آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
در مورد تاپیک کارنامه یک ساله: بنظرم همینجوری بمونه بهتره چون اگه قید و بند و شرط بذاریم و بگیم اینجوری یا اونجوری پست بزنید جالب نیست من خودمم برم یه تاپیکی اینجوری باشه بیخیالش میشم. هر کی هر نظری داره صرف نظر از مدت عضویتش یا نحوه عضویتش بگه راحت بهتره.
در مورد تاپیک یادبود مدیرا و ناظرا: خودت یا پرسی که تاپیکو زده هر جوری صلاح میدونید اینکارو بکنید. من کاملا استقبال میکنم. آرشیو خوب و جالبی میشه. وقت ندارم زیاد وگرنه کمک میکردم.
در مورد تاپیک ترین های هفتگی: باشه خوبه اگه میتونی خودت اداره ش کن.
سه عدد پیشنهاد دارم برای سه تا از تاپیک های انجمن:
اولی این تاپیک، به نظر من حالا که اعضا دارن نظر خودشون رو میدن، به نظر من اینکار رو بکنیم که هر فرد طول مدت عضویتش رو در نظر بگیره، مثلا من فعالیت های سایت از 25 آذر 90 تا 25 اذر 91 رو در نظر بگیرم و نظراتم رو بدم، چیطوره؟
و نظر بعدیم هم مربوط به این تاپیکه، که همه ی ناظران فعلی یا همونطوری که پرسی ویزلی در پست ابتدایی گفته بود، اعضای سایت بیان و روی انجمن ها کار بکنند و ناظران رو استخراج بنمایند، این یکی چیطوره؟
و نظر بعدیم هم مربوط به این تاپیکه که بازم مثل قبل فعالیتش رو انجام بده.