شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
گریفیندور: 29 امتیاز جینی ویزلی:30 امتیاز لی لی لونا پاتر: 28 امتیاز( خوب نوشته بودی منتها به نظرم اومد اونقدر توی نوشتن رولت عجله به خرج دادی که از سوژه به اون خوبی -که به ذهنت رسیده بود- درست استفاده نکردی!)
راونکلاو: 27 امتیاز لینی وارنر: 30 امتیاز( به گمونم چشم خودم زدم! سه تار مو رو کی ریختی من ندیدم!) ارگ کثیف: 25 امتیاز( پنج امتیاز کم شده به خاطر ننوشتن طرز تهیه معحون بود. رولتون واقعا جالب بود)
اسلیترین: باعث تاسفه که شرکت کننده نداشت.
هافلپاف: بدون شرح!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آگوستوس پای در 1390/11/22 22:22:28
When the egg breaks by an external power, a life ends. When an egg breaks by an internal power, a life begins. Great changes always begin with that internal power
وزیر دیگر : 23 (8+15) (من منظور شما از ذجاجه رو نفهمیدم . منظورتون همون دجاجه است ؟ خیر . جز صورت های فلکی دور قطبی شمالی نیست . مرکب الفرس چه ربطی به اسب و سوار داره ؟!!! )
فلور دلاکور : 30 (8+7+15) (شما بفرمایید جای من تدریس کنید . اگه نمیدونستم که این شناسه رو انتخاب نمی کردم آخه ! در ضمن ؛ صورت های فلکی دور قطبی شملی چیه ؟!!)
چو چانگ : 5 (فقط به دلیل خلاقیتتون .)
جمع : 20
اسلیترین :
لی لی لونا پاتر : 29 (7+7+15) ( من منظور شما جدی رو متوجه نشدم (سوال اول ) اگه منظورتون صورت فلکی جدی هست که این صورت فلکی مختص دی ماهه . اگر هم منظورتون ستاره جُدی ه که توی دب اصغره که هیچی . سیاهگوش دور قطبی نیست .)
جمع امتیازات : 14
گریفیندور:
هری جیمز پاتر : 22 (4+3+15) (اولا هناق نه و عناق !در صورت فلکی دب اکبر ! ثانیا من یه صورت فلکی نام بردم ها ! حالا همه چسبیدند به صورت فلکی آندرومدا ! دور قطبی نیست این صورت فلکی . )
جمع : 11
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آندرومدا بلک در 1390/11/19 15:10:24 ویرایش شده توسط آندرومدا بلک در 1390/11/19 19:03:19 ویرایش شده توسط آندرومدا بلک در 1390/11/19 21:23:30
1.هری جیمز پاتر:28 ( نمی دونم چرا نمی تونم بعد از خوندن پست شما 28 و 30 رو از هم تشخیص بدم!) 2.جینی ویزلی:23 فکر کنم سوال دوم رو بد خوندی که این جوابو به من داده بودی! معجون سازِش نه معجون سازی 3.آماتا:30(تکلیف شما تا سه روز موجب خنده ما گشت و ما را به یاد جوانیمان انداخت! فوق العاده بود!)
هافلپاف: 0 بدون شرکت کننده( جاتون خالی) راونکلاو:31 امتیاز
1. لینی وارنر: 30(دلایلتون گاملا خردمندانه بود! کلا حال نمودم) 2.تری بوت:30(خوشم اومد از این حرف و درایتتون) 3.آماندا بروکل هرست:30 4.لونا لاوگود:30 5.فلور دلاکور:29
اسليترين: 14 امتیاز
1.لی لی لونا پاتر:28( کلا بعد از خوندن تکلیف شما تا دو ساعت حالم خراب بود!)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آگوستوس پای در 1390/11/16 1:17:39
When the egg breaks by an external power, a life ends. When an egg breaks by an internal power, a life begins. Great changes always begin with that internal power
دابي: 26+5 (سوال يک رو بدون پاسخ گذاشته بودي.) گودريک گريفيندور:28+5 ( در سوال اول پرسيده بودم چه تفاوتي بين طلسم و پودره نامرئي کننده هست نه پودر و شنل، بنابراين دو امتياز کم شد.) لي جردن:29 ( که خودتو جاي استادت جا ميزني پدرسوخته! تا صبح بايد کل محوطه هاگوارتز رو جارو کني! چي کار مي کني.... گفتم جارو نه جادو )
هافلپاف: 0 بدون شرکت کننده
راونکلاو:0 بدون شرکت کننده!
اسليترين: - بدون شرح
--------------- ليست حضور غياب شاگردان قانوني: هافلپاف: رز ويزلي و سدريک ديگوري غايب.
راونکلاو: ليني وارنر غايب. ----------------
تصحيح امتيازات جلسه اول معجون ها( پست 1060) گريفيندور: 32 امتياز 1. گودريک گريفندور: 28+5( با توجه به شناخت حدودي که در مورد سطح رول زنيتون دارم نمي دونم چرا حس کردم اين رول معجون سازي يک جورايي تکليف انجام دادن سرسري بود!)
2. دابي:30+5
3. جرج ويزلي:24+5
4.سيريوس بلک:30
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آگوستوس پای در 1390/5/13 23:05:31