سلام
الان يه اتفاق جالب افتاد من بدون اينكه sign in كنم رفتم توي انجمن يكدفعه نوشت از ورود شما متشكريم پروفسور بينز وهي همون صفحه رو reload كرد بعد از چند دقيقه هم درست شد
اينم اسكرين شاتش
http://www.fileden.com/files/2006/11/19/396014/Captured.jpg
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

سلام.من يك مقاله اي در سايت دارم با عنوان:البوس دامبلدور كارگردان وقايع هري پاتر كه بنا به مطالبي كه در بخش نظرات مقاله اوردم و اينجا هم در ادامه مياورم به نظرم مقاله از درجه اعتبار ساقط شده و وجودش در سايت لزومي نداره ولي تصميم با خودتون است.موفق باشيد.
كتاب 5/يكي از فصول اخر/مضمون صحبت دامبلدور با هري:
حتي به ذهن من هم خطور نميكرد كه تو به اون زودي در سال اول و دوم اقامتت در هاگوارتز با ولدمورت روبرو شوي!
كتاب 5/يكي از فصول اخر/مضمون صحبت دامبلدور با هري:
حتي به ذهن من هم خطور نميكرد كه تو به اون زودي در سال اول و دوم اقامتت در هاگوارتز با ولدمورت روبرو شوي!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: چهارشنبه 26 خرداد 1395 10:57
از: پریوت درایو - شماره 4
پستها:
3768

در مورد تبلیغات گوگل لینک تبلیغ مورد نظر رو که مشکل داره برای ما بفرستید از طریق تماس با ما تا اون تبلیغ رو قفل کنیم.
جرج ویزلیold :
قبلا هم به شما گفتم لطفا یه شاخه مربوط به هری پاتر در سایت بهترین جادوگران بسازید و خبر های مربوط به هری پاتر رو در اون شاخه بزارید تا RSS رو قرار بدیم.
وگرنه ما خودمون مجبوریم روی کلمات غیر هری پاتری قفل بزاریم. ما میخوایم فقط به خبر های هری پاتری لینک داده بشه.
مثلا خبر در مورد آنتی ویروس یا فلان آلبوم قرار نخواهد گرفت.
جرج ویزلیold :
قبلا هم به شما گفتم لطفا یه شاخه مربوط به هری پاتر در سایت بهترین جادوگران بسازید و خبر های مربوط به هری پاتر رو در اون شاخه بزارید تا RSS رو قرار بدیم.
وگرنه ما خودمون مجبوریم روی کلمات غیر هری پاتری قفل بزاریم. ما میخوایم فقط به خبر های هری پاتری لینک داده بشه.
مثلا خبر در مورد آنتی ویروس یا فلان آلبوم قرار نخواهد گرفت.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/3/1 12:47:05
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/3/1 17:16:40
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/3/1 17:16:40
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.
Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
جزئیات کاربر

من اين مسئله رو قبلا هم گفته بودم ولي كسي اهميت نداده بود
الآن در ايفاي نقش من و يه نفر ديگه داريم هر دو ايفاي نقش يك شخصيت را مي كنيم . رابستن لسترنج و رباستين لسترنج
البته اين مشكل از زود به روز نكردن ليست شخصيت ها بوده ولي اگه ميشه حتما به اين موضوع رسيدگي كنيد
نمیشه گفت اهمیت ندادیم در واقع کاری نمیشه کرد مگه اینکه یکی از شخصیتها رو به دلیل عدم فعالیت از ایفای نقش خارج کنیم و یا یه کی از شما یه شخصیت دیگه انتخاب کنه... این مسئله اونقدرام بغرنج نیست که شما رو نگران کرده بعدا حل میشه
الآن در ايفاي نقش من و يه نفر ديگه داريم هر دو ايفاي نقش يك شخصيت را مي كنيم . رابستن لسترنج و رباستين لسترنج
البته اين مشكل از زود به روز نكردن ليست شخصيت ها بوده ولي اگه ميشه حتما به اين موضوع رسيدگي كنيد
نمیشه گفت اهمیت ندادیم در واقع کاری نمیشه کرد مگه اینکه یکی از شخصیتها رو به دلیل عدم فعالیت از ایفای نقش خارج کنیم و یا یه کی از شما یه شخصیت دیگه انتخاب کنه... این مسئله اونقدرام بغرنج نیست که شما رو نگران کرده بعدا حل میشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/11/5 11:41:32
جزئیات کاربر

سلام
خوب شما گفته بودید که هر وقت طفره زن انتقال پیدا کرد خبر بدیم تا آر اس اس سایت بهترین جادوگران رو بذارید به جای طفره زن در ماژول روی خط خبر ، بنده با آقای دادمند کمی اختلاف سر دوماین و .. پیدا کردیم که کلا طفره زن تعطیل شد . قضیه از این قراره که از ابتدای شروع به کار طفره زن من و چند نفر دیگه رو سایت طفره زن کار کردیم و این سایت رو به حدی رسوندیم که خود سایت شما از این سایت خبر بر می داشت و می گذاشت تو جادوگران ، بعد از یک مدت بنده اختلاف کوچکی با آقای دادمند پیدا کردم که منجر به رفتن من از سایت طفره زن شد ( اما هنوز مدیریت رو در طفره زن در دست داشتم ) و بعد از مدتی به ایشون پیشنهاد دادم که اگر می خواهید سایت شما از بین نره بیاید دماین سایت رو روی بست ویزاردس ست کنید تا با هم در این سایت کار کنیم خلاصه ایشون قبول کردند اما تا مدتی خبری از ایشون نشد ،طفره زن به مرور زمان از بین رفت نابود شد و به این روز افتاد . خلاصه گفتم که تمام اعضا و کلا سایت طفره زن به سایت بهترین جادوگران انتقال پیدا کرده به غیر از دماین.
ممنون میشم اگر آر اس اس سایت ما رو بذارید تو ما ژول روی خط خبر .
البته آقای نیلی گفته بودند که هر وقت سایت طفره زن انتقال پیدا کرد ما این کار رو می کنیم.
ممنون : www.bestwizards.com
خوب شما گفته بودید که هر وقت طفره زن انتقال پیدا کرد خبر بدیم تا آر اس اس سایت بهترین جادوگران رو بذارید به جای طفره زن در ماژول روی خط خبر ، بنده با آقای دادمند کمی اختلاف سر دوماین و .. پیدا کردیم که کلا طفره زن تعطیل شد . قضیه از این قراره که از ابتدای شروع به کار طفره زن من و چند نفر دیگه رو سایت طفره زن کار کردیم و این سایت رو به حدی رسوندیم که خود سایت شما از این سایت خبر بر می داشت و می گذاشت تو جادوگران ، بعد از یک مدت بنده اختلاف کوچکی با آقای دادمند پیدا کردم که منجر به رفتن من از سایت طفره زن شد ( اما هنوز مدیریت رو در طفره زن در دست داشتم ) و بعد از مدتی به ایشون پیشنهاد دادم که اگر می خواهید سایت شما از بین نره بیاید دماین سایت رو روی بست ویزاردس ست کنید تا با هم در این سایت کار کنیم خلاصه ایشون قبول کردند اما تا مدتی خبری از ایشون نشد ،طفره زن به مرور زمان از بین رفت نابود شد و به این روز افتاد . خلاصه گفتم که تمام اعضا و کلا سایت طفره زن به سایت بهترین جادوگران انتقال پیدا کرده به غیر از دماین.
ممنون میشم اگر آر اس اس سایت ما رو بذارید تو ما ژول روی خط خبر .
البته آقای نیلی گفته بودند که هر وقت سایت طفره زن انتقال پیدا کرد ما این کار رو می کنیم.
ممنون : www.bestwizards.com
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هریپاتر را هنوز هم دوست میداریم
جزئیات کاربر

سلام مدیران عزیز.ببخشید مزاحمتان شدم ولی صلاح دیدم بگم .بهتر است یه تجدید نظیر در تحویل تبلیغات بکنید.تبلیغاتی که در بالای صفحه موجود است (ادز بای گوگل)در میانشان تیلیغاتی امشب دیدم که حتی شرم دارم که نامشان را ببرم.فکر نمیکنم درست باشه تو یه سایت که مخاطبین آن نوجوانان هستند ذکر کردن این کلمات درست باشه.ببخشید که دخالت کردم.با احترام.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور اسپروات در 1385/11/4 23:17:03
فریا
جزئیات کاربر

مشکل از مرورگر بود هری !
ولی خیلی خندس ... چون با آی ای 7 که مخصوه مایکروسافته درسته ولی با آی ای ورژن پروواید بای یاهو (یاهو سرچ انجین !) خرابه .... من موندم چرا ؟!
ولی خیلی خندس ... چون با آی ای 7 که مخصوه مایکروسافته درسته ولی با آی ای ورژن پروواید بای یاهو (یاهو سرچ انجین !) خرابه .... من موندم چرا ؟!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
اینجوری پیش بره باید کم کم گفت:
نقل قول:
نقل قول:
دلبستگی من به جادوگران و اعضاش کمتر از اون چیزیه که قبلا فکرشو میکردی
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: چهارشنبه 21 تیر 1396 22:21
از: هر جا که کفتر میایَ!
پستها:
791

جزئیات کاربر

سلام
من نمیدونم حالا به آی پی مربوط هست یا نیست ولی از وقتی با اکانت دیگه ای میام درست شده،بعد اینکه نمیدونم چرا آی پیم بسته شده(اگه به اون مربوط باشه)با اون اکانت.
بعد یه چیزی که من سه-چهارماهه درگیرشم و هنوزم عادت نکردم بهش اینه که من با شناسه توماس جانسون که بودم همیشه روی اول قدیمی ها نشون میداد.ولی الان چهارماهه که هر کاری میکنم بازم باید توی هر تاپیکی میرم گزینه اول قدیمی ها رو انتخاب کنم.
من یه جای خوندم که گفته بودین باید از توی ویرایش ویژگی های فردی بریم اما بازم هر کدوم از گزینه ها رو _nested-flat-threaded_بپامتحان کردم ولی نمیشه.تا جایی که یادمه قبلا باید از بخش "نوع چینش نظرها" انتخاب میکردیم این گزینه رو اما خیلی وقته که این بخش هیچ گزینه ای رو نداره و فقط یه فیلد خالی داره.
ممنون میشم اگه کمک کنید.
مشکل "نوع چینش نظرها" در حال بررسیه و انشاالله هر چه زودتر درست میشه...من هم پیگیر موضوع هستم چون خیلیا برای این مشکل به من پی ام دادن
من نمیدونم حالا به آی پی مربوط هست یا نیست ولی از وقتی با اکانت دیگه ای میام درست شده،بعد اینکه نمیدونم چرا آی پیم بسته شده(اگه به اون مربوط باشه)با اون اکانت.
بعد یه چیزی که من سه-چهارماهه درگیرشم و هنوزم عادت نکردم بهش اینه که من با شناسه توماس جانسون که بودم همیشه روی اول قدیمی ها نشون میداد.ولی الان چهارماهه که هر کاری میکنم بازم باید توی هر تاپیکی میرم گزینه اول قدیمی ها رو انتخاب کنم.
من یه جای خوندم که گفته بودین باید از توی ویرایش ویژگی های فردی بریم اما بازم هر کدوم از گزینه ها رو _nested-flat-threaded_بپامتحان کردم ولی نمیشه.تا جایی که یادمه قبلا باید از بخش "نوع چینش نظرها" انتخاب میکردیم این گزینه رو اما خیلی وقته که این بخش هیچ گزینه ای رو نداره و فقط یه فیلد خالی داره.
ممنون میشم اگه کمک کنید.
مشکل "نوع چینش نظرها" در حال بررسیه و انشاالله هر چه زودتر درست میشه...من هم پیگیر موضوع هستم چون خیلیا برای این مشکل به من پی ام دادن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکاور در 1385/11/5 19:54:41
[b]The sun enter
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: چهارشنبه 26 خرداد 1395 10:57
از: پریوت درایو - شماره 4
پستها:
3768

چه نسخه ای از اپرا؟
در اپرا 7.6 مشکل نیست من نسخه بالاترو تست نکردم.
در اپرا 7.6 مشکل نیست من نسخه بالاترو تست نکردم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج