جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

107 کاربر(ها) آنلاین هستند (79 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
107 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری

بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شدهٔ وزارت سحر و جادو

ثبت‌نام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شده

مکان‌های مجاز فعالیت

دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: یکشنبه 16 تیر 1387 12:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

به آریانا :

ما لیگ قبل کلی ایده جدید و جالب رو وارد کردیم و تفریحی بودند و برای تقویت بازیکنان ! ولی خوب استقبالی نشد ، فقط زمانی از چنین ایده هایی استقبال میشه که داور مسابقه بیاد بگه مثلا هر کسی توی این تاپیک پست بزنه یه امتیاز تشویقی به امتیاز کلش اضافه میشه !

به اندازه کافی این مسابقات وقت میگیرن و خدا رو شکر انقدر ملت طولانی مینویسن که وقتی برای تفریح و رول نویسی دیگه ای نمیمونه !

در هر صورت نظر آلبوس ، نظر نهایی هست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 16 تیر 1387 11:01
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
اما تاپيكي كه من ميگم براي انجام مسابقه نيست. اين تاپيك تفريحيه و فايده اي هم كه داره قوي شدن رول نويسي براي كوييديچ و اضافه شدن موجودي تيم هست.
همين طور ارائه شدن جارو.
شما ميتونين 1 يا 2 هفته به من اجازه بدين تا تاپيك رو فعال كنم و اون موقع نظرتون رو بگين.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خوشبختي به سراغ كسي مي رود كه فرصت انديشه درباره ي بدبختي را ندارد.
ارسال شده در: جمعه 14 تیر 1387 21:04
نمایش جزئیات
آفلاین
به آریانا دامبلدور:

نقل قول:
سلام و درود فراوان بر برادر عزيزم: من پيشنهادي دارم كه نميدونم باهاش موافقت ميشه يا نه! من فكر كردم كه ميتونيم يه تاپيك به وجود بياريم كه در اون هر تيمي كه مايل بود ، 3 تا پست بزنه . بعد ، ببينيم كه پست هاي اون تيم در چه حدي بودند. اگر پست هاي تيم عالي بود ، امتياز بالاتري ميگيره. اگه هم پست هاي خيلي خوبي نبود ، امتياز پايين تري ميگيره. اين امتياز ها هم به موجودي تيمشون اضافه ميكنه.( اگه اجازه بدي ) اين امتيازها به صورت جاروهاي مختلف كوييديچ به تيم تعلق پيدا ميكنه. مثلا اگه يك تيم پست خوبي بزنه ، مسلما جارويي عالي با قيمتي بيشتر به تيم تعلق پيدا ميكنه ( مثل آذرخش ) اگه اجازه بدي اين تاپيك تشكيل بشه و مسووليتش رو من به عهده داشته باشم ممنون ميشم. در باره ي تيم خودمون هم ، ( اگه تيم هدنور هم خواست در اون تاپيك بپسته ) شما خودتون امتياز بدين به تيممون. در ضمن ، خيالتون هم از بابت عدالت راحت باشه. چون من به پست هايي كه توي اين تاپيك زده ميشه امتياز ميدم و مطمئن باشين با عدل قضاوت ميكنم. اميدوارم مجوز رو به من بدين. اگر هم مايل باشين من ميتونم توضيح بيشتري در اينباره بدم. مجوز داده ميشه؟

با توجه به مسابقاتی که انجام میشه فکر نکنم دیگه لازم باشه مسابقه دیگه هم برگذار بشه..در ضمن این تجربه قبلا امتحان شده و جواب نداده!

مجوز داده نشد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 12 تیر 1387 10:26
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام و درود فراوان بر برادر عزيزم:
من پيشنهادي دارم كه نميدونم باهاش موافقت ميشه يا نه!
من فكر كردم كه ميتونيم يه تاپيك به وجود بياريم كه در اون هر تيمي كه مايل بود ، 3 تا پست بزنه . بعد ، ببينيم كه پست هاي اون تيم در چه حدي بودند.
اگر پست هاي تيم عالي بود ، امتياز بالاتري ميگيره. اگه هم پست هاي خيلي خوبي نبود ، امتياز پايين تري ميگيره. اين امتياز ها هم به موجودي تيمشون اضافه ميكنه.( اگه اجازه بدي )
اين امتيازها به صورت جاروهاي مختلف كوييديچ به تيم تعلق پيدا ميكنه.
مثلا اگه يك تيم پست خوبي بزنه ، مسلما جارويي عالي با قيمتي بيشتر به تيم تعلق پيدا ميكنه ( مثل آذرخش )
اگه اجازه بدي اين تاپيك تشكيل بشه و مسووليتش رو من به عهده داشته باشم ممنون ميشم.
در باره ي تيم خودمون هم ، ( اگه تيم هدنور هم خواست در اون تاپيك بپسته ) شما خودتون امتياز بدين به تيممون.
در ضمن ، خيالتون هم از بابت عدالت راحت باشه. چون من به پست هايي كه توي اين تاپيك زده ميشه امتياز ميدم و مطمئن باشين با عدل قضاوت ميكنم.
اميدوارم مجوز رو به من بدين. اگر هم مايل باشين من ميتونم توضيح بيشتري در اينباره بدم.
مجوز داده ميشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خوشبختي به سراغ كسي مي رود كه فرصت انديشه درباره ي بدبختي را ندارد.
ارسال شده در: سه‌شنبه 11 تیر 1387 13:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به ناظر عزيز!

هووووم...يه نظر داشتم در مورد قهرمان اين ليگ!واسه اين كه يك يادگاري از تيم قهرمان باقي بمونه، يه نقاشي بكشيد و تو اون تصويري از اعضاي تيم رو نشون بدين كه مثلا جام قهزماني رو تو دست دارن. يعني تقريبا يه چيزايي تو مايه هاي همون عكسي كه تيم ريش سفيدان توي گالري گذاشت بعد از قهرمانيش. منتاها به جاي گذاشتن تو گالري عكس رو تو تالار افتخارات بذارين!

شايد يه خورده نظرم بوقي بود ولي اگه اجرا بشه قشنگ مي شه. نه؟

ما ناظریم نقاش که نیستیم..هر تیمی قهرمان شد برای خودش یه نقاشی ترتیب میده و میفرسته برای گالری دیگه..ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1387/4/11 17:23:31
[b]تن�
ارسال شده در: دوشنبه 27 خرداد 1387 14:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

هووم ، تاپیک نظرسنجی بهترین بازیکن رو دیدم ، اول اینکه اسمش رو تغییر بده به لیگ سوم ! چون برای لیگ قبل هست

بعد هم اینکه به نظرم اگر توی تاپیک پست میزدند برای رای بهتر بود تا اینطوری ! چون اینطوری توی نظرسنجی میبینی که فرد رای دهنده یک روزه که عضو شده و فرق کوییدیچ و هویج ؟! رو تشخیص نمیده ، اومده به بهترین بازیکن رای داده و به نظرم اینطوری حق ها خورده میشه !

هر طور خودت مایلی در هر صورت
موفق باشی

اسم تصحیح شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1387/3/27 15:48:00
ارسال شده در: یکشنبه 26 خرداد 1387 21:46
نمایش جزئیات
آفلاین
به نیکلاس:

نقل قول:
یک مورد رو درباره اسپانسرها قبلاً گفته بودم که با پاشخ تو جور در نمیاد. رده بندی امتیازات بر اساس دو لیگ قبل چیده شده و لیگ سوم لحاظ نشده است.

اسپانسر ها حذف شدند و دیگه در این لیگ کوییدیچ نیستند !

نقل قول:
این زمان اعلام سامی تیم رو میخواستم ببینی امکانش هست از یک تیر یه دستکاری کنی و عقب تر بندازی.

اعلام لیست و بازیکنان تیم ها 5 تیر است نه یک تیر!

نقل قول:
حالا اگر تو هم همین قانون رو داری،ما فقط با 3 بازیکن اصلی و بقیه مجازی بیایم که هر سه‌مون در همه بازیها پست بزنیم و امتیازی هم اَزمون کم نشه. ولی نه اگه به بازیکن اصلی و هماهنگی اونا ارزش قائلی مثل "استرس" (که اگر بازیکن مجازی تیم که هیچ وقت پستی نمیزنه در تیمی باشه ،امتیاز تیم از معیار کمتری حساب میشه)برعکس عمل کنیم.

مسلما تیمی که بازیکن اصلی بیشتر داره راحتتر میتونه رو سوژه کار کنه و همینطور راحتتر و مطمئن تر داستانشو تموم میکنه ولی تیمی که سه تا بازیکن داشته باشه،یکیشون نباشه عملا کار تیم تمومه چون یکی اگر کمتر از سه بازیکن تو یه بازی شرکت کنن امتیاز کم میشه!

همه اینا رو من میزنم..فقط باید همه چیز اماده بشه که یه دفعه بزنم!

---------------
جواب مورگان رو هم که پرسی داد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 26 خرداد 1387 21:35
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

در مورد پست مورگان در مورد آنسوی کوییدیچ باید بگم که اینطور نیست ، اگر موضوع این دو تا یکی بود به 14 مجوز نمیدادم ! آنسوی کوییدیچ تحت رول کارها رو انجام میده و با کاپیتان ها حرف میزنه و 14 توسط یک فرد با کاپیتان ها و اعضا مصاحبه انجام میده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 26 خرداد 1387 19:45
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

کلا یه سوال همین جوری برام پیش اومده! من نسبتا با کار تاپیک " برنامه ی چهارده" آشنا هستم، تاپیک " آنسوی کوییدیچ رو هم که همه می شناسن! در کل کار این دو تاپیک بسیار شبیه به همه!

علاوه بر این، در تاپیک " نقشه ی زمین بازی کوییدیچ" هم توضیحاتی که در مورد این دو تاپیک داده شده به شرح زیره:

آنسوی کوییدیچ:

نقل قول:
در این بخش ، کارهایی از قبیل : مصاحبه با مسئولین ، بازیکنان و داوران مسابقات کوییدیچ ، تحلیل داوری مسابقات ، تحلیل و برسی تاکتیک تیها و نهوه عملکرد آنها ، نقد و برسی مسابقات کوییدیچ ، اخبار داغ و حاشیه ای کوییدیچ ، نظر سنجی های مختلف در زمینه ، داوری ، بازیکنان ، مسئولین ، تیمها ، بهترنها ، بدترینها ، مسابقات و هر نظر سنجی کوییدیچه دیگر ، بررسی برخی ابهامات و جوابگویی به سوالات علاقه مندان به کوییدیچ ، توسط بازیکنان صورت میگیرد .

برنامه ی چهارده:

نقل قول:
برنامه ای شبیه به برنامه نود ، برای بررسی بازی های داوری شده توسط مسئول بخش و همینطور با شرکت کاپیتان ها و بازیکنان تیم ها .

خوب به نظر میرسه که وظایف تاپیک " آنسوی کوییدیچ" شامل وظایفی که تاپیک " برنامه ی چهارده" به عهده داره، هم میشه! و این در حالی هست که فعالیت های تاپیک " آنسوی کوییدیچ" تا حدودی موارد دیگه ای رو هم در بر می گیره!

به عبارت ساده تر، فکر کنم این دو تاپیک باید با هم ادغام بشن !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 25 خرداد 1387 23:51
نمایش جزئیات
آفلاین
آلبوس جان.

یک مورد رو درباره اسپانسرها قبلاً گفته بودم که با پاشخ تو جور در نمیاد.
رده بندی امتیازات بر اساس دو لیگ قبل چیده شده و لیگ سوم لحاظ نشده است.

این زمان اعلام سامی تیم رو میخواستم ببینی امکانش هست از یک تیر یه دستکاری کنی و عقب تر بندازی.

قوانین این لیگ رو نمیخوای اعلام کنی؟ شاید ما با قوانین جدید کنار نیومدیم و خواستیم در این لیگ شرکت نکنیم.

و یک نکته مهم:
ببین لیگ پیش هر تیم با سه بازیکن تشکیل می‌شد و بقیه مجازی هم می‌توستن باشن.
مثلا تیم گرین فایر:
4بازیکن اصلی(الف و ب و ج و د) و سه بازیکن مجازی (م و ن و ل) داشت.
اگر 4 بازیکن اصلی در یک بازی پست میزدند مشکلی نبود و امتیاز کامل رو میگفرتند.
اما اگر بازیکن اصلی پست نمیزد ازش امتیاز کم میشد.

و این مورد در حق تیمی که هر 7 بازیکنش اصلی بود واقعاً اجحاف محض بود،برای اینکه این مورد یعنی تاید مجازی سالاری.

حالا اگر تو هم همین قانون رو داری،ما فقط با 3 بازیکن اصلی و بقیه مجازی بیایم که هر سه‌مون در همه بازیها پست بزنیم و امتیازی هم اَزمون کم نشه.
ولی نه اگه به بازیکن اصلی و هماهنگی اونا ارزش قائلی مثل "استرس" (که اگر بازیکن مجازی تیم که هیچ وقت پستی نمیزنه در تیمی باشه ،امتیاز تیم از معیار کمتری حساب میشه)برعکس عمل کنیم.

نیکلاس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1387/3/26 0:23:33
شناسه ، شناسه ، شناسه.

هنگامی که به دنبال من آمدی تا تو را برای خودم انتخاب کنم ، حس خوبی نداشتم ، اما به خاطر خودت ، انتخابت

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.