جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

170 کاربر(ها) آنلاین هستند (148 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
167 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

دور دوم انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 16 کاربر مهمان
پاسخ به: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: چهارشنبه 4 اردیبهشت 1392 23:29
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ای مدیران زحمتکش!
ای قدرقدرتان و قوی شوکتان!
ای وبمستران و وب اسلیوان!
حقیقتا زحمات طاقت فرسای شما برای برپا نگه داشتن و فعال ماندن سایت بسی بسیار قابل تقدیر و تشکر است و باید که تمام کاربران قدر این زحمات را بدانند و اینقدر پرمدعای پرروی بی ادب و احیانا در پاره ای مواقع بی تربیت نباشند که اگر جز این باشد گناهیست بس نابخشودنی در حد آواداکداورا به ارباب و باید که اعدام و بلاک و شکنجه را در حق کاربران خاطی بی دریغانه اعمال کرد!

ای بزرگواران!
من! یک کاربر عادی معمولی ساده ی پاپتی به درگاه شما اعیان و امپراتوران آمده و تقاضا دارم بفرمایید چرا وقتی من در چت باکس پیام می نویسم، پیام این بنده ی حقیر را نمی فرستد و می گوید:Token not correct.
ای که الان وگفته، ای یعنی چه؟

پست فین فین

هوی مورفین! من بی ادبم؟ بعد از من پست زدی تیکه انداختی؟ مدیران مدیران میکنی؟ باز موادت دیر شده؟ بزنم ششات تالاپ از حلقت بیفته بیرون؟ بدبخت! بهترین نویسنده سال! معتاد! بهترین نویسنده مرگخواران! بی مقدار! بهترین نویسنده اسلایترین! زیر شلواری مرلین!

غلط املایی هم داری! بی سواد! مدرک جعلی دار! بقول خودت پا پتی! امپراطور* اینطوریه نه اونطوری!
در ضمن چشم بیلیز هم در بیاد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 19 شهریور 1391 23:57
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام و درود

نمیخوام حاشیه برم و مستقیم میرم سر اصل مطلب

روی سخنم با بانو ویولت هستش! ایشون از حرفای من خیلی ناراحت شدن؛ همون حرفایی که امروز در چت باکس سایت بین ما رد و بدل شد که هنوزم یه قسمتی از حرفها مونده توی چت باکس

من میخواستم از همین جا به صورت کاملا رسمی از ایشون معذرت خواهی کنم، میدونم حرفایی که زدم اصلا قابل قبول نبود و بد بود، ولی من قسم میخورم که هیچ قصدی از حرفام نداشتم، قسم میخورم که منظور من از حرفام فقط و فقط شوخی بود

از همین جا و در حضور همه ی اعضای سایت؛ من، الفیاس دوج، از بانو ویولت بابت همه ی حرفام معذرت میخوام و درخواست دارم که ایشون من رو ببخشن

هرگونه تاوان و جزایی هم باشه، از هرگونه حتی جزایر بالاک یا حذف شناسه هم با میل و رغبت پذیرا هستم

پ.ن:
کسی به جز بانو جواب نده! نظریات خودتون رو برای خودتون نگه دارید.

الفیاس دوج

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
و ناگهان تغییر!
شناسه ی بعدی:
پروفسور مینروا مک گوناگال

الفیاس دوست داشتنی بود! کمک کننده بود؛ نگذارید یادش فراموش شود.

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 18 مرداد 1391 05:05
نمایش جزئیات
آفلاین
اینو بگم که من با کارا و حرفای الفیاس موافق نیستم. من انتقادم به لودو و ریگولوس بود.

-----------

اووووم ملکه ها معمولا سوسولن نه؟ البته از نوع عادیش نه خونخوارش و نه مهندس شیمی ... اوووم در این مورد فکر کنم عادیه که ملکه ای عاشق دعوا و خونریزی باشه

متاسفانه دعوا فعلا تموم شد و خون و خونریزی هم در نتیجه تموم شد ولی من خون ریگولوسو میریزم! قول میدم یه روزی خونشو بریزم! ریگولوس چاره ای نداره جز اینکه بهترین مدیر تاریخ جادوگران بشه! کسی که منتقد سرتاپای مدیریت سابق بوده باید اینجوری بشه! گزینه دیگه ای نداره!

وای چه حالی میده ریگولوسو ببندم به یه صندلی، دهن بندم براش بذارم، از این گردنبندای فلزی هم براش بذارم، سرشم بذارم زیر گیوتین و یه لیوان اسیدم بذارم جلوی دهنش و بهش شصت ثانیه وقت بدم که یا اسیدو بخوره یا گیوتین سرشو بزنه.

آخرشم تیریپ این یارو جیگسا بیام تو صفحه تی وی ... افکت صدای خـش خــــــش و پارازیت بیاد و بگم:

The choice is yours

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 مرداد 1391 00:42
نمایش جزئیات
آفلاین
چه حیف... دعوا تموم شد!
به من ته دیگش می رسه یا نه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 مرداد 1391 20:09
نمایش جزئیات
آفلاین
نه دیگه حرفی نیست هر چی میخواستم گفتم. تو هم گفتی دیگه. بریم به کار و زندگیمون برسیم خوش گذشت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 مرداد 1391 19:52
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

اگه با لحن تند حرف زدم بخاطر این بود که تو هم با لحن خیلی تندی با الفیاس حرف زده بودی و واقعا تعجب کردم تویی که زمانی مدام به مدیریت خرده میگرفتی که جلوی آزادی بیانو میگیرید و استکباری عمل میکنید چرا میای وقتی یه نفر یعنی الفیاس داره همزمان با چندین نفر بحث میکنه حرفای اونارو فاکتور میگیری و به این یه نفر میگی حرف نزن پستتو پاک میکنم!! یقه شم میگیری!! اینکارو حق نداشتی بکنی و اشتباه بوده.

تشخیص من به عنوان ناظر روی محتوا این بود که پست های اون افراد جدا از اخطاری که در مورد لحن دادم، منطقی تر بود و با استدلال و مستندات انتقاد کردن. فاکتور گیری هم نبوده. تشخیص من این بوده به عنوان ناظر. اخطار به لحن رو برای اونها کافی میدونستم. آما آتش زیر خاکستر رو متاسفانه چون کودک نیستم، راحت تشخیص میدم. . نگفتم هم حرف حق نداره بزنه. ای بابا ! (چرا که طر دیگه مشارکت کنندگان پایان بحث اعلام کردن. بخون خط به خط پستم رو با شرایطی که می نویسم دیگه باو ! شما اونلی تک جمله رو می بینی ها آنتون جان !

نقل قول:

در ضمن به عنوان ناظر باید اینو مد نظر داشته باشی که اینجا مخصوص همین بحث هاست. نمیخوام بگم من خیلی خوب بودم اما تو همین تاپیک زمان مدیریت من کلی انتقاد کردن و من یا جواب ندادم یا خیلی کوتاه جواب دادم و گذاشتم حرفشونو بزنن. در کل بنظرم جو گرفت ریگولوس و بد هم گرفت و بخاطر همین منم بد جو گرفت مثل خودت و اونجوری جواب دادم

من که خودم متوجه نشدم جوگیر شده باشم. اگه اینطوره که خیلی ممنونم از تذکرت آنتون جان ! انشاالله جبران کنم !

نقل قول:

الان مثل قبلا نیست الان کاربر عادی نیستی که هر چی بخوای بگی.
الان من هر چی دوست داشته باشم میگم
باید یه شان حقوقی هم علاوه بر شخصیت حقیقیت تو سایت برای خودت قائل باشی. آستانه تحملتو ببری بالا و ایرادهایی که در قدیم از مدیریت میگرفتی حداقل تکرار نکنی.

اتفاقا من یه کاربر عادی ام ! هر چی هم بخوام میگم ! . برای من فرقی نداره. لازم باشه در محیط عمومی به همکاران مدیر هم انتقاد می کنم. شایدم فحشم دادم. خدا میدونه من چه کارهای زشتی میتونم انجام بدم. . به مدیریت اشاره کردی. منم مدیر انجمن نیستم که باو. با استفاده از نظارت اینجا این برخورد رو کردم. برای همین ایرادی که بگی خارج از محدوده اختیارم عمل کردم بهم وارد نیست در رابطه با این بحث. گرداننده هم نیستم. یه روزنامه فروشم اونلی.
سعی می کنم آدمی با تحمل بالا باشم ! ممنونم از تذکرت مجددا ! . جدا از شوخی این مورد رو قبول دارم ها. در محیط بیرون هم خیلی خیلی آدمی با تحمل بالا بودم. اما متاسفانه اینقدر تحملم بالا بود و یه عده ضربه زدن و سوء استفاده کردن که دیگه الان حال و حوصله ندارم. تحمل اینا تعطیل شده !

نقل قول:

درسته الفیاسم هر چی خواست گفت ولی اگه شما ادعا دارید قدیمیتر و فهیم ترید باید تو عمل ثابت کنید و طرفو توی بحث مجاب کنید نه بوسیله ابزار سلبی و قهری و یقه گیری.

البته من ادعایی ندارما در مورد قدمت و فهم ! همه میدونن من فروردین 90 عضو شدم، اینا این گوشه نوشته به جان عمه ام، اصلا هم فهم ندارم. تازه امسال میرم اول راهنمایی ! . اگه نظر منو میخوای میگم نگاه اجمالی هیچ وقت بهت جواب و نتیجه درست نمیده. خوب مطالعه کن. خط به خط ! مثل غذا مزه مزه کن (روزه ای ؟! )دوستان تلاش زیادی داشتن برای مجاب کردن ایشان. اما نشدن. بخون خودت دیگه. جواب نداد. در نتیجه بعد از اینکه کلا بحث تموم شد، من اومدم هشداری دادم که ادامه نده یه وقت ایشون اونم با اون جور پاسخ و استدلال. چون طرف منتقد به بحث پایان داد و متاسفانه میدونیم غرور نمیذاره که طرف نیاد و جواب نده. منم هشدار رو دادم که از توهین و تیکه های احتمالی جلوگیری کنم. (چون از اون طرف مطمئن شدم که بحث رو خاتمه دادن و پایانش رو اعلام کردن)

نقل قول:

از اونجایی که کاربر عادی حق داره پررو باشه میگم که مجازاتتم اینه که دسترسی خودتو بگیری. اینکه هیچکس نمیتونه دسترسی خودشو اضافه یا کم کنه مشکل خودته معذرت خواهی هم بکن. دفعه آخرتم باشه. منم هیچ معذرت خواهی ای ندارم که بکنم.

متاسفانه من به پروفایل ها دسترسی ندارم که بگیرم دسترسی خودم رو ! اگه راه حل داره که یکی دیگه بگیره، بگو به دوستان بگم بگیرن.
معذرت خواهی هم نخواهم کرد تا وقتی توجیه بشم. عملا باید بهم انتقاد بشه از طرف الفیاس و ایشون آبروم رو بریزن حسابی اینجا. بعدش که اثبات کردن من متخلفم، ازشون معذرت خواهی کنم. وگرنه این حرکت تو که دقیقا مثل وکیل مدافع بوده. دفاع توی این تاپیک مفت نمی ارزه آنتون جان ! اینو درک کن !
دفاع به درد نمیخوره توی نحوه ! تجربه و زمان اینو نشون داده ! توی نحوه ریشه یابی علت به درد میخوره و کنار گذاشتن غرور !
خود من. الان واضحه غرور دارم که مثلا حاضر نیستم به خاطر لحن سنگین حرفام مثلا عذرخواهی کنم از الفیاس. کاملا درسته. اما این غرور باید کنار بره دیگه. کنار نمیره تا زمانی که با استدلال محکم و توجیه و مثال منطقی و سازنده، من قانع بشم که اشتباه کردم ! یکی باید بفهمونه به من که مثلا مرتکب اشتباه شدم !
آنتون، تو مثلا خواستی بفهمونی اشتباه کردم اما بیشتر به تساوی حقوق و نظارت اشتباه اشاره داشتی و این کافی نبود. شاید برای قانع شدن 50 در صدی کافی بود. بحث من روی رفتار و محتواست و برای اینکه قانع کنی من رو باید احاطه و مطالعه کامل روی محتوا بحث اخیر داشته باشی. اون وقته که شاید مثلا استدلال و منطقی داشته باشی که من رو توجیه کنه در رابطه با قسمت نظر شخصیم در پستهام اشتباه کردم و نباید اون جوری مثلا برخورد میکردم و این حرفا.

من رفت دیگه دیر جواب بدم اگه بحث رفتار اشتباه من برقرار بمونه. درس و کارم مونده کلی. اینه که ممکنه اگه اینجا ادامه میدین بحث "سوء استفاده ریگولوس بلک از نظارت" من دیر جواب بدم کمی. اینه که زیاد زمان صرف نکنید هی چک کنیدها. سرم شلوغه فعلا.

بای

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 مرداد 1391 19:12
نمایش جزئیات
آفلاین
اووووم مشکلات که برا همه هست جناب آقای مدیر. منم اگه از شما بیشتر نباشه کمتر نیست خیالت راحت

در مورد اینکه ناظر اینجایی آره خب واقعا ندیده بودم ناظر شدی و سوتی من بوده و اگه تذکر دادی حق داشتی. البته منظورم این نیست که تذکرت درست بوده فقط از لحاظ حقوقی میگم که ناظر چه غلط چه درست میتونه تدکر بده.

اگه با لحن تند حرف زدم بخاطر این بود که تو هم با لحن خیلی تندی با الفیاس حرف زده بودی و واقعا تعجب کردم تویی که زمانی مدام به مدیریت خرده میگرفتی که جلوی آزادی بیانو میگیرید و استکباری عمل میکنید چرا میای وقتی یه نفر یعنی الفیاس داره همزمان با چندین نفر بحث میکنه حرفای اونارو فاکتور میگیری و به این یه نفر میگی حرف نزن پستتو پاک میکنم!! یقه شم میگیری!! اینکارو حق نداشتی بکنی و اشتباه بوده.

در ضمن به عنوان ناظر باید اینو مد نظر داشته باشی که اینجا مخصوص همین بحث هاست. نمیخوام بگم من خیلی خوب بودم اما تو همین تاپیک زمان مدیریت من کلی انتقاد کردن و من یا جواب ندادم یا خیلی کوتاه جواب دادم و گذاشتم حرفشونو بزنن. در کل بنظرم جو گرفت ریگولوس و بد هم گرفت و بخاطر همین منم بد جو گرفت مثل خودت و اونجوری جواب دادم

الان مثل قبلا نیست الان کاربر عادی نیستی که هر چی بخوای بگی. الان من هر چی دوست داشته باشم میگم
باید یه شان حقوقی هم علاوه بر شخصیت حقیقیت تو سایت برای خودت قائل باشی. آستانه تحملتو ببری بالا و ایرادهایی که در قدیم از مدیریت میگرفتی حداقل تکرار نکنی.

من کل بحثارو کامل نخوندم ولی اجمالی خوندم. بحث من این نیست که الفیاس درست میگه و قصد پشتیبانی از الفیاسو ندارم کما اینکه خیلی وقته باهاش حرف نزدم و چت نکردم و اتفاقا بخاطر اینکه تو چت باکس میگفت از من سوتی گرفته و اینا از دستش ناراحت بودم منتها اینجا واقعا سر یه نفر خراب شدید و هر چیم خواستید بهش گفتید و آخرشم میگید پستتو پاک میکنیم!! درسته الفیاسم هر چی خواست گفت ولی اگه شما ادعا دارید قدیمیتر و فهیم ترید باید تو عمل ثابت کنید و طرفو توی بحث مجاب کنید نه بوسیله ابزار سلبی و قهری و یقه گیری.

از اونجایی که کاربر عادی حق داره پررو باشه میگم که مجازاتتم اینه که دسترسی خودتو بگیری. اینکه هیچکس نمیتونه دسترسی خودشو اضافه یا کم کنه مشکل خودته معذرت خواهی هم بکن. دفعه آخرتم باشه. منم هیچ معذرت خواهی ای ندارم که بکنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 مرداد 1391 18:39
نمایش جزئیات
آفلاین
آنتون ! من زن و بچه دارم ! اینقدر به من استرس وارد نکن پسر جان ! اهه ! هر چی میشه میاد تلافی !

صبح با گوشی دیدم پستتو اما نشد جواب بدم. سر کار بودم تا حالا. به شدت هم خسته ام ! تنها رایحه ای هم که از صبح تحمل کردم، عطر خوش صدها موش سوری اسیر بود و بس !

الان من نفهمیدم آنتون !

سه تا پاراگراف گرفتی کوبیدی منو مثه کباب کوبیده ! بعد آخرش ویرایش زدی اشتباه شد، فاکتور بگیر؟
خب اگه اشتباه شد، فاکتور بگیرم، چرا خودت فاکتور نگرفتی که یه سری بشه کار؟! هووم؟! آهاو ! خواستی مثلا روند پشیمانی و سوتی خودتو باقی بذاری ! متوجه شدم ! چقدر انسان صادق و وارسته ای هستی برار !

نقل قول:

آنتونین دالاهوف نوشته:

من اصلا وارد بحث درستی یا نادرستی حرف های الفیاس نمیشم اما اینکه شماها هر چی دلتون میخواد میگید بعد میاین به الفیاس میگین تو حرف نزن توهین به شعور مخاطبه این یعنی چی؟! اگه حرف بزنه پاک میکنی؟!! اگه استدلال و بنیه شو داری بحث کن!

والله من قاطی بحث نبودم ! فقط یه پست قاطی بحث زدم اونم به نوعی هشدار عمومی بود که لحن تند رو دوستان کمتر کنند. خوب نیست. در کنار این هشدار هم ورداشتم نظر فردی خودم رو به عنوان یه کاربر عضو در گروه ایفای نقش در مورد رفتار الفیاس دوج عزیز گفتم. دیگه از نظر حقوقی من نسبت به تاپیک نحوه برخورد دو تا وظیفه دارم. یکی وظیفه اصلی و اجباری در قبال محتوای اینجا هست که یک وقت به ماهیت و ارزش اصلی تاپیک ضربه وارد نشه، یکی هم وظیفه اختیاری هست به عنوان عضو کوچک و طفل معصومی همانند معصومه کوشولو که نظر فردی خودم رو بگم. کسی هم در قبال نظر فردی من مسئول نیست. مسئولش خودمم. کاملا هم این اجازه وجود داره در مورد نظر فردی من انتقاد بشه بهم. این موضوع کاملا آزاده. فرض رو هم بر این بذاریم که مثلا اگه توهینی هم کرده باشم به فرد خاصی، قابل پیگیری هست و از نظر حقوقی من موظفم پاسخگو باشم در قبال توهینم.

این پست من بود:

نقل قول:

ریگولوس بلک نوشته:
البته حرفای ارباب و روفوس رو تایید می کنما ! منم به این نحوه عملکرد و برخورد الفیاس معترضم ! ولی حالا نه با لحن روفوس عزیز !
الانم در نقش پیام بازرگانی خواستم بگم در لابلای بحثا مدام متوسل به خشم نشید ! خشم خودتون رو قورت بدین برادران و خواهران عزیزم ! چرا که این خشم همانا موجب مشاهده جملاتی "همانند بیخود کردی"،" عددی نیستی" در کلام مطهر و آسمانی تان می شود
چون من یه خرده کودک شیطونی هستم، بی جنبه ام دیگه، یادم میره ناظرم، غیرتی میشم نسبت به ارباب و مرگخوار جماعت، به تاثیر از شما حرفای خیلی خیلی بدی میزنم به اون دوست عزیزمون که اونجا وایستادن ! منو تحت تاثیر قرار ندید ! من زن و بچه دارم ! حقوق میخوام !

اینا دیگه. این پستی بود که بین این بحث زدم تا هم هشدار عمومی داده بشه به کلیه مشارکت کنندگان این بحث اخیر در رابطه با لحن تند که ممکنه منجر به توهین های شدیدتری بشه. یه قسمت اولشم که نظر فردیم بود. چون همانطور که اشاره کردم از نظر حقوقی دو وظیفه دارم که یکیش نظارت این انجمنه و اجباره برام که حواسم به حفظ ارزش و ماموریت اصلی تاپیک، حفظ حرمت و شعور مشارکت کنندگان بحث اون و جلوگیری از تنش های بیشتر و بحث و نتیجه گیری های ناکارآمد بشه. یه وظیفه دیگه ام هم اختیاریه و اجازه نظردهی دارم و در قبال نظر شخصیم هم کسی مسئول نیست. خودم مسئولم.

در نتیجه بحث اصلی بین من و الفیاس نبود. بحث هم از طرف لودو، الفیاس و لرد خاتمه پیدا کرد. اما فراموش نکنیم هدف این تاپیک این نبوده که هر سری بریزیم سر همدیگه، خرد کنیم همو، بخندیم به هم، مسخره کنیم و تیکه بندازیم. هدف این تاپیک گوشزد کردن رفتارهای نادرسته کاربران ایفای نقش به اونهاست که با همفکری و توجیه یک سری مسائل و انتقادات در اینجا، به نتیجه مثبت برسه و موجب اصلاح یک رفتار بشه تا ایفای نقش مترقی داشته باشیم ! اما ! اما ! اما اما واتسون ! . اما ! متاسفانه چیزی که اکثرااینجا دیدیم بحث هایی بوده که یا منجر به توهین شده، یا بلاک، یا قهر کردن یه عده از سایت و این مسائل و این برای شما کاربران گرامی تبدیل به عادت شده که همیشه بحث های نحوه برخورد باید مطلقا منجر به کوبیدن یکی از دو طرف و خرد و شکسته شدنش بشه و بقیه بیا بشینن پاپ کورن بخورن و بخندن و بسی در تابستان داغ سرگرمی بشن ! پس ! از دید من ، اگه من ناظر این انجمنم، در قبال ماموریت و ارزش اصلی تاپیک نحوه برخورد مسئولم و تا جایی که در توانم باشه باید برای فرهنگ سازی درست اون تلاش کنم. باید بحث های آن متشکل از انتقادات سازنده ای باشه، غرور اضافی باید کنار گذاشته بشه و پاسخ ها و همینطور انتقادات باید همراه با استدلال و منطقی باشن. نه پاسخ هایی که بر پایه منطق بی منطقی باشه و جملاتی رو در بر داشته باشه که نه تنها جوابی به انتقادات نیست، بلکه تیکه و توهین به شعور مخاطبه.

بحث اینجور نیست که مثلا روفوس یا لودو میگن، جناب الفیاس، شما فلان و فلان اشکال رو داری و اون بیاد جواب بده که آقا دلم میخواد، اختیار تام در انجمنم دارم و این حرفا. بله. ظاهرا و قانونا یه پاسخ اوکی به نظر میاد. اما منجر میشه کسی که این انتقادات رو مطرح میکنه، زمان میذاره اینجا و مشارکت داره توی یک بحث با هدف سازندگی، خیلی دلسرد بشه از این پاسخ. مشکل ما اینه که خیلی مغروریم و جوری جواب میدیم که فقط و فقط دفاع کنیم ! مثال میزنم. اگه الفیاس به جای گارد گیری مقابل انتقاد، می اومد خیلی دوستانه در قبال انتقادات می خواست از منتقدین که رفتار عرف و صحیح رو از دیدگاهشون توضیح بدن، یا اینکه جویای علل این باشه که چرا منتقدین فکر می کنن الفیاس در ایفای نقشش کج روی داشته، بدون شک عصبانیت منقدین دیده نمیشه. بحث منطقی و سازنده پیش می رفت. اما الفیاس عزیز با جواب هاشون (هرچند که ظاهرا لحن محترمانه ای هم داشتن) موجب این شدن که دوستان از کوره در برن ! این رفتارها بچه گانه ست. نتیجه نخواهد داد. مطلقا لج بازی. استدلال هاشون هم که ماشالله همش موهومی و بر این پایه که ابشون یه چیزی بیشتر از پشت پرده میدونن و بر این مبنا منتقدین نباید انتقاد بیشتر کنن و به همین جواب ها قانع باشن.

تصور من این بود که این موضوع به خوبی تموم میشه و الفیاس بیشتر پیگیر راه حل میشه که انتقاد جدی به رفتار و ایفای نقشش وجود نداشته باشه. نه اینکه دست آخر، چهار تا تز هم به لرد تقدیم کنه. در نتیجه، اگرم دقت کنی آنتون جان، خطاب به الفیاس گفتم اگر پست دیگری در این مورد از ایشون ببینم، اون رو پاک خواهم کرد. چون دلیلش رو واضح توضیح دادم و گفتم. پس ساده نگو هیچ پستی نمیتونه بزنه و من همش رو پاک می کنم. اتفاقا الفیاس کاملا آزاده که یه بحث جدید باز کنه و به رفتار من به عنوان ناظر این انجمن انتقاد کنه و مثلا بگه که سوء استفاده کردم از اختیار نظارت اینجا و اینها. خیلی هم بحث خوبی هست. اما در قبال بحث قبلی چون رفتار خودش رو ثابت کرد، پایان بحث هم توسط پدید آورنده اون اعلام شد، اما من این هشدار رو دادم اگر در قبال بحث قبلی با همون استدلال ها و منطق ها که واقعا توهین به شعور مخاطبین و منتقدانش بوده، پستی بزنی، پستش رو پاک می کنم. دلش بخواد دوباره اون بحث رو شروع کنه، بله ! اختیارش رو (با وجود اینکه پایان بحث اعلام شده) داره. اما نه با اون استدلال ها و منطق ها ! با مستندات قوی ! نه چیزی که فقط خودش و همفکراش شاید باور کنن و بهش تکیه کنن. با چیزی که مستنده، به طور مستند جواب میدن.

آنتون جان ! پس نگو که آستکبار مطلقه و این حرفا ! کسی جلوی پست زدن الفیاس رو نگرفت. جلوی پست زدنش رو در شرایطی گرفتم. شرایط ! این شرایط اهمیت دارن ! پس متن پست های من رو دقیق تر باید خوند طبیعتا ! استدلالش رو همه داشتن ! ولی ایشون نداشتن طی دو صفحه بحث داخل این تاپیک.
اما ! میگی شصت نفر ریختن سر یک نفر. من مخالفم آقا جان ! این دیدگاه شمائه. من طرف کسی نیستم. طرف ماموریت و ارزش های اصلی تاپیک ها هستم. دیدگاه خودمو نسبت به الفیاس و پاسخ هاش به منتقدانش گفتم. خود خودم ! کاری به بقیه مشارکت کنندگان و منتقدان این بحث ندارم اصلا ! اتفاقا معتقدم منتقدان هم در مواردی رعایت نکردن و احترام رو شکستن ! اما چطوری این اتفاق افتاد؟ کمی ظاهر رو هم نبینیم. شیوه پاسخ گویی الفیاس منجر به واکنش های تند تر از اون دوستان منتقد شد. اصلا الفیاس عزیز جوری پاسخ ندادن که بحث رو بشه سازنده و منطقی ادامه داد. یا فقط رفع اتهام بوده، یا فرافکنی و منطق های موهومی که مثلا نمیشه به خاطر اینکه چند نفر راضی نیستن، بحث هاشون رو باز کرد !

واقعا این نیست این نحوه برخوردی که فکر میکنی ! همیشه دعوا نیست ! باید سازنده باشه ! این قانونه اینجاست ! باورش کنید ! بیرون اینجا هم آدما از هم دور دارن میشن همینجوریش، پس حداقل توی دنیای خیالی و مجازی مون نباید این اتفاقا بیوفته. تاپیک ماموریت سازنده داره. میخواد ریشه یابی کنه. نه اینکه فردی که بهش انتقاد میشه مطلقا بیاد رفع اتهام کنه، تیکه بندازه و بره و دو طرف شاخ بازی در بیارن و اینها. در نتیجه، توی پست قبلی من که دو قسمتی هست نباید همه چیش رو قاطی کرد ! پستی قبلی من طبق حقوق همانطور که گفتم، یه بخشش وظیفه ناظری بود، یه بخشش هم نظری شخصیم که نظر شخصیم دیدگاه خودمه. کسی درباره اش مسئول نیست. میتونید چرت و پرت تصور کنید دیدگاه شخصیم رو. اما دیدگاهی که به عنوان ناظر گفتم بر اساس برخوردهای کاربر در طول بحثی بود که گذشت. قاطی نکنید این دو رو با هم.

بحث لرد و این حرفا هم نیست. فرض کنید جای لرد و چند دوست دیگه مون، مثلا راونکلاوی ها این بحث رو راه مینداختن اینجا. اگه واکنش و جواب های الفیاس همین ها بود، مطمئن باش بازم دخالت میکردم. از هر دو نظر. پس هی نگو من مدیر خبرم و فلان و این حرفا ! . من مدیر خبرم نیستم. من اونلی روزنامه فروش یا حداکثر خبرنگارم (راستی روزم مبارک ! ) و ناظر اینجا. پس ربطی نداره. ماموریت اصلی و با ارزش این تاپیک هم که اشاره کردم بالاتر. اونی نیست که عرف شده و همه لذت می برن که چیزی خلاف اون باشه ! کلا انگار همه لذت می برن بکوبن همو ! برای همینه که اجازه نمیدم بحث پیش بره بیشتر. حرمت دارن مشارکت کنندگان و منتقدان هر دو سمت. باید رعایت بشه. پس نگو منم قاطی شصت تا لرد و مرگخوار اومدم کوبیدمش و متقاعدش نکردم به جاش. ما همیشه از نظر عملکردی و اخلاقی لرد رو مثال میزنیم. نمونه واقعی. وقتی الفیاس عزیز با لرد اونجور برخورد میکنه، من متقاعدش کنم؟ من سر تا پا ایراد دارم. یکی لازمه منو متقاعد کنه. در نتیجه با اون طرز برخوردش، به شخصه ازش نا امید شدم و توی پست قبلی هر چی از دهنم در اومد به الفیاس گفتم !
(البته قسمت اول پستم. قسمت دوم که وظیفه ناظر بود جداست بحثش )

چشمم نمیدونم والله ! شاید چشم زدی ! . اما چیزی که میدونم اینه که اینجا دنبال خودنمایی نیستم. واسمم مهم نیست عنوان مدیریت. از منه میگم گردانندگان سایت تغییر کنه به "کارگران سایت" جهت حمایت از حذب کارگر ! . اصلا هم ادعایی ندارم که عضو به درد به خوری هستم. ده ها برابر من مهارت گرافیکی رو پروفسور کوییرل داشتن. خیلی خیلی بیشتر مهارت ترجمه و خبرنگاری رو مونالیزا داشتن. خودت هم بیشتر از من آنتون جان ! خیلی از دوستان هم که خدایان رولی بودن برای خودشون. من یه عضو عادی ام. حرفایی که زدم به الفیاس از نظر قانونی و حقوقی اگه براش توهین تلقی شده باشه، خیلی راحت میتونه پیگیر بشه. یا اصلا همین جا، همین الان بحث جدیدی باز کنه از رفتار من یعنی ریگولوس بلک ! چطور لودو و لرد و روفوس و مرگخواران میان بحث باز میکنه در مورد الفیاس و به برخوردها و رفتارهاش انتقاد میکنن، الفیاس هم همین الان میتونه به من انتقاد کنه. اما در قبال بحث قبلی، چون واقعا خودش رو نشون داد، در اون بحث اجازه نمیده پستی بزنی بر اساس اون جور پاسخ دادن و استدلال ها. مگر اینکه پستی در مورد بحث قبلی بزنه ولی از استدلال های منطقی و مستندات استفاده کنه. اون وقت پستشون قابل احترامه. پاک هم نخواهد شد. چیزی هم اثبات بشه از بین حرفاشون که نشون بده من یا کسی بهش توهین کرده و تهمت دروغگویی یا خیال پردازی زده، سزاوار مجازات هستم و باید عذرخواهی رسمی در محیط های عمومی و خصوصی ازشون به عمل بیاد از جانب من. مجازات هم باید اعمال بشه حتی. اگر نشه، فرد خطاکار از حقوقش یعنی مجازات کاربری محروم شده. کسی که اشتباه میکنه باید قبول کنه که غرور اگه نشکنه در اون حالت، به درد نمیخوره ! غرور براش مبدل به عقده میشه بعدها. مشکل ساز میشه. پس فرهنگ مجازات و تنبیه در قبال اشتباه باید جا بیوفته. بحث بخشش جداست. اما کاربر خطاکار که مثلا من باشم، باید به این حد صبوری و باور شکست و تجربه برسم. پس لازمه.

به هر حال این از جواب. نمیدونم چقدر قانع کننده بود. همانطور که گفتم و خودتم اقرار کردی به سوتیت ، از نظر حقوقی دو وظیفه داشتم. در مورد قسمت ناظر بودنم و مسئولیتم در برابر محتوا و ارزش و ماموریت تاپیک ها، با توجه به توضیحاتی که دادم، فکر نکنم ابهامی باشه. تصمیم گیری در موردش هم با تکیه بر نظر شخصیم انجام نشده بلکه با توجه به سازنده نبودن بحث بین دو طرف، لحن های دو طرف (همینطور تیکه ها و کنایه های لابلای پستها) و پاسخ های غیر منطقی و استدلال های عجیب بوده. اما قسمتی که مربوط به حقوق کاربری به عنوان عضوی از ایفای نقشه، حرفام به الفیاس نظر شخصیم بوده ! قابل پیگیریه اگه توهین تلقی شدن ! قابل بحث و انتقاد هم هست در همین تاپیک. منم مسئولم در قبال نظر خودم و باید پاسخگو باشم و دلیل بخوام و ریشه یابی کنم که چرا این انتقادات بهم وارد شدن. توجیه بشم و در صورت نیاز عذرخواهی کنم، لازم باشه مجازات اعمال بشه برام و همینطور ساز و کار اصلاح شدن رفتار رو برای خودم اعمال کنم.

همین !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریگولوس بلک در 1391/5/17 18:45:11
ویرایش شده توسط ریگولوس بلک در 1391/5/17 18:49:08
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 مرداد 1391 00:38
نمایش جزئیات
آفلاین
شماها مثلا با سابقه ترین اعضای سایت هستید؟ شدید مثل نوچه های قدیم؟! اووووف باریکلا!:دی واقعا احسنت:دی اون یکی که میگه با خوک کشتی گرفتیم این یکی هم میاد میگه پاک میکنم و فلان. اولا مثل بچه ها چند تا یکی نکنید. من اصلا وارد بحث درستی یا نادرستی حرف های الفیاس نمیشم اما اینکه شماها هر چی دلتون میخواد میگید بعد میاین به الفیاس میگین تو حرف نزن توهین به شعور مخاطبه این یعنی چی؟! اگه حرف بزنه پاک میکنی؟!! اگه استدلال و بنیه شو داری بحث کن!

آقای ریگولوس فکر کنم چشمت زدم! دو روز مدیر نشده واقعا جو گرفته تت! واقعا! اولا شما مگه ناظر این انجمنی یا مدیر انجمنی که بخوای پست الفیاسو پاک کنی؟ چیکاره ای الان؟ صریح صحبت میکنم چون وقتی عضو عادی بودی همه ش دم از این میزدی که مدیریت استکباریه و نمیذاره اعضا حرف بزن بعد خودت میای تیریپ بارون خون آلود برمیداری؟ هیچ کس ... هیچ کس تو سایت نه تواناییشو داره نه میتونه ادای بارونو دربیاره چون اونموقع که اینجوری میکرد واقعا بعضی وقتا یه تنه سایتو میچرخوند و حق داشت. شما الان مدیر خبری! همون عنوانی که سعی میکردی هی به من یادآوری کنی و بگی به واسطه اون تو انجمن دخالت نکن! یادته دادا؟! اینجام از این تیریپا بر ندار خواهشا چون پستو اگه از اینجام پاک کنی اولا ایمیل هری هست ثانیه شماره تلفنش هست و اونجوری پیگیری میکنم! بالاخره یه مافوقی داری!

واقعا تعجب میکنم! چشمت زدم فکر کنم! نه به اون کارای خوبت نه به این جو گیریات! من کاری به حرفای الفیاس ندارم. اصلا داره اشتباه هم حرف میزنه فرضا! شما که بقول خودت اینقدر گولاخ تری بیا یه جوری صحبت کن و مجابش کن! نه اینکه شصت نفری بریزید سر یکی آخرشم تیریپ برداری که تازه پست نزن پاک میکنم! تو چیکاره ای پاک کنی آخه؟ ناظر اینجایی؟ مدیر انجمنی؟! اصلا بودیم حق نداشتی چون فلسفه وجود تاپیک نحوه برخورد همینه. اینجا جاییه که اعضا اگه مشکلی با هم داشته باشن میگن. اینجا نگن کجا بگن؟! این تاپیک منحصر بفرده تو سایت. منم مثل شماها مرگخوارم ولی واقعا شورشو درآوردید. آره آقاجون من خائنم! بقول اون دختره تو خوبی تو خوبی! من خائن!

ویرش:
ئه چه سوتی ای دادم تو ناظر اینجایی ریگولی؟ دیدم چه با اعتماد به نفس حرف زدی! نامحسوس ناظر شدی من نفهمیدم. پس اون قسمتا که گفتم تو چیکاره ای رو فاکتور بگیر!:دی حالا اصلا ناظرم باشی چه معنی داره بیاین هر چی خودتون میخواین شصت نفری بگین بعد یه نفرو با تهدید پاک کردن پست ساکت کنی! حق نداری از نظارتت استفاده ابزاری کنی! این تاپیک مخصوص همین بحثاست. بله چی فکر کردی؟ فکر کردی کی ای؟ کجایی؟ کیارو زدی؟ کجاها رفتی؟:دی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1391/5/17 0:51:08
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1391/5/17 2:24:28
ارسال شده در: دوشنبه 16 مرداد 1391 14:35
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

الفیاس دوج نوشته:

یک: اون صحبت هایی رو که توی مسنجر داشتیم رو از حافظه تون پاک کنین! چون تحمل اینکه بفهمین یکی از شما سابقه ش بیشتره رو ندارین و این توی مسئله بانو هم دیده شدش!
دو: فکر کنم ریگول توی کارهای گرافیکی مهارت داشته باشه، پس ازش خواهش میکنم یه رنکی با نام زحمتکش ترین عضو در طول تاریخ گذشته و آینده ی سایت رو درست کنه و به لرد بده تا کمی از زحماتش جبران بشه.
سه: از مدیریت عزیز درخواست دارم یک عدد دسترسی مدیریت انجمن رو به ایشون بدن که تا دیگه هی به بانو گیر ندن! نگین پیشنهاد دادیم قبول نکردن که باورم نمیشه با این رفتارشون با بانو.

بحث سابقه نبوده نابغه ! بحث کیفیت فعالیت بوده ! بدون شک لرد بهترین عضو سایت بوده و هست.
شخصا مایلم برای شخص شما میلیون ها رنک طراحی کنم که فقط به همه ثابت کنه شما مطلقا یک عضوی هستید که با رفتارهای از جنس فرافکنی و عوام فریبانه سعی در توجیه مجازی و تخیلی این ایراداتتون داشتید. دوستان همه با منطق، با مستندات از رفتارهای کودکانه شما ایراد می گرفتن، اون وقت شما می اومدی دم از افرادی میزدی که مثلا نقش موعود جادوگران رو دارن، به اندازه پدر و مادر طی یه بازه زمانی هفتاد هشتاد ساله مثلا زحمت کشیدن برای سایت الان هم در پشت پرده حضور دارن، اما مثلا واسه اینکه ریا نشه، واسه اینکه چشم نامحرم نیوفته به ناموس و اینها، فاش نمی کنی اسامی شون. رو. اینها که مطلقا بلوف و داستان های خیالی شماست که مثلا با استناد به حالت های محرمانه شون، ذهن بعضی ها رو فریب بدید که باور کنن شما و دوستان پشت پرده تون خیلی عضوهای زحمتکشی هستید و شبانه روز برای سایت تلاش کردید الان باید سند سایت به نامتون زده بشه.

خیلی خیلی پیش تر از اون زمانی که مثل نونهالان زجه میزدی تا ناظرت کنن، به لرد عزیز پیشنهاد مدیریت شده بود. بله ! و ایشون واقعا قبول نکردن ! تو متاسفانه چون خیلی دروغ میگی، باور حقایق برات سخت شده ! یه مدتی که بازنشسته بشی، برات راحت تر میشه !

اصلا میدونی چیه الفی؟! تو اشتباه ناظر شدی به نظرم ! جسیکا حیف که نه انگیزه سابق رو داشت نه حال و حوصله اش رو و نه وقتش رو. وگرنه یک بزرگوار ارزشی مثل جنابعالی الان ناظر گریف نبود. خدا میدونه چند نفر از همین تازه واردای سایت رو که هنوز معرفی شخصیت نکرده بودن رو دعوت میکردی به گریف و با داستان های خود گولاخ پنداریت و انشعابات چرب رگ های بازوی قدرتت، سمت خودت جذبشون میکردی.

رول هاتم که مفت نمی ارزه. تحلیل هم که بلد نیستی. ایده پرداز هم نیستی که ! همیشه آویزون دیگرانی که خودتو به ایده هاشون وصل کنی و یه ابراز وجودی در حین پیشروی ایده انجام بدی ! به چه دردی میخوری تو آخه ؟! دخالت نابجا هم که میکنی.

پست زدم اینجا، تا بهت بگم در این مورد اگه پست دیگه ای ازت ببینم اینجا، پاک میکنم. میدونی چرا؟ چون هر چقدر با منطق و استدلال اینجا بهت انتقاد شد، تو غیر منطقی و بدون استدلال جواب دادی. هر تاپیکی قانون و منطقی داره دیگه ! منطقت هم توهمات و داستان های خیالی ذهنت بود. با چیزی حرف بزن که بشه بهش تکیه کرد. نگو ریا میشه آقا، من فاش نمی کنم و اینها ! در نتیجه پست های تو رو داخل این تاپیک توهین به شعور مخاطبین انجمن زیر نظرم تلقی کردم. چرا که در مقابل منطق، با تحلیل تخیلی جواب دادی. از این جهت بهت اجازه نمیدم بیشتر از این به شعور بازدیدکنندگان و مخاطبین این فروم که حداقل با منطق و استدلال درست حرف زدن، توهین کنی. (گرچه چند مورد لحن نامناسب دیده شد از دوستان) اما حداقل منطقی پشت حرفاشون بود. لج بازی میکنی دیگه ! مثل بچه ها لج بازی میکنی در برابر حرف منطقی و درست. نه یکبار. چندین بار. پس اجازه بده ما هم از این پس باهات لج بازی کنیم. خودتو نشون دادی دیگه.

تموم شد این بحث. ادامه بدی پاک میشه پستهات الفیاس عزیز. چون با جواب های خیالی و غیر منطقیت برای شعور مخاطبان و خوانندگان این تاپیک ارزشمند که سعی داره مشکلات رفتاری کاربران رو ریشه یابی و حل کنه، ارزشی قائل نشدی. میخوای اسمشو بذار آستکبار یا هر چیز دیگه ! همیشه ظاهر رفتار محترمانه تو کارساز نیست. گاهی هم متوجه باش که کفه ترازو به سمت مفهوم میره پایین.

پایان بحث

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریگولوس بلک در 1391/5/16 14:48:31