جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  71 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  184 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  205 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  296 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  199 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...?
ارسال شده در: سه‌شنبه 20 فروردین 1387 16:56
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
اون صفحه پروفایل ها ایراد گرافیکی داره

خب ....چرا مشکلش رو رفع نمی کنین ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: سه‌شنبه 20 فروردین 1387 16:18
نمایش جزئیات
آفلاین
شما که نقل قول میکنی اینم نقل قول کن
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=188983#forumpost188983
نقل قول:

اسکاور شما کاملا درست میگی
قبلا نوشتم مواردی هست که کسی شناسشو به دلیل اینکه سایت نیاز داره عوض کرده ولی این موارد استثنایی هستن.
همین عوض کردن به شخصیت دامبلدور در حالیکه شخصیت قبلی هم در اوج بوده خیلی کار بزرگیه

معمولا اینطور نیست و ما نباید به کسی که شناسه عوض میکنه جایزه بدیم و رنک و مشخصاتشو منتقل کنیم.
مخصوصا کسی که شناسه قبلیش بسته شده. یا شناسه های متعدد ثبت میکنه فقط باعث به هم خوردن رول پلینگ سایت میشه

رنک به شناسه جدید تعلق نمیگیره چون کسی که شناسشو عوض کرده حتما مشکلی داشته ولی در شرایط استثنایی که مشکل در کار نبود همه چی هم تعلق میگیره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: سه‌شنبه 20 فروردین 1387 14:24
نمایش جزئیات
آفلاین
خواهشا فقط هري پاتر جواب بده،چون تمام اين پست،نقل قول گفته هاي ايشانه و احدي(چه كاربر و چه مدير) حق دخالت در اين موضوع رو نداره.
اگر هم قصد جواب دادن نداشتند،خودشون ميگن كه قصد نداشتند.

ممنون
پست شماره ي 4929

نقل قول:
ببخشید اگر قضیه این بود که تمام رنک ها و افتخارات به شناسه جدید منتقل بشه و طرف همه جا جار بزنه و از شناسه قبلیش استفاده کنه اصلا چرا شناسه جدید بگیرید همون شناسه قبلی رو درستش میکردیم نام شخصیت بهش میدادیم و یه آواتار عوض میکردیم و تموم تغییر میدادیم دیگه.
ببخشید ما خودمونو مگه مسخره کردیم که گفتیم طرف بره دوباره دو مرحله رو بگذرونه؟ خب طرف که قبلا عضو بوده و تایید هم شده بوده چرا گفتیم دوباره باید تایید بشه؟
واقعا باید یا به عقل مدیری که این قانونو نوشته شک کرد یا به عقل اعضایی که این قانونو خوندن و متوجه نشدن
هدف از این قانون همین سنگ اندازی بوده که شما اگر میخوای شناسه عوض کنی همه رقمه بلا سرت بیاد

نقل قول:
بله ممکنه مدیران سه سال اشتباه میکردن. کسی بدون اشتباه نیست البته کاربران هم سه سال چیزی متوجه نشده بودن. و من تازگی متوجه شدم که رنک اینطوری منتقل میشده رنک قابل انتقال نیست. هیچ چیز شناسه قبلی قابل انتقال به شناسه جدید نیست.

پست 4927

نقل قول:

این سایت و فروم آزاده و بنده هر حرفی که دلم بخواد میزنم و طبق قوانین سایت بنده به کسی توهین نکردم من نوشتم که طبق قوانین سایت کسی که شناسشو عوض میکنه یک آدم بی عرضه زبون و بدون قابلیت در نوشتن بوده که نتونسته اون شناسه رو و شخصیت رو حفظ کنه این نظر منه و من نظرم راجع به این اشخاص همینه و سابق بر این هم همین بوده چون که به نظر من کسی که شخصیت عوض میکنه نقشه های تمام رول نویسان دیگه رو خراب میکنه و به نوعی دست به فرار میزنه و غیره و غیره که قبلا که در رول بودم بسیار در موردش صحبت جنگ و جدال و دعوا کردم و سر همین قضایا بوده که در رول هم چیزی نمینویسم.
.
.
.

اینجا نه مدیر حق اظهار نظر داره و نه عضو
فقط قانون حق اظهار نظر داره
طبق قانون بیارید که رنک باید به شناسه جدید تعلق بگیره. بنده طبق قانون سایت میگم رنک باید به شناسه قبلی تعلق بگیره و طبق قانون سایت کسی که شناسه عوض میکنه محکومه

پست شماره ي 4919

نقل قول:
اگر به بارون خون آلود رنک بعد از تغییر شناسه داده شده این کار غلط بوده و باید به شناسه قبلیش داده میشد

و پست هاي ديگر

نقل قول:
بنده یک ملیون (یک ملیون شیش تا صفر داره) کار در زندگی دارم و به همین خاطره که این سایت مدیر و ناطر و عضو و اینا داره وگرنه خودم همرو بیرون میکردم و تمام کارا رو خودم انجام میدادم. در نتیجه اگر کاری سه ساله غلط انجام میشه تقصیر من نیست باید درستش کنید
برید تمام رنکای سه سال پیش تا الانو درست کنید.

نقل قول:
برای ما شناسه ملاکه نه کسانی که پشت کامشون نشستن
همونطور که میبینی بوبو هم در رای گیری بوده در حالیکه فک کنم حداقل شیش ماهه در سایت نیست

خب جناب هري پاتر،ببخشيد كه با اين پست وقتتون رو گرفتم.وظيفه ديدم اجازه ندهم اشتباهي كه سه ساله ديده ميشه،مجددا تكرار بشه

آلبوس دامبلدور فعلي كه همان ايگور قديميست،پس از تغيير شناسه،رنكشان منتقل شده است.
لينك پروفايل

اگر براي گفته هاي خود ارزش قائل هستيد و به اين موضوع اهميت ميدهيد كه تكرار چنين عملي نقض تمامي صحبت هاييست كه بنده از شما در همين پست نقل قول كرده ام،به كاربران ايفاي نقش،در اين مورد توضيح دهيد.

فقط اين گفته ي خودتان را هرگز فراموش نكنيد:

نقل قول:
اینجا نه مدیر حق اظهار نظر داره و نه عضو
فقط قانون حق اظهار نظر داره
طبق قانون بیارید که رنک باید به شناسه جدید تعلق بگیره. بنده طبق قانون سایت میگم رنک باید به شناسه قبلی تعلق بگیره و طبق قانون سایت کسی که شناسه عوض میکنه محکومه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 17 فروردین 1387 16:28
نمایش جزئیات
آفلاین
اون صفحه پروفایل ها ایراد گرافیکی داره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: شنبه 17 فروردین 1387 15:31
نمایش جزئیات
آفلاین
چرا من وقتی پروفایل بعضی از کار بران رو باز می کنم معرفی شخصیتش روی قسمت های دیگه قرار گرفته ( و من نمی تونم مشخصاتش رو ببینم و بهش پی ام بدم)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من همون روبیوس هاگریدم !!!
عضو اوباش هاگزمید
ارسال شده در: شنبه 17 فروردین 1387 04:18
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض پوزش از مدیران که اینجا جواب یکی از دوستانمونو میدم

پیتر این کاری که شما میگی متینگ بزارین توی شهرستانها دقیقا این کار چندسال پیش انجام شد تاپیک زده شد نظرخواهی شد و خب داشت خوب پیش میرفت که نمیدونم یهو متوقف شد حتی یادمه متینگ اصفهان همه حاضز بودن و حرف سره مکان و ساعت بود ولی عملی نشد!ولی خب یکبار دیگه امتحان کردنش ضرری نداره در همون تاپیکی که لیلی گفتن

یکی از دلایلی که من به شخصه زیاد با شیراز موافق نیستم داشتن آدم های فضول تو این شهره!شهر کوچیکه و خبرا خب به نسبت سریع پخش میشه منظورم از کوچیکی یه چیز دیگه است یعنی متینگ جادوگران ممکنه خیلی سر زبونا بیفته من خودم به شخصه تو دانشگاه دیدم که یه دختری رو با یک پسر تو ستارخان دیدن و کل دانشگاه رو پر کردن!حالا شما تصور کن !باید جوانب رو سنجید!شماها دوست دارین میتونین بزارین!فوقش من و لیلی میاییم از دور بای بای میکنیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط فلور دلاكور در 1387/1/17 4:27:22
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: جمعه 16 فروردین 1387 22:45
نمایش جزئیات
آفلاین
من یه مشکل دارم

وقتی پروفایل اعضا رو باز می کنم در مورد بعضی ها فقط یه صفحه خالی میاد .. مثلا پرسی .. هرمیون گرنجر و ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ٌٌدر حال پاشیدن بذر
ارسال شده در: جمعه 16 فروردین 1387 17:31
نمایش جزئیات
آفلاین
برای تغییر شخصیت باید یک شناسه ی جدید بسازید و با اون در بازی با کلمات و کارگاه نمایشنامه نویسی پست بزنید. در صورت تأیید در این تاپیک هامی تونید شخصیت جدیدتون رو معرفی کنید.
ضمناً از ارسال پست شما فقط یک روز می گذره در صورتی که کمی بیشتر منتظر می موندید مطمئناً مسئول تأیید گروهتون این توضیحات رو به اطلاعتون می رسوند.
قبل از هر اقدامی در رابطه با تغییر شخصیت، قوانین ایفای نقش رو مطالعه کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 16 فروردین 1387 16:31
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

من برای تیغیر شخصیت اطلاع دادم ولی مورد بررسی قرار گرفته نشده

در ضمن شخصیت های بالاییم و پایینیم همه مورد تایید قرار گرفتند ولی برای من نه تایید شده و نه تایید نشده میخواستم چک کنید
اینم لینک پستم

اینجا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=0000FF][font=Arial]واقعا کی جوابگوی تصمی�
ارسال شده در: جمعه 16 فروردین 1387 15:23
نمایش جزئیات
آفلاین