من اول فیلم یک هری رو دیدم. اولا اصلاً دوست نداشتم حتی فیلمشو ببینم.ز کتاباشم اصلاً خبر نداشتم. بعد از اینکه فیلمشو دیدم عاشقش شدم.
دلیل اینکه اینقدر دوستش دارم اینکه از اینجور داستانا که در اون آدم می تونه از این دنیای مزخرف وارد یک دنیای دیگه پر از هیجان و خطر بشه خوشم میاد.
کتاب سومو از همه بیشتر دوست دارم چون تو اون کتاب هری بالاخره یک فامیل و تکیه گاه پیدا می کنه.
فصلی از کتاب که خاطرات اسنیپو مرور می کنه خیلی دوست دارم. دلم براش میسوزه و از مرگش خیلی ناراحتم چون در تمام مدت در موردش اشتباه میکردم.
هیچکدومشون نیست که دوست نداشته باشم ولی اگه مجبور به انتخاب باشم فکر کنم کتاب دومو دیگه نخونم چون خیلی سطحی و ساده بود.
من عاشق شخصیت رونم.اون آدمی ساده، شوخ و تقریباً شجاعه. اون مثل هری نیست که به طور افراطی یک آدم کامل و بی باک معرفی شده. اون هم نقطه ضعف هایی داره درست مثل ما. ولی در عین حال کاملاً وفاداره و اگه خطری پیش بیاد از هیچ کاری دریغ نمیکنه. در ضمن فوق العاده شوخ هم هست . دیگه چی می خواین؟!
از تنها شخصیت هایی که بدم میاد فاج و آمبریجن چون کاملاً خودشونو به نفهمی زدن و اعصاب آدمو داغون می کنن.
آنلاینها
32 کاربر(ها) آنلاین هستند (27 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
31
مهمانان
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
چگونه با کتاب های هری پاتر آشنا شدید؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: چگونه با کتاب های هری پاتر آشنا شدید؟
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج