شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
البته مودبانه ترش اینه که صبر کنم تا جناب وزیر خودشون بیان و جواب بدن. ولی چون سر ایشون به شدت شلوغه و شاهد رفتارهای خودسرانه ای هستیم که داره انجمن رو به هم می ریزه، من جواب دوستان رو میدم و مطمئنم که مگی عزیز به هیچ عنوان دلگیر نمیشن.
حاج برودریک بود:
مخاطب شما مگیه. جوابتونو خودش میده. ولی اگه به "من" که کاربری حقیر هستم لقب "حاجیه" التفات بفرمایید، مخ وزیر رو می جوم تا زمانی که شما رو از این انجمن معلق فرماید. آمین. دوشیزه فریز باود:
بررسی می کنم ببینم مگی این کار رو انجام داده یا نه. گمونم انجام داده چون متوجه شدم خود شما رو مسئول تاپیک قرار داده. پس مشکل حل شده. اگه نشده بود، انجامش میدم. بارتی کراوچ ِ جان!
چطوری همقطار؟ خوبی؟ خوشی؟ سلامتی؟ اهم! خوب باید بگم نظرت خیلی جالبه. تقریبا ایدۀ نویی هم هست ولی چون سفرهای استانی رو وزیر باید انجام بده، خودشم بیاد جوابتو بده. پرفسور گرابلی پلنک عزیز:
من با آبرفورث دامبلدور موافقم. اون تاپیک ها یه سری خاطره و قسمتی از تاریخ جادوگران هستن و ابدا درست نیست حذف بشن. بعد یه مدت میرن آخرای انجمن و مشکلی برای کسی ایجاد نمی کنن.
کینگزلی شکلبولت گرامی:
منم موافقم که یه تاپیک برای نقد پست ها زده بشه. منتهاش الان سر وزیر شلوغه و تاپیک نقد، به عهدۀ ناظره. اگه ایشون اجازه بدن، یا من و یا تره ور این تاپیک رو می زنیم. ممنون از توجهت.
مارکوس فلینت محترم
در اولین فرصت انجام میشه. به محض اینکه مگی سرش خلوت بشه. چون بی ادبیه که من پست اونو ویرایش کنم.
جناب زاخاریاس اسمیت:
ملت به وزیر رای ندادن که هر کاربری سر خود پاشه بیاد و توی انجمن دخالت بیجا بکنه. اگه قرار بود سیاست های کاریتون رو اعمال کنید دوست من، بهتر بود کاندید می شدید و مطمئنا خیلی ها به شما رای می دادن و بعد می تونستید سرخود این کار رو انجام بدید. شما حتی توی تالار خصوصی هم مجوز زدن تاپیک رو، بدون اجازۀ ناظر ندارید.
مدرک: مصاحبۀ اخیر پیوز در قلم پر!!!
اون تاپیک الان قفله و به محض اینکه این پست رو ارسال کنم، میرم پاکش می کنم. و به طور جدی اخطار میدم که دیگه نظم انجمن رو به هم نریزید!
می خواستم خدمت شما برسونم كه در صورت صلاحديد يك تايپيك بزنين جهت نقد پستهای وزارتخونه، گرچه دوستداران نقد، ميتونن يه سر به ويزنگامورت بزنن، اما برای تسريع در امور يه تايپيك در اين مورد زده بشه بد نيست.
يا خودتون عينكتون رو صاف كنين و پستا رو بخونين و نقدشون كنين، يا يكی ديگرو برای انجام اين كار استخدام كنين...
قطعا وزیر محترم به این موضوع واقف هستند اما بنده هم به عنوان یک کاربر میگم.
گرابلی پلنک عزیز
هر تایپیکی، نشان از یک خاطره ا کاربرانی رو داره که روزی حتی یک پست در این تایپیک ها زدند. پاک کردن تایپیک ها، بالاخص ستاد های پیشین، کار فوق العاده خام گونه هست! اون تایپیک ها، نه تنها اضافی نیستند، که خیلی هم جالب اند، یه نگاهی بکنید، مثلا ستاد کوییرل و غیره!
موفق باشید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
seems it never ends... the magic of the wizards :)
میخواستم یه پیشنهاد بدم. راستش من صفحات وزارت رو که نگاه کردم دیدم از چهار به بعد تقریبا همش ستاد انتخاباتیه و قفل شده و به درد نمیخوره. فقط باعث میشه که تازه واردا رو گیج و کنه و گمراهنشون کنه و در واقع فقط باعث میشه حواسشون پرت بشه و اعصابشون خورد بشه.
پیشنهاد من اینه که تاپیک های مربوط به انتخابات قبلی رو پاک کنید تا راحتتر بشه ازشون استفاده بشه.
ممنون بای
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[color=FF0000][b]پس قدم قدم تا روشنايي از شمعي در تاريكي تا نوري پر ابهت و فراگير! ميجنگيم تا آخ?
سلام وزیر. مبارک باشه وزارت و اینات! سریع برو یه پست با ترور... ببخشید، منظورم همون تره ور بود آخرش اینکه برو با تره ور یه پست توی هالی ویزارد بزن. یه فیلمی، یه چیزی. حوصلمون سر رفت :دی وقتی پستو زدی منم بقیه ی این پستو میفرستم :دی
جدا از شوخی و اینا. راستش من خیلی تو فکر وزیر شدنِ شما و اینا بودم و خب اینکه شما استاد تغییر شکل هاگوارتز هم هستین و گربه هم که میشین... به یاد یه سریالِ عربی که صد سال پیشا تو کانال دو نشون میداد افتادم... اسمش «رئیسِ کل» بود که بعدها البته انقدر آدم خفنی بود که وزیر شد... این جنابِ وزیر کل. برای مدتی میاد رئیس کلِ یه شرکت یا یه جای خیلی بزرگی میشه و تصمیم میگیره که تمام آدم های ناپاک و بدِ این شرکت رو شناسایی کنه و اخراج کنه. از قضا این رئیس کل یه دوستی داره که کارگردانه و تو کار گریم و اینا هم هست. این دوستِ رئیسِ کل هم هر دفعه این رئیس کل رو گریم میکنه و رئیس کل به عنوان یه کارگر یا مراجعه کننده یا... وارد همه ی قسمت های شرکت میشه و میفهمه که چه کسایی رشوه میگیرن یا خلاف میکنن و اینا.
حالا سرت درد نیاد. از اونجایی که شما شباهت زیادی به این رئیس کل دارین. گفتم یه تاپیکی بزنیم که همچین سوژه ای توش در جریان باشه. که با هر سوژه وزیر به یه قسمت از دنیای جادویی یا وزارت یا جاهایی که به جادوگرا مربوط میشه، وارد میشه (البته با تغییر قیافه :دی) و هر دفعه یکسری از زیر دستاش و همکاراش که از قوانین سر پیچی میکنن یا کارای خلاف میکنن رو شناسایی میکنه. اسم تاپیک رو هم به نظرم میتونیم «ماجراهای وزیر و دنیای جادویی» یا «وزیر در جستجوی گمراهان» بذاریم. که به نظرم دومی (در جستجوی گمراهان :همر:) بهتره!!! حالا خودتون میدونین دیگه. ولی کلا سوژه ی خیلی خفنیه و به خودتونم میخوره. نکه شما هم تو کار تغییر شکل و اینایی. اصلا این سوژه واسه خودت ساخته شده. با وزیرهای بعدی هم میشه این سوژه رو به مدل های دیگه ادامه داد...
مجوزشو بده. زودتر وزارتو بترکونیم :دی
ویرایش: مجوز یه تاپیکِ دیگه رو هم بعد از صحبت با جنابعالی خواستارم که گفتی میدی :دی یه تاپیکِ رول با عنوانِ سوتی های وزیر :دی مجوزشو بده یکم طنز بزنیم وزارت خوشحال شه :دی
ضمن تبریک میلاد با سعادت مرلین کبیر و هماهنگی این روز فرخنده با انتصاب شما به عنوان وزیر سحر و جادو تمامی انوار سفید و نورانی آسلام را برای شما و وزارتتان از درگاه مرلین متعال خواستارم. ضمن ابراز شادی و سرور، بنده روایتی را نقل میکنم : " هر وزیری باید به طرف نور رود و هرکس که این کار را نکرد ، باشد تا روزی سنگ شود. شیرموز را دوست بدارید چرا که از ارکان اصلی است و همچنین به دوستان بی ناموس بها دهید چرا که آنها دلی دارند و دل اگر خوشحال باشد ، حال به هر دلیلی به آسلام گرایش پیدا می کند. " همچنین بنده شما را به منصب حاجیـة المرلینی در آورده و از مرلین خواستارم تا راه نور و روشنایی را به شما بنمایاند ، راه روشنایی در آسلام است و آسلام نور و هرکه از راه آسلام رود باشد تا رستگار شود.
با آرزوی تمامی توفیقات آسلام پسند در دوره وزارت شما بانوی رستگار. و السلام علیکم برحمة المرلین و برکاته!