جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: تابلوی اعلانات
ارسال شده در: شنبه 14 آذر 1388 13:59
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه شماره 1

آغاز ترم زمستانی هاگوارتز

در این ترم ثبت نام انجام نخواهد شد و تمام اعضای ایفای نقش مجاز به شرکت در هاگوارتز هستند .

مسابقات کوییدیچ در صورت اعلام کاپیتان های کوییدیچ و تکمیل تیم ها برنامه ریزی خواهد شد در غیر این صورت برگزار نخواهد شد .

برنامه ریزی شده است که 5 درس برای این ترم برگزار شود . در اطلاعیه بعدی زمان آغاز ثبت نام اساتید اعلام خواهد شد .

*کاپیتان های تیم کوییدیچ در صورتی که قصد شرکت در مسابقات را دارند تیم خود را تکمیل و در دفتر مدیریت اعلام آمادگی نمایند .

مدیریت هاگوارتز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 30 شهریور 1388 01:41
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه پایانی ترم هشتم تابستانی هاگوارتز

خسته نباشید ، از همه اساتید و دانش آموزانی که در این ترم فعالیت کردند تشکر میکنم . ترم هشتم هم با تمام سختی ها و مشکلاتی که داشت به پایان رسید .

جام هاگوارتز : هافلپاف

جام کوییدیچ : هافلپاف و گریفیندور

جام هاگوارتز به گروه هافلپاف تعلق گرفت و انصافا دانش آموزان این گروه خیلی تلاش کردند ، صمیمانه این قهرمانی رو بهشون تبریک میگم .

جام هاگوارتز هم بصورت اشتراکی به هافلپاف و گریفیندور تعلق گرفت ، بازیکنان هر دو تیم انصافا تلاش کردند و زحمت کشیدند و حالا به خاطر مشکلات داوری یا هر چیز دیگه نتونستن امتیازی که حقشون بود رو بگیرن ... به تمام بازیکنان این دو تیم تبریک میگم قهرمانی رو .

دانش آموزان نمونه :
1. ترورس
2. مری فریز باود
3. کینگزلی شکلبوت
4. ریپر

به دانش آموزان نمونه تبریک میگم و بابت قدردانی از زحماتشون ، به گروه نفر اول 10 امتیاز ، نفر دوم 6 امتیاز ، نفر سوم 3 امتیاز و به نفر چهارم 1 امتیاز اضافه میکنم .

از همه ی اساتید با وجود همه زحمات و همه کم کاری ها و همه مشکلات تشکر میکنم و بابت قدردانی به گروه هر کدوم 5 امتیاز اضافه میکنم .

اساتید نمونه :
1. ایوان روزیه
2. مونتگومری
3. ریپر
4. مینروا مک گونگال
5. عمه مارج
6. مرلین

به گروه اساتید نمونه ، علاوه بر اون پنج امتیازی که به همه اساتید اضافه شد ، پنج امتیاز دیگه هم اضافه میشه .

ممنون از همه دانش آموزان ، اساتید ، بازرسین و معاونین
ترم هشتم تابستانی
پرسی ویزلی
مدیر هاگوارتز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 21 شهریور 1388 15:00
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه شماره بیست و یک

امتحانات هاگوارتز به پایان رسیده ! تمامی اساتید بایستی حداکثر تا دو روز آینده امتیازاتِ کلاسشون رو ارائه بدن ...

سی امتیاز برای پست هست ، و بیست امتیاز برای مستمر ، استاد اختیار داره که نمره مستمرش رو با توجه به خوب یا بد بودنِ پستِ امتحان تعیین کنه ، یا با توجه به شرکت کردنِ دانش آموز در کلاسش .

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 21 شهریور 1388 03:55
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه شماره بیست

کلیه امتیازات دانش آموزان محاسبه شده ، افرادی که میتونن توی وارد کردن امتیازات در کارنامه بوسیله فتوشاپ همکاری کنن در دفتر توجیهات اطلاع بدن .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 14 شهریور 1388 00:12
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه شماره نوزده

همونطور که متوجه شدید ، امتحانات سمج هاگوارتز آغاز شدند و تا روز بیستم شهریور ماه ادامه خواهند داشت . از روز بیست شهریور ، اساتید به مدتِ سه روز فرصت دارند تا به پست ها امتیاز دهند .

لازم به ذکر است که پستِ امتحان 30 امتیاز دارد که 20 امتیاز تحتِ عنوانِ نمره مستمر به آن تعلق میگیرد ، استاد میتواند 20 امتیاز درست را به فعالیتِ خوبِ دانش آموز در کلاسش و یا پستِ خوب امتحانی که توسط وی ارائه شده است بدهد . یعنی هر پست 50 امتیاز دارد ! امتیاز ِ کسب شده توسط دانش آموزان در هر امتحان ، در صورتی که بیشتر از سه نفر باشند تقسیم بر تعداد و در صورتی که کمتر از سه نفر باشند ، تقسیم بر سه خواهند شد !

امتیازاتِ کلی دانش آموزان توسط مدیریت معظم و محترم هاگوارتز ! در حالِ محاسبه هستند ... ضمنا بدلیل سنگینی امتحانات و وارد شدنِ فشار به دانش آموزان در مدت زمانِ برگزاری امتحانات ، دانش آموزان میتوانند صرفا تا روز بیستم را روزه نگیرند در صورتی که بعد از بیستم دانش آموزی به نگرفتن ِ روزه خود ادامه دهد از مدرسه اخراج شده و کارنامه ای برای وی ارائه نخواهد شد .

جهتِ دستیابی راحتت تر دانش آموزان به تاپیک امتحانات سمج ، لینک کلاس ها در این پست قرار میگیرد .

امتحان ماگل شناسی
امتحان گیاهشناسی
امتحان طلسمات و وردهای جادویی
امتحان نجوم و ستاره شناسی
امتحان پرواز و کوییدیچ
امتحان پیشگویی
امتحان تغییر شکل
امتحان معجون سازی
امتحان ذهن خوانی و چفت شدی
امتحان دفاع در برابر جادوی سیاه
امتحان جادوی سیاه باستانی
امتحان دینی و بینش جادویی
امتحان گزارشگری کوییدیچ
امتحان تقلبات جادویی
امتحان مراقبت از موجودات جادویی
امتحان تاریخ جادوگری

* امتیازی که دانش آموزان در امتحانات بدست آوردند مستقیما به امتیازاتی که در طول ترم در آن کلاس بدست آورده اند اضافه میشود . در واقع شرکت در هر امتحان برابر با شرکت در دو جلسه ی آن کلاس میباشد .

* اساتید تنها سه روز برای ارائه امتیازات فرصت دارند ، پیشنهاد میکنم هر پستی که در امتحانات میخوره توسط شما امتیاز دهی بشه تا بعد از اتمام امتحانات با حجم زیادی از پست ها مواجه نشید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 9 شهریور 1388 02:49
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه شماره هجده

بعد از مقادیر زیادی توجیه کردنِ ایوان روزیه مدیریت محترم ایفای نقش توسط مدیریت معظم تر و محترم تر هاگوارتز به این نتیجه رسیدیم که بهتر هست به جای تعداد زیادی سوال خسته کننده که عموما تقلب هم میشه توش ، امتحان رو طور دیگه ای بگیریم ... به اینصورت که تکلیف رولی در مورد کلاس و آموزش هایی که در اون داده شده بدیم و دانش آموزان رول بزنن ...

اینطوری هم وقتِ دانش آموزان کمتر گرفته میشه ، هم اساتید که مسئول نمره دادن هستن و هم خسته کننده نمیشه ، در عوض ، وقتی که اضافه میاد رو به توجیه کردن دانش آموزان اختصاص میدیم و اگر وقت اضافه بیشتری اومد اساتید رو هم توجیه میکنیم

تکالیف توسط مدیریت معظم هاگوارتز مشخص میشن !

* ضمن پوزش از اساتیدی که سوال و جواب ها رو طرح کردن !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 8 شهریور 1388 01:59
نمایش جزئیات
آفلاین
بخشی از اطلاعیه قبلی دوباره ارسال میشه :

ضمنا ، تمامی اساتید ، تا یک هفته فرصت دارند ، 15 سوال از تدریس هایی که انجام داده شده در کلاسشان در این ترم ، استخراج کرده و همراه با پاسخ تشریحی ، از طریق پیام شخصی به مدیریت معظم هاگوارتز اعلام دارند . در صورتی که اساتید در این یک هفته سوالاتشان را ارسال نکنند ، از گروهشان پنج امتیاز کسر خواهد شد ! ضمنا عنوانِ پیام شخصی ای که از طرف اساتید به مدیریت معظم هاگوارتز ارسال میشود ، تا پایانِ ماه مبارک رمضان بایستی " نماز و روزه شما قبول باد " باشد ! پیام شخصی ای که عنوانِ دیگری داشته باشد ، حذف شده و از گروه استاد پنجاه امتیاز کسر خواهد شد

اساتید سریعتر سوالاتشون رو بفرستن همراه با جواب !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 31 مرداد 1388 18:24
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعيه شماره هفده

ضمن ِ تبريکِ حلولِ ماه مبارک رمضان به دانش آموزان خوب هاگوارتز ؛ از آنجايي که هاگوارتز بايستي مکاني براي رشد عقلي و جسمي و ديني افراد باشد ، و مسلما تمام خانواده هاي جادوگري انتظار برآورده شدنِ اين موارد را از سوي مدير معظم هاگوارتز دارند .

در همين راستا مدیریت معظم هاگوارتز ، تمامی دانش آموزانی که واجد شرایط هستند یا نیستند را به روزه گرفتن در این ماه پر برکت دعوت کرده ، و لازم به ذکر است تمامی دانش آموزانی که در این ماه روزه دار نباشند ، توجیه خواهند شد .

در همین راستا ، نام ِ دفتر توجیهاتِ عالیه ، در این ماه مبارک ، به دفتر توجیهاتِ اسلامیه ، تغییر کرد ! تمامی دانش آموزان بایستی بدلیل پاک و منزه بودنِ دفتر توجیهات در این ماه ، با وضو و پاک و آراسته وارد شوند . لازم به ذکر است ، از آنجایی که پرسی ویزلی مسئولِ توجیه کردنِ جادوگر ها و مرلین مسئولِ توجیه کردنِ ساحره هاست ، از الان تا پایانِ ماه مبارک ، ورودِ تمامی جادوگران و ساحران به دفتر توجیهات ممنوع میباشد .

در راستای اینکه تمام دانش آموزان باید روزه دار باشند ، از امروز ، تمامی پست هایی که از ساعتِ پنج صبح ( اذانِ صبح به وقتِ تهران ) تا ساعت هشت و ده دقیقه شب ( اذانِ مغرب به افق ِ تهران ) در انجمن هاگوارتز زده میشوند ، پاک میشوند . چرا که روزه داران ، انرژی ای برای نوشتن ِ پست ندارند و شخصی که پست میزند یعنی روزه دار نبوده و این خلافِ قوانین هاگوارتز است !

ضمنا ، از این لحظه تا پایانِ ماه مبارک ، تمامی پست هایی که شامل شکلک های بوس ، لاو ، بغل ، چشمک و یا با این مضامین باشند ، پاک خواهند شد . تنها استفاده از شکلکِ پیرمرد عصا به دست آزاد میباشد !

لازم به ذکر است ، استفاده از شکلکِ سیگار کشیدن ، دامبلدور ، حالت تهوع و غیره به دلیل اینکه نشان دهنده مواردِ شکستن ِ روزه میباشند کاملا حرام و ممنوع است .

ضمنا ، تمامی اساتید ، تا یک هفته فرصت دارند ، 15 سوال از تدریس هایی که انجام داده شده در کلاسشان در این ترم ، استخراج کرده و همراه با پاسخ تشریحی ، از طریق پیام شخصی به مدیریت معظم هاگوارتز اعلام دارند . در صورتی که اساتید در این یک هفته سوالاتشان را ارسال نکنند ، از گروهشان پنج امتیاز کسر خواهد شد ! ضمنا عنوانِ پیام شخصی ای که از طرف اساتید به مدیریت معظم هاگوارتز ارسال میشود ، تا پایانِ ماه مبارک رمضان بایستی " نماز و روزه شما قبول باد " باشد ! پیام شخصی ای که عنوانِ دیگری داشته باشد ، حذف شده و از گروه استاد پنجاه امتیاز کسر خواهد شد

مدیریت معظم هاگوارتز
حجت المرلین پرسی ویزلی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 30 مرداد 1388 23:38
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه شماره سه جام آتش !!

مسوولان جام آتش:مرلين و مينروا مك گوناگل !

------------
قوانين :

1-هيچ شركت كننده اي حق اعتراض به امتياز ها رو نداره.يعني حتي اگر صفر هم گرفت حق اعتراض نداره.اگر امتيازات عجيب بود توسط خودم بررسي خواهد شد.اگر امتياز ها توسط من تغيير پيدا كنه ،داور حق اعتراض نداره !

2-اگر داوري كوتاهي انجام بده و نتايج رو نزنه كل گروهش و نماينده هاش از مسابقات حذف ميشن و البته جاش هم كسي ديگه داوري انجام نميده.

3-امتيازات سه داور جمع و تقسيم بر سه ميشه !هر داور بايد امتيازات سه گروه ديگه رو بررسي بكنه و امتياز بده.

4-مهلت و سو‍ژه و شرايط خاص هر مرحله در تاپيك مخصوص توسط مينروا اعلام خواهد شد.

*هر كسي با هر مورد از اين قوانين مشكل داره ميتونه شركت نكنه ولي اگر شركت كرد يعني اين قانون ها رو قبول كرده و اگر رعايت نكنه هم بايد بره دفتر توجيهات پيش پرسي و هم بياد كلاس تغيير شكل پيش من ! !

موفق باشيد !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=6600FF][font=Arial][url
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 مرداد 1388 00:34
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه شماره دو جام آتش

شرکت کنندگان جام آتش

گریفیندور :
مونتگومری