نام: مده آ
نام خانوادگی: مالفوی
گروه: اسلایترین
رنگ مو: مشکی
رنگ چشم: سرمه ای
محل تولد: نامشخص-منو تو یه خرابه پیدا کردن با برگه معرفی شخصیتم که نشون می داد منو یکی از یه خونه سوخته دزدیده اما وقتی دیده به دردش نمی خورم، با اسنادی که تو اون خونه پیدا کرده بوده ول کرده تو یه خرابه دیگه!
جنس چوبدستیم از چوب درخت هلو! و داخلش هم ریسه ی قلب اژدهاست. تو کنسال گرین لندن زندگی می کنم. تنهام و خانوادم مردن. از نوادگان دورافتاده مالفوی ها هستم(اینو تو اون برگه نوشته بودن) اما چون تو نوزادی خانوادم فوت کرده بودن و پیش یه پیرزن جادوگر بزرگ شدم که اونم دو سه سال پیش مرد و اموالش به من رسید، کسی از خانواده مالفویها از وجودم با خبر نیست.
در حال حاضر با ثروت زیادی که از اون پیرزن بهم رسیده زندگی می کنم و درحال تحقیقاتی کاملا سری در مورد جادوی سیاه و کاربردای اون در اعصار زمانیم چون این موضوع بیشتر از هر چیز دیگه منو به سمت خودش جذب می کنه. بعد از اینم قصد دارم چندتا مرکز خدماتی برای بچه های جادوگر بی سرپرست دایر کنم و در مورد جادوی سیاه و معجون سازی که خیلی دوسشون دارم، اطلاعات بیشتر مفیدتر و سریتری کسب کنم.
می شه تاییدش کنی؟

فعلا هنوز شخصیت های ساختگی تایید نمیشن و فقط شخصیت هایی تایید میشن که اسمشون تویه کتاب اومده....ممکنه در آینده ای نزدیک شخصیت های ساختگی رو هم تایید کنیم ولی فعلا تایید نمیشن
....لطفا یک شخصیت رو از شخصیت هایی که اسمشون تویه کتاب اومده انتخاب کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج