داداچ! هر کیو می پیچونی منو نپیچون! من خودم دور برگردون که هیچی، فلکه ام! اعتراض من به نتیجه بازی و نمره نیست که بخوام تقاضای داور دوم کنم. اعتراضم به اون عبارت غلط املایی نگارشیه. اونو حذف کن، نمره م رو بده 50! اگه اومدم اعتراض کردم!
پرداخت سوژه و پیشرفت سوژه و امثالهم یه چیز سلیقه ایه و داور هر نمره ای بده میگم از کج سلیقگی خودش بوده ولی غلط املایی نگارشی چیزیه که کاملا واضحه و نمیشه گفت سلیقه ی داور اینه که "سیب" رو "صیب" می نویسه! من همین الان پستم رو دوباره خوندم و خداییش غلط املایی یا نگارشی که هیچی، اشکال تایپی هم توش پیدا نکردم. حالا میخوام داور بگه کدوم عبارت یا کلمه رو غلط دیده. بیاد اینجا بگه یا ما روشنش کنیم یا اون ما رو روشن کنه که بعد این همه نوشتن و خوندن املا رو یاد بگیریم و بچه ی مردم رو گمراه نکنیم تو کارگاه نمایشنامه نویسی! الانم یا باید بهم ثابت بشه غلط داشتم یا اون عبارت از ریزنمره م حذف بشه و تا اون موقع پیگیر این قضیه خواهم بود.
در مورد تکمیل تیم هم کجای قانون نوشته هر تیم باید 4 نفر باشه؟ قانون؛ کتاب رولینگه که میگه هر تیم 7 نفر اصلی دارن و ممکنه 10 تا هم ذخیره داشته باشن. تیمای دیگه هم می تونن با 7تا اصلی و پونصد نفر ذخیره شرکت کنن. من همچنان درخواست دارم دابی بدون فسخ قراردادمون با سایر بازیکنان به تیم اضافه بشه یا یه دلیل قانع کننده و منطقی برای قانون حداکثر 4 نفره بودن تیم ها ارائه بشه.
آنلاینها
9 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
[[chat]] دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر نظارت انجمن