اطلاعیه اول مرداب هالادورین: رونمایی از جدیدترین امکانات فاز سوم طرح گالیون و وعده‌ی گسترده شدن دنیای جادویی در فاز چهارم را همین حالا مطالعه کنید! ~~~~~~~ اطلاعیه دوم مرداب هالادورین: اگر خواهان تصاحب ابر چوبدستی و قدرت‌هایی که به همراه دارد هستید، از همین حالا برای دریافت چوبدستی اقدام کنید!

انتخابات وزارت سحر و جادو

بیستمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو

برنامه زمان‌بندی بیستمین دوره انتخابات وزارت سحر و جادو

• ثبت نام از کاندیداهای وزارت سحر و جادو: 14 تا 18 تیر
  • اعلام اسامی نامزدهای نهایی انتخابات: 19 تیر
  • فعالیت ستادهای انتخاباتی و تبلیغاتی: 20 تا 24 تیر
  • رأی‌گیری نهایی: 25 و 26 تیر

آغاز لیگالیون کوییدیچ

انتخاب بهترین‌های بهار 1404 جادوگران

جادوگران و ساحره‌ها ، وقت برخاستن است!

فصل جدیدی از رقابت، شور، هیجان و پرواز در راه است...

پس گوش بسپارید، ای ساحره‌ها و جادوگران! صدای سوت آغاز شنیده می‌شود. زمین کوییدیچ، غرق در مه جادویی، در انتظار قهرمانانی‌ست که آماده‌اند نام خود را در تاریخ افسانه‌ای سایت ثبت کنند.

لیگالیون کوییدیچ سایت جادوگران آغاز می‌شود!

ثبت‌نام برای همه‌ی اعضای سایت باز است!
چه کهنه‌کار باشید، چه جادوآموز سال سومی، چه عضو گروهی خاص، چه تماشاگر پرشور! همه‌جا، جا برای هیجان هست!

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
Re: ضرر های جادوگری
ارسال شده در: شنبه 6 آبان 1385 21:03
آخرین ورود: دوشنبه 17 اردیبهشت 1386 13:36
از: هرجا که حال کنیم. که فعلا هیچ جا حال نمیکنیم.
پست‌ها: 219
آفلاین
با سلام و عرض اردات و شرمندگی به محضر منور اینت سایت. چرا که ایلیا مدتی مدید به علت خرابی کامی از منطقه جادوگری دور بود.
اولا اینکه ضرر جادوگری هموننطور که چو اون پایین گفته بیشتر از خیرشه. فکرش رو بکنین جادو باعث میشه ما تو جامعه زن ذلیل نداشته باشیم. که این خودش مشکل بزرگیه. .
دوما اینکه من اگه جادوگر بودم الان تو این سایت نبودم و داشتم آبلس ابلس بازی میکردم. بنابراین سایت طرفدارانش رو از دست میداد.
سوما جادوگری چون نظمی درونش نیست علاوه بر نظمی که رولینگ روش قرار داده خیلی مخربه. چون رولینگ همه چیز رو منظم نکرده. اون فقط و فقط به جامعه نظم داده. نه به اوراد.
چهارما من بیاید برم فوتبال ببینم. البته کمی زوده اما باید به فکر پسته و اجیلش باشم.
ما بدون امضا هم معتبریم
ارسال شده در: شنبه 6 آبان 1385 16:20
تولد نقش: 1385/04/22
آخرین ورود: یکشنبه 19 فروردین 1403 21:12
پست‌ها: 1220
آفلاین
خب با هرچیزی که به زندگی اضافه میشه و یه سری راحتی میاره، از اون طرف هم یه سری مشکلات رو اضافه میکنه!

حالا تو هرچیزی! می تونین بیماریهای لاعلاج دنیای عادی رو با جادو شفا بدین! ولی از اون طرف شما با یه سری بیماریهای جادویی هم میگیرین!

قدرت تخیلتون که زیاده! و رولینگ هم تنها کاری که کرد این بود که اونو به ما معرفی کرد (مثلا! گیر ندین جاهای دیگه هم بوده! شما به خاطر هری پاتره که الان دارین اینجا بحث میکنین)

می شه تصور کرد که بیماری آبله اژدهایی داشت
اون وقت چطور می خواین درمانش کنین؟
!
ارسال شده در: جمعه 5 آبان 1385 16:36
آخرین ورود: جمعه 29 بهمن 1395 05:23
پست‌ها: 390
آفلاین
بزرگترين ضررش از دزس خوندن انداختن ماست.
من قبل از اين كه با هري آشنا بشم شاگرد اول پايه بودم ولي حالا ... .

باب یخورده اطلاعاتی چیزی در ضمن هری پاترو که نگفتیم...جادوگری رو گفتیم
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1385/8/6 14:38:05
عاقلان دانند...
ارسال شده در: جمعه 5 آبان 1385 14:51
آخرین ورود: چهارشنبه 27 خرداد 1388 15:51
از: از جهندم سياه همسادتونم نمي شناسي؟؟؟؟؟؟
پست‌ها: 998
آفلاین
من مي گم اگه جادوگري بخواد بدون قانون باشه مثلا اينكه هر كاري بخواي بكني اصلا جذاب نيست و بعد يه مدتي ادم دلزده ميشه چون بدست اوردن هيچ چيزي خوشحالش نمي كنه اما اگر بتوني توي يه چارچوب خاص جادو كني واقعا لذت بخشه و ضرري نداره
پنهان شده ام

پشت ابر چشمهايم...

باران در اتاق من است...

خالي هاي اتاقم را

از تصوير زنده ي نامش پر مي كن
ارسال شده در: جمعه 5 آبان 1385 14:20
آخرین ورود: دوشنبه 29 بهمن 1397 15:27
از: کنار مک!!!
پست‌ها: 1771
آفلاین
جادوگری ضررهاش میتونه حتی بیشتر از فوایدش باشه!!!

قبول دارم که بوسیله جادو ما میتونیم خیلی راحت کارهایی رو بکنیم که بدون جادو مدتها طول میکشن...اما همین هم خوب نیست چون ممکنه ما بجای اینکه کارهای ساده مونو خودمون انجام بدیم از جادو استفاده کنیم و این باعث تنبل شدن و کسل شدن میشه!

با جادو ما زندگیمونو عوض میکنیم! در واقع خیلی ساده اش میکنیم و من به شخصه اصلا با ساده بودن زندگی موافق نیستم!
ما میتونیم وردی رو اختراع کنیم و خیلی ساده باهاش زندگی کنیم! جادوگرها پول دارن اما در عین حال میتونن وسایل مورد نیازشونو از تبدیل یه جسم دیگه به دست بیارن!

به نظر من زندگی مثل یه ماگل، با تلاش برای رسیدن به هدف، خیلی قشنگتر از تکون دادن چوبدستی بدون هیچ تلاشیه!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: دوشنبه 20 شهریور 1385 13:02
آخرین ورود: شنبه 27 مرداد 1386 19:47
از: خونمون
پست‌ها: 360
آفلاین
جادوگرها كه با جادو حال مي كنن. ولي مشنگ ها نه. اونها توي كتاب خيلي ساده و احمق وصف شدن.جادو هم به مشنگ ها ضرر ميرسونه.
There is something that I see
In the way you look at me
There's smile
There's truth
In your eyes
What an unexpected way
On this unexpected day
Could it be
This is where I bel
ارسال شده در: یکشنبه 19 شهریور 1385 18:31
آخرین ورود: دوشنبه 9 خرداد 1390 05:22
پست‌ها: 404
آفلاین
هوممم... بستگی داره منظورمون کدوم جادو باشه؛ چون این سوال ایهام داره اون هم از نوع دومش...
خب اگه بخوایم از دید هری پاتر بهش نگاه می کنیم اصلاً متوجه می شیم که در دنیای واقعی به هیچ عنوان جادویی با دیدگاه کتاب هری پاتر وجود نداره که بخواد ضرر داشته باشه یا نداشته باشه... البته خب تو دنیای ایده آلیسم هری پاتر ممکنه برای ماگل ها ضرر داشته باشه... خب اونا ماگلن نمی دونن اصلاً کلمه ی جادو رو چطوری می نویسن دیگه چه برسه به این که اون رو امتحان کنن و تازه به ضررهاش پی ببرن... اما تو همین دنیا جادو می تونه خیلی ضررها داشته باشه... مثلاً باعث ایجاد انگیزه برای قدرت طلبی می شه... افرادی مثل ولدمورت با باطن خودشون فقط از جادو قسمت منفی ش رو می بینن و سعی می کنن به کمکش یه قدرتی به وجود بیارن تا به کمک اون بتونن دیگران رو زیر سلطه بگیرن... !
همگی می دونیم که جادو وجود داره... اسلام جادو رو هم نفی نکرده... تو کتاب سینوهه (پزشک فرعون) می بینیم که خدمتکار فرعون که زنی سیاه چهره بود به کمک جادویی که می کنه فرعون رو به طرف خودش می کشه تا جایی که باهاش ازدواج می کنه... و کلاً موضوعات دیگری هم هستن که بعداً بهشون اشاره می کنم... بنابراین می بینیم که در دنیای واقعی جادو وجود داره اما نه اون طوری که ما تصورش رو می کنیم... منظورم اینه که مثل چیزی که تو کتاب هری پاتر بهش اشاره شده، نیست... این جادو ضررهای زیادی رو به دنبال داره... می شه به کمکشون کسی رو نابود کرد... ممکنه سرنوشت و تقدیر وجود داشته باشه اما من عقیده دارم که این خود انسانه سرنوشتش رو تعیین می کنه... در این صورت جادو می تونه یه زندگی رو از کسی بگیره یا اون رو از هم بپاشونه... در کل جادو ضررهای زیادی رو به دنبال داره... ممکنه خیلی ها بهش اعتقاد نداشته باشن و خیلی هم طرفش نرن اما به روزی متوجهش می شن و به ضررهای مکررش پی می برن... امیدوارم اون روز از راه نرسه !
در آخر هم باید بگم که جدا از جادوی هری پاتر جادوهای زیادی وجود دارن که هرکدومشون ضررهای خاصی رو در پی دارن... مهم اینه که ما کدوم نوع جادو رو در نظر بگیریم... و البته این رو به یاد داشته باشیم که هیچ چیز در این دنیا بی ضرر نخواهد بود !
اگر یک فرد انسان، واحد یک بود ، آیا یاز یک با یک برابر بود؟!
[b][s
ارسال شده در: یکشنبه 19 شهریور 1385 13:15
آخرین ورود: سه‌شنبه 28 شهریور 1385 11:36
از: کتابخانه هاگوارتز
پست‌ها: 43
آفلاین
بستگی به استفاده از جادو داره اگه بخوای تو راه غیر قانونی استفاده کنی ضرر ولی اگه بخوای در راه پیشرفت استفاده کنی منفعت داره . تقریبآ می شه گفت جادوی سیاه هم برای جادوگران و هم برای ماگل ها ضر داره درست برعکس جادوی سفید.
ارسال شده در: یکشنبه 19 شهریور 1385 13:13
آخرین ورود: سه‌شنبه 28 شهریور 1385 11:36
از: کتابخانه هاگوارتز
پست‌ها: 43
آفلاین
بستگی به استفاده از جادو داره اگه بخوای تو راه غیر قانونی استفاده کنی ضرر ولی اگه بخوای در راه پیشرفت استفاده کنی منفعت داره . تقریبآ می شه گفت جادوی سیاه هم برای جادوگران و هم برای ماگل ها ضر داره درست برعکس جادوی سفید.
ارسال شده در: یکشنبه 19 شهریور 1385 07:26
آخرین ورود: دوشنبه 6 دی 1400 16:33
از: Hogwarts
پست‌ها: 320
آفلاین
برای خود جادوگران که ضرری نداره اما فکر کنم برای ماگل چرا
آخرین دشمنی که نابود میشود مرگ است
Do You Think You Are A Wizard?