها بیان لینک پستاشون رو بدن یا چیزی که ارزش پیام شخصی زدن رو نداره مطرح کنن
این تصمیم به خاطر این گرفته شد که بعضی ها هر وقت حوصله اشون سر میرفت می یومدن اونجا با بقیه حرف میزدن و یک دفعه میدیدی 20 خط فقط گفتگوی دو نفره( خودمم از این کارار کردم)
الان هدفمم فقط اینه که افراد یکم دیدشون نسبت به اونجا عوض شه فکر نکنن هر چی دلشون خواست میتونن بنویسن و بیان سلام احوال پرسی کنن
فکر کنم روشن شد چی مهمه چی نه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: یکشنبه 4 تیر 1385 07:07
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام نمی دونم این اشکال از کامپیوتر منه یا سایر اعضا نیز با این مشکل روبرو هستند
مشکل:توی انجمن ها و فروم ها بعضی قسمت های متن قابل خواندن نیست زیرا سفید شده اند.
عکس زیر نمونه ایست که با خطوط قرمز این اشکال را نشان می دهد.[img align=right]http://i3.tinypic.com/15mbejb.jpg[/img
نکته من با مرورگر اپرا 9.0 وارد می شم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرتور ویزلی در 1385/4/4 8:25:37
عاقلان دانند...
ارسال شده در: یکشنبه 4 تیر 1385 00:17
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام .
مديران محترم .
در معرفي شخصيت خيلي سخت گير ايد.
هر چه در ليست شخصيت برميدارم باز گرفته شده!
عكس قبول نمي كنيد .
مقاله كه حرفشو نزنم بهتره.
بعد ميخواهيد در ما انگيزه هم ايجاد شود كه بيشتر كار كنيم....
لطفا جوابمو با پيام شخصي بدهيد.
كه اين هم غير ممكن است.....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: شنبه 3 تیر 1385 21:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همه ی اساتید و مدیران ! میبینم که هنوز هم مشکل ما این Shutframe هستش !
من یه نظر دارم !
برای رفع این مشکل چت و این ها یه کار جالبی به نظرم رسید !
------------------------------------------------------------------------------------
(البته این مال من نیست ها !)
-----------------------------------------------------------------------------------
یکی از آشناهام ( دوستام ! ) می تونه امکان چت کردن و اینها رو به ما بده ! اما حیف که یه کمی پول می گیره !
می گفت برنامش که خیلی توپه ! من که دیدم حال کردم !
اما فکر می کنم 150-200 تومنی پول بخواد !
اما من فکر می کنم ارزشش رو داره ! ( حیف خودم پول ندارم ! )

اما من نمی گم حتماً این راه حل خوبیه ! اما فکر می کنم که دیگه سرعت سایت کمتر پایین می آد !

اگه به نظرتون بد نبود برای من PM بذارین تا بعداً به ایشون بگم !

الان نمی دونم درست لینکش چیه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارادت مند ! منه کارمند !
شاهزاده ی شیطانی SataniC PrincE سابق !

گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: شنبه 3 تیر 1385 21:33
نمایش جزئیات
آفلاین
*توجه*
در مورد فیلد شخصیت هری پاتری توجه کنید که اگر مشکلی تویه این یکی دو روز هست و مثلا شخصیتتون اشتباه نوشته شده توجه نکنید چونکه این فیلد در حال پاکسازی و بازسازی هستش و تا فردا یا احتمالا پس فردا کاملا درست میشه و دیگه از این به بعد مشکلی در این مورد نخواهیم داشت!

نقل قول:
لوسیوس مالفوی نوشته:
مدریت محترم سایت توجه فرمایید داشتن چت باکس آزاد حق مسلم ماست.

ببینید از اونجای که تمام قسمت های سایت جای برای ابراز عقاید یا گفتگو آزاد بین طرفین نیست و تنها جا چت باکس هست از مدریت مهترم خواهش مندیم در مورد چت باکس تغییر نظر بدن و اون رو آزاد بذارن... ببینید الان نزدیک نه ماه بیشتر یا کمتر چت باکس مجددا باز شده خوب توی این مدت مدیران اخطار زیادی دادن تعدادی بلاک شدن ولی خوب بازم میبینیم که تغییری در روند اعضا در مور داستفاده از چت باکس داده نشده خوب شاید بگید برن تو مسنجر با هم یک روز حرف بزنند. خوب ببینید از اونجای که گفته های در چت باکس نوشته میشه که اعضا بخون حالا چه معرفی باشه چه لینک تاپیک باشه و... اما این مکان باید کاملا آزاد باشه البته به غییر از اهانت به اعضا ....

نقل قول:
چوچانگ نوشته:
قبل از اینکه این محدودیت خفن! به اجرا دربیاد، چتر باکس جایی بود بیشتر برای ابراز احساسات یا اطلاع دادن چیزهایی که من نمیدونم از نظر شما" مهم" حساب میشه یا نه! مثلا فلانی برو پی اماتو چک کن! یا اینکه یکی به اون یکی میگفت برو فلان جا پست بزن..یا پست میزد آدرسشو میداد...بعضا هم بعضی سوال داشتن میپرسیدن و بقیه جواب میدادن...
ولی از وقتی اینجوری گفتین خیلی از اینا حذف شده چون خیلیا

در این مورد تصمیم گیری میشه و به زودی نتیجه معلوم میشه....
مطمئن باشید که ما هم دوست داریم سایت به بهترین حالت ممکن در بیاد و چیزی که به نفع سایت هستش رو انجام میدیم...شاید اصلا تصمیم بر این شد که دوباره چت باکس به حالت نیمه آزاد در بیاد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: شنبه 3 تیر 1385 21:02
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد چتر باکس...

قبل از اینکه این محدودیت خفن! به اجرا دربیاد، چتر باکس جایی بود بیشتر برای ابراز احساسات یا اطلاع دادن چیزهایی که من نمیدونم از نظر شما" مهم" حساب میشه یا نه! مثلا فلانی برو پی اماتو چک کن! یا اینکه یکی به اون یکی میگفت برو فلان جا پست بزن..یا پست میزد آدرسشو میداد...بعضا هم بعضی سوال داشتن میپرسیدن و بقیه جواب میدادن...
ولی از وقتی اینجوری گفتین خیلی از اینا حذف شده چون خیلیا از بلاک شدن میترسن! از جمله خود من که به عمرم بلاک نشدم نمیدونم سه روز به سایت نیام چه حالی میشم!
حالا یا مارو حالی کنین که به چی میگین "مهم" یا چتر باکسو آزاد بذارین مثل قبل...ولی اگه مشکل پهنای بانده...

چتر باکس اعضارو نزدیکتر میکنه! وقتی نیست فقط و فقط با پست زدن ارتباط هست..ولی چتر باکس حتی باعث بوجود اومدن سوژه هم میشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: شنبه 3 تیر 1385 20:50
نمایش جزئیات
آفلاین
به لوسیوس مالفوی:
خب اون قسمت برای نوشتن پیام های مهم یا چیز هایی که عمومیت داره مربوط میشه ولی متاسفانه به عنوان گفتگوی دو نفره مورد استفاده قرار میگیره که برای این کار میبایست از پی ام یا مسنجر استفاده بشه

به ققنوس:
پروفایل ها در حال باز سازی و تغییرات هستن و به زودی همه چیز درست خواهد شد.

نقل قول:
سوالی همین الان من رو در بر گرفت و آن این که (!) الان چرا توی منوی کاربر ، سه تا گزینه نیستش

این گزینه ها رو الان منتقل کردم به منوی درختی. در واقع قصد من کم کردن از منو های سایت و جمع کردن اون ها در فقط یک منوی درختیه و به زودی به طور کلی منوی کاربر به منوی درختی منتقل خواهد شد.

البته من تغییر ایمیل رو برداشتم چون تغییر ایمیل از ویرایش ویژگی های فردی انجام میشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: شنبه 3 تیر 1385 17:07
نمایش جزئیات
آفلاین
مدریت محترم سایت توجه فرمایید داشتن چت باکس آزاد حق مسلم ماست.

ببینید از اونجای که تمام قسمت های سایت جای برای ابراز عقاید یا گفتگو آزاد بین طرفین نیست و تنها جا چت باکس هست از مدریت مهترم خواهش مندیم در مورد چت باکس تغییر نظر بدن و اون رو آزاد بذارن... ببینید الان نزدیک نه ماه بیشتر یا کمتر چت باکس مجددا باز شده خوب توی این مدت مدیران اخطار زیادی دادن تعدادی بلاک شدن ولی خوب بازم میبینیم که تغییری در روند اعضا در مور داستفاده از چت باکس داده نشده خوب شاید بگید برن تو مسنجر با هم یک روز حرف بزنند. خوب ببینید از اونجای که گفته های در چت باکس نوشته میشه که اعضا بخون حالا چه معرفی باشه چه لینک تاپیک باشه و... اما این مکان باید کاملا آزاد باشه البته به غییر از اهانت به اعضا .... نوشتن مطالب خارج از قوانین( گفته های سیاسی ، اخلاقی، مذهبی ، فحاشی و...) اما حتی گفتگو های سلام و ... مشکلی نداره همچنین از اونجای که ارسال یه پیام خصوصی نیز بسیار وقت گیر هست استفاده از چت باکس ابزار بسیار مناسبی هست من هنوز علت منع مدیران در جهت استفاده اعضا از چت باکس در گفته غیر مهم را نمیدانم اگه میشه توضیح بدید؟ میگفتن علت پهنای باند بوده ! آیا جدا یک جت باکس اینقدر پهنای باند مصرف میکنه که باعث تداخل در سایت بشه؟ که اگه مشکل اینه طی پیگیری های انجام شده مطلع شدم که پهنای باند سایت نا محدود بوده البته لا اقل تا اون موقع که من پرسیدم این طور بوده! پس علت چیست؟ آیا اعضا سایت جادوگران نباید مکانی برای گفتگو آزاد منتقل کردن افکار و نظرات داشتخه باشه؟ البته ما پر توقه نیستیم و هم چنین جای هم نمی خواهیم سایت هری پاتریست هست نه اجتماعی ولی داشتن چت باکس حداقل تامین کننده این نیاز در حد حداکثر توقع اعضای سایت در این زمینه است.

اگه این امر قابل تحقق است که خوب تبریک میگم اگه بازم با توجیع های دهن پر کن سعی در توجیع دارید خوب پس حداقل برای رسیدن به چت باکسی برای ارسال پیام مهم کار دیگری کنید( مفهوم پیام همه یعنی چی میشه یه پیام مهم نا ببردید؟) بابا به قول هری مدیران فروم از اخطار دادن در چت باکس فراغت حاصل کنند کمی بهتره

با تشکر لوسیوس مالفوی یکی از اعضای روشن فکر سایت :hamme:

راستی در مورد پیشنهاد فلور وچندی دیگر از دوستان اینجا میشه یک موضوع قدیمی وشکس خورده رو زنده کرد ببنید این پیشنهادات درست این جوری عالی میشه اما اضافه کردن کاری که قرار بود شورای ویزنگاموت یا همون کمیته تحمیل بکنه اینجا میتونه یه قدم سازنده برداره چجوری کمی بیشتر توضیح میدم ببینید با قرار دادن فیلدی که دوستان گفتن چه اون های که هری عزیز گفت چه فلور آنیتا دامبلدور و... گذاشتن بخشی در پروفایل بسیار ارتقاء یافته برای ارزش گذاری کاربر هم بسیار خوبه اما چگونگی این کار خوب قبلا قوانین نوشته شد که به جای نرسید من از این الگو که میشه این کار رو بسیا رراحت و سودمند تر انجام دادن ایده های خوبید ارم که میشه اینجور نشانه ای زیادی را با یک تیر زد در صورت تمایل مدیرت سایت به گفته ذکر شده بنده حاظرم استراتوژی دقیق تر از این برنامه به همراه راه عمل ها و... در اختیار مدریت بذارم جدا این کار از نظر من بسیار مفید بوده و در چندین چند جهت جه اهداف بلند مدت کوتاه مدت سایت توقع ها شناسای اعضا درجه بندی اعضا انتخاب بهترین ها و ... ده ها راهکرد دیگر میتونه مفید واقع بشه با تشکر از این که نظرات من رو می خوانید امیدوارم سازنده باشه جونه من توجه کنید خیلی وقت گیر نیست و با یک برنامه ریزی خوب و استفاده از کادری مجرب این امر امکان پذیر است در کوتاه ترین زمان ممکن. .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران