شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
بخش اعظم این انجمن جمع بندی شدند تاپیک هاش و من سعی کردم با توجه به آخرین اطلاعات کتاب هفتم این کار رو انجام بدم نه مطالب تاپیک !
خيلي ممنون بابت اين كار..به هر حال كار سختيه و كلي روشون وقت گذاشتي.كلا خيلي خوبه!
بيا در آغوش دامبلدور:
نقل قول:
تعداد زیادی از تاپیک ها باز هستند در صفحات بعدی که کاملا به نتیجه رسیدند ! به نظرم اونها هم باید بسته بشن .
خب شما ليست تاپيك هايي كه مد نظرت هست رو اعلام كن من بررسي ميكنم.تاپيك هايي كه واقعا ديگه جاي بحث نداشته باشه يا جوابش تو كتاب هفت داده شده باشه بسته ميشه!لطفا اسم رو با لينك بده!
هوووم ، در نظر دارم تا همه تاپیک های بسته شده تالار رو جمع بندی کنم ( تاپیک هایی که جمع بندی نشدن ! ) ؛ این کار رو به این صورت که پست های آخر تاپیک ها که عموما جمع بندی هستن رو کاملتر میکنم و میفرستم ، یا اینکه خودم جمع بندی رو مینویسم !
خيلي هم خوبه..دستت درد نكنه كه ميخواي تو اين كار مشاركت بكني و كلا به نفع اين انجمن هست..اعضايي مثل تو بايد همين كارها رو انجام بدن تا همه چي منظم تر بشه.
ممنون!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !
هوووم ، در نظر دارم تا همه تاپیک های بسته شده تالار رو جمع بندی کنم ( تاپیک هایی که جمع بندی نشدن ! ) ؛ این کار رو به این صورت که پست های آخر تاپیک ها که عموما جمع بندی هستن رو کاملتر میکنم و میفرستم ، یا اینکه خودم جمع بندی رو مینویسم !
خب جواب اين سوالت كاملا مشخصه!اين يه نوع جادو ايجاد ميكنه كه شخص كلا شانس مياره!
براي مثال وقتي هري ميخواست بره خاطره رو از هوريس بگيره در هاگوارتز باز بود..اين چون هري ميخواست از هاگوارتز بره بيرون باز شده بود نه صرفا به خاطر اينكه هري دلش ميخواست بره بيرون و خودش رفته در رو باز كرده و كلا تلاش كرده براي اين كار!
نمونه تفاوت تلاش و شانس در يه مسابقه كوييديچ بين گريف و نميدونم كدوم تيم هست كه براي رون اتفاق افتاد.
مجوز داده نشد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !
منظورم اینه که شخص فقط با خوردنش صرفا برای اینکه معجون خوش شانسی خورده ،سعی میکنه تا کارهاشو به خوبی انجام بده،یا افسونی رو روی شخص به کار میبره؟ ممنون
هوووم ، بزنم تو گوشتون شپلخ بشید ؟ بزنم ؟ شما خجالت نمیکشید با این انجمنتون ؟
به جای این جمع بندی کردن بوقی ، گابریل ، برو یه کم جمع بندی یاد بگیر ، توی همون تاپیک جمع بندی بزنید که کسی که میخواد یه نتیجه ای رو ببینه وقتش گرفته نشه !
هوووم ، اگه منظورت به تاپیک چه دلیلی برای ایجاد شخصیت های جدید وجود داشت؟ هست که اون تاپیک هنوز قفل نشده و هنوز من حرفی از جمع بندی نزده ام ! اگر میخواستم جمع بندی کنم مینوشتم . من فقط نظر خودم رو گفتم و لزومی نمیبینم که فعلا تاپیک قفل بشه ، اعضا میتونند به بحث ادامه بدهند ، من نوشته ام به زودی قفل میشه ! میدونم که با پست من بحث تموم خواهد شد ! ولی باشه ، از این به بعد سعی میشه تاپیک ها جمع بندی شن !
فونتتو بزرگ میکنی برای من ؟ بیشین بینیم باو ! میگم چیزه ، دیدی مدیر خشانت به خرج داد ؟ حالا من چطوری از تو و ایگور عذر خواهی کنم ؟ وای وای زودتر بگو تا اخطار ندادن به من ، نـــــــــــــــــه !
خب ، بعد از بررسی های زیاد (!) متوجه چیزی شدم . میدونستم همچین چیزی هست ولی اگه یه سر به تاپیک جمع بندی بزنی میتونی پست آخر ایگور رو ببینی که من خودم تازه الان یادم افتاد !!
نقل قول:
صحبت ناظر با کاربران!
جمع بندی دیگر در این تاپیک اتفاق نمی افتد!از این به بعد تصمیم گرفته شده است که جمع بندی در همان تاپیک زده شود و تاپیک قفل شود.به این صورت کاربردش خیلی بهتر از الان است!
فعلا این تاپیک باز است تا کسانی که دوست دارند در جمع بندی تاپیکهایی که قفل هستند و جمع بندی نشده اند شرکت داشته باشند اینجا اعلام کنند!
نحوه کار بعدا اعلام خواهد شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1387/1/7 15:51:03 ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1387/1/7 16:01:34 ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/1/7 16:05:32 ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1387/1/7 20:16:43
سلام،اگه تاپیکی همنام شناسه عضوی باشه دلیل نمیشه که ایشون بخواد اون باز بشه یا بسته شه تاپیک متعلق به فرد نیست و از نظر من لزومی نداره فعلا بسته شه،شاید بعدا به این نتیجه رسیدم که باید بسته بشه.در مورد گنجینه درسته جواب تاپیک داده شده ولی ضرری که نداره شاید عضوی مطلبی برای گفتن داشته باشه این تاپیک هم فعلا باز میمونه مگه اینکه ضرورتی به بستنش بوجود بیاد
ناظر محترم انجمن ، پست رو کامل و دقیق بخونید تا مشکلی پیش نیاد ، پرسی ویزلی گفته : نقل قول:
با توجه به اینکه کتاب هفت اومد و جمع بندی شد و بحث های صورت گرفت ، تاپیک بحث در مورد شخصیت پرسی ویزلی!! که قبلا با ناظر صحبت شده و باز شده بود ، بسته بشه مجددا ! بحثی دیگه نیست براش
جایی نوشته که پرسی ویزلی گفته چون هم نام من هست تاپیک بسته بشه ؟ وقتی بحثی نیست ، دو بار جمع بندی شده و همه حرفها مفصل زده شده ، بعد شما میگی لزومی نیست ؟
در کل با شماست رسیدگی بهشون ، شما همینطوری فکر کن ، تا ببینیم به نتیجه میرسی یا نه ... پست قبلی هم صرفا یه راهنمایی بود برای ناظر !
دوست عزیز درسته کتاب 7 اومده و بحثای زیادی هم در مورد پرسی شده،ولی هنوز شخصیتهای زیادی هم هستن که در مورد زوایای پنهان شخصیت و کاراشون تو کتاب بحث میشه،ممکنه عضوی مطلبی برای گفتن داشته باشه.میفهمم چی داری میگی ولی لزومی نداره بسته شن این تاپیکا،اگه لزومی به بستنش پیش اومد حتما اقدام مقتضی انجام خواهد شد،ممنون که اطلاع دادی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/1/6 13:18:32