زمان ثبت نام برای مرگخوار ها رو لرد مشخص میکنه و آخرین ثبت نام هم تازه تموم شده پس فعلا ثبت نام جدید مداریم ( در آینده ی نزدیک)
شما برای عضویت در گروه مرگخوار ها فعلا باید فعالیت کنی( توسایت و در حمایت از لرد) مثلا توی تاپیک های همین انجمن
بعدا وقتی عضو گیری جدید شد شما درخواست بده و با توجه به فعالیت هات در خواستت برسی میشه
زاخار
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] دفتر ناظر انجمن مرگخواران
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

با سلام خدمت ناظر خانه ی ریدل ها
من روی اسم تاپیکی که در خواست داده بودم فکر کردم و یه اسم خوب پیدا کردم اسم تاپیک(جدال در نکروپلیس) خواهد بود.و نام گروه مجازی و غیر واقعی که در داستان میاد هم (سانتاکراس)خواهد بود
طبق گفته ی خودتون اگه اسم خوبی پیدا کردم مجوز داده میشه، منتظرم تا اسم ها رو رد یا تایید کنید
در ضمن 2 یا 3 روز فرصت لازم دارم تا رول اول تاپیک رو بنویسم و اصلاح کنم
یه مورد دیگه هم هست که باید بهش اشاره بشه خواهشمندم که پست دومش رو هم خودتون بزنید به این دلیل که تاپیک نباید روند اشتباهی بگیره در غیر این صورت داستان به کل تغییر می کنه و از طرفی من نمی تونم تمام ماجرا رو توی یه پست بگونجونم چون قشنگ در نمیاد(اگر نخواستید پست دوم رو بزنید، مجبورم بگونجونم، چه کنم دیگه!!!! )
من روی اسم تاپیکی که در خواست داده بودم فکر کردم و یه اسم خوب پیدا کردم اسم تاپیک(جدال در نکروپلیس) خواهد بود.و نام گروه مجازی و غیر واقعی که در داستان میاد هم (سانتاکراس)خواهد بود
طبق گفته ی خودتون اگه اسم خوبی پیدا کردم مجوز داده میشه، منتظرم تا اسم ها رو رد یا تایید کنید
در ضمن 2 یا 3 روز فرصت لازم دارم تا رول اول تاپیک رو بنویسم و اصلاح کنم
یه مورد دیگه هم هست که باید بهش اشاره بشه خواهشمندم که پست دومش رو هم خودتون بزنید به این دلیل که تاپیک نباید روند اشتباهی بگیره در غیر این صورت داستان به کل تغییر می کنه و از طرفی من نمی تونم تمام ماجرا رو توی یه پست بگونجونم چون قشنگ در نمیاد(اگر نخواستید پست دوم رو بزنید، مجبورم بگونجونم، چه کنم دیگه!!!! )
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

به ورونیکا
اوکیده شد ! شما می تونی تاپیکت رو بزنی ! موفق باشی
به آگوستوس .
با این اسمی که شما میگی ، مجوز داده نمیشه !
نقل قول:
توی اسمش اومده تالار اسلیترین . پس به خانه ی ریدل ها ربطی نداره . می تونی با ناظرای اسلی هماهنگ کنی . البته اگر ناظری مونده باشه واسه ش !!
در مورد جاسوسی هم بگم که لرد ، خودش به فکر این کار بوده . کسی نگران جاسوسی نباشه !
زاخار ِ مرگ خوار
اوکیده شد ! شما می تونی تاپیکت رو بزنی ! موفق باشی
به آگوستوس .
با این اسمی که شما میگی ، مجوز داده نمیشه !
نقل قول:
جاسوسیه پیشرفته توی تالار اسلیترین
توی اسمش اومده تالار اسلیترین . پس به خانه ی ریدل ها ربطی نداره . می تونی با ناظرای اسلی هماهنگ کنی . البته اگر ناظری مونده باشه واسه ش !!
در مورد جاسوسی هم بگم که لرد ، خودش به فکر این کار بوده . کسی نگران جاسوسی نباشه !
زاخار ِ مرگ خوار
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

با عرض سلام خوبي ؟
ببخشيدا من مي خواستم يه مجوز براي تاپيك :جاسوسيه پيشرفته توي سالن عمومي اسلايترين بگيرم!!!!
مرحمتش كنيد لطفا".
راستي به كار منم مي يادا اين تاپيك .
چون من توي وزارت خونه جاسوس لرد كبيرم.
با تشكر آگوستوس رووك وود
زنده باد لرد ولدمورت
ببخشيدا من مي خواستم يه مجوز براي تاپيك :جاسوسيه پيشرفته توي سالن عمومي اسلايترين بگيرم!!!!
مرحمتش كنيد لطفا".
راستي به كار منم مي يادا اين تاپيك .
چون من توي وزارت خونه جاسوس لرد كبيرم.
با تشكر آگوستوس رووك وود
زنده باد لرد ولدمورت
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
:..............................................................
فقط قدرت وجود داره و کسانی که از به دست آوردنش عاجزند...
لرد ولدمورت
فقط قدرت وجود داره و کسانی که از به دست آوردنش عاجزند...
لرد ولدمورت
جزئیات کاربر

خب ممنون از راهنماییتون!
آخه من اگه بگم یه کم مسخره می شه اما مطمئن باشین یه جوری ربطش می دم...
این رو هم یادم رفت بهتون بگم: این خلاصه ای رو که نوشتم، خلاصه ی پست اول خودم بود... پست زیاد جالبی نشده چون می خواستم یه کم ساده بنویسم و ماجرا رو شروع کنم تا راه برای افراد بعدی باز شه!
با تشکر
آخه من اگه بگم یه کم مسخره می شه اما مطمئن باشین یه جوری ربطش می دم...
این رو هم یادم رفت بهتون بگم: این خلاصه ای رو که نوشتم، خلاصه ی پست اول خودم بود... پست زیاد جالبی نشده چون می خواستم یه کم ساده بنویسم و ماجرا رو شروع کنم تا راه برای افراد بعدی باز شه!
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
اگر یک فرد انسان، واحد یک بود ، آیا یاز یک با یک برابر بود؟!
[b][s
[b][s
جزئیات کاربر

به مورگان الکتو !
یه جواب : اگر وارد تاپیک دره ی سکوت شده بودی ، و از اول دنبالش کرده بودی ، می دیدی که توی داستان اومده که دره ی سکوت نزدیک شهری هستش که در داستان اشاره ای به اسم اون نشده . من اومدم اون شهر رو لیتل هنگلتون کردم که بشه به خانه ی ریدل ها نزدیکش کرد .
در مورد مجوز تاپیک .
هووم ... الان رول سایت با وجود داشتن دو جبهه ی قوی خوابیده ! شما می تونی این تاپیک رو بزنی . به شرطی که روی اسمش فکر کنی .
مورد دوم ، این که سعی کن به تاپیکت دقت کنی . مخصوصا روی پست اول انتظار دارم خیلی وقت بذاری تا پست خوبی در بیاد .
مورد سوم ، موفق باشی !
زاخار ِ مرگ خوار
یه جواب : اگر وارد تاپیک دره ی سکوت شده بودی ، و از اول دنبالش کرده بودی ، می دیدی که توی داستان اومده که دره ی سکوت نزدیک شهری هستش که در داستان اشاره ای به اسم اون نشده . من اومدم اون شهر رو لیتل هنگلتون کردم که بشه به خانه ی ریدل ها نزدیکش کرد .
در مورد مجوز تاپیک .
هووم ... الان رول سایت با وجود داشتن دو جبهه ی قوی خوابیده ! شما می تونی این تاپیک رو بزنی . به شرطی که روی اسمش فکر کنی .
مورد دوم ، این که سعی کن به تاپیکت دقت کنی . مخصوصا روی پست اول انتظار دارم خیلی وقت بذاری تا پست خوبی در بیاد .
مورد سوم ، موفق باشی !
زاخار ِ مرگ خوار
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج