شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
کشته شدن جینی ویزلی توسط هری پاتر!!!! در پی گزارشات خبرنگارما جینی ویزلی توسط هری جیمز پاتر د ساعت 3 نصفه شب دیروز به قتل رسید.این خبرنگار همچنین خاطرنشان کرد که هری به طرز فجیعهانه ای جینی را به قتل رسانده. Finish برادر من. اين چه وضع پست زدنه؟ 4 خط نوشتي ميگي پست زدم؟ اينم از شايعت. بهتر بنويس نيكلاس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نيكلاس استبنز در 1385/7/20 18:18:45
اسلام آوردن لرد ولدمورت خبر نگار ما، توبولورسی مایکا، خبری جدید آورده است. وی میگوید که پس از دستگیر شدن مالدبر، مرگخوار خوشتیپ و روشنفکر، وی در زیر شکنجه ی افراد بی منش محفل اطلاعات جالبی را برزبان آورد. مالدبر میگوید: بنده یکبار از سر بیکاری لرد سیاه را دیدم که داشت به سمت مسجد میرفت. منم که خیلی مورمورم شده بود دنبالش راه افتادم تا برم. اول خیال میکردم داره میره تا یکی رو بکشه. خواستم کمکش کنم تا خودشیرینی کنم اما در کمال تعجب متوجه شدم ایشون سر حوض مسجد رفته و وضو گرفتند. سپس داخل مسجد شدند و با جمعیت نماز ظهر و عصر خود را گذاردند. البته اومدم دلیلشو جویا بشم که لوپچین که ازون طرفا رد میشد منو دید و دستگیرم کرد. وی در ادامه در مورد ظاهر جدید ولدمورت میگوید: اولش که دیدمش شنل اشت اما اومد وضو بگیره هم پشتش به من بود و ندیدم، اما وقتی وارد شد رفت صف اول نشست. ظاهر او را مالدبر اینگونه توصیف میکند: وی یک ریش بلند، موهای طاس و یک کلاه سبز به اضافه ی یک کت و شلوار سبز میپوشد. جمع کردن اطلاعات ادامه دارد....
ادعاي توبياس اسنيپ و تكذيب شايعات از طرف سوروس اسنيپ
در پي پيدا شدن سر و كله توبياس اسنيپ و ادعاي فرزندي سوروس اسنيپ همكارمان با سوروس اسنيپ مصاحبهاي كرد كه با هم ميخوانيم: خ: جناب پروفسور عزيز. اين خبر درسته كه توبياس فرزند ناخلف شماست؟
اسنيپ: نه. من به شدت اين خبر رو تكذيب ميكنم
خ: ولي توبياس گفت كه شما قبلا با مادرش ازدواج كردين و بعد از بدنيا اومدن توبياس اونو ترك كردين؟
اسنيپ: نه. نه. نه. گفتم كه. من هيچ ارتباطي با توبياس ندارم.
خ: ولي.......
اسنيپ: گفتم كه... اصلا من با شما مصاحبه نميكنم.
جناب پروفسور اسنيپ عزيز از ادامه مصاحبه سر باز زدند و خبرنگار ما را از دفتر كارشان با تيپا اخراج كردند. اما توبياس اسنيپ مصرانه ميگويد كه اسنيپ بزرگ پدرش است و او فرزندش.
قابل ذكر است كه خبرنگار بخت برگشته ما كسي نبود جز.......
آرشما كبير
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سوروس اسنیپ در 1385/7/2 21:52:08
[b][size=large][color=000099][font=Arial]كسي ميدونه شناسه قبلي من چي بود؟ 1=[url=http://www.jadoogaran.org/modules/profile/userinfo.php?uid=12601]اينه؟[/
در پی گزارشی خبرنگار ما گفته است که جوزف ورانسکی ( جستجوگر معروف تیم ملی کوییدیچ ایرلند ) دختر باز است ! خبرنگار ما در حالی که در خیابان راه می رفته جوزف ورانسکی را در حال دختر بازی حاد ! با دختری زیبا دیده اند . خبرنگار ما این قضیه دنبال خواهد کرد و نتیجه را به شما خواهد گفت .
سوروس اسنيپ تحت تعقيب مامورين نيروي انتظامي در پي گزارشي كه از مركز پليس به دستمان رسيد، سوروس اسنيپ معلم درس معجون سازي هاگوارتز به دليل بي ناموس بازي در سايت تحت تعقيب ميباشد. لذا به همين خاطر رييس پليس آرشام براي دستگيري وي جايزهاي تعين كرده. عكس وي منتشر و در سرتاسر كشور پخش گرديد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سوروس اسنیپ در 1385/6/31 19:02:09
[b][size=large][color=000099][font=Arial]كسي ميدونه شناسه قبلي من چي بود؟ 1=[url=http://www.jadoogaran.org/modules/profile/userinfo.php?uid=12601]اينه؟[/
توبیاس اسنیپ از روزنامه شایعه زن گزارش می دهد: ساعت 24 نیمه شب دیشب ( ) در حالی که توبیاس اسنیپ در حال رفتن به خانه اش بوده ناگهان صدای پچپچی آرام می شنود اول فکر می کند مرگ خواران در کمین نشسته اند پس چوبش را از غلاف در میاره! ولی میبینه نه از اون طرف خیابون یک زن و مرد نسبتا مسن در حال راه رفتن و عشقولانه صحبت کردن هستندبه همین خاطر با آسودگی به راهش ادامه می دهد ولی همینکه راه می افته صدایی آشنا در گوشش طنین می ادازه: جورج من دو تا شوهر دارم دیگه می شه زن تو بشم !! این صدای پروفسور مینروا مک گونگال بود بله خودش بود اون دو تا شوهر داشت؟ توبیاس اسنیپ مامور مطالعه در این باره است و تا گزارشی دیگر خداحافظ
طبق جدید ترین خبر رسیده از منابع نزدیک به وزارت سحر و جادو وزیر سحر و جادو دقایقی پیش به دست گروهی از افراد ناشناس به قتل رسید این حادثه زمانی اتفاق افتاد که وزیر به همراه گروهی از مشاورینش به قصد انجام فعالیتی مرموز به سمت یک کافه ی مشنگی در حرکت بود که توسط عده ای از افراد سیاه پوش به کاروان حامل وزیر و همراهان حمله کرده و طی این عملیات وزیر سحر و جادو به سختی مجروح شد که او را به بیمارستان سنت مانگو منتقل کردند . گفته میشود وزیر در بین راه دوباره مورد حمله ی این گروه قرار گرفته و به قتل رسیده است
هیچ نشانی از این گروه مهاجم به دسن نیامده و هنوز هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این حله را به عهده نگرفته است
در پی حمله ی کارآگاهان وزارت جادوگری به میتینگ جواتان عده ای دستگیر شدند و مقادیری الات خشم کشف شد. این حمله در پی شکایت فردی به نام ب.خ بود،که با در دست داشتن عکسی ،از خفت شدن توسط زاخاریاس اسمیت خبر داده بود. در زیر عکس شاکی را میبینید:
ماموران وزارتخانه پس از انجام بررسی های مختلف ،از وقوع میتینگی با خبر شدند که سران جوات در آن حضور داشتند و برای همین با محاصره ی محل میتینگ، توانستند عده ای از جوتان را دستگیر کنند.عکس زیر(محل میتینگ) توسط یک جوات و با گوشی 6600 گرفته شده است.
در طی این عملیات مقداری زنجیر ، پنجه بکس و چاقو ضامن دار کشف شد.همچنین یک سی جی در اطراف محل پیدا شد که هنوز صاحبش مشخص نیست. عده ای حدس میزنند که صاحب این سی جی بلر سگ کش هست که توانست فرار کند.
وزارتخانه هنوز اخبار کامل را برای ما نفرستاده و مشخص نیست چه افرادی بازداشت شده اند.اما بنا بر بیانات شاهدین عینی،زاخاریاس اسمیت(ماری.زاخی)،اناکین مونتاگ(انی مونی)نیک بیسر،(نیکی پلنگ)،هدویگ(هدی نوک طلا)،مرلین،ادوارد(جکی) ،آرشام(ارشی جفنگ) و .... دستگیر شده اند.همچنین گاراج تیم اجاس نیز تا اطلاع ثانوی بسته شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به