جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
5
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  72 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  186 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  206 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  302 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  203 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: حد و مرز جادو!
ارسال شده در: یکشنبه 8 آذر 1388 17:53
نمایش جزئیات
آفلاین
جادو زیاده مثلا میشه چیزی را تغییر شکل داد یا از هوا غذا ظاهر کرد
اما نمی توان مرده را زنده کرد پیشنهاد میکنم فصل 36 کتاب هری پاتر وجام آتشرا بخوانی اما میشه کسی را کشت یا میشه جادو های سیاه پیشرفته ای اختراع کرد به قول رحوم سوروس اسنیپ جادوی سیاه همیشه در حال دگر گونیه اما جادو حد و مرز نداره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 8 آذر 1388 16:39
نمایش جزئیات
آفلاین
جادو حد و مرز نداره جادو با جادوگران فعال پیشرفت میکنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 6 آبان 1388 13:33
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من جادو حد و مرز نداره و همين جوري در حال پيشرفته. البته صحبت هاي بارتيموس كراچ هم صحيح است. مثلا" نميشه مرده رو زنده كرد.ولي به نظر من اگر خيلي خيلي پيشرفت كنه شايد بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 6 آبان 1388 09:25
نمایش جزئیات
آفلاین
جادو هم مثل خیلی چیزهای دیگه محدودیت داره مثلا با استفاده از جادو نمی شه کسی روکه مرده رو زنده کرد یا تاریخ رو عوض کرد (در این مورد شک دارم) با استفاده از جادو نمی شه غذا و پول درست کرد (در این مورد هم شک دارم)با جادو نمی شه قدرت جادوی طرف مقابل رو از بین برد ولی فک کنم می شه قدرت جادویی طرف مقابل رو کم کرد و...
خلاصه این که از این موارد خیلی هست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارتيموس كراوچ در 1388/8/6 9:27:54
ارسال شده در: دوشنبه 6 مهر 1388 14:21
نمایش جزئیات
آفلاین
از نظر من برای جادو و دامنه ی وسعتش نمیشه حد و مرزی تعیین کرد ولی مسئله اینجاست که این جادو و کلا دنیای جادو هم بر یک اصلی استوار و برقراره که بر ضد قانون کل جهان نیست و نتنها به اون بستگی داره بلکه جزئی از اونه و مطمئنن همه می دونن که جادو در برابر عظمت جهان تنها نقش یک کاتالیزور رو داره که در حول محورهای مشخصی دور می زنه و نه اینکه اجازه خارج شدن از اون مرز رو نداره بلکه توان و قدرتش رو هم نداره .
باید به این توجه بشه که جادو صرفا برای این جادو نام گرفته که نسبت به اشل انسانی ناشناخته باقی مونده و تمام پدیده های عجیب و جالب توجه فقط از نظر انسان جادو محسوب میشه و ما نمی تونیم به تمام جهان گسترشش بدیم پس مسلما جادو فقط در اطراف زندگی انسان و موجودات مرتبط به او با این نام شناخته شده است و نقشی در رویدادها و نظم قانون جهانی که فراتر از حد و درک انسانهاست نداره .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رون ویزلی در 1388/7/6 14:24:40
[b][color=000066]نان و ستاره
نان در کنارم و ستاره ها دور،
آن دورها...
به ستاره ها نگاه می کنم و نان می خورم!
چنان غرق
ارسال شده در: یکشنبه 5 مهر 1388 19:44
نمایش جزئیات
آفلاین
حد و مرز جادو توی کتاب یا جادوی واقعی؟سوالو روشن تر و واضح تر میپرسیدین بهتر بود.
درباره اینکه حد و مرز جادوی واقعی چقدره فکر نمیکنم کسی بتونه جواب بده.چون معمولا هیچ کس نمیدونه با جادو چیکارا میشه کرد.
ولی درباره حد و مرز جادو توی کتاب هم توی کتاب یه اشاره هایی شده هم خود رولینگ گفته.
مثلا با جادو نمیشه مرده ها رو زنده کرد.یا با جادو نمیشه چیزی رو از غیب درست کرد.پول و غذا و چیزایی مثل این نمیشه درست کرد با جادو.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 30 مهر 1387 17:02
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب نظر گرواپ جالبه اما باید بگم که چیزی به غیر از جادوی کائنات وجود داره اما حتی این جادوی کائناتی که گراوپ می گه برای انسان ها حد و مرزی داره که از نظر Ignotus Peverell این حد و مرز با پیشرفت کمتر می شه تا جایی که هیچ حدی وجود نخواهد داشت اما به این دوسته خوبم بگم که هیچ چیز دنیای ما بی حد و مرز نمی شه شاید ولدمورت دوباره زنده بشه اما نمی تونه به زمان عقب برگرده و انتقامشو از هری بگیره چون به هر حال انسان محدود به بعدهای مکانی و بعد زمانه یعنی هیچ انسانی نمی تونه دا آن واحد در چند جا حضور پیدا بکنه در جادو هر چیزی امکان پذیره اما نه خیلی از چیزها در تمام افسانه ها جادوگر ها هم یک مرز معینی دارند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

یادش آمد که در آن اوج سپهر
هست پیروزی و زیبایی مهر

فر و آزادی و فتح و ظفر است
نفس خرم باد سحر است

دیده بگشود و به هر سو نگریست
دید گردش اثری زاین ها نیست

بال برهم زد و برجست از جا
گفت کای دوست، ببخشای مرا

سال ها باش و بدین عیش بناز
تو ومردار، تو و عمر دراز

من نیم در خور این مهمانی
گند و مردار تو را ارزانی

گر در اوج فلکم باید مرد
عمردر گند به سر نتوان برد

شهپر شاه هوا، اوج گرفت
زاغ را دیده بر او مانده شگفت

سوی بالا شد و بالا تر شد
راست، با مهر فلک هم بر شد

لحظه ای چند بر این لوح کبود
نقطه ای بود دگر هیچ نبود
ارسال شده در: دوشنبه 29 مهر 1387 21:16
نمایش جزئیات
آفلاین
ها گراوپ که نیست اما به آلبوس فعلی !

باب راز که جادو نبود ، حس تلقینات و اثربخشی نیروهای مثبت و منفی اعمال و افکار انسانی بود !
اینا رو که جادو نمیگفتیم ، میگفتیم ؟

اما از نظر من هر چیزی و حد و مرزی داره ، پس باید جادو هم داشته باشه ! گرچه اگر به من بود عمراً حد ومرزی براش قائل نمی‌شدم ! مثل بعضی چیزایی که توی کتاب هری پاتر بود !

یعنی جدی وقتی میتونستی خودتو غیب کنی ، صبر میکردی تا 18 سالگی و بعد اینکار رو کنی ؟!! فوقش اینه که یواشکی مثل رانندگی اینکارم میکردیم ! (مثل بعضیای بوقی )

اما بی شوخی برای ایجاد تعادل فکر میکنم این مرزها لازمه ، حتی همون سن بازیها و ...

اما هیچ وقت صاحب قدرت رو نمیشه مجاب کرد که از قدرتش استفاده نکنه ! گرچه لازمه !

فعلاً که ما مشنگیم و او صاحب جادو !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: دوشنبه 29 مهر 1387 19:18
نمایش جزئیات
آفلاین
حد و مرز جادو باید رعایت بشه و از حد خودش بیرون نزنه. مثلا جادوگران باید همانند کتاب تنها در محیط خودشون و به دور از چشم مشنگ ها در حالت جادوگری زندگی کنن. این اصلا درست نیست که جادوگران از حد و مرز خودشون عبور کنن و وارد دنیای مشنگی بشن. نباید در بین مردم مشنگ و جلوی چشم عموم از وردی استفاده کنند و خودشونو به عنوان یه جادوگر معرفی کنن.

باید معمولی در کنار مشنگ ها باشن طوری که اصلا کسی متوجه جادوگر بودن اونا نشه. پس هرچیزی حد و مرزی داره و حد و مرز جادو می تونه رعایت همین کارها باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 شهریور 1387 19:15
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب باید گفت جادو در حد کمی مرز داره و معجزه و قدرت خالق بیشتر مرز داره باید بگم این سوال راحته فقط تا حد اواداکداورا مرز داره جادو قدرت مطلق نیست فقط در حد انجام خواسته ی انسان است در مورد قدرتی که همه می گن جادو اسمش این نیست خدا گفته اون معجزه و قدرت خدا و کائناته

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریچارد الدور در 1387/6/21 19:20:04
ویرایش شده توسط ریچارد الدور در 1387/6/21 19:22:28
من از یک درد بی درمون تو از اعجاز می گوئی

من از کنج قفس اما تو از پرواز می گوئی

من