شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
جلسهي دهم(پاياني) براي اين جلسه مقداري دربارهي داور حرف ميزنيم: روزگاري داوري مسابقات كوييديچ تنها از شجاعترين جادوگران و ساحرهها برميآمد. برطبق كتاب زاخارياس مامپز در سال 1357 ميلادي يك داور نورفكي1 به نام سايپرين يودل2 در طي داوري يك مسابقهي دوستانهي محلي مرد. مسوولين موفق به شناسايي و دستگيري فرستندهي طلسم نشدند اما گمان ميرود فردي از ميان جمعيت طلسم را ارسال كرده باشد. از آن تاريخ به بعد هيچ مورد ديگري از به قتل رساندن داوران مشاهده نشده با اين حال در طول چندين قرن مواردي از دستكاري جاروي داور وجود داشته كه بدترين انها تبديل جاروي داور به پورتكي بوده است. جاروي اين داور نگونبخت را طوري تنظيم كرده بودند كه در اواسط مسابقه ناپديد شود و چند ماه بعد از صحراهاي ساهارا سردرآورد. خوشبختانه سازمان ورزشها و بازيهاي جادويي با اعمال دستورعملهاي دقيق و اجراي اقدامات امنيتي در ارتباط با جاروي بازيكنان احتمال وقوع اين گونه حوادث را به صفر رسانده است. داور مسابقات كوييديچ براي داوري ثمربخش نميتواند تنها به مهارت خود در پرواز بسنده كند. او بايد در آن واحد همهي حركات چهارده بازيكن را به دقت زير نظر داشته باشد در نتيجه رايجترين آسيب داوران گرفتگي عضلات گردن است. در مسابقات حرفهاي داور دستيارهايي دارد كه در اطراف زمين مستقر ميشوند تا اطمينان حاصل كنند توپها يا بازيكنان از حد و مرز تعيين شده فراتر نميروند. در بريتانيا، سازمان ورزشها و بازيهاي جادويي داوران كوييديچ را برميگزيند. داوران باي دپس از گذراندن آزمونهاي پرواز دشوار در آزمون ديگري در زمينهي قوانين كوييديچ شركت كنند.علاوه بر آن از طريق يك سري آزمايشهاي پيچيده و دشوار بايد ثابت شود كه اي نافراد حتي در سختترين شرايط به طلسم و جادوي بازيكنان ستيزهجو نميپردازند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!
جلسهي نهم حقهي پورسكف مهاجمي كه كوافل را در دست دارد شروع به اوجگيري ميكند چنان كه مهاجمين تيم مقابل گمان ميكنند او ميخواهد از چنگ آنها بگريزد و گلي را به ثمر برساند. اما بازيكن مهاجم كوافل را پايين مياندازد تا مهاجم ديگري كه كمي پايينتر از او آماده است آن را بگيرد. همزماني و تنظيم حركت دو بازيكن مهاجم اهميت به سزايي دارد. نام اين روش از روي نام پترووا پورسكف، مهاجم روسي نامگذاري شده است.
پاس وارونه در اين روش بازيكن مهاجم كوافل را از بالاي شانه به يكي از بازيكنان تيمش در پشت سر پرتاب ميكند. پرتاب دقيق در اين روش بسيار دشوار است.
حركت چرخشي تنبل وار در اين حركت بازيكن وازونه از جارويش آويزان ميشود و با دستها و پاها محكم دستهي جارو را ميگيرد تا از هجوم بلوجر در امان بماند.
چوب و ستارهي دريايي اين يك روش دفاعي ويژهي دروازهبانهاست. دروازهبان جارو را به صورت افقي نگهميدارد طوري كه با يك دست و يك پا آن را گرفته باشد. آنگاه دست و پاي ديگرش را كاملاً باز نگه ميدارد. هيچ گاه نبايد روش ستارهي دريايي را بدون چوب آزمود. برخورد ترنسيلوانيايي اين حركت كه اولين بار در جام جهاني سال 1473 مشاهده شد ضربهي مشت دروغيني است كه به سوي بيني بازيكن حريف نشانه ميرود. تا زماني كه تماسي بين دو بازيكن ايجاد نشود اين حركت غيرمجاز به شمار نميرود. اما زماني كه هردو بازيكن در حال حركتند عدم تماس آنها هنگام اجراي اين حركت غير ممكن به نظر ميرسد.
لايي وولونگانگ اين حركت كه بازيكنان تيم استرالياي وولونگانگ وري يرز آن را بيكم و كاست اجرا كردند حركت سريع در مسير زيگزاگي است به منظور سرنگون كردن مهاجم تيم مقابل انجام ميگيرد.
حملهي دروغين ورانسكي بازيكن جستجوگر وانمود ميكند اسنيچ طلايي را مشاهده كرده و با سرعت به سمت زمين سرازير ميشود اما درست قبل از برخورد با زمين بازي تغيير مسير ميدهد و اوج ميگيرد. معمولاً بازيكنان جستجوگر اين حركت را به منظور وادار كردن جستجوگر تيم مقابل به تقليد از خود و درنتيجه سقوط او به زمين انجام ميدهد. نام اين حركت از روي نام جوزف ورانسكي جستجوگر ايرلندي نامگذاري شده است.
از اين جلسات هفت و هشت و نهم ممكنه توي امتحان حدود پنج سوال بياد براي همين حتما بخوانيد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!
جلسهي هشتم با سلام… در اين جلسه چند مدل ديگه از تكنيكها بازيكنان رو آموزش ميديم…
تشكيل حملهي شاهينوار در اين روش مهاجمين با آرايشي مانند سرنيزه با سرعت به سمت دروازهها پرواز ميكنند. اين روش براي تيم حريف بسيار تهديدآميز است و آنها را وادار ميكند از سر راه مهاجمين كنار بروند. اين روش با وجود خطراتي كه داره كارايي زيادي هم داره كه مهاجمين ميتونن خودشونو راحت به دروازهي حريف برسونن.
چنگك پاركين از آنجا كه ابداع اين روش را به بازيكنان تيم آوارهي ويگتاون نسبت دادهاند اسم پايهگذاران اين تيم را براي آن برگزيدهاند. در اين روش مهاجمين يك تيم، مهاجم تيم حريف را محاصره ميكنند و در اين ميان مهاجم سوم با سر به سوي او پرواز ميكند.
عبور پلامپتون اين روش به بازيكن جستجوگر اختصاص دارد. در اين روش جستجوگر با يك تغيير جهت سريع و خطرناك اسنيچ طلايي را به درون آستينش مياندازد. نام اين روش را از روي نام رودريك پلامپتون، جستجوگر تيم گردباد تاتشيل نامگذاري كردهاند كه در سال 1921 در هنگام ركوردشكني معروفش در گرفتن اسنيچ طلايي از اين روش استفاده كرد.
حقهي پورسكف مهاجمي كه كوافل را در دست دارد شروع به اوجگيري ميكند چنان كه مهاجمين تيم مقابل گمان ميكنند او ميخواهد از چنگ آنها بگريزد و گلي را به ثمر برساند. اما بازيكن مهاجم كوافل را پايين مياندازد تا مهاجم ديگري كه كمي پايينتر از او آماده است آن را بگيرد. همزماني و تنظيم حركت دو بازيكن مهاجم اهميت به سزايي دارد. نام اين روش از روي نام پترووا پورسكف، مهاجم روسي نامگذاري شده است.
پاس وارونه در اين روش بازيكن مهاجم كوافل را از بالاي شانه به يكي از بازيكنان تيمش در پشت سر پرتاب ميكند. پرتاب دقيق در اين روش بسيار دشوار است.
در جلسهي بعدي هم چند روش موجود ديگر رو مورد بررسي قرار ميديم و در آخرين جلسه در مورد داورها صحبت ميكنيم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
سلام من هم به محضر استاد بزرگ جادوگری مرلین بزرگ آمده ام تا فیضی ببرم. حرفام زیاد قلمبه سلمبه شد نه!!!!!!؟؟؟ولی واقعا بدین منظوری به این کلاس پرواز آمده ام. درود بر تیم کویدیچ گریفیندور درود بر لرد همیشه سفید آلبوس دامبلدور
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آقای الیواندر سازنده بهترین چوبهای جادویی از سال 382 قبل از میلاد. درود بر لرد سفید آلبوس دامبلدور. !!!مرگ خواران مرگتان باد همچون نامتان!!!
هووم گيلدي به خاطر جعل سند ميدم بندازنت هلفدوني.... حالا بماند.. دانشآموزان عزيز يه توضيحي بدم كه امسال روي كوييديچ خيلي جدي كار نكرديم و بيشتر مواردي رو گفتم كه تو امتحان ميآد. براي يادگيري وسيع كوييديچ ميتونيد يك مطالعه روي كتاب كوييديچ در گذر زمان نوشتهي كنيل ورتي ويسپ داشته باشين.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جلسهي هفتم امروز روي چند تا از تكنيك هاي بازيكنان كار ميكنيم...
ضربهي واروي بلوجر در اين روش بازيكن مدافع با ضربهي يك بكهند چرخشي چماقش بلوجر را به پشت سر خود پرتاب ميكند. اينگونه ضربهها دقت چنداني ندارد اما براي گيج كردن بازيكنان حريف عالي است.
دفاع دو مدافع در اين روش هر دو بازيكن مدافع همزمان به بلوجر ضربه ميزنند تا نيروي ضربه دوچندان شود و به حملهي بلوجر شدت بيشتري بخشد.
فعلا همين دو روش براي بازيكنان مدافع وجود داره... از شما ميخوام كه براي جلسهي بعدي روشهاي بيشتري رو براي مدافعين كشف كنيد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هم شكلبوت و هم لاكهارت در اشتباه محض قرار دارند... بهتره كه كلاس رو ترك كنيد و فردا با وليتون بياين!
نقل قول:
prongs potter نوشت استاد دو تا سوال: اول اينكه جواب تكاليف رو به ID تون بفرستيم؟ دوم اينكه من فكر ميكنم جستجوگر نسبت به دروازه بان به چشمهاي تيزبين تري احتياج داره. پس چطوريه كه هم من و هم پسرم جزو بهترين جستجوگرها هستيم؟
جواب اول: نه بابا همينجا جواب بدين تا همه استفاده ببرن
جواب دوم: بله جستجوگر هم نياز به چشمان تيزبين داره و من فكر ميكنم مشكل شما و پسرتون با يك عينك حل شده... بهرحال شما جادوگر هستيد و به غير از چشمان تيزبين قدرت جادويي هم به كمكتون ميآد تا اسنيچ رو پيدا كنيد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!