جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  67 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  182 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  199 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  292 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  198 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: جمعه 14 تیر 1387 12:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سلامیزیسیون :

ببخشید دوباره مزاحم شدم و این حرف ها

اول اینکه یه خبری زدین چند مدت پیش ( نمیدونم چند ساعت یا روز ) با این عنوان "حراج نسخه کتابهای امضا شده ی هری پاتر " که خوب بهتره خودتون خبر رو ببینین چون تمام کد هاش ریخته بیرون چنین چیزی بی سابقه بود !!!

دویما : در مورد پست قبلی که زدم در مورد تاپیک ( پست اینجاست :D ) از اونجایی که به نظر باید تو تاپیک قدح اندیشه بخوره و پروفسور کوییریل ناظر اون تاپیکه دوست دارم خوده پروفسور کوییریل با پیام شخصی یا همین جا نظرشو بگه !

ممنونز

خبر درست شد.
میتونی تاپیک رو بزنی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/4/14 18:44:53
ٌٌدر حال پاشیدن بذر
ارسال شده در: جمعه 14 تیر 1387 11:30
نمایش جزئیات
آفلاین
به لیلی:

نه اتفاقا در این یک مورد اصلا هم مطلع نبودم اما مطلع بودم که زدن دو پست پشت سر هم خلاف مقرراته و منم دقیقا از این موضوع جلوگیری کردم... اتفاقا کار شما درست نبوده که وقتی داریم سر یک مسئله بحث میکنیم با ویرایش بی جهت زیر پست من اونم در حالی که بهتر بود پستی جداگانه بزنید سعی میکنید یک سری اتهامات بی پایه و اساس بزنید و بعدم بگید جواب دادن تو در هر صورت مغایر مقرراته پس بحث تمومه ... اما یادتون باشه این پست منه و من روی پستم اختیار تام دارم و شما اگر به ادب علاقه دارید بهتره جای ویرایش پستم (که به نظر من استفاده از ویرایش در اینجا کوچکترین لزومی هم نداشته) به پستم احترام بذارید و پست جداگانه بزنید ... اون اولم میخواستم بخاطر وارد شدن بی جهتتون به حریم پستم ویرایشتونو پاک کنم اما بعد دیدم شاید این موضوع رو به معنی پاک کردن صورت مسئله تعبیر کنید برای همین گذاشتم باشه.

چنین مسئله ای هم که عنوان کردید هرگز وجود نداشته. اینجا حریم پست منه و اختیارشو دارم. اگر به احترام گذاشتن علاقه دارید سعی کنید بی جهت وارد حریم پست دیگران نشید.

این موضوع هم از قلم افتاد ... این ویرایش پست من نبوده که منظره تاپیک رو خراب کرده بلکه این شما بودید که به جایی که این همه حرفو در یک پست جداگانه بگید ترجیح دادید پستتونو در پست من ویرایش کنید و منم فقط پست خودمو ویرایش کردم ... بنابراین اگر خطایی هم باشه این خطا از سوی شماست و کلا من نمیدونم بر چه اساسی تشخیص دادید ویرایشتون زیر پست من باعث زیبایی تاپیک شده و نباید ویرایشتونو در یک پست جداگانه بذارید و در عوض تشخیص دادی پست من باید دو قسمتی بشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1387/4/14 11:40:30
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1387/4/14 11:45:30
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1387/4/14 13:55:09
ارسال شده در: جمعه 14 تیر 1387 03:22
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

عجب....عجب!

ببخشید من یک مشکل داشتم. من بحث کردن رو خیلی دوست دارم. من از زمان مدرسه همینطوری بودم. تا معلم ها یک بحث رو شروع می کردن جو میگرفتم و دوست داشتم تا شب باهاشون بحث کنم. ولی مدیر ما خشن بود. آخر سر دعوام کرد و من موندم با کلی بحث های نگفته!

ولی من جادوگران رو پیدا کردم. یک جای خوب برای بحث کردن که میتونم به عالم و آدم گیر بدم و با دلیل های از نظر خودم منطقی و خفن بحث رو پیش ببرم. اونها هم هرحرفی زدن من باز حرف خودم رو بزنم چون من خیلی گولاخم. من سلطان بحث کردنم!

در کل این خلاصه ای بود از دلیل وابستگی من به این سایت و اینا. فقط یک گله ای از شما داشتم. چرا....واقعا چرا یک انجمن فقط مخصوص بحث کردن راجع به هر موضوعی درست نمی کنید تا من مجبور نباشم توی ناظرین محفل یا گفتگو با مدیران بپستم و به همشون گیر بدم و آخر هم اینقدر ضایع بشم؟ واقعا کار شما اشتباهه. اگر همچین انجمنی بود من به خودم اجازه نمیدادم به هرکس خواستم بی احترامی کنم!

در ضمن سرعت عمل شما در انتخاب یک ناظر واقعا کنده! دو رووووووووووووووووووز؟؟؟؟؟؟ مگه می خواید موشک هوا کنید؟ یعنی چی آخه؟

ملت برنامه دارن! وقت طلاست! ما برای تک تک ساعات تابستون برنامه ریزی کردیم! ما هدفمندیم! ما گولاخیم! ما برنامه ریزیمون بسیار دقیقه و غیر قابل انعطاف! اه اه...برنامه رو هم زدید خراب کردید!

امیدوارم یک فکر برای این مسائل بکنید!
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 14 تیر 1387 02:54
نمایش جزئیات
آفلاین
به بلیز:

متن طولانی ویرایشتون رو به یه پست جدید منتقل کردم. هم صورت تاپیک رو بد شکل کرده بود و هم همونطور که مطمئناً مطلع هستید شما مجاز نیستید بعد از ویرایش ناظر یا مدیر زیر پستتون ویرایش مجدد بزنید. اگه شخص دیگه ای هم این کار رو انجام می ده نشونه ی نا آگاهی و یا بی ادبی و عدم توجهش به قوانینه.

ویرایش شما:

کسی اظهار بی اطلاعی نکرد ... اون یک حرکتی بود یکبار انجام شد و برخوردم شد و تاوانشم پرداخت شد و تموم شد ... این شمایید که گویا نحوه مجازات زیاد به دلتون نچسبیده و دوست دارید از این موضوع به عناوین مختلف عنوان کنید ...

در کنار مسئله دانسته های تازه واردین باید عرض کنم که اتفاقا اعضای قدیمی تر هم کاملا آگاهی دارن که این حرکت یک حرکت بی سابقه در چت باکس نبوده و تا زمانی که کسی به نیت بد چنین کاری رو نمیکرده در صورت تکرار نکردن اون موضوع حتی اخطارم نمیگرفته ... اما حالا کاریه که انجام شده و به هر جهت معلوم شد سیاست مدیران در برخورد با این مسئله تغییر کرده که این مسئله به تنهایی اشکالی نداره و بهاشم پرداخته شد و تموم شد ... اما گویا نتیجه زیاد خوشایند حال شما واقع نشده اونم مسئله ای که ظاهرا غیر از خود شما و یکی دو نفر دیگه برای بقیه حتی کوچکترین اهمیتی هم نداشته ...

در عوض توجه شما رو به دیالوگ های پر بار خودتون در چت باکس جلب میکنم ...

لیلی اوانز: نه قرمز تیره ست. چشماشم سبزه. ولی لنز و رنگ مو رو برای چی گذاشتن؟
پرفسور فليت ويك: به ليلي اوانز: من فكر مي كردم موهاي مامي هري قهوه ايه! شما چطور؟

اینم بحث داغ شما با علمای چت باکس. خودتون براش اسم بذارید!
حتما هم از اون آمارهای موجودتون هم استفاده کنین که در تعیین اسم مناسب بهتون کمک بسزایی خواهد کرد.

نقل قول:
شما مجازید هر تعداد پیام که مایلید با هر مضمونی که مغایر با قوانین سایت نباشه در چت باکس بدید.

جدا؟ میشه بپرسم پس معنی اون عبارتی که بالای چت باکس نوشته شده چیه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 14 تیر 1387 00:48
نمایش جزئیات
آفلاین
استفاده از بلیت و پیام شخصی برای زمانی هستش که وقتی در مورد کاری از روش درستش استفاده میشه نگن: بابا این همونیه که چند روز پیش از ایفای نقش اخراج شده .. بذار یکم سر کارش بذاریم حالا بعدا تاییدش میکنیم ... ضمن اینکه این صحبتها هم اصلا دلیل مناسبی برای استفاده نکردن خود شما از بلیت نیست که منو همینجوری ناظر کردید ...

در مورد بقیه حرفاتونم نظیر کنایه هاتون در مورد نحوه اجرای برنامه یا نظارت من و سابقه شومم و این چیزا هم من معتقدم زمان همه چیزو روشن میکنه. هر چند که اگر همین الانشم آماری در مورد چت باکس وجود داشت حتما متوجه اشتباه خودتون میشدید چون پیام های من در چت باکس عمرا به یک دهم تعداد پیام های شما در چت باکس در دو سه ماه اخیر نمیرسه که متاسفانه هیچ کدوم از پیاماتونم جز صحبت در مورد عمه لارتن و مامان بزرگ و پسرم و دخترم به مسئله جالبتری اشاره نشده.

به هر حال شما هرجور مایلید میتونید فکر کنید.

شما مجازید هر تعداد پیام که مایلید با هر مضمونی که مغایر با قوانین سایت نباشه در چت باکس بدید. متأسفم که هنوز متوجه نشدید دلیل اخراجتون از ایفای نقش چی بوده.
برای روشن شدنتون باید بگم منظور از لودگی و عمل خلاف قوانین؛ تغییر شناسه ی نمایشیتون به یک شناسه ی دیگه و اقدام به ارسال پیام با اون در چت باکسه. الان هر عضو تازه واردی می دونه تغییر شناسه نمایشی بر خلاف قوانینه . البته در بلیتی که دریافت کردید این موضوع مطرح شده ولی چون به نظر می رسه تمایل دارید در حضور جمع اظهار بی اطلاعی کنید مجدداً توضیح دادم.
اون آماری که گفتید هم موجوده اصلاً جای نگرانی نیست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1387/4/14 0:54:31
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1387/4/14 1:11:59
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1387/4/14 1:18:45
ویرایش شده توسط لیلی اوانز در 1387/4/14 1:42:49
ویرایش شده توسط لیلی اوانز در 1387/4/14 1:50:12
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1387/4/14 2:13:13
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1387/4/14 2:21:24
ویرایش شده توسط لیلی اوانز در 1387/4/14 2:56:11
ارسال شده در: جمعه 14 تیر 1387 00:19
نمایش جزئیات
آفلاین
به بلیز:

تعیین تکلیف برای مدیران در راستای ناظر شدن یا نشدنتون در حوزه ی شرح وظایف شما نیست. لرد این درخواست رو مطرح کرده و اگه نیازی به پیگیری باشه خود ایشون باید پی گیری کنه.
از طرفی اگه برنامه ی حیاتی مرگخوارا تا این حد به دسترسی داشتن شما مربوط می شه راههای مناسب تری برای پیگیری این موضوع مثل بلیت و پیام شخصی هم هست و نیازی نیست اینجور مسائل که صرفاً به مدیران و ناظران مربوط می شه رو در اینجا مطرح کنید. هرچند نمی دونم غیر از ویرایش کردن پستها چه کار محیر العقولی هست که شما بدون دسترسی نظارت داشتن نمی تونستید انجامش بدید و انقدر از برنامه تون عقب افتادید.

قرار بود برای شما بلیت ارسال بشه یا از طریق پیام شخصی این مورد به استحضارتون برسه اما چون خودتون تمایل داشتید مسئله رو در اینجا پی گیری کنید من هم همینجا جوابتون رو می دم: مدیریت به خاطر احترام به نظر لردولدمورت و مرگخواران و همچنین حسن سابقه ای که در این گروه داشتید با نظارت شما موافقت کرد اما باید اطلاع داشته باشید که نظارت به عنوان یک مسئولیت مهم شأن خاص خودش رو می طلبه و در صورتی که مجدداً رفتار نا شایستی نظیر لودگی در چت باکس و عدم احترام به قوانینی که ازش آگاهید از جانب شما مشاهده بشه مطمئناً چون ناظر انجمن هستید باید منتظر برخورد های شدید تری باشید.

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 13 تیر 1387 20:25
نمایش جزئیات
آفلاین
به عله

به مدیران:

ببخشید ... امکانش هست در مورد پیشنهاد لرد در گفتگوی ناظرین با مدیران هر مشورتی که میکنید و هر تصمیمی که میخواید بگیرید رو یکم زودتر بگیرید؟ چون در حال حاضر تمام برنامه تابستونی مرگخواران کاملا طرح ریزی شده و همه فقط منتظر شمان تا ببینن شما باالاخره با این پیشنهاد موافقت میکنید و ما میتونیم کارمونو شروع کنیم یا احیانا مخالفت میکنید تا در اون صورت زودتر بفهمیم و تغییرات لازمه رو در برنامه ایجاد کنیم.

همتونم که روزی چند ساعت در سایت لاگین میکنید نمیدونم چرا انقدر طول میدید تا به یک مسئله ساده رسیدگی کنید.

به کوییرل:
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewpost.php?forum=0&viewmode=flat&type=&uid=10477&order=DESC&mode=0&start=1280

پست شماره 1283.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1387/4/13 20:32:21
ارسال شده در: پنجشنبه 13 تیر 1387 18:14
نمایش جزئیات
آفلاین
به هری:

نه اینطور که گفتی نیست. وقتی پروفایل کسی رو باز میکنم و رو پیام شخصیش کلیک میکنم اصلا صفحه ای باز نمیشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
یاد بعضی نفرات روشنم میدارد ، قوتم می بخشد ، راه می اندازد.
یاد بعضی نفرات ، رزق روحم شده است ، وقت هر دلتنگی ، سویشان دارم دست !

به یاد قدیمای سایت سال 1386
گروه هافلپاف
رز ویزلی ، لودو بگمن ، ماندانگاس فلچر ، البوس سوروس پاتر ، ریتا اسکیتر ، دنیس و ...

نوادگان هلگا
ارسال شده در: چهارشنبه 12 تیر 1387 20:04
نمایش جزئیات
آفلاین
هری پاتر نوشته :
نقل قول:
شاید توی اوپرا فارسی وارد میکنی مطمانی؟
اگر منظورتون اینه که من یوزر پسوردمو فارسی می نویسم و ورود رو می زنم باید بگم که یوزر پسوردم شماره اس

لطفا یه راه حل بدین !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 12 تیر 1387 19:51
نمایش جزئیات
آفلاین
ّبارتی کرواچ:
شاید توی اوپرا فارسی وارد میکنی مطمانی؟

به بلیز:
امضای سر کاری داری... من همیشه اینقدر خوشحال نیستم که وقتی برم سر کار تبعاتی نداشته باشه

حالا لازم بود دوباره در ایفای نقش تایید بشی به نظرم همش سر کاری بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.