جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
صفحه اصلی خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
بالای صفحه
اطلاعیه مرداب هالادورین: فروشگاه چوبدستی‌گستران برای اولین‌بار با ارائه چوبدستی‌های خاص در خدمت شماست! این فرصت استثنایی رو پیش از این که چوبدستی مورد علاقه‌تون خریداری بشه از دست ندین!
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: بعد از دامبلدور و لرد سیاه کی قوی ترین جادوگره؟
ارسال شده در: شنبه 25 اسفند 1386 19:47
نمایش جزئیات
آفلاین
مثلا این واسه شما سوال شده؟
بر فرض بدنی ولدمورت قویه!
چی بهت میرسه؟
یا اصلا به چه درد میخوره؟
که چی بشه؟
ولی من فکر میکنم اسنیپ قوی تر باشه !چون اگه دقت کنید این رو به راحتی میشه فهمید و اگه ولدی اسی رو کشت چون نامردی کرد وگرنه اسی دهنشو رو ....داش بی ادب نشو سرویس میکرد!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 25 اسفند 1386 18:54
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام خدا

من هم فکر می کنم که اسنیپ بعد از اونا قوی تر بود زیرا اسنیپ با ساختن وردهای جادویی اش توانست مشهور شود و کسی جز خود نمی توانست ان ها را مهار کند
لی لی اونز هم از نظر من قوی بود همین که توانست قدرت جادویی خود را به هری منتقل کند و مدت زیادی در برابر لردسیاه مقاومت کند خود نشانه ی این است
و هری را نمی توان گفت چون اون خود از نیروهای موجود در بدن لردولمورت استفاده می کرد و از خودش هیچ قدرتی نداشت و در اخر هم خود لرد بود که خودش را کشت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مردمان روشن بین عشقی کامل در دردرون خویش دارند درست مثل همه ی انسان های دیگر تنها تفاوت این است که انها هیچ چیز دیگری در درون خود ندارند
ارسال شده در: شنبه 25 اسفند 1386 14:22
نمایش جزئیات
آفلاین
من فکر میکنم با انکه هری خیلی قویه ولی تواناییش به حد اسنیپ و بقیه که شما نام بردین نیست.هری با رون و هرمیون کامل میشه.3تایی با هم از بقیه قوی ترن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
از عضو بودن در این سایت احساس غرور می کنم.

جادوگران همیشه جاوید.
ارسال شده در: شنبه 25 اسفند 1386 10:06
نمایش جزئیات
آفلاین
من فکر میکنم مک گونگال هم قویه چون اون واقعا معلم خوب و شجاع است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 24 اسفند 1386 18:00
نمایش جزئیات
آفلاین
خب به نظر من اسنیپ بعد از ولدومورت و دامبلدور قویتر بود و کسانی هم که هری را قویتیرین میدانند باید بگویم که اخر کتاب شاهزاده دورگه هری اصلآ نتونست یک طلسم روی اسنیپ اجرا کنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادو جادو جادوگران.......
ارسال شده در: جمعه 24 اسفند 1386 14:14
نمایش جزئیات
آفلاین
بدیهیه که هری پاتر یعنی نقش اول داستان ، یکی از نزدیکان دامبلدور، نابود کننده ی ولدمورت ،پسری که زنده ماند ، قوی ترین جادو گر بعد از این دو جادوگره البته سوال هم تا حدودی اشتباه است چون هری شاید از این دو هم توان جادویی بیشتری داشته باشه شاید بهتر بود سوال این طور مطرح میشد:
قویترین جادوگران کتاب رو از اول تا سوم طبقه بندی کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: جمعه 24 اسفند 1386 12:40
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من،ابر فورث دامبلدور نفر اوله چون یه کافه کثیف رو به شهرت(برادر مدیر هاگوارتز بودن شهرته دیگه)ترجیح داده.
بعد اون گریندلوالد چون هم یار و همراه دامبلدور بود هم خود رولینگ به قدرت اون اشاره کرده.
و در انتها نیکلاس فلامل که سنگ کیمیا رو کشف کرد.
در ضمن به نظر من هرمیون به علت هوشش قابل تحسینه ولی از نظر قدرت و تجربه فکرنمی کنم.هری هم که فقط قدرت پردازش و تحلیل خوببی داره ولی از نظرقدرت جادویی کارش تعریفی نداره.البته این نظر شخصی منه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 23 اسفند 1386 21:51
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر منم اول هری بعد سیریوس قویتر از دامبلدور و ولدمورتند .

اول هری چون تونست ولدمورت را بکش و واقعا شهامت و بی باکی اونو نشون میداد.

یسوروس اسنیپ چون که اون واقعا دل و جرات داشت که وانمود کنه یکی از طرفدارای لرد سیاهه و این که همه فکر میکردند اسنیپ واقعا در خدمت لرد سیاهه و اسنیپ در جوابشون نه به دامبلدور و نه به هیچ کسه دیگه ای اعتراض نمیکرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 23 اسفند 1386 19:12
نمایش جزئیات
آفلاین
سوروس اسنيپ و هري پاتر
سيوروس كه كاملا مشخصه چرا قدرتمنده. اون واقعا بهترين جادوگر دنياست.
اون مرد شجاع و عاقلي بود و به نظر من خيلي خيلي قدرتمند. حتي هري هم خودش اينو هزار بار گفته.
هري پاتر هم كه مشخصه چرا. چون اون تنها كسي بود كه تونست ولدمورت رو شكت بده و پيروز بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق ايمان است.

عضو محفل ققنوس عضو ارتش دامبلدور
ارسال شده در: پنجشنبه 23 اسفند 1386 19:02
نمایش جزئیات
آفلاین
خب مشخصه ، هری پاتر باید باشه چون تونست ولدرمورت رو نابود کنه و اگر ولدرمورت رو قوی ترین جادوگر در نظر بگیریم هری الان باید قوی ترین جادوگر باشه چون تونست ولدرمورت رو شکست بده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=CC0000]اگر گروه های هاگوارتز به جز گریفیندور رو نشانه ی موس فرض کنیم و گریفیندور رو شکلک یاهو نتیجه می
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟