آنتون ! من زن و بچه دارم ! اینقدر به من استرس وارد نکن پسر جان ! اهه ! هر چی میشه میاد تلافی !

صبح با گوشی دیدم پستتو اما نشد جواب بدم. سر کار بودم تا حالا. به شدت هم خسته ام ! تنها رایحه ای هم که از صبح تحمل کردم، عطر خوش صدها موش سوری اسیر بود و بس !
الان من نفهمیدم آنتون !

سه تا پاراگراف گرفتی کوبیدی منو مثه کباب کوبیده ! بعد آخرش ویرایش زدی اشتباه شد،
فاکتور بگیر؟

خب اگه اشتباه شد، فاکتور بگیرم، چرا خودت فاکتور نگرفتی که یه سری بشه کار؟! هووم؟! آهاو ! خواستی مثلا روند پشیمانی و سوتی خودتو باقی بذاری ! متوجه شدم ! چقدر انسان صادق و وارسته ای هستی برار !
نقل قول:
آنتونین دالاهوف نوشته:
من اصلا وارد بحث درستی یا نادرستی حرف های الفیاس نمیشم اما اینکه شماها هر چی دلتون میخواد میگید بعد میاین به الفیاس میگین تو حرف نزن توهین به شعور مخاطبه این یعنی چی؟! اگه حرف بزنه پاک میکنی؟!! اگه استدلال و بنیه شو داری بحث کن!
والله من قاطی بحث نبودم ! فقط یه پست قاطی بحث زدم اونم به نوعی هشدار عمومی بود که لحن تند رو دوستان کمتر کنند. خوب نیست. در کنار این هشدار هم ورداشتم نظر فردی خودم رو به عنوان یه کاربر عضو در گروه ایفای نقش در مورد رفتار الفیاس دوج عزیز گفتم. دیگه از نظر حقوقی من نسبت به تاپیک نحوه برخورد دو تا وظیفه دارم. یکی وظیفه اصلی و اجباری در قبال محتوای اینجا هست که یک وقت به ماهیت و ارزش اصلی تاپیک ضربه وارد نشه، یکی هم وظیفه اختیاری هست به عنوان عضو کوچک و طفل معصومی همانند معصومه کوشولو

که نظر فردی خودم رو بگم. کسی هم در قبال نظر فردی من مسئول نیست. مسئولش خودمم. کاملا هم این اجازه وجود داره در مورد نظر فردی من انتقاد بشه بهم. این موضوع کاملا آزاده. فرض رو هم بر این بذاریم که مثلا اگه توهینی هم کرده باشم به فرد خاصی، قابل پیگیری هست و از نظر حقوقی من موظفم پاسخگو باشم در قبال توهینم.
این پست من بود:
نقل قول:
ریگولوس بلک نوشته:
البته حرفای ارباب و روفوس رو تایید می کنما ! منم به این نحوه عملکرد و برخورد الفیاس معترضم ! ولی حالا نه با لحن روفوس عزیز ! 
الانم در نقش پیام بازرگانی خواستم بگم در لابلای بحثا مدام متوسل به خشم نشید ! خشم خودتون رو قورت بدین برادران و خواهران عزیزم ! چرا که این خشم همانا موجب مشاهده جملاتی "همانند بیخود کردی"،" عددی نیستی" در کلام مطهر و آسمانی تان می شود
چون من یه خرده کودک شیطونی هستم، بی جنبه ام دیگه، یادم میره ناظرم، غیرتی میشم نسبت به ارباب و مرگخوار جماعت، به تاثیر از شما حرفای خیلی خیلی بدی میزنم به اون دوست عزیزمون که اونجا وایستادن ! منو تحت تاثیر قرار ندید ! من زن و بچه دارم ! حقوق میخوام ! 
اینا دیگه. این پستی بود که بین این بحث زدم تا هم هشدار عمومی داده بشه به کلیه مشارکت کنندگان این بحث اخیر در رابطه با لحن تند که ممکنه منجر به توهین های شدیدتری بشه. یه قسمت اولشم که نظر فردیم بود. چون همانطور که اشاره کردم از نظر حقوقی دو وظیفه دارم که یکیش نظارت این انجمنه و اجباره برام که حواسم به حفظ ارزش و ماموریت اصلی تاپیک، حفظ حرمت و شعور مشارکت کنندگان بحث اون و جلوگیری از تنش های بیشتر و بحث و نتیجه گیری های ناکارآمد بشه. یه وظیفه دیگه ام هم اختیاریه و اجازه نظردهی دارم و در قبال نظر شخصیم هم کسی مسئول نیست. خودم مسئولم.
در نتیجه بحث اصلی بین من و الفیاس نبود. بحث هم از طرف لودو، الفیاس و لرد خاتمه پیدا کرد. اما فراموش نکنیم هدف این تاپیک این نبوده که هر سری بریزیم سر همدیگه، خرد کنیم همو، بخندیم به هم، مسخره کنیم و تیکه بندازیم. هدف این تاپیک گوشزد کردن رفتارهای نادرسته کاربران ایفای نقش به اونهاست که با همفکری و توجیه یک سری مسائل و انتقادات در اینجا، به نتیجه مثبت برسه و موجب اصلاح یک رفتار بشه تا ایفای نقش مترقی داشته باشیم ! اما ! اما ! اما اما واتسون !

. اما ! متاسفانه چیزی که اکثرااینجا دیدیم بحث هایی بوده که یا منجر به توهین شده، یا بلاک، یا قهر کردن یه عده از سایت و این مسائل و این برای شما کاربران گرامی تبدیل به عادت شده که همیشه بحث های نحوه برخورد باید مطلقا منجر به کوبیدن یکی از دو طرف و خرد و شکسته شدنش بشه و بقیه بیا بشینن پاپ کورن بخورن و بخندن و بسی در تابستان داغ سرگرمی بشن ! پس ! از دید من ، اگه من ناظر این انجمنم، در قبال ماموریت و ارزش اصلی تاپیک نحوه برخورد مسئولم و تا جایی که در توانم باشه باید برای فرهنگ سازی درست اون تلاش کنم. باید بحث های آن متشکل از انتقادات سازنده ای باشه، غرور اضافی باید کنار گذاشته بشه و پاسخ ها و همینطور انتقادات باید همراه با استدلال و منطقی باشن. نه پاسخ هایی که بر پایه منطق بی منطقی باشه و جملاتی رو در بر داشته باشه که نه تنها جوابی به انتقادات نیست، بلکه تیکه و توهین به شعور مخاطبه.
بحث اینجور نیست که مثلا روفوس یا لودو میگن، جناب الفیاس، شما فلان و فلان اشکال رو داری و اون بیاد جواب بده که آقا دلم میخواد، اختیار تام در انجمنم دارم و این حرفا. بله. ظاهرا و قانونا یه پاسخ اوکی به نظر میاد. اما منجر میشه کسی که این انتقادات رو مطرح میکنه، زمان میذاره اینجا و مشارکت داره توی یک بحث با هدف سازندگی، خیلی دلسرد بشه از این پاسخ. مشکل ما اینه که خیلی مغروریم و جوری جواب میدیم که فقط و فقط دفاع کنیم ! مثال میزنم. اگه الفیاس به جای گارد گیری مقابل انتقاد، می اومد خیلی دوستانه در قبال انتقادات می خواست از منتقدین که رفتار عرف و صحیح رو از دیدگاهشون توضیح بدن، یا اینکه جویای علل این باشه که چرا منتقدین فکر می کنن الفیاس در ایفای نقشش کج روی داشته، بدون شک عصبانیت منقدین دیده نمیشه. بحث منطقی و سازنده پیش می رفت. اما الفیاس عزیز با جواب هاشون (هرچند که ظاهرا لحن محترمانه ای هم داشتن) موجب این شدن که دوستان از کوره در برن ! این رفتارها بچه گانه ست. نتیجه نخواهد داد. مطلقا لج بازی. استدلال هاشون هم که ماشالله همش موهومی و بر این پایه که ابشون یه چیزی بیشتر از پشت پرده میدونن و بر این مبنا منتقدین نباید انتقاد بیشتر کنن و به همین جواب ها قانع باشن.
تصور من این بود که این موضوع به خوبی تموم میشه و الفیاس بیشتر پیگیر راه حل میشه که انتقاد جدی به رفتار و ایفای نقشش وجود نداشته باشه. نه اینکه دست آخر، چهار تا تز هم به لرد تقدیم کنه. در نتیجه، اگرم دقت کنی آنتون جان، خطاب به الفیاس گفتم اگر
پست دیگری در این مورد از ایشون ببینم، اون رو پاک خواهم کرد. چون دلیلش رو واضح توضیح دادم و گفتم. پس ساده نگو هیچ پستی نمیتونه بزنه و من همش رو پاک می کنم. اتفاقا الفیاس کاملا آزاده که یه بحث جدید باز کنه و به رفتار من به عنوان ناظر این انجمن انتقاد کنه و مثلا بگه که سوء استفاده کردم از اختیار نظارت اینجا و اینها. خیلی هم بحث خوبی هست. اما در قبال بحث قبلی چون رفتار خودش رو ثابت کرد، پایان بحث هم توسط پدید آورنده اون اعلام شد، اما من این هشدار رو دادم اگر در قبال بحث قبلی با همون استدلال ها و منطق ها که واقعا توهین به شعور مخاطبین و منتقدانش بوده، پستی بزنی، پستش رو پاک می کنم. دلش بخواد دوباره اون بحث رو شروع کنه، بله ! اختیارش رو (با وجود اینکه پایان بحث اعلام شده) داره. اما نه با اون استدلال ها و منطق ها ! با مستندات قوی ! نه چیزی که فقط خودش و همفکراش شاید باور کنن و بهش تکیه کنن. با چیزی که مستنده، به طور مستند جواب میدن.
آنتون جان ! پس نگو که آستکبار مطلقه و این حرفا ! کسی جلوی پست زدن الفیاس رو نگرفت. جلوی پست زدنش رو در شرایطی گرفتم. شرایط ! این شرایط اهمیت دارن ! پس متن پست های من رو دقیق تر باید خوند طبیعتا ! استدلالش رو همه داشتن ! ولی ایشون نداشتن طی دو صفحه بحث داخل این تاپیک.
اما ! میگی شصت نفر ریختن سر یک نفر. من مخالفم آقا جان ! این دیدگاه شمائه. من طرف کسی نیستم. طرف ماموریت و ارزش های اصلی تاپیک ها هستم. دیدگاه خودمو نسبت به الفیاس و پاسخ هاش به منتقدانش گفتم. خود خودم ! کاری به بقیه مشارکت کنندگان و منتقدان این بحث ندارم اصلا ! اتفاقا معتقدم منتقدان هم در مواردی رعایت نکردن و احترام رو شکستن ! اما چطوری این اتفاق افتاد؟ کمی ظاهر رو هم نبینیم. شیوه پاسخ گویی الفیاس منجر به واکنش های تند تر از اون دوستان منتقد شد. اصلا الفیاس عزیز جوری پاسخ ندادن که بحث رو بشه سازنده و منطقی ادامه داد. یا فقط رفع اتهام بوده، یا فرافکنی و منطق های موهومی که مثلا نمیشه به خاطر اینکه چند نفر راضی نیستن، بحث هاشون رو باز کرد !
واقعا این نیست این نحوه برخوردی که فکر میکنی ! همیشه دعوا نیست ! باید سازنده باشه ! این قانونه اینجاست ! باورش کنید ! بیرون اینجا هم آدما از هم دور دارن میشن همینجوریش، پس حداقل توی دنیای خیالی و مجازی مون نباید این اتفاقا بیوفته. تاپیک ماموریت سازنده داره. میخواد ریشه یابی کنه. نه اینکه فردی که بهش انتقاد میشه مطلقا بیاد رفع اتهام کنه، تیکه بندازه و بره و دو طرف شاخ بازی در بیارن و اینها. در نتیجه، توی پست قبلی من که دو قسمتی هست نباید همه چیش رو قاطی کرد ! پستی قبلی من طبق حقوق همانطور که گفتم، یه بخشش وظیفه ناظری بود، یه بخشش هم نظری شخصیم که نظر شخصیم دیدگاه خودمه. کسی درباره اش مسئول نیست. میتونید چرت و پرت تصور کنید دیدگاه شخصیم رو. اما دیدگاهی که به عنوان ناظر گفتم بر اساس برخوردهای کاربر در طول بحثی بود که گذشت. قاطی نکنید این دو رو با هم.
بحث لرد و این حرفا هم نیست. فرض کنید جای لرد و چند دوست دیگه مون، مثلا راونکلاوی ها این بحث رو راه مینداختن اینجا. اگه واکنش و جواب های الفیاس همین ها بود، مطمئن باش بازم دخالت میکردم. از هر دو نظر. پس هی نگو من مدیر خبرم و فلان و این حرفا !

. من مدیر خبرم نیستم. من اونلی روزنامه فروش یا حداکثر خبرنگارم (راستی روزم مبارک !

) و ناظر اینجا. پس ربطی نداره. ماموریت اصلی و با ارزش این تاپیک هم که اشاره کردم بالاتر. اونی نیست که عرف شده و همه لذت می برن که چیزی خلاف اون باشه ! کلا انگار همه لذت می برن بکوبن همو ! برای همینه که اجازه نمیدم بحث پیش بره بیشتر. حرمت دارن مشارکت کنندگان و منتقدان هر دو سمت. باید رعایت بشه. پس نگو منم قاطی شصت تا لرد و مرگخوار اومدم کوبیدمش و متقاعدش نکردم به جاش. ما همیشه از نظر عملکردی و اخلاقی لرد رو مثال میزنیم. نمونه واقعی. وقتی الفیاس عزیز با لرد اونجور برخورد میکنه، من متقاعدش کنم؟ من سر تا پا ایراد دارم. یکی لازمه منو متقاعد کنه. در نتیجه با اون طرز برخوردش، به شخصه ازش نا امید شدم و توی پست قبلی هر چی از دهنم در اومد به الفیاس گفتم !

(البته قسمت اول پستم. قسمت دوم که وظیفه ناظر بود جداست بحثش )
چشمم نمیدونم والله ! شاید چشم زدی !

. اما چیزی که میدونم اینه که اینجا دنبال خودنمایی نیستم. واسمم مهم نیست عنوان مدیریت. از منه میگم گردانندگان سایت تغییر کنه به "کارگران سایت" جهت حمایت از حذب کارگر !

. اصلا هم ادعایی ندارم که عضو به درد به خوری هستم. ده ها برابر من مهارت گرافیکی رو پروفسور کوییرل داشتن. خیلی خیلی بیشتر مهارت ترجمه و خبرنگاری رو مونالیزا داشتن. خودت هم بیشتر از من آنتون جان ! خیلی از دوستان هم که خدایان رولی بودن برای خودشون. من یه عضو عادی ام. حرفایی که زدم به الفیاس از نظر قانونی و حقوقی اگه براش توهین تلقی شده باشه، خیلی راحت میتونه پیگیر بشه. یا اصلا همین جا، همین الان بحث جدیدی باز کنه از رفتار من یعنی ریگولوس بلک ! چطور لودو و لرد و روفوس و مرگخواران میان بحث باز میکنه در مورد الفیاس و به برخوردها و رفتارهاش انتقاد میکنن، الفیاس هم همین الان میتونه به من انتقاد کنه. اما در قبال بحث قبلی، چون واقعا خودش رو نشون داد، در اون بحث اجازه نمیده پستی بزنی بر اساس اون جور پاسخ دادن و استدلال ها. مگر اینکه پستی در مورد بحث قبلی بزنه ولی از استدلال های منطقی و مستندات استفاده کنه. اون وقت پستشون قابل احترامه. پاک هم نخواهد شد. چیزی هم اثبات بشه از بین حرفاشون که نشون بده من یا کسی بهش توهین کرده و تهمت دروغگویی یا خیال پردازی زده، سزاوار مجازات هستم و باید عذرخواهی رسمی در محیط های عمومی و خصوصی ازشون به عمل بیاد از جانب من. مجازات هم باید اعمال بشه حتی. اگر نشه، فرد خطاکار از حقوقش یعنی مجازات کاربری محروم شده. کسی که اشتباه میکنه باید قبول کنه که غرور اگه نشکنه در اون حالت، به درد نمیخوره ! غرور براش مبدل به عقده میشه بعدها. مشکل ساز میشه. پس فرهنگ مجازات و تنبیه در قبال اشتباه باید جا بیوفته. بحث بخشش جداست. اما کاربر خطاکار که مثلا من باشم، باید به این حد صبوری و باور شکست و تجربه برسم. پس لازمه.
به هر حال این از جواب. نمیدونم چقدر قانع کننده بود. همانطور که گفتم و خودتم اقرار کردی به سوتیت

، از نظر حقوقی دو وظیفه داشتم. در مورد قسمت ناظر بودنم و مسئولیتم در برابر محتوا و ارزش و ماموریت تاپیک ها، با توجه به توضیحاتی که دادم، فکر نکنم ابهامی باشه. تصمیم گیری در موردش هم با تکیه بر نظر شخصیم انجام نشده بلکه با توجه به سازنده نبودن بحث بین دو طرف، لحن های دو طرف (همینطور تیکه ها و کنایه های لابلای پستها) و پاسخ های غیر منطقی و استدلال های عجیب بوده. اما قسمتی که مربوط به حقوق کاربری به عنوان عضوی از ایفای نقشه، حرفام به الفیاس نظر شخصیم بوده ! قابل پیگیریه اگه توهین تلقی شدن ! قابل بحث و انتقاد هم هست در همین تاپیک. منم مسئولم در قبال نظر خودم و باید پاسخگو باشم و دلیل بخوام و ریشه یابی کنم که چرا این انتقادات بهم وارد شدن. توجیه بشم و در صورت نیاز عذرخواهی کنم، لازم باشه مجازات اعمال بشه برام و همینطور ساز و کار اصلاح شدن رفتار رو برای خودم اعمال کنم.
همین !