جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

70 کاربر(ها) آنلاین هستند (39 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
69 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری

بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شدهٔ وزارت سحر و جادو

ثبت‌نام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شده

مکان‌های مجاز فعالیت

دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 بهمن 1386 14:41
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

به اسکاور :
اینطوری نیست ، لطف داری ... در مورد مسئول تدارک و این مسائل نه نمیشه ! ولی من یه عنوانی مد نظرم هست ! سرایدار زمین بازی کوییدیچ ! کسی که عضو تیم کوییدیچ نیست ، میتونی برای دریافت این عنوان درخواست بده ، سرایدار های کوییدیچ وظیفشون این هست که بعد از هر مسابقه ای که برگزار میشه ، بیان و زمین بازی رو توی رول مرتب کنند ، غر بزنن ، جارو بکشن و ... ! ایده ای که خیلی انتحاری به ذهنم رسید و اگر داور نبودم حتما این وظیفه رو میگرفتم . به هر سرایداری برای هر پستش در پایان هری بازی 250 گالیون تعلق میگیره و به قیمتش اضافه میشه

به اینیگو :
این مورد رو باید بازیکنای تیم ها زودتر اطلاع میدادن تا زودتر اقدام بشه ! تاپیک زمین بازی باز شد ... برنامه بازی تمام تیم ها رو یک روز عقب میندازم ، در واقع زمان شروع بازی به 2 بهمن تغییر میکنه و 8 بهمن تموم میشه ! ممنون از اطلاعت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 بهمن 1386 14:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

عذر ميخوام، قصد انتقاد يا اعتراض ندارم ولي امروز 2 بهمنه و بازي كوييديچ اسليترين و راونكلاو از 1 بهمن تا 7 بهمن برگزار ميشه(اونطور كه تو تابلوي اعلانات زده شده). ولي تا اين لحظه تاپيك زمين كوييديچ هنوز باز نيست. يك روز هم گذشته! فقط خواستم علت رو بدونم و ببينم برنامه چيه و ما بايد چه كنيم؟!

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
تصویر تغییر اندازه داده شده
دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: دوشنبه 1 بهمن 1386 16:47
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا من با حرف هایی که پرسی در مورد رای ها زد متقاعد شدم که رای ها دلیل درست و حسابی نداره دمت گرم!...پس تکلیفشم مشخص کن ببینیم چی میشه!

سوالی که اومدم بکنم اینه که واقعاً میشه به عنوان مسئول تدارکات یا دکتر تیم یا مثلا توپ جمع کن کسی رو خرید!؟!!

اگه میشه بگین دقیقاً بدونیم چه شکلیه!...ممنون میشم اگه سریعتر جواب بدین چون اگر بخوام کسی رو با مثلاً عنوان دکتر تیم بخرم باید سریعتر این کار رو بکنم!

با تشکر!

ویرایش: دلیل مهمی که باعث شد برای رای ها دیگه بحث نکنم اینه که از پرسی خوشم اومد چون دقیقاً گرفت حرفمو!...قدرت نظارت یعنی این!...ایول!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/11/1 16:54:42
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: یکشنبه 30 دی 1386 17:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به پرسی
نه تورو خدا بگو این لیسته به ما دادی از توش کاپیتان انتخاب کنیم.
یکیشون که میگه من سالی یه بار سرم تو دیوار بخوره میام.
یکیش که مال اولین تیک کوییدیچه که 500نفر پشتش خوابیدن.
یکیش هر هر به حرفای ما میخنده خودشم خیلی باحاله ولی میگه توی گوج جمع کنا هم 5 نفر ذخیره دارم
خوب حالا ما باید باکدومشون عقد میکدیم.
من گفتم یه تیمی بده تو دروازش تار عنکبوت بسته باشه سالی یه بار اونم به همت تیم بچه های زیر 5 سال کوچه بقلی ناکترن کنار هم جمع شن که حداقل یه جایی واسه سرخگون قل دادن ما باشه.
متشکرم.

لیست تعدادی از کاپیتان ها بود ، میتونی به جوزف ورانسکی اطلاع بدی ، اگر خواست که به عنوان کاپیتان بمونه و اگر تواناییش رو داشت و خواست توی لیگ شرکت کنه ، وارد تیمش بشی ، در غیر اینصورت من دیگه تیمی سراغ ندارم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/30 21:18:00
شناسه ، شناسه ، شناسه.

هنگامی که به دنبال من آمدی تا تو را برای خودم انتخاب کنم ، حس خوبی نداشتم ، اما به خاطر خودت ، انتخابت
ارسال شده در: یکشنبه 30 دی 1386 14:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

به لودو :
در مورد بیمه سازی باید بگم که ، هر تیمی که بازیکنش مدتی آن نشده و میخواد توی لیگ شرکت کنه و تیمش بیمه شده ، میتونه توی بیمه سازی پست بزنه ، ما سه چهارم از قیمت بازیکن رو میپردازیم به اون تیم ، ولی در صورتی که بازیکن بیاد حق شرکت در مسابقات رو نداره و همینطور تیم نمیتونه بازیکن جدیدی بیاره !

در مورد رای ها باید بگم که ما توی تاپیک بهترین بازیکن لیگ دوم ، خواستیم که بهترین بازیکن لیگ دوم معرفی بشه ! کسایی که رای دادن یا در مورد خوب بودن بازیکن نوشتند یا درباره اینکه اون بازیکن یا کاپیتان چطور از سقوط تیم جلوگیری کرده و این موارد ، ما اینجا بهترین بازیکن رو میخوایم یعنی باید توضیحات درباره نکات مثبت پست هایی که اون بازیکن توی مسابقات زده باشه ، نه درباره نحوه هماهنگی تیم و این ها !

مثلا چند رای رو نگاه میکنم :
کورن اسمیت گفته که اسکاور خوبه نه به خاطر اینکه کاپیتانش هست به خاطر اینکه بهترین نویسنده هست ... باید بگم که این چهار نفر از بهترین نویسنده ها بودن که کاندید شدن ، در نتیجه این دلیل قبول نیست چون شامل هر چهار نفر میشه !

ایگور کارکاروف گفته که دنیس پست های قشنگی زده و تیم رو نگه داشته و خوب هماهنگی کرده ... باید بگم که هر چهار کاندید پست های خوبی زدن و هماهنگیشون هم مناسب بوده که به اینجا رسیدن ، اصلا هماهنگی و نگه داشتن تیم جزو وظیفه کاپیتان هست ، وگرنه نیازی به کاپیتان نیست !

تره ور که به خوب نوشتن اسکاور اکتفا کرده که همه این شرایط رو داشتن.

لودو بگمن گفته که همه عالی نوشتن ، ولی دنیس رهبری عالی ای داشته ، از سقوط تیم جلوگیری کرده ، مسئولیت تیم رو به دوش کشیده ... همونطور که گفتم رهبری عالی ، هماهنگی عالی ، جلوگیری از سقوط تیم و این موارد همه جزو وظایف کاپیتان هست و اگر قرار باشه کاپیتان این کارو نکنه که یه عضو تازه واردم میتونه بیاد بشه کاپیتان ! اینجا به نحوه کاپیتانی پرداخته نمیشه ، بلکه نکات مثبت پست ها برای اثبات برتری بازیکن باید باشه !

مگورین و سیریوس و سوروس و آمیکوس و اریکا و آلبوس سوروس هم که کلا دلیل موجهی نگفتن و همین موارد رو تکرار کردند !
اگر صد تا پست دیگه هم بزنن بازیکنان ، نظر من درباره انتخابات همین هست که گفتم ، تا دوم بهمن اگر رای ها با دلیل موجه بودن که بهترین بازیکن انتخاب میشه و 500 گالیون به قیمتش اضافه میشه ، اگر اینطور نبود ، خود ما از بین همه بازیکنان ، یه بازیکنی رو انتخاب میکنیم و معرفی میشه !

به ایگور :
تاپیکی که قراره توی هاگوارتز بزنم رو بخون !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 30 دی 1386 01:50
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا من از اين يارو پرسي ويزلي شكايت دارم..ايشون بيرون از چهارچوب قوانين سايت به تيم ما توهين كردن.

نقل قول:
میبینم که اسم مد نظرتون عوض شد ! میدونستم که جرات گذاشتن اون اسم و تکمیل شدش رو ندارید

اينجا تيم ما ترسو خطاب شده و كلا به ريش ما برخورد..چون ما تيم دراگونز هستيم و خيلي خفنيم و خيلي شجاعيم و ما همه كارامون قابل ستايشه..يعني چي كه شما به ما چنين چيزي گفتيد!؟

تازه شم ما امروز به نبرد لودو بگمن اژدها دروني هافل رفتيم و با پيروزي اسپانسري اين گروه رو گرفتيم.

من قبول ندارم،يا بيا بريم نحوه يا بيا بريم پشت ديوار !

نقل قول:
باید توی تاپیک عقد قرار داد

شما ميخواي كاپيتان ما رو ببري و عقدت كنه؟يعني چي آخه..مگه الكيه..اينجور كارها مراسم داره..اول بايد بيايي از اعضاي تيمش اجازه بگيري تا بتوني بگيريش..مگه الكيه!؟خودت ناموس و كاپيتان نداري؟خوشت مياد منم بيام رون رو بگيرم و ببرم به عقد خودم در بيارمش؟نه جدي دوست داري!؟ !

با اين كارها داري آبروي تيم ما رو ميبري و تيممون رو از حالت گُلاخي(كپي رايت باي پرسي) در مياري و به درجه گولاخي(كپي رايت باي ققي) كاهشش ميدي.آقا يعني چي آخه؟چرا ميدي؟نده آقا نده! !

-----------------------
با حرف هاي لودو هم موافقم..به نظرم فقط سه يا چهار تا راي رو باطل كني حله..بقيه ش با دليل خفن(كپي رايت باي ايگور) و درست بود!!!(كپي رايت باي بارون)

كليه عمل هاي كپي رايت بالا(كپي رايت باي اسكاور) !

ممنون و خسته نباشي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: یکشنبه 30 دی 1386 01:37
نمایش جزئیات
آفلاین
پيشنهادي داشتم در جهت بهبود طرح بيمه.

خلاصه بيان ميكنم؛

به فرض بازيكني را تيم بنده خريداري كرده.
اين بازيكن در ليگ قبل شركت كرده در دو-سه مسابقه.
ولي اين بازيكن اكنون مدتهاست كه به سايت نيامده و حتي ورود نكرده.

خوب ميبينم كه براي اينگونه موارد نيز چاره اي بيانديشيد، چرا كه كسي كه مثلآ بيشتر از يه ماهه ورود نكرده با شناسه ي بسته شده فرقي نداره!
فقط كافيه كسي شناسه ي اون رو درخواست كنه...

هوووم؟ منظورم رو فهميديد؟
منظورم اون افرادي هستن كه سايت نميان ديگه ولي شناسشون بر حسب اتفاق بازه. اتفاق.

-------------------------------------------------------------
در مورد راي هاي باطل شده هم يه چيز بگم فقط:

دليل آوردن واسه راي به نظرم خيلي درسته و خوب و به راي ارزش ميده.

اما اين كه زحمت كشيدن و اين مسائل رو ميگيد دليل نيست رو قبول ندارم!
توضيح نميدم بيخود فقط رجوع ميدم به پست ايگور . دوباره بخونيد اون پست رو. (شماره 232 گمونم)

فكر كنم اگه قرار به حذف كردنه، فقط اون راي هايي كه فقط اسم نوشته شده يا توضيح بيخود داره رو بايد در نظر نگرفت.

چرا كه به نظر نمياد تمامي راي ها بي دليل باشن. خيليهاش كاملآ منطقيه.

و اين كه هر كس به هم گروه خودش راي بده هم كاملآ با منطق جور در مياد و يه حقيقت انكار ناپذيره!

ممنون از دقتتون؛

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [en]Ludo Bagman[/en][fa]لودو بگمن[/fa] در 1386/10/30 1:50:44
ویرایش شده توسط [en]Ludo Bagman[/en][fa]لودو بگمن[/fa] در 1386/10/30 2:04:31
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]
دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: شنبه 29 دی 1386 18:31
نمایش جزئیات
آفلاین
هووووم...

خب با این حساب لطف کنید این نظرسنجی رو ببندین چون از نظر من با این اوصاف نامردی در حق من شده که چهار پنج تا رای بدون دلیل داشتم و ملت جادوگران هم که اصن پایه ی دوباره پست زدن نیستن و از اینجور حرفا و کلا نامردیه دیگه!...منم میخوام کاندیدا باشم!

با تشکر از تمامی دست اندر کاران و پشت صحنه ای ها و دوستان امداد غیبی(بر وزن امداد نجات) که با ایده های خلاقانه ی خودشون جای هیچ صحبت و شبهه ای رو باقی نمیگذارند!:ygrink:

گفتم که فعلا باز هست تا دوم بهمن اگر رای دیگه ای داده نشد ، یکی از بازیکنان کوییدیچ رو که ممکنه جزو اون لیست هم نباشه ، انتخاب میکنیم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/29 18:39:22
ارسال شده در: شنبه 29 دی 1386 17:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر ناظرین محترم
ما را همی هوشی دگر در کاسه نبود نتوانستیم جز به اینجا پستی زنیم.
لطفی بنماییدو تنی چند از کاپیتانهای محتر کوییدیچ را اسمشان را بر ما روشن سازید تا گر چه پیریم ولی تجربیاتمان را بر انها عرضه کنیم و همی انها را به عقد خود در بیاوریم تا در تیم انها شرکت کنیم.(در ضمن پرنل میگه سعی کن کاپیتانت زن نباشه چون من خودم کاپیتانت میشم)

فنگ ، اسکاور ، مگورین ، جوزف ورانسکی ، دابی و ... تعدادی از کاپیتان های کوییدیچ هستند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/29 18:09:49
شناسه ، شناسه ، شناسه.

هنگامی که به دنبال من آمدی تا تو را برای خودم انتخاب کنم ، حس خوبی نداشتم ، اما به خاطر خودت ، انتخابت
دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: شنبه 29 دی 1386 16:38
نمایش جزئیات
آفلاین
دقیقاً از زمانی که جادوگران بوده بارها شده که برای یک نظرسنجی فقط رای دادن مهم بوده و اصلاً دلیلش مهم نبوده!...به طور مثال نظرسنجی برای انتخابات وزیر، نظرسنجی برای ترین های تالارها خصوصی و الخ!

خیلی مواقع هم شده که با اینکه تو "ترین ها" دلیلی نیومده ولی رای مورد نظر قبول شده!

و من اصلاً حرف شما رو قبول نمیکنم!

مگه نظرسنجی بدون دلیل نمیشه؟!...چرا نمیشه؟! خوبم میشه!

مگه کسی رای میندازه تو صندوق دلیلم مینویسه!؟...اتفاقاً رایج ترین نوع نظرسنجی، نظرسنجی بدون دلیله!...تو واقعیت...تو سایت جادوگران...تو سایت های دیگه!(فقط ترین های سایت هستش که نظرسنجیش دلیل میخواد اونم برای اینکه اعضای تازه وارد الکی نیان رای بدن...فهمیدی؟!)

نظرسنجی با دلیل دقیقاً برای اینه که اعضای تازه واردِ مسخره نیان الکی رای بدن به یکی به خاطر اینکه دوستشه...خب الان اینجا فقط اعضای کوییدیچ میتونن رای بدن!...پس اعضای مسخره ای وجود نداره...پس رای ها دیگه دلیل لازم نداره!...حالا اگر به نظر شما دلیل لازم داشت پس چرا همون اول نگفتی دلیل بیاری!؟

مارو مسخره کردی جدی؟!

1- بخش آخر پستت حذف شد !

2- من به این مواردی که گفتی کاری ندارم ، همیشه توی انتخابات گفته شده که باید با دلیل باشه رای دادن ، حتی توی انتخابات آخر گریف هم گفتم که با دلیل باشه ! این انتخابات بازیکن و بقیه انتخاباتی که در طول لیگ هم برگزار میشه باید رای ها با دلیل باشه .

3- نمیخوام دیگه در این مورد بحثی بشه ، وقتی گفته شد با دلیل یعنی با دلیل ! توی پست اول گفته نشد چون فکر میکردیم هوش سرشار بازیکنا این مورد رو بهشون میفهمونه ... در هر صورت کسایی که میخوان رای بدن باید با دلیل رایشون رو بدن !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/29 16:56:51

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.