نقل قول:
اين اشتباهه..من هم ميتونم كاپيتان يه تيم بشم،هي پست بزنم خب آخرش از همه بيشتر پست زدم.فكر نكنم تعداد زياد رول نتيجه ي بهترين نويسنده بودن رو داشته باشه.فكر كنم اگر هم بخوايم بهترين نويسنده رو از نظر همه اعضا در نظر بگيريم،بهتره كه براي راي دادن محدوديت فردي نباشه و ما بتونيم به هر كسي راي بديم.در حال حاضر اصلا من با برترين بازيكنان مشكل دارم..به نظرم از تيم هاي ديگه افرادي مثل "آرشام" و "گراپ" بسيار خوب نوشتن و فكر هم نكنم تعداد پستاشون كم بوده باشه.
با یکسری از حرفات موافقم ، ولی اینجا چیزی که برای من و آلبوس اهمیت داشت توی انتخاب بهترین بازیکن ، کمیت و کیفیت پست هاش هست ، یعنی کسی که 10 تا پست زده و همش عالی و خوبه و انتخاب شده ، نه کسی که 20 تا پست زده و همش متوسطه !
من خودم پست های آرشام و گراپ رو امتیاز دهی کردم ، ولی مثلا آرشام 7 تا پست زده بود و عالی و خوب بود پستاش ، ولی اسکاور 20 تا پست زده بود و این ویژگی رو داشت پست هاش !
در هر صورت ، دوباره میگم که این انتخاب صرفا به عهده ناظر هست ، حالا میخواد کسی رو که 100 تا پست زده انتخاب کنه یا کسی که یک پست هم نزده و نمیخوام که در این مورد اختلافی بوجود بیاد ، با آلبوس در این مورد زیاد بحث کردیم و کلی برای این انتخاب زحمت کشیدیم و نمیخوام که بخاطر دو نفر که فرد مورد نظرشون انتخاب نشده همه چیز به هم بریزه !
در ضمن ، یادت باشه که توی انتخابات هر کسی میخواد به دوست خودش رای بده یا هم تیمی خودش رو انتخاب کنه ، اگر اسکاور 100 تا پست بزنه و پست هاش عالی باشه ولی هم تیمی نداشته باشه و دنیس 5 تا پست عالی زده باشه و هم تیمی داشته باشه ، اسکاور رای نمیاره ، چون طرفدارای هر تیم میان به هم تیمی خودشون رای بدن و این ضعف انتخابات هست ؛ انتخابات دیگه ای هم بعد از این انتخابات برگزار میکنیم و برای همه بازیکنان اجرا میشه و همه اونهایی که اسمشون در لیست بازیکنان هست میتونن رای بیارن ... البته به نحوه جدیدی برگزار میشه که دیگه از این مشکلات نداشته باشیم !!
نقل قول:
در هر صورت من فکر میکنم در این موارد داری کم لطفی میکنی و اگر دوست داشته باشی بیشتر بحث میکنیم!...ولی اگر دوست داری بحث رو همین جا تموم میکنیم و میذاریم ناظرا همون طور که فکر میکنن صلاح انجمنشونه کار میکنن...واالله بالله اون زمان که ما ناظر بودیم هیچکس حق نداشت بیاد بگه تو چرا این کارو کردی با انجمن زیر دستت!؟...ناظر میبوقید بهش!...الانه که اوضاع یه کم فرق کرده!
حالا که این رو گفتی ، خارج از این بحثا یه مطلبی رو میگم ، یه زمانی ناظرا کاربرایی بودن که هم فعال بودن و هم جزو بهترین ها بودن و هم قدیمی بودن ؛ مدیر هم ازشون حساب میبرد و کسی نمیتونست توی فرومشون باهاشون بحث کنه ، چون بلافاصله حالا یا تند جواب میدادن و یا پست رو حذف میکردن ... ولی الان که ناظر کاربری هست که بعد از یک ماه اومده و ناظر شده و از قوانین سر در نمیاره دیگه نمیشه اینطوری فکر کرد ، در ضمن الان دیگه ناظر اون اختیار قبلی رو نداره و برای هر پستی که تشخیص میده باید پاک بشه ، باید یک ماه با مدیرا بحث کنه و آخر سر هم مدیر میگه این پست باید برگردونده شه ! پس اصلا دیگه اون فکر قبلی رو در مورد نظارت و این حرفا نکن .
نقل قول:
در مورد ترين ها و اينا،وقتي يه كاري خوب هست و جالب پيش ميره چرا نبايد انجامش داد؟اين طرح امتحان شدست و در حال حاضر خيلي هم با كيفيت داره انجام ميشه..باز از اينكه ناظران نظر خودشون رو به اعضا تحميل كنن بهتره.
هیچ ضروریتی برای شرکت در رای گیری وجود نداره ، این نظره ماست که این بازیکنا خوبن ، هر کسی که فکر میکنه نظر ما تحمیل شده میتونه رای نده یا اگر رای داده اطلاع بده تا پستش پاک بشه !!
نظر هر کس اهمیت داره و اگر بخوایم از این نظر نگاه کنیم که این کار تحمیل و این حرفاس که پس هیچی ، همه بازیکنا رو باید از تیم شوت کرد بیرون !! چون هیچ کدومشون به قوانین پای بند نیستن و خیلی موارد رو رعایت نمیکنن و بعضی مواقع طوری حرف میزنن و دستور میدن که آدم فکر میکنه کی داره این حرفو بهش میزنه !
موفق باشید
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

!