جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

55 کاربر(ها) آنلاین هستند (34 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
55 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نام کتاب ششم: Harry Potter and the Half- Blood Prince

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نام کتاب ششم: Harry Potter and the Half Blood Prince
ارسال شده در: دوشنبه 10 اسفند 1383 17:01
نمایش جزئیات
آفلاین
شاهزاده یه دختر گریفیندوری سال اوله مطمئن باشید
هم به کتاب 2ربط داره (جینی)
هم مطمئنا شخصیت جدیدیه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
يكي از راه هاي پيشرفت در رول پلينگ ( ايفاي نقش ) :

ابتدا به لين
ارسال شده در: شنبه 8 اسفند 1383 08:16
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد این که میگید مالفوی من مخالفم چون نقش مالفوی تو کتاب 6 زیاد ولی رولینگ گفته شاهزاده ی دورگه نقش زیادی نداره( اگه اشتباه نکنم)
اگه بازم اشتباه نکنم رولینگ گفته من این اسم رو میتونستم برای کتاب 2 هم انتخاب کنم پس این که امیلین باشه هم ردمیشه چون تازه تو کتاب 5 معرفی میشه
برادر دامبلدور هم بعیده گر چه بعدها ما اون رو تو کتاب بیشتر میبینیم و باهاش آشنا میشیم ولی شاهزاده ی دورگه نیست به هر حال برادر دامبلدوره اگه این طوره دامبل هم شاهزاده میشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: جمعه 7 اسفند 1383 18:41
نمایش جزئیات
آفلاین
half blood یعنی خواهر وبرادر ناتنی یا شیاد هم دورگه حالا شما چرا گیر دادید به دورگه ؟
دلیلش رو مطرح کنید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هنگام سپیده دم خروس سحری ،دانی که چرا همی کند نوحه گری ؟
یعنی نمودند در آینه صبح ،کز عمر شبی گذشت و تو بی خبری
ارسال شده در: پنجشنبه 22 بهمن 1383 00:06
نمایش جزئیات
آفلاین
من راجع به یه شخصیت توی کتاب 5 مشکوکم ! املاین ونس ( نمیدونم اسمش درسته یا نه ؟ ) همون ساحره باشکوهی که شنل سبز داره و برای بردن هری با مودی و لوپین به پریوت درایو اومد! فکر میکنید رولینگ یه شخصیت را بیخود وارد داستان کنه ؟

شخصیت دیگه برادر دامبلدور آبرفورث هست . به نظر شما رولینگ الکی اسم کسی را آورده ؟ اون هم شخص مهمی مثل برادر دامبلدور !
شخصیت مشکوک بعدی خاله پتونیا هست ! شخصی که از دنیای جادویی میدونه ولی به اون علاقه ای نداره ! و از همه مهمتر خاله هری هست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آدمي از عالم خاکي نمي آيد به دست !
عالمي ديگر ببايد ساخت ! وز نو آدمي
ارسال شده در: چهارشنبه 21 بهمن 1383 22:20
نمایش جزئیات
آفلاین
منم با راجر موافقم به نظر منم بايد مالفوي باشه!
اما لي جان ببخشيد ها نظر شما ...
اقاي همزاد هري،رولينگ گفته كه رون در كتاب 7 ميميره چه ربطي داره به اين موضوع؟؟؟

سانسور شده توسط لاوندر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لاوندر براون در 1383/12/4 20:27:52
ارسال شده در: شنبه 3 بهمن 1383 18:51
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه از من مي‌پرسين ميگم شاهزادهه مالفويه

من مي‌گم اون مثل فلور يه Part-Veelaست. و همين طور هم يه جا خوندم كه رولينگ گفته از اون‌چيزايي كه پشت دره مي‌تونين يه چيزايي بفهمين و روز هالووين هم رولينگ نام سه فصل رو افشا كرد كه يكيش درباره‌ي مالفوي بود.

ببينين كي گفتم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!
Re: جدید ترین عکس روی جلد Harry Potter And The Half Blood Prince از سایت mugglenet.com
ارسال شده در: دوشنبه 27 مهر 1383 17:17
نمایش جزئیات
آفلاین
من خیلی گشتم تو تمام کتابهای هری پاتر تا کلمه شاهزاده رو ببینم و بلاخره دیدم

تنها جایی که در کتابهای هری پاتر کلمه شاهزاده دیده شده اینه:
کتاب هری پاتر و سنگ جادو
هنگامی که از کوییرل راجع به دستارش پرسیدند جواب داد که یک شاهزاده افریقایی به دلیل اینکه او را از دست خوناشامی نجات داده بود به او داده است
-----------------------------------------
علی ملکی نوشت:در ضمن اهرام ثلاثه رو نمی دونم برای چیه ؟
شاید به این دلیل بوده که شاهزاده افریقایی بوده
-----------------------------------------
تنها کسی که در کتاب ریشه افریقایی دارد کینگزلی کاراگاه وزارت سحروجادوست کسی که ما اطلاعات زیادی درباره او نداریم

افراد دراین باره اظهار نظر کنند
با احترام ویکتور کرام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
Re: جدید ترین عکس روی جلد Harry Potter And The Half Blood Prince از سایت mugglenet.com
ارسال شده در: چهارشنبه 8 مهر 1383 07:32
نمایش جزئیات
آفلاین
نظرتون چيه؟
هري الان سرپرستي نداره! غير دورسلي‌ها كه اصلاً جز آمار بحساب نميان
اگه يه خانواده‌ي جادوگر، هري رو به فرزندخوندگي قبول كنه، ميشه برادرخونده‌ي بچه‌هاي اون خونواده!
احتمال داره كه اون شاهزادهه هم از اون خانواده باشه. اين طوري ناتني براي شاهزاده درست در مياد
احتمالاً هم ويزلي‌ها خواهند بود. اين‌طوري رون مي‌شه برادر ناتني هري و همون‌طور كه ابرفورث هم اشاره كرد Weasley is our king؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم عكس رو نميِ‌بينم

داشت يادم مي رفت
رولينگ اشاره كرد و گفتش كه ملت فكر مي‌كنن مارك اوانز شاهزادهه است و نواده‌ي گريفندوره و...
پس من فكر كنم شاهزادهه بايد از گريفندور باشه! هركسي هم باشه فرق نداره اگه درست باشه در هر حالتي با هري فاميله

در ضمن خدمت تمام كساني كه مي‌نويسن كانديد كنيم! من فكر كنم كانديدا درسته! كانديد يعني خر! اگه درست يادم باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 شهریور 1383 09:22
نمایش جزئیات
آفلاین

من فقط این عکس رو نمیبینم یا اینکه ......

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جدید ترین عکس روی جلد Harry Potter And The Half Blood Prince از سایت mugglenet.com
ارسال شده در: پنجشنبه 29 مرداد 1383 16:56
نمایش جزئیات
آفلاین
این جدید ترین عکس از سایت ماگل نت هستش که شیری رو که توی در بوده رو داره . و مدرکی برای اثبات مقاله من در مورد هری پاتر 6 یعنی تئوریهایی راجع به کتاب ششم و رابطه بین هری و ولدمورت ، گرینفندور و اسلایترین 1 و 2 هست . به شیر و شمشیر گرینفندور دقت کنید . در ضمن اهرام ثلاثه رو نمی دونم برای چیه . از منم سوال نکنین چون من نساختمش. تصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
به جای آنکه به تاریکی لعنت فرستی، خود شمعی روشن کن.
تقدیم به بهترینم که همواره عاشق اویم :bigkiss: