جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

80 کاربر(ها) آنلاین هستند (41 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
80 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری

بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شدهٔ وزارت سحر و جادو

ثبت‌نام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شده

مکان‌های مجاز فعالیت

دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: چهارشنبه 26 دی 1386 11:01
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
اين اشتباهه..من هم ميتونم كاپيتان يه تيم بشم،هي پست بزنم خب آخرش از همه بيشتر پست زدم.فكر نكنم تعداد زياد رول نتيجه ي بهترين نويسنده بودن رو داشته باشه.فكر كنم اگر هم بخوايم بهترين نويسنده رو از نظر همه اعضا در نظر بگيريم،بهتره كه براي راي دادن محدوديت فردي نباشه و ما بتونيم به هر كسي راي بديم.در حال حاضر اصلا من با برترين بازيكنان مشكل دارم..به نظرم از تيم هاي ديگه افرادي مثل "آرشام" و "گراپ" بسيار خوب نوشتن و فكر هم نكنم تعداد پستاشون كم بوده باشه.

با یکسری از حرفات موافقم ، ولی اینجا چیزی که برای من و آلبوس اهمیت داشت توی انتخاب بهترین بازیکن ، کمیت و کیفیت پست هاش هست ، یعنی کسی که 10 تا پست زده و همش عالی و خوبه و انتخاب شده ، نه کسی که 20 تا پست زده و همش متوسطه !

من خودم پست های آرشام و گراپ رو امتیاز دهی کردم ، ولی مثلا آرشام 7 تا پست زده بود و عالی و خوب بود پستاش ، ولی اسکاور 20 تا پست زده بود و این ویژگی رو داشت پست هاش !

در هر صورت ، دوباره میگم که این انتخاب صرفا به عهده ناظر هست ، حالا میخواد کسی رو که 100 تا پست زده انتخاب کنه یا کسی که یک پست هم نزده و نمیخوام که در این مورد اختلافی بوجود بیاد ، با آلبوس در این مورد زیاد بحث کردیم و کلی برای این انتخاب زحمت کشیدیم و نمیخوام که بخاطر دو نفر که فرد مورد نظرشون انتخاب نشده همه چیز به هم بریزه !

در ضمن ، یادت باشه که توی انتخابات هر کسی میخواد به دوست خودش رای بده یا هم تیمی خودش رو انتخاب کنه ، اگر اسکاور 100 تا پست بزنه و پست هاش عالی باشه ولی هم تیمی نداشته باشه و دنیس 5 تا پست عالی زده باشه و هم تیمی داشته باشه ، اسکاور رای نمیاره ، چون طرفدارای هر تیم میان به هم تیمی خودشون رای بدن و این ضعف انتخابات هست ؛ انتخابات دیگه ای هم بعد از این انتخابات برگزار میکنیم و برای همه بازیکنان اجرا میشه و همه اونهایی که اسمشون در لیست بازیکنان هست میتونن رای بیارن ... البته به نحوه جدیدی برگزار میشه که دیگه از این مشکلات نداشته باشیم !!

نقل قول:
در هر صورت من فکر میکنم در این موارد داری کم لطفی میکنی و اگر دوست داشته باشی بیشتر بحث میکنیم!...ولی اگر دوست داری بحث رو همین جا تموم میکنیم و میذاریم ناظرا همون طور که فکر میکنن صلاح انجمنشونه کار میکنن...واالله بالله اون زمان که ما ناظر بودیم هیچکس حق نداشت بیاد بگه تو چرا این کارو کردی با انجمن زیر دستت!؟...ناظر میبوقید بهش!...الانه که اوضاع یه کم فرق کرده!

حالا که این رو گفتی ، خارج از این بحثا یه مطلبی رو میگم ، یه زمانی ناظرا کاربرایی بودن که هم فعال بودن و هم جزو بهترین ها بودن و هم قدیمی بودن ؛ مدیر هم ازشون حساب میبرد و کسی نمیتونست توی فرومشون باهاشون بحث کنه ، چون بلافاصله حالا یا تند جواب میدادن و یا پست رو حذف میکردن ... ولی الان که ناظر کاربری هست که بعد از یک ماه اومده و ناظر شده و از قوانین سر در نمیاره دیگه نمیشه اینطوری فکر کرد ، در ضمن الان دیگه ناظر اون اختیار قبلی رو نداره و برای هر پستی که تشخیص میده باید پاک بشه ، باید یک ماه با مدیرا بحث کنه و آخر سر هم مدیر میگه این پست باید برگردونده شه ! پس اصلا دیگه اون فکر قبلی رو در مورد نظارت و این حرفا نکن .

نقل قول:
در مورد ترين ها و اينا،وقتي يه كاري خوب هست و جالب پيش ميره چرا نبايد انجامش داد؟اين طرح امتحان شدست و در حال حاضر خيلي هم با كيفيت داره انجام ميشه..باز از اينكه ناظران نظر خودشون رو به اعضا تحميل كنن بهتره.

هیچ ضروریتی برای شرکت در رای گیری وجود نداره ، این نظره ماست که این بازیکنا خوبن ، هر کسی که فکر میکنه نظر ما تحمیل شده میتونه رای نده یا اگر رای داده اطلاع بده تا پستش پاک بشه !!

نظر هر کس اهمیت داره و اگر بخوایم از این نظر نگاه کنیم که این کار تحمیل و این حرفاس که پس هیچی ، همه بازیکنا رو باید از تیم شوت کرد بیرون !! چون هیچ کدومشون به قوانین پای بند نیستن و خیلی موارد رو رعایت نمیکنن و بعضی مواقع طوری حرف میزنن و دستور میدن که آدم فکر میکنه کی داره این حرفو بهش میزنه !

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 26 دی 1386 10:42
نمایش جزئیات
آفلاین
اسكاور عزيز من!اصلا مقصود حرفهاي من شما نبودي.شايد بهتر بود مستقيما ميگفتم به نظرم "آرشام" و "گراپ" از "مگورين" و "سينيسترا" قوي ترن.شما زحمت ميكشي براي تيمت و اين هم جاي تقدير داره ولي وظيفه ي كاپيتانه براي تيمش زحمت بكشه.

البته من اينجا بگم كه مگورين و سينسترا هر كدوم خيلي قوين تو كوييديچ و حقشون هست تو اين راي گيري باشن ولي به نظرم به علاوه اينا آرشام و گراپ هم بايد تو ليست باشند.

براي مثال اون ليگي كه شما دوم شديد و آجاس سوم شد.تو اون ليگ من تعداد زيادي پست زدم،جوري كه خيلي بالاتر از اين حرفا باشه و حتي بسيار از پست هاي اعضاي تيم رو هم نوشتم و دادم زدن.چرا بايد امتياز دهي بر اساس همين يه ليگ باشه!؟اين در حق كساني كه تو ليگ هاي پيش زحمت كشيدن ظلمه..ولي حرف من اين نيست.من ميگم وظيفه كاپيتانه براي تيمش زحمت بكشه،هماهنگي كنه و يه مواردي هم كمك كنه به بازيكناش تا رول بزنن.

من حرفم اين بود كه كميت مهم نيست اگرچه از اين نظر مهمه كه يارو اصلا فعال بوده تو كوييديچ يا نه..مثلا يه پست زده و ديگه هيچ كاري نكرده،خب اين اصلا نبايد امتيازي بهش داده بشه ولي شخصي كه به صورت متعادل رول زده و رولهاش قشنگ بودن حقشه جز اين ليست افراد باشه.

در مورد ترين ها و اينا،وقتي يه كاري خوب هست و جالب پيش ميره چرا نبايد انجامش داد؟اين طرح امتحان شدست و در حال حاضر خيلي هم با كيفيت داره انجام ميشه..باز از اينكه ناظران نظر خودشون رو به اعضا تحميل كنن بهتره.

در مورد ناظرين،عزيز من بعد از 2 سال نظارت فكر كنم اين قوانين و اينا رو خوب بلد باشم..ميدونم دخالت نميشه كرد و من هم دخالت نكردم،اينا انتقاد و پيشنهادات من به ناظرين كوييديچ بود..ميتونن اصلا پست منو نخونن..مهم هم برام نيست چيكار ميكنن ولي اينطور كه شما ميگي مديران هم مسوول اين سايت هستن،پس براي چي پيشنهاد،انتقاد و ... در تاپيك مخصوصش ميكنيم؟پس در اونه ببنديم چون مديرا مسوول سايتن.

پ.ن.همه افرادي كه من اسم بردم،اسكاور،مگورين،سينسترا از دوست هاي من هستن و من اصلا قصد توهين بهشون ندارم.براي رفع اين مشكلات و دوستي ها همتون بيايين بغلم

ممنون! !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: چهارشنبه 26 دی 1386 02:26
نمایش جزئیات
آفلاین
خب ناظرین سلام!(اینو برای این گفتم که مثلاً من الان دارم با ناظرین صحبت میکنم و پست من خیلی به تاپیک دفتر نظارت انجمن مربوطه!)

ایگور به نظر من تو داری کمی کم لطفی میکنم!...کمی دلگیر شدم!

از نظر من اینکه یه نفر برای تیمش زحمت بکشه و پست زیاد بزنه بد نیست.

اصلاً بذار یه کاری کنیم!...بیا از پست های من میانگین بگیریم و از پست های اون کسی که فکر میکنی بهتر بود جای من کاندید بشه هم میانگین بگیریم...چطوره؟...اگر کسی رو داری که فکر میکنی میانگین پستاش میتونه از میانگین پست های من بهتر باشه خب بیا بگو تا اگر قانع شدیم اون فرد رو جای من توی نظرسنجی قرار بدیم!

میدونی منظورم چیه؟...منظورم اینه که تو هر کاری هم کیفیت مهمه هم کمیت!...اگر بر اساس امتیاز داورها بررسی کنیم میبینیم که کیفیت پست های من از "خوب" پایین تر نیومده و میانگینش شاید یه چیزی بین خوب و عالی بوده...حالا من میخوام ببینم واقعاً کسی رو اگر داری بیا معرفی کن که میانگین پستاش بهتر از من بوده باشه و هم کیفیت و هم کمیت کارش خوب بوده!

----------------------------------------

از نگاه دیگه میخوام به این موضوع نگاه کنم!

عزیز من مگه این انتخابات "ترین های" سایته که همه بیان کاندید انتخاب کنن بعد نظرسنجی بذارن!؟!....مگه ترین هاست...ها؟!

خیلی ببخشید ولی اگه پرسی ویزلی و آلبوس دامبلدور که ناظرای این انجمن هستن قانون نذارن و نظرسنجی رو نذارن کی میخواد بذاره...همه با هم!؟

حتی توی قوانین سایت ذکر شده که ناظر انجمن حق داره هر کاری که فکر میکنه به صلاح انجمنشه برای انجمن زیر دستش انجام بده و حتی "مدیر" هم حق نداره تو کارش دخالت داشته باشه!...اینو میدونستی؟

هیچ میدونستی الان پرسی ویزلی یا آلبوس دامبلدور میتونن بیان اینجا به تو بگن: "ما ناظر این انجمن هستیم و فکر میکنیم این کار بهتره!"

اونا میتونن این جوابو بدن و شاید من و تو هم نتونیم جوابی برای حرفشون دیگه داشته باشیم ولی همین که میان با شما بحث میکنین خودش کلیه!

حالا کلاً منظورم اینه که مگه باید حتماً نظرسنجی اینجا با نظرسنجی بقیه ی جاها یکی باشه؟...تازه از نظر من اگر نظرسنجی اون شکلی بود و همه میومدن کاندیدا انتخاب میکردن که اوضاع خیلی شیر تو شیر میشد!...مثل ترین ها که دیگه اصن کسی مهم حسابش نمیکنه و بوقی شده!...هوم؟!

در هر صورت من فکر میکنم در این موارد داری کم لطفی میکنی و اگر دوست داشته باشی بیشتر بحث میکنیم!...ولی اگر دوست داری بحث رو همین جا تموم میکنیم و میذاریم ناظرا همون طور که فکر میکنن صلاح انجمنشونه کار میکنن...واالله بالله اون زمان که ما ناظر بودیم هیچکس حق نداشت بیاد بگه تو چرا این کارو کردی با انجمن زیر دستت!؟...ناظر میبوقید بهش!...الانه که اوضاع یه کم فرق کرده!

همین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: چهارشنبه 26 دی 1386 00:21
نمایش جزئیات
آفلاین
خب اينجا ميرسيم به يه موضوعي كه شما مطرح كردي.

"بیشترین پست رو زدن و بهترین امتیازات رو گرفتن"!

اين اشتباهه..من هم ميتونم كاپيتان يه تيم بشم،هي پست بزنم خب آخرش از همه بيشتر پست زدم.فكر نكنم تعداد زياد رول نتيجه ي بهترين نويسنده بودن رو داشته باشه.فكر كنم اگر هم بخوايم بهترين نويسنده رو از نظر همه اعضا در نظر بگيريم،بهتره كه براي راي دادن محدوديت فردي نباشه و ما بتونيم به هر كسي راي بديم.در حال حاضر اصلا من با برترين بازيكنان مشكل دارم..به نظرم از تيم هاي ديگه افرادي مثل "آرشام" و "گراپ" بسيار خوب نوشتن و فكر هم نكنم تعداد پستاشون كم بوده باشه.

از طرفي اسكاور،مگورين،سينسترا و دنيس پست هاي آماده شده،ويرايش شده و اينا رو ميفرستن ولي آرشام و گراپ بدون هيچ ويرايش توسط بقيه بازيكنان و با استعداد خودشون و تو يه مهلت محدود رول زدن..مطمئنا اگر ما هم ميخواستيم رول آماده كنيم،ميتونستيم مقام بالا بياريم.فكر كنم اينجور چيزا رو هم بايد در نظر گرفت.

خيلي رو راست گفتم كه مشكلي هم نباشه.من نميگم آماده كردن رول ها كار آسونيه،نميگم كار سخت و طاقت فرسايي نيست ولي حد رول يه فرد فقط جوري مشخص ميشه كه مستقيم بنويسه و بفرسته.

حالا به فرض هم موارد بالا رو ما در نظر نگرفتيم..اصلا اين افراد پست هاي آماده هم نميزدن و مستقيم ميفرستادن(آگر چه وبلاگشون تابلو بود) با اين حال هم نميتونيم بگيم نويسنده هايي كه ذكر كردم ميتونن جز اين افراد باشن..پس اين راي گيري بايد آزاد باشه تا ملت حق راي به هر كسي از نظر خودشون خوب بود راي بدهند.

پ.ن.جفت اين افراد بلاك هستن الان..فكر نكنم اينقدر هم براشون ارزش داشته باشه كه باشن تو اين ليست همينطور كه براي افرادي كه الان هستن هم فرقي نداره ولي خب به نظرم بايد از حقشون دفاع بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: سه‌شنبه 25 دی 1386 22:13
نمایش جزئیات
آفلاین
هوووم..خب اين بحث كه سيريوس اينا ميكنن جدا..به اين كاري ندارم ولي ميخوام در مورد همون مساله راي گيري بهترين بازيكن صحبت بكنم.

نگاه كنيد،وقتي شما اومديد و گفتيد براي انتخاب برترين نويسنده ليگ ما موظف هستيم پست بزنيم فكر كنم ميتونستيد اصلا كانديد معرفي نكنيد.

در واقع شما اومديد رول هاي هر بازيكن رو خونديد و طبق نظر خودتون امتياز دهي كرديد ولي شايد از نظر ملت،شخص ديگه اي لايق اين عنوان باشه.در واقع منظورم اينه كه شما يه امتياز گذاشتيد،4 نفر از بالاترين هاشو انتخاب كرديد ولي اين نظر شخصي شماست.شما از يه سري جهات و علايق و با يه سري معيار ها رول ها رو خوندي و امتياز دهي كردي،شايد شخصي مثل من اصلا يكي بهتر از اين چهار نفر رو در نظر داشته باشه كه و بخواد اونو معرفي بكنه چرا بايد جلوش گرفته بشه؟

اين حق ملت كوييديچ باز هست كه يكي از افرادي كه به نظرش خوب مينويسه رو انتخاب بكنه نه از بين چند تا گزينه كه به نظر داورين بهترين ها بودند.

بعدشم يه جا خونده بودم كه نوشته بود هر كي بهترين بازيكن بشه،به پولش فلان قدر اضافه ميشه.
خب برادر من،يعني چي؟شما پول ها رو بر اساس قدرت رول زني محاسبه كرديد،نميشه به خاطر هر عنواني فلان قدر به قيمتش اضافه كنيد.چون اينجوري به ضرر خود بازيكن هست.چون هر تيمي بخواد بره مبلغ بيشتري از تيم كم ميشه.

فكر نكنم كاپيتان ها از روي مبالغ بازيكن انتخاب كنن بلكه از روي سابقه اين كار رو ميكنن.

هوووم ... باید بگم که این ها افرادی هستند که بیشترین پست رو زدن و بهترین امتیازات رو گرفتن ، پس از بقیه بازیکنا اهمیت بیشتری دارن ، مثلا اسکاور ، با اینکه بچه بوقی و از این حرفایی هست ولی من واقعا نمیتونم این همه رولی که نوشته و خیلی خوب هم نوشته نادیده بگیرم .

انتخابات دیگه ای برای سایر بازیکنان برگزار میشه ، ولی فعلا اولویت این هستش !

در ضمن به نظر ما ، بهترین بازیکن مستحق دریافت گالیون هست ، این به ضرر تیمی هست که میخواد اون بازیکن رو بخره ، و به نفعه بازیکنه که از بقیه ارزش بیشتری داره !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/25 22:23:49

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: سه‌شنبه 25 دی 1386 21:58
نمایش جزئیات
آفلاین
هممم ...

پرسی جان فرزندم دقت کن من گفتم که "به نظرم این قانون پول کم کردنه یا باید ویرایش شه یا برداشته شه."

یعنی اگه من بودم این بایده! در کار بود.

===

هممم ... اسکاور ناگولاخ من مسنجر با پرسی صحبت کردم تا حدودایی قانع شدم.

حرف منم این نیست که ما سومیم پس باید یه نفر از مام انتخاب می شد. من می گفتم که ما سوم شدیم چون پستامون خوب بود ولی با اینحال کسی از تیممون انتخاب نشد.

و ما اگه به آرمادیلو باختیم هم به این دلیل بود که خودتم گفتی تیم اصلا در حد و اندازش ظاهر نشد و منم اینو قبول دارم. اگه ظاهر می شد شاید خیلی چیزا عوض می شد.

(توی پرانتز!: نه ما روش بعضی تیمای دیگه یعنی نوشتن به جای بقیه رو تا حالا خوشبختانه در پیش نگرفتیم!)

در آخر هم فکر کنم قانع شدم همچین توهین بزرگی هم به ترنسیلوانیا نشده و انشاءالله ارزش های تیم و بازیکناش جای دیگه ثابت می شه.

در مورد اون مطلبی که به اسکاور گفتی باید بگم که درسته ، ممکنه یه تیم هر هفت بازیکنش پست بزنن ، نفری دو پست و بشن اول ! یه تیمی چهار تا بازیکنش پست بزنن و هر کدوم با 5 تا پست ، امتیاز خوب بگیرن و بشن اول ... اینجا معیار اون تیمی هست که نفری 5 تا پست زدن و امتیاز خوب گرفتن ، چون ما داریم تکی حساب میکنیم و کل تیم مد نظرمون نیست و فقط بازیکنا هستن .

در مورد اینکه ارزش های تیم و بازیکناش جای دیگه ثابت میشه ، منظورت کجاست شیطون ؟ راستشو بگو

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/25 22:05:44
باز جویم روزگار وصل خویش...
دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 دی 1386 20:12
نمایش جزئیات
آفلاین
هوووم سلام!

خب من در رابطه با حرف های سیریوس یه استراتژی دارم براش!

سیریوس...پشمک!...آخه این حرفه تو میزنی؟!
کجای جهان این قانون هست که وقتی تیمی سوم بشه حتماً باید یکی از بازیکن هاش برای بهترین بازیکن کاندید بشه!؟

نکته ی قابل توجه هم اینه که تو بازی رده بندی با آرمادیلو افتاده بودین و آرمادیلو قبلاً شما رو برده بود ولی خب نمیدونم چرا شرکت نکرد و چهارم شد!

نکته ی مهم دیگه اینکه نظر من به شخصه اینه که ترینسیلوانیا تو لیگ قبلی اصلاً به قدرت لیگ قبل تر حاضر نشد...اون لیگی که قهرمان شدید کجا این لیگ قبلی کجا!؟...خودتم خوبه قبول داری که اکثر بازیکناتون اصن نبودن و شاید جاشون پست زدین من نمیدونم!

در هر صورت به نظر من که اصلاً دلیل نمیشه و الکی نظرسنجی رو بردی زیر سوال!!...در ضمن برای انتخاب کاندیداهای بهترین بازیکن کوییدیچ پرسی و دامبلدور توضیح دادن که چه شکلی این کار انجام شده البته من به صحت کاملش مطمئن نیستم ولی خب همه چی دست اوناست ولی من با صحبتی که تو کردی مخالفم!!

ولی در مورد بحث دومت موافقم و منم دوست ندارم مثلاً تیمی مثل ترینسیلوانیا که دو تا لیگ قبل تر قهرمان شده و تو لیگ قبلی سوم شده، الان به خاطر اینکه نمیخوان تو این لیگ شرکت کنن از بودجش کم بشه!...منم موافقم داوران!

ممنون از توضیحاتت ؛ در مورد بحث دوم هم باید بگم که گفتم که هنوز چیزی تائید نشده ! من نمیخوام که تک تک تیم ها همینطوری استعفا بدن و برن ! ولی خوب ، فعلا چیزی معلوم نیست !

ویرایش: اسکاور عزیز برای اطمینان از صحت انتخاب کاندیداها می تونید به تاپیک تابلوی امتیازات مراجعه کنی و چک کنی.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/10/25 20:15:28
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/25 20:18:00
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/10/25 21:41:02
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 دی 1386 17:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
من يه زماني عضو آرمادايول بودم و كاپيتانش بودم و اينا... و موقع تشكيل اين تيم از دادايي ِ تيم واسه خريد خودم هم پول پرداخت كردم!
اما بعد من شدم ناظر انجمن كوييديچ و از تيم مجبور شدم بيام بيرون و جلوي اسم من تو ليست تيم نوشته شد مجازي! هيچ پولي چيزي هم به اين تيم داده نشد!!
الان خواستم درخواست كنم اون مجازي رو برداريد! من حقيقيم الان!

متوجه نشدم کجا رو میگی ، لینک بده تغییر میکنه ، ممنون

ویرایش: متوجه شدم لودوی عزیز ، در زمان بروز کردن لیست تیم ها پس از پایان فصل نقل و انتقالات و زدن پست آن ، این کار انجام خواهد شد.

نقل قول:
مطلب بعد اين كه من به اين قانون كسرموجودي تيم هايي كه شركت نميكنن تو ليگ اعتراض دارم!

آقا تيمي كه تو ليگ شركت نميكنه حتمآ مشكل داره!
مثلآ ما كه تو ليگ نتوستيم شركت كنيم و بازيكنانمون به تيم هاي ديگه ميرن بعد ليگ بعد بخواد اين تيم تشكيل شه، حتي اگه بخواد بازيكنان قبليش رو بگيره كه بودجه كم مياره! (مسلمآ اون بازيكنا گرونتر ميشن ديگه!)
چه برسه كه شمام بيايد به علت حضور نداشتن يه چيزي كم كنيد.
در كل تيمي كه شركت نميكنه خودش همه جوره ضربه ميخوره! حتي از نظر اسپانسر و اين چيزا.
فكر نكنم ديگه لازم باشه يه چيزي هم كم بشه باز از بودجش.

لطفآ يه تجديد نظر بكنيد!

بهتره همین شروع لیگ یه موردی رو بگم ، اصلا نه حوصله اعتراض دارم نه علاقه ای بهش ! هر کسی هر چیزی که میخواد بگه تحت عنوان پیشنهاد میگه و اگر داور صلاح دید ، تغییرش میده ؛ این خطاب به همه هست !

در ضمن ، بهتره یه کم دقت کنی ، این قانون نیست ، من توی یه پست توی همین تاپیک گفتم ، ممکنه ! نه حتما گفتم و نه اینکه این رو جایی ثبت کردم !

نقل قول:
صحیح ... پست عالی و خوب ... بله بله.

متشکر از حسن انتخابتون.

ولی باید عرض کنم که اگه ترنسیلوانیا سوم شده یا پارتی بازی بوده یا پستهای خوب اعضای تیم.

ولی من نمی فهمم چرا این پستهای خوب اعضای تیم پست عالی و خوب‌ نبودن. آلبوس چرا این حقیقتو زودتر به ما نگفتی تا به خودمون مغرور نشیم؟! واقعا که!

حس می کنم به ترنسیلوانیا و اعضاش توهین عظیم و طویلی شده.

پ.ن : آلبوس دیگه خالی نبند! کسی که تو همون مرحله اول حذف شده شصت تا پست خوب و عالی‌ نزده که هم از آزمون کمیت سربلند رد شه هم از آزمون کیفیت.
پیشنهاد می کنم اون قسمت پستت که گفتی حتی ممکن بود یکی از تیمایی که مرحله اول حذف شده هم بازیکنش انتخاب شه رو حذف کنی

هوووم ... همونطور که آلبوس گفت ، بازیکنی که بیشترین پست رو زده بود و بیشترین عالی و خوب رو گرفته بود انتخاب شد ، این مورد که هم از نظر کمیت و هم کیفیت باید برتر باشه اون کسی که انتخاب میشه ، برای همه یکسان هست و در نظر گرفته شده .

در ضمن نحوه امتیاز دهی به پست ها و همینطور انتخاب بهترین بازیکن ، صرفا به عهده داور بوده و بسته به نظر اون هست ، انتخاب آلبوس سینیسترا و مگورین بوده و این به این معنی نیست که زحمت سایر بازیکنان نادیده گرفته شده ، فعالیت و پست های همه بازیکنان ارزش دارن ، ولی اینجا نظر داور هست که اهمیت داره و انتخابش .

ویرایش: بازم گفتم ، سینیسترا و مگورین ، تعداد بیشتری پست عالی و خوب داشتن ، من نگفتم اصلا تیم شما پست خوب یا عالی نداشت.در ضمن خالی هم نبستم بوقی شما نگاه کن تعداد پستهای لاوندر و یا رابستن لسترنج ( تره ور کنونی) رو در مرحله اول ،اگر خوب و یا عالی بودن ، اونا میتونستن کاندیدا ها باشن ، همانطور که رابستن هم به نسبت تعداد پستهای خوبی داشت.انتخاب من هم فقط بر اساس تعدا پستها بوده و بس.ممنون از توجهت.

نقل قول:
شما داورای قانون گذار گل و بلبل راهکار بدید به تیم ما برای اینکه بیش از این ضربه نخوره و پول ازش کم نشه چی کار کنه؟؟؟؟

به نظرم این قانون پول کم کردنه یا باید ویرایش شه یا برداشته شه.

اولا اینکه اینجا بایدی وجود نداره !

دوما اینکه ، خیلی جالبه که تو و لودو میگید قانون ! من فقط در جواب یادم نیست کی توی این تاپیک این مورد رو گفتم و هیچ جا به عنوان قانون در این مورد پست یا ویرایشی نکردم ! پس تا وقتی تائید نشده هیچ بحثی براش لازم نیست !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/10/25 21:33:52
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 دی 1386 16:32
نمایش جزئیات
آفلاین
قسمت اول :

صحیح ... پست عالی و خوب ... بله بله.

متشکر از حسن انتخابتون.

ولی باید عرض کنم که اگه ترنسیلوانیا سوم شده یا پارتی بازی بوده یا پستهای خوب اعضای تیم.

ولی من نمی فهمم چرا این پستهای خوب اعضای تیم پست عالی و خوب‌ نبودن. آلبوس چرا این حقیقتو زودتر به ما نگفتی تا به خودمون مغرور نشیم؟! واقعا که!

حس می کنم به ترنسیلوانیا و اعضاش توهین عظیم و طویلی شده.

پ.ن : آلبوس دیگه خالی نبند! کسی که تو همون مرحله اول حذف شده شصت تا پست خوب و عالی‌ نزده که هم از آزمون کمیت سربلند رد شه هم از آزمون کیفیت.
پیشنهاد می کنم اون قسمت پستت که گفتی حتی ممکن بود یکی از تیمایی که مرحله اول حذف شده هم بازیکنش انتخاب شه رو حذف کنی

===

قسمت دوم :

همم ... تیمی هست مثل ترنسیلوانیا که مک بونش دسترسی به نت نداره ادی ماکایش این چند وقته نمی تونه بیاد نت مریدانوسش فشار درسا نمی ذاره توی این لیگ شرکت کنه لونا لاوگود هم باز دسترسی به نت زیاد نداره می مونه چو چانگ و سیریوس که دو تا راه بیشتر ندارن :

یا با شناسه های بقیه هم پست بزنن.

یا اینکه فعلا بی خیال تیم شن این فصل.

ولی نمی تونن بی خیال تیم شن. چرا؟ چون هرتیمی شرکت نکنه خره! اهم یعنی پول ازش کم می شه!

و این اصلا جالب نیست که یه تیم تا به مشکل می خوره شما مشکلشو بکنید دو تا!

شما داورای قانون گذار گل و بلبل راهکار بدید به تیم ما برای اینکه بیش از این ضربه نخوره و پول ازش کم نشه چی کار کنه؟؟؟؟

به نظرم این قانون پول کم کردنه یا باید ویرایش شه یا برداشته شه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس‌ بلک در 1386/10/25 16:35:54
ویرایش شده توسط سیریوس‌ بلک در 1386/10/25 16:39:03
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 دی 1386 16:25
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام؛

آقا يه موردي رو من يادم اومد خيلي واجب دونستم بگم.

من يه زماني عضو آرمادايول بودم و كاپيتانش بودم و اينا... و موقع تشكيل اين تيم از دادايي ِ تيم واسه خريد خودم هم پول پرداخت كردم!
اما بعد من شدم ناظر انجمن كوييديچ و از تيم مجبور شدم بيام بيرون و جلوي اسم من تو ليست تيم نوشته شد مجازي! هيچ پولي چيزي هم به اين تيم داده نشد!!
الان خواستم درخواست كنم اون مجازي رو برداريد! من حقيقيم الان!

ممنون از ناظرين زحمت كش؛

------------------------------

مطلب بعد اين كه من به اين قانون كسرموجودي تيم هايي كه شركت نميكنن تو ليگ اعتراض دارم!

آقا تيمي كه تو ليگ شركت نميكنه حتمآ مشكل داره!
مثلآ ما كه تو ليگ نتوستيم شركت كنيم و بازيكنانمون به تيم هاي ديگه ميرن بعد ليگ بعد بخواد اين تيم تشكيل شه، حتي اگه بخواد بازيكنان قبليش رو بگيره كه بودجه كم مياره! (مسلمآ اون بازيكنا گرونتر ميشن ديگه!)
چه برسه كه شمام بيايد به علت حضور نداشتن يه چيزي كم كنيد.
در كل تيمي كه شركت نميكنه خودش همه جوره ضربه ميخوره! حتي از نظر اسپانسر و اين چيزا.
فكر نكنم ديگه لازم باشه يه چيزي هم كم بشه باز از بودجش.

لطفآ يه تجديد نظر بكنيد!

خيلي ممنون؛

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [en]Ludo Bagman[/en][fa]لودو بگمن[/fa] در 1386/10/25 16:29:20
ویرایش شده توسط [en]Ludo Bagman[/en][fa]لودو بگمن[/fa] در 1386/10/25 16:33:07
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.