جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

238 کاربر(ها) آنلاین هستند (158 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
238 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

صندوق‌های رأی باز است

بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

روز رأی‌گیری

۱۵ و ۱۶ مهر

از میان سه نامزد نهایی، وزیر بعدی سحر و جادو را انتخاب کنید.

ورود به صندوق رأی
  • ۳پوستر انتخاباتی دابی

دابی

• ۵پوستر انتخاباتی سیبل تریلانی

سیبل تریلانی

به نفعش انصراف دادند

• مرلین
    • تلما هلمز
  • ۶پوستر انتخاباتی پرنتیس گاتو

پرنتیس گاتو

به نفعش انصراف دادند

• هوریس اسلاگهورن
    • نیکلاس فلامل

گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 4 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: شنبه 14 مهر 1386 15:38
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید میخواستم بپرسم که مدیران محترم سایت جادوگران بر اساس سابقه انتخاب شده اند یا از همان اول معلوم بوده اند؟؟
راستی بچه ها اگه وقت کردید یه سری به وبلاگ تازه تاسیس من بزنید: تبليغات در سايت ممنوعه دوست عزيز!

همانا تنها در سايت سبزيجات باغبانها از اول مشخص مي گردند...و در اينجا مديران بر اساس تجربه و سابقه و بسياري فاکتور هاي ديگر انتخاب گشته اند...به غير از مدير اصلي سايت که همانا از اول همان بوده که هست...با تشکر کالين

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دنیس در 1386/7/14 16:35:10
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/7/15 2:02:33
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/7/15 2:08:08
www.rjhp.blogfa.com
چه فرقی می کنه ؟
مرزها کجاست ?
ارسال شده در: شنبه 14 مهر 1386 14:48
نمایش جزئیات
آفلاین
خب خب خب!

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران محترم!!!

ظاهرا مدیران گرامی اطلاع ندارن که تنها دو روز به پایان فینال مسابقات کوییدیچ مونده و تازه به فکر انتخاب داور افتادن و کل تاپیکای مسابقات رو قفل کردن!

اگه قرار بود اصلاحاتی صورت بگیره بهتر بود قبل از شروع فینال این کار انجام بشه.تیم ها به اندازه ی کافی مشغله دارن و فرصت ندارن برای انتخاب یک داور دیگه رای گیری کنن.

واقعا بعضی وقتا اتفاقات عجیبی توی سایت میفته!من از مدیران میخوام این تاپیک ها رو باز کنن و چند روز هم فرصت اضافی بدن تا تیم ها بتونن این ضرر رو یه جوری جبران کنن.ما کلی برنامه ریزی کردیم و دیروز اومدیم پستا رو بزنیم که ظاهرا تاپیکا قفل بودن!

ظاهرا پروفسور بینز هم به جای آلبوس ناظر انجمن شدن!من فکر نکنم دیگه وقتی باشه تا داور جدید انتخاب بشه!بهتره پروفسور بینز همین بازی فینال رو هم داوری کنه تا مسابقات مسخره تر از این نشده!امیدوارم مدیران عزیز این اصلاحات رو بخاطر بازی فینال و اعتراضات بعضی از تیم ها نکرده باشن!

با تشکر
کورن اسمیت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=336600][font=Arial]ما همگی اعتقاد داریم که باید خدا را کشف کرد.دریغا که نمی دانیم هم چنان که در انتظار او به سر می بریم ، به کدام درگاه
ارسال شده در: جمعه 13 مهر 1386 17:04
نمایش جزئیات
آفلاین
به درک:
من اطلاعی در این زمینه ندارم ولی فکر میکنم باید حتما قبلش یه چیزی نوشته بشه... بعدم اینکه خب این باکس برای نقل قول کردنه نه چیزایه دیگه

به ریگلوس:
شما یه تاپیک در اتجمن بیاتو جادوگر منتظریم بزن و همه این مواردی رو که میگی بنویس با کمک اعضا یا تنهایی... یعد میتونیم لینک بدیم در صفحه اول
نمیشه نام یه سری تاپیک فقط در پاسخها قرار بگیره... فقط انجمنها رو میشه انتخاب کرد
انتخابات زورکی نیست که همه رو مجبور کرد رای بدن... در موقع انتخابات اتفاقا عده زیادی رای میدن بعضی هام علاقه زیادی دارن با چندتا شناسه چند تا رای میدن. پس مطمئن باش رای کم نمیاریم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/7/13 17:08:01

ارسال شده در: جمعه 13 مهر 1386 15:45
نمایش جزئیات
آفلاین
من گفته بودم یه لینک مستقیم بذارین رو صفحه ی اول که هرکی میاد تو سایت نگه اینجا چه خبره؟؟؟
لینک به این باشه که هری پاتر رو معرفی کنه و رولینگ رو معرفی کنه و بگه ما اصلا برای چی دور هم جمع شدیم.

یک پیشنهاد دیگه هم داشتم اینکه:
در باکس کنار صفحه ،جدیدترین پاسخ های زده شده....گاهی تمام پاسخ ها مربوط به یک انجمن یا تالار میشه که خب اگه برای دسترسی سریعه دیگه کاراییش رو از دشت میده.
میگم تعداد مثلا 7تا لینک برای باکس بذاریم و محدود کنیم که مثلا از تالار یادگارهای مرگ فقط یکی(یا دو تا)بیاد تو باکس و...یعنی سهمیه بندی کنیم!!! یه جور نشه فقط از یه انجمن لینک باشه تو باکس.
منظورم رو رسوندم؟

ویکی دیگه:کاری کنین که همه ی ملت جادوگران توی انتخابات (جادوگر ماه و...)شرکت کنن.
مثلا از یه هفته مونده به پایان مهلت رای گیری، کسانی که لاگین میکنن ابتدا صفحه ی رای گیری براشون بیاد و بهشون اخطار داده بشه که اگه در اون شرکت نکنن با مشکل (محدودیت اختیارات)در سایت مواجه میشن.
آخه در هر رای گیری همش 10_12 نفر شرکت میکنن و اصلا هیجان نداره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریگولس بلک در 1386/7/13 15:50:54
اینم طاخچه ی افتخارات... ریا نشه البته!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: جمعه 13 مهر 1386 01:29
نمایش جزئیات
آفلاین
وقتی از تگ نقل قول استفاده می کنیم، قبل از اینکه اون کادر رنگی باز شه، می نویسه "نقل قول:" می خواستم بگم نمیشه کاری کرد که اینو ننویسه؟ چون قبلا از این تگ توی رول ها هم استفاده های خوبی میشد کرد مثلا فلش بک یا اگه جایی یه نفر نامه ای چیزی می خوند رو میذاشتیم تو این تگ. یا لااقل یه تگ مشابه بذارید.
نخواستید هم نذارید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط درک در 1386/7/13 1:33:02
ارسال شده در: پنجشنبه 12 مهر 1386 23:06
نمایش جزئیات
آفلاین
من امروز كه داشتم به صورت بازديدي سايت رو ميگشتم به نكته اي جالب برخوردم!

چو چانگ و پنه لوپه كلير واتر عضو گروه ناظرين انجمن هستند در صورتي كه هر چي من گشتم انجمني كه نظارت ميكنن رو پيدا نكردم!

لطفا اگر اشتباهي صورت گرفته،دسترسي به انجمن ناظرين گرفته شود و يا اگر اشتباه از طرف من است،انجمن تحت نظارت اين دو فرد رو ذكر كنيد.

ممنون!

گاهی وقتا یادمون میره دسترسی ها رو بگیریم.ممنون برداشته شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/7/13 0:03:45
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: چهارشنبه 11 مهر 1386 21:31
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
هري نوشته:
کالین من با عمق نظرات تو موافقم. ولی مسایلی اینجا وجود داره مثلا:

- شاید یکی پروفسور باشه و تازه در سایت عضو شده باشه پس ملاک 100 پست شاید همه رو با یه چوب برونه. من فک میکنم وظیفه ناظره که پست های بیخودی رو دیلیت کنه اونایی که بی ربط هستن

- بازم موافقم و کسی نباید ملا لغتی بشه... ولی اگه وسط نقد یه غلط املاییم گرفت نباید بهش حمله بشه که چرا این کارو کردی

به طور کلی بحث در مورد این قضیه معنی نداره مهم اینه که ملت واقعا چطور نقد میکنن. خود پیران دیر ما تو نقد همدیگه اصول رو رعایت نمیکنن یا به هم الکی میپرن یا الکی قربون صدقه میرن بعد ما چطور انتظار داریم در یک سایت که اکثرا اعضاش نوپا هستن نقد واقعا اصولی صورت بگیره. هنوز به نظر من ناظر میتونه خیلی از این جور نقد ها رو به مسیر درست هدایت کنه

با اولي موافقم و تغييرش ميدم پس ناظر حق داره نقدهاي بي خود افرادي که زير 100 پست هستن رو پاک کنه و اگه خوب بود نگهشون داره

به شرطي که واقعا غلط املايي باشه مثلا طرف ميخواسته بنويسه دست نوشته دصط(که مشخصه دومبوليسم داره)... ولي غلطهاي تايپي غلط املايي حساب نميشن مثلا طرف يه حرفش جا بيافته يا به جاي حساب بنويسه خشاب(آموسي)...از شوخي گذشته خساب*(اينکه غلط نيست)

کاملا در مورد آخر هم باهات موافقم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: چهارشنبه 11 مهر 1386 20:04
نمایش جزئیات
آفلاین
جرج قدیم عزیز
فک کنم منظور شما کتاب هفتمه در این صورت خدا پدر گوگلو بیامرزه سه سوت نتایجو بهت میده

تعداد اعضای فعال خیلی کمتر از 26 هزاره چون اعضایی که اصلا در سایت لاگین نکردن یا رجیسترشون نا موفق باشه رو دیلیت میکنیم.
تعداد این اعضا الان 9678 نفره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: چهارشنبه 11 مهر 1386 15:41
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به دوستان قدیمی خودم ( مخصوصا علی آقا )

خوب می خواستم بدونم این کتاب هری پاتر و محفل ققنوس کی ترجمه میشه من منتظر هستم .
اگر زمان خاصی داره بهم بگید که بنده همون روز بیام و دانلودش کنم.
دوستدار شما میثم شاگی ( جرج ویزلی قدیم )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هریپاتر را هنوز هم دوست میداریم
ارسال شده در: چهارشنبه 11 مهر 1386 12:40
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
یه پیشنهاد دارم که در خبر نامه ی بعدی تعداد اعضای سایت و اعضای عضو ایفای نقش رو بدید.
واینکه یک نظر سنجی بذارید که اعضا از کدوم تم برای سایت استفاده می کنند
دومی همچین جالب نبود

خبرنامه آینده سه ماه دیگس... اگه یادم بود حتما
تعداد اعضای سایت تا این لحظه: 26285
لیست اعضای ایفای نقش:
http://www.jadoogaran.org/modules/groups/
در مورد استفاده از ثیم ها فکر کنم میشه مشخص کرد که چه تعداد از اعضا از کدوم ثیم استفاده میکن
ن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/7/11 13:11:25
[size=large][b]و جسم سیمو

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.