جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 مرداد 1383 10:56
نمایش جزئیات
آفلاین
هومم من می گم در چی فقط بنویسیم؟!
من کی گفتم فقط داستان بنویسیم!؟ یا نمایشنامه!؟ من کجا همچین حرفی زدم!؟ اگر در مورد نظر در مورد رول پلیینگ می گی..خوب اون نظر منه..گفتی نظر بدید..منم نظر دادم..من یه جای دیگه هم اینو گفتم که فکر نمی کنم به اینجا ربطی داشته باشه و اون تالار اسلیترین بوده...من کجا دیگه گفتم کجا چی بنویسیم..کجا ننویسیم؟!
در مورد اینکه دلیل نداره خودتو محروم کنی...اگر منظورت همون وقتی که من فکر می کنم..فکر نمی کنم لزومی بر توضیح وجود داشته باشه..فقط می گم ادم برای پستایی که می زنه وقت می زاره..اگر هرته...من دیگه بعضی جاها پست نمی زنم.این از این
بعد در مورد قدح اندیشه...من کسیو مجبور نکردم بنویسه...من هیچ وقت الکی یه تاپیک باز نمی کنم..با چند نفری که می دونم همکاری می کنن صحبت می کنم..بعد باز می کنم..در مورد تاپیک قدح...من کجا کسیو مجبور کردم الان نوبته توه بنویس؟ اینو بگو لطفا!؟
در ضمن یادمون نره..طرف رو قول ادم حساب می کنه..اگر نمی تونه بنویسه..مشکلی نیست..بیاد بگه من نمی تونم..منم راحت ترم..ماله خودمو دوباره یه ویرایش می کنم می زارم تو قدح...
در مورد نوشتن بی نظم و قر و قاطی...من بیکار نیستم بشینم بنویسم بعد مثل الان شخصیت های جدید میان..من برم دوباره بنویسم..فکر نمی کنم بیکار باشم...کار باید با نظم بره جلو..تو چرا خودت این کارو امتحان نمی کنی..بنویس..بعد من دقیقه 90 میام می گم منم هستم! حالا بشین همشو از اول ویرایش کن!
بازم تاکید می کنم..شما نشون بده من کجا مرز تعیین کردم!؟ تالار اسلیترین اگر باشه که به خودمون مربطه ...یعنی تصمیماتیه که بنا به اهدافی می گیریم...
در پایان مرسی از نظرات!

در پایان اینم اضافه کنم..هدف من از کارای اشتراکی لذت بردنه..من دلم نمی خاد تکی کار کنم..همیشه ایده هایی که داشتم رو قسمت کردم..لذتی که از یه ایده می برم رو قسمت می کنم..کار تکی به چه درد می خوره..هنر اینه که با هم بتونیم کار کنیم...من وقتی رودی رو می بینم که با اینکه حوصله زیاد نوشتن نداره..میاد داستان می نویسه..من لذت می برم..هدف من فقط اینه..اگر بخوام خودم تکی بنویسم...گفتم بهت..می نویسم خیلی راحت می زارم تو قدح..ولی که چی؟! من ترجیح می دم عقب بمونم...ولی دست دوستام رو هم بگیرم با هم بیایم بالا..با هم لذت ببریم..با هم بحث می کنیم در موردش..می خندیم..کلی حال میده..این هدف من از امدن به سایته..با هم شاد بودن.. :bigkiss:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 مرداد 1383 04:58
نمایش جزئیات
آفلاین
من یه ایراد به بلا دارم و اون اینه که تازگی میبینم که همش میگه ما نباید در جاهایی به غیر از نمایشنامه ها یا داستان نویسی بنویسیم
به نظر من آدم نباید نه برای خودش مرز مشخص کنه و نه برای دیگران مرز ها همش تو قوانین اومده و به نظر من هر تاپیکی که توش لذت میبریم رو باید توش بنویسیم حالا هر چی میخواد باشه. مثلا یه تاپیک رو میبینی و خوش میاد توش بنیسی خب مینویسی و دیگه موردی نداره خودت رو محروم کنی
از طرفی مثلا مبجور هم نیستی که توی نمایشنامه ها بزنی روی پاسخ و حتما یه نمایشنامه بنویسی مثلا تو قدح اندیشه یکی رو مجبور کنی که الان نوبت تو هستش تو باید الان بنویسی خب ممکنه اون نتونه بنویسه
به نظر من این جور چیزا دو دو تا ۴ تا نیست
نوشتن اشترکی رو هم هزار بار گفتم اینطوری نیست که نوبت به نوبت بنویسن بلکه همه جا اینطوریه که همه هر چی دلشون خواست بی نظم و قرو قاطی مینویسن بعد یکی میاد همه رو ویرایش میکنه و این کاره که ۹۰ درصد کاره که متاسفانه من ندیدم تا الان این انجام بشه. خب شما چرا خودت رو معطل بقیه میکنی؟ هر چی دوست داری بنویس تهش اینه که موقع ویرایش کلیش رو حذف میکنی
خلاصه نظر من اینه که فروم باید یک مکان آزاد برای نوشتن باشه و مرز بندی ها توش به حداقل برسه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: دوشنبه 19 مرداد 1383 10:46
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه الستور مودی آزاد شد!

آقای محمد پاتر دارای شناسه الستور مودی، نظر به اینکه شما هیچ گونه فعالیت با این شناسه نداشتید...و این شناسه رو داغون کردید! این شناسه از شما گرفته می شود...
شما می توانید یه شناسه دیگه انتخاب کنید..

دوستانی که فکر می کنن می تونن مودی خوبی باشن...برای گرفتن این شناسه در تاپیک لیست انتظار اعلام کنند...بدیهی است کسانی که زودتر اعلام کنند..در اولویت قرار دارند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 19 مرداد 1383 10:42
نمایش جزئیات
آفلاین
نمونه نمایشنامه های باحالت و عادلانه ات رو دیدیم همه دیروز!
شدی بهروز خالی بند؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 18 مرداد 1383 10:19
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
من اگر چيزي مي نويسم در جواب نمايشنامه هاي اسلاي ها يا كينگزليه! وگرنه من هميشه سعي مي كردم باحال و عادلانه بنويسم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: یکشنبه 18 مرداد 1383 02:45
نمایش جزئیات
آفلاین
نه شما خیلی عادلانه می نویسید...
با یه نگاه نسل ما رو منقرض می کنی تو نوشته هات...
حالا ما یه آفتابه مینویسم بی عدالتیه؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 18 مرداد 1383 02:22
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
از وجناتت مشخصه!
يه چيز ديگه اين كه من دوست ندارم در نمايشنامه ها شخصيت مرلين رو لكه دار كنين و بگين فلان كار فلان كار مسخره.
آفتابه به دست و اينجور اراجيف رو نمي پسندم.
نحوه برخورد در نمايشنامه ها بايد عادلانه و بر اساس شخصيت طرف باشه.
هيچ كس نبايد شخصيت بزرگي مثل مرلين رو لكه دار كنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: یکشنبه 18 مرداد 1383 02:20
نمایش جزئیات
آفلاین
مثه اینکه ما سیاهیم شما سفید(آفریقایی منظورم نیستا)
شما ها باید احترام رو رعایت کنید..
من در عرض این 1 هفته 3 بار فش شنیدم...
2 تا گاو...یکی بیشعور..
اینا توهین مستقیم به اعضا هستش...
من شدیدا شکایت دارم
در ضمن پیاموتون ویرایش نکنید
من ادرس می دم
اولیش از هیپو تو محل گفتگوی اعضا...محفل ققنوس...اونجا من گاو خطاب شدم...درسته نگفت گاو...ولی کاملا مشخصه...توهین مستقیم بوده
دومیش مرلین در کلاس کوییدیج..
تونم اینو گفته
هر چي پاك ميكنم عين ... سرش رو ميندازه پايين مياد اين

و سومیش در تاپیک منهدم شده ی دوئل
که من بیشعور خطاب شدم
من تقاضای جواب گویی دارم...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 18 مرداد 1383 02:11
نمایش جزئیات
آفلاین
من با همه مشکل دارم...کسی سر به سر من نزاره..به غیر اسلی ها...
تو هم می تونی امتیاز کم کنی...مهم نیس...اینقدرم ازم پیام پاک کردی که برام مهم نیست اصلا...

من الان قاطی دارم..گفته باشم...الان به شدت قاطی کردم...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 18 مرداد 1383 02:07
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
من با بلاتريكس مشكل دارم و اون اينه كه مياد توي كلاس كوييديچ پيام چرت ميده!
دلم نميخواد وقتم رو صرف پاك كردن نوشته هاي بلا بكنم واسه همين ميخوام بهش يه اخطار بكنين.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!