به نام خدا
با سلام !
-چند ساعت از وقت خود را -روزانه يا هفتگي- به محفل اختصاص مي دهيد؟
- روزانه 30 دقیقه به جز جمعه که از یک ساعت و نیم الی 2 ساعت.
-گریمالد سرشار از جیغ است! از جیغ های خانم بلک و جیمز گرفته تا جیغ های اژدهاهای چارلی ویزلی و جیغ های ریموس لوپین و پسرش در هنگام گرگینه شدن، در برابر این اصوات روزانه چه میکنید؟
- آرامش کاملم رو حفظ می کنم چون برای هدف برتری یعنی نابودی لرد سیاه باید تمرکز کنم.
-متوجه ميشويد بهترين دوستتان به جبهه ي تاريکي (از هر نوعش!) پيوسته است، شما چه مي کنيد:
- باید ابتدا از حقیقت خبر آگاه شوم. سپس اگر این خبر صحت داشت باید علتش را دریابم، اگر قانع کننده نبود او را برای محاکمه به نزد ریاست محفل خواهم برد.
-آیا حاضرید پیمان ناگسستنی بندید که تا ابد به محفل ققنوس و اعضایش وفادار می مانید؟!
-آری ...
-تحلیل خود را از این جمله در چند سطر بیان کنید:
"شهامت انواع مختلف داره. همونطور که مقابله با دشمن نیازمند شهامته حمایت از دوستان هم به شهامت نیاز داره..." « آلبوس دامبلدور»
شهامت میتونه چندین مفهوم داشته باشه و در هرجا مفهومش را به خوبی نشون بده. شهامت در برابر دوستان هم قطعاً یکی از معناها و مفهوم های شهامت است. وقتی در مقابل دوستانت قرار می گیری، زمانی که او در قلب تو جای دارد، اما به دلایلی مجبوری بر خلاف نظر او عمل کنی، به شرط آن که دلایلی حیاتی داشته باشی، نیاز به یک شهامت داری، شهامتی که از اعماق قلبت جوشش کند. در برابر دشمنان این شهامت میتونه هم از خشم تو جاری باشه هم از قلبت. اگه از خشمت باشه وسط راه جا می زنی و اگر از قلبت باشه تا آخرش خواهی بود ...
پ.ن : من دراکو مالفوی برای گرفتن انتقام خانواده ام و خودم این شهامت را در خودم می بینم که از لرد سیاه انتقام بگیرم و از هم اکنون در مخفل ققنوس باشم و تا پای جانم قسم می خورم که دشمن خونین لرد سیاه و وفادار به مححفل ققنوس باقی بمانم.
با سپاس
سلام بر شما.
دراکوی عزیز علاوه بر اینکه شما فعالیتی توی ایفای نقش نداشتید و برای عضویت در گروه حداقل به چهار پنج پست رول مناسب و قابل قبول احتیاجه، شناسه ی شما هم برای عضویت در محفل ققنوس مناسب نیس.
تایید نشد.
آنلاینها
14 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
[[single]] در جستجوی راز ققنوس (عضویت)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: اعضــــاي محفل!........از جلو نظام!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

اگر خیلی اذیت شدم یه کروشیو کوچولو
اگر هم افتاد ...شماره یک
یعنی من خیانت می کنم؟
شما چطور؟

مخصوصا اگه به تاریخ عضویتم نگا کنی کاملا متوجه میشی که من قبلا عضو مرگخوارا بودم یا نه