ادوارد:عزیزم تو تا دیروز که یکی دیگه رو دوست داشتی طلاق میخواستی اون موضوع هم با مرگ طرف به طور مشکوکی رفع شد.الان تو آراگوگ رو دوست داری طلاق میخوای؟
ویولت:تو قول میدی تاریخ ازدواجمون یادت بمونه؟
ادوارد دست چپش رو میاره بالا:به جون تو فروغ قول میدم!
ویولت:جیییییییییییییییغ!فروغ دیگه کیه هان؟من طلاق میخوام!من تو رو دوست ندارم شنبه رو دوست دارم!
ملت ترجیح میدن سوژه بهتری رو پیدا کنن و توجهشون از زوج جوان(به لطف آراگوگ
)به زوج پنی_آراگوگ جلب میشه.آراگوگ:من همیشه علاقه خاصی به اسامی اصیل انگیلیسی داشتم.بلاخص اسمی مثل اسم پنی که...
در همین لحظه صدایی با موج 8753693مگاهرتز باعث میشه موهای ملت موج برداره:توجه توجه!ملت بوووقی باشما ام!توجه کنید پلیز.از کلیه افرادی که در باغ وحش حضور دارن درخواست میکنم به دلیل شیوع بیماری جنون عنکبوتی که مربوط به همه عنکبوتها میشه،باغ وحش رو ترک کنن!این بیماری بسیار کشنده هست و ظرف سیم ثانیه انسان رو میکشه!
ملت:جییییغ!بریم بیرون!پنی پاشو بریم بیرون!
پنی:اوا!پس آری(مخفف لوس آراگوگ!)رو چیکار کنیم؟
چو درحالی که با یک تیپا مک رو به داخل قفس شوت میکنه میگه:بیماریش کشنده اس!بیا بریم دختر!
پنی:
خوشحال شدم از دیدنت آری جون!بعدا اگه زنده موندی میبینمت!و به همراه بقیه ملت میره بیرون.
آراگوگ:
نــــــــــه!پنی من رو تنها نذار!رو قلبم پا نذار!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

اگر دوست داشته
بیچاره مک ...!
باشه باو! مارو اینجوری ضایع نکن جلو ملت!
عزیزم الان تمام پنبه هامون آب میشه ها!
ادیب و ویولت ؟ نهههه نهههه ( با لهجه شنبه خونده بشه!
در میاری شلوارت رو یا نه؟
به جون چو من یه شلوار بیشتر ندارم!
این حرکات رزمی و فوق تخصصی شما واقعا من رو حیرت زده کرد خانوم!شاید شما به من افتخار بدین که باهاتون یه لیوان آب کدو حلوایی بخورم البته افتخار بزرگیه!

اما به صورت ثابت!
منظور همون آقاهه اس!خودشو جمع و جور کرده بادی به غبغب می ندازه و به آراگوگ می گه
) یک نگاهی به ساحره ای که با تعجب به وی نگاه می کرد نزدیک شد . لبانش را غنچه کرد و سپس گفت : کاری از من بر میاد؟
به خدا آقا خود اون زنه می خواست به ما شماره بده

!