جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

86 کاربر(ها) آنلاین هستند (62 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
80 مهمانان 6 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

پیام امروز

دوست داري با جادو چيكار كني؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دوست داري با جادو چيكار كني؟
ارسال شده در: شنبه 16 دی 1385 17:41
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان یه مقدار سعی کنید با محتوا تر بنویسید...دو سه کلمه که بدرد نمی خورده...همین حرفا رو هم میشه توی چت باکس سایت زد...یه چیزی بنویسید که ارزش بحث کردن رو داشته باشه
مثلا:
جادو یه امر غیر عادی بین مردمه و در واقع یکی از دلایل محبوبیت کتاب های هری پاتر هم همینه...اگر من میتونستم جادو کنم اول از همه سعی می کردم اونو کنترل کنم و جلوی هر کس بروز ندم...من دوست داشتم بیشتر زندگی عادی خودم رو داشته باشم و جادو رو زیاد در زندگیم دخالت ندم...فقط ممکن بود در مواقع ضروری یا مواقع خطر ازش استفاده کنم...به نظر من روند عادی زندگی با تمام تلخی و شیرینیاش از صد تا جادو با ارزش تر هست و خواهد بود...اگر اینطور نبود در حال حاضر می بایست جادوگر های زیادی زندگی می کردن و مردم تماما به دنبال جادو می گشتن...جادو در زندگی امروزه ی ما بیشتر یه سرگرمیه تا یه امر مهم...شما دیوید کاپرفیلد رو در نظر بگیرید...شکی نیست که اکثر شما اونو جادوگر فرض می کنید...خب چیزی که مسلمه اینه که اون از جادوش برای پول در آوردن استفاده می کنه...
در یک کلام من با جادو هیچ کار خاصی انجام نمی دادم چون به نظر من جادو آدم رو غیر عادی جلوه می کنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=336600][font=Arial]ما همگی اعتقاد داریم که باید خدا را کشف کرد.دریغا که نمی دانیم هم چنان که در انتظار او به سر می بریم ، به کدام درگاه
ارسال شده در: شنبه 16 دی 1385 11:37
نمایش جزئیات
آفلاین
دوست داشتم نامريي مي شدم
وهر كاري دلم مي خواست انجام مي دادم بدون اينكه كسي چيزي مي فهميد
و يه قلم پر خود نويس كه سر امتحانا ازش استفاده مي كردم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 16 دی 1385 02:16
نمایش جزئیات
آفلاین
دوست داشتم نامرئي بشم و برم توي بقالي ها . و خيلي دوست داشتم زمان به عقب برگرده نه خيلي فقط يه كم . و دوست داشتم سر امتحان همه متوقف مي شدند و زمان مي ايستاد و من از روي كتاب همه سئولات را جواب مي د ادم . دوست داشتم پرواز هم بكنم با جارو . اصلا دوست داشتم يه جادوگر بودم و همه توانايي ها را داشتم هان

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بادها چون به خروش آيند ابرها دير نمي پايند
اشكها لذت امروزند يادها شادي فردايند
ارسال شده در: شنبه 27 آبان 1385 23:17
نمایش جزئیات
آفلاین
دلم می خواد خودم جادو کنم و توی هوا پرواز کنم
اگر مثل پست قبل یه کم بیشتر توضیح می دادی بهتر بود...اینبار اشکال نداره ولی دفعه ی بعدی پاک می شه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط كورن اسميت در 1385/9/19 16:23:35
امضا به دلیل مشکل ایجاد کردن برای صفحات سایت برداشته شد.
ارسال شده در: چهارشنبه 24 آبان 1385 11:58
نمایش جزئیات
آفلاین
من همه چيز رو تعمير مي كنم از قفل در گرفته تا كامپيوتر و ماشين واسه همينه كه خيلي دلم مي خواست ورد "ريپارو" كه براي تعمير اشياء شكسته به كار ميره واقعا وجود داشت و مي تونستيم ازش استفاده كنيم.

اي كاش يه وردي هم وجود داشت كه بشه باهاش درسا رو تو مخ دانشجو ها فرو كرد. آخه اين دانشجوها هر سال كه ميگذره درك مطلب و گيرايي شون كم ميشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=181728#forumpost181728
ارسال شده در: چهارشنبه 24 آبان 1385 09:17
نمایش جزئیات
آفلاین
من اولين كاري كه ميكردم اين بود كه رولينگ رو جادو ميكردم يا يه قلم پر تند نويس مي ساختم تا زود تر كتاب 7 رو بده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ببین در مورد دیشب.
دعا رو اگر دوست
ارسال شده در: چهارشنبه 24 آبان 1385 08:23
نمایش جزئیات
آفلاین
بهترین کار اینه که تمام دبیران ریاضی رو از روی زمین محو کنیم.

هووم بهتر از اون حذف تمامی پستهاییه که قشنگ توضیح نمیدن!!! بلانسبت به شما!

منظورت من بودم الان؟
معلما خودشون اینجور می خوان

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عاقلان دانند...
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 آبان 1385 17:44
نمایش جزئیات
آفلاین
من از دبير تازيخ و اجتماعيم دلم خيلي پره همينطور از دبير حرفه و فن ! دوست دارم نسل اين دوتا رو از روي زمين بردارم ! راستي دبير فيزيك من اينقدر گله !

باب ول کنین این معلمارو جون من!!! این ملت چه گناهی کردن اینقدر نفرینشون میکنین! بیخیال باب!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1385/8/23 20:14:18
[
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 آبان 1385 15:46
نمایش جزئیات
آفلاین
بهترین کار اینه که تمام دبیران ریاضی رو از روی زمین محو کنیم.

هووم بهتر از اون حذف تمامی پستهاییه که قشنگ توضیح نمیدن!!! بلانسبت به شما!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1385/8/23 16:22:47
عاقلان دانند...
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 آبان 1385 13:24
نمایش جزئیات
آفلاین
با جادو خيلی کارا ميشه کرد ولی من فعلاً فقط دوست دارم با جادو دبير فيزيکمونو هرچه بيشتر زجر بدم و بعد هم يه آواداکداورا نثارش کنم

بیچاره دبیر فیزیک ولی من اگه میتونستم جادو کنم اعضا رو مجبور میکردم پستهای قشنگ و پر توضیح و غیر ارزشی اینجا بزنن!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1385/8/23 16:21:58

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.