جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

39 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
39 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: دوشنبه 3 شهریور 1393 01:39
نمایش جزئیات
آفلاین

قرارداد تیم ترنسیلوانیا با حسن مصطفا لغو شده و آشا با مبلغ 20 گالیون به ما پیوست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: جمعه 31 مرداد 1393 19:33
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ماندانگاس فلچر نوشته:

به کاپیتان های تیم ها
از کاپیتان ها درخواست می کنم بیان و کسی رو مشخص کنند که فکر می کنند سواد و صلاحیت داوری رو داره تا باهاش رایزنی بشه و داوری های بازی های بعد رو انجام بده.

رای تیم ما خودتی دانگ عزیز!
به قول خودت، قهر نکن حالا!

ببین میتونم حالتو درک کنم که هر بار یه بازی داوری میشه، یه سری اعتراض خصوصی و عمومی میرسه دستت و کلافه‌ات کرده ولی جا زدن و سپردنش به کس دیگه که کار نیست.
شما خودت هم سوادشو داری هم صلاحیتشو.. کسی هم منکر زحماتی که میکشی نیست!‌

پس خودت با زبون خوش این دو هفته باقیمونده رو هم داوری کن بینم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 30 مرداد 1393 22:32
نمایش جزئیات
آفلاین
باشه جناب مورفین.
من صحبتی نمی کنم در مورد صحبت هاتون و فکر کنم بحث خاتمه پیدا کنه خیلی بهتره.
اون غلط املایی نگارشی رو هم از زیر امتیازاتون پاک می کنم.
ولی متأسفانه به امتیاز نمی تونم دست بزنم. اگه اون امتیاز هم براتون ناخوشاینده همچنان می تونید از داور دوم استفاده کنید.

به کاپیتان های تیم ها
از کاپیتان ها درخواست می کنم بیان و کسی رو مشخص کنند که فکر می کنند سواد و صلاحیت داوری رو داره تا باهاش رایزنی بشه و داوری های بازی های بعد رو انجام بده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 30 مرداد 1393 21:54
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
اول از همه اینو بگم من هیچوقت در طول دوران نظارت یا مدیریت هام هیچ فرقی بین هیچ کدوم از اعضا نذاشتم، نمیذارم و نخواهم گذاشت. همونطوری که توی داوری هیچ اهمیتی به اسم نویسنده نمیدم و فقط به خود رول امتیاز میدم، توی برخورد با اعتراضات و... هم هیچ اهمیتی به اسم ها نمیدم. یعنی مطمئناً اگه به جای تو لیلی لونا پاتر یا باری ادوارد رایان هم بودند، دقیقاً به همین شیوه باهاشون صحبت می کردم.

خب شیوه ی اشتباهی رو انتخاب کردی. جواب اعتراض رو فارغ از اینکه معترض هری پاتره یا توحید ظفرپور باید مستدل و منطقی بدی نه اینکه از سرت بازش کنی!
ضمنا اشتباه فهمیدی داداش! منظور من این نبود که چون مورفین گانتم باید ستاد بحران برای رسیدگی به اعتراضم تشکیل بشه. دارم میگم من یه عمره دارم می خونم و می نویسم و واقعا کم پیش میاد توی پست های من غلط املایی-نگارشی وجود داشته باشه کمااینکه توی پست بازی با کیو اشکالی وجود نداره و حالا که شما اومدی بعد عمری تو پست من غلط املایی-نگارشی پیدا کردی بیا توضیح بده کجاشه که یا اطلاعات زبان شناسی من بره بالا یا مال خودت!

نقل قول:
دوم اینکه اعتراضی که به خاطر نتیجه و بازی و اینا نباشه رو خیلی خیلی بهتر از پست های اینجوری و خط و نشون کشیدن و... میشه منعکس کرد. دقیقاً مثل کاری که آیلین پرنس کرد و توی کمتر از 1 ساعت جواب ـش رو گرفت. یعنی یه پیام خصوصی داد و پرسید. منم تا جایی که می تونستم کامل و جامع جواب ـش رو دادم.

شما نتیجه رو تو ملاء عام جار میزنی بعد من بیام یواشکی اعتراض کنم؟ پس کمیته انضباطی و دفتر نظارت برای چیه؟
ضمن اینکه دلیل این اعتراض خیلی مهم تر از نتیجه و بازی و ایناست! غلط املایی-نگارشی برای پست من یعنی ای مورفین گانت! تو بعد از 20 سال خوندن و نوشتن هنوز املا و جمله بندی بلد نیستی!

نقل قول:
به نظر من جمله ای که فعل ـش وسط بیاد و با مفعول تموم بشه غلط دستوری داره.

این حرف برای کسی که داره یه متن علمی می نویسه درسته، نه برای داستان نویس. مثالش هم جلال آل احمده که اگه بخوایم این دستور رو وحی منزل در نظر بگیریم جمله به جمله ی همه ی داستانا و سفرنامه هاش باید بره زیر دست ویراستار!

نقل قول:
توی این یه دیالوگ 6 بار از علامت تعجب استفاده کردی. به نظر من این یه نمونه برای استفاده ی بیش از حدِ علامت تعجب ـه که به نظر من درست نیست.

استفاده ی بیش از حد از علامت تعجب یعنی این:

- سلام!!

و اگه من صدتا جمله توی دیالوگم بنویسم که توی همشون احساس وجود داره و برای انتقال این احساس در آخر هر جمله یک علامت تعجب بگذارم و در نتیجه تعداد کل علامت های تعجب اون دیالوگ بشه صدتا، کوچکترین اشتباهی از نظر دستوری مرتکب نشدم.

نقل قول:
جا انداختن چند تا اسپیس بین عدد 4 و کلمه ی بعدیش

"4تا" در واقع همون "چارتا"ست. فاصله ی بین "چار" و "تا" باعث مکث ناخودآگاه خواننده میشه در حالیکه نویسنده چنین مکثی رو اراده نکرده. حذف این فاصله باعث میشه که کلمه همونطور خونده بشه که منِ نویسنده میخوام، یعنی: /چارتا/ ضمن اینکه عددی نوشتن "چار" باعث میشه خواننده روی "چارتا" که تا حدی یه واژه ی نامانوس از نظر نوشتاری محسوب میشه گیر نکنه.

نقل قول:
علامت / بین شعر

در این مورد شما رو ارجاع میدم به کتاب زبان فارسی دبیرستان و کاربردهای علامت ممیز یا همون خط مورب:

1. برای جدا کردن روز و ماه و سال
2. برای جدا کردن مصرع های یک بیت
3. در معنی «یا» و «معادل» برای دو کلمه که حکم واحدی دارند.

با توجه به اینکه هیچگونه غلط املایی-نگارشی توی پستم وجود نداشت درخواست دارم عبارت مذکور از زیر امتیازم پاک بشه.
0.01 یا 100 نمره هم به امتیازم اضافه یا ازش کم بشه، (همونطور که قبلا هم گفتم) برام مهم نیست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1393/5/30 22:00:31

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: پنجشنبه 30 مرداد 1393 20:12
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

مورفین گانت

اول از همه اینو بگم من هیچوقت در طول دوران نظارت یا مدیریت هام هیچ فرقی بین هیچ کدوم از اعضا نذاشتم، نمیذارم و نخواهم گذاشت. همونطوری که توی داوری هیچ اهمیتی به اسم نویسنده نمیدم و فقط به خود رول امتیاز میدم، توی برخورد با اعتراضات و... هم هیچ اهمیتی به اسم ها نمیدم. یعنی مطمئناً اگه به جای تو لیلی لونا پاتر یا باری ادوارد رایان هم بودند، دقیقاً به همین شیوه باهاشون صحبت می کردم.

دوم اینکه اعتراضی که به خاطر نتیجه و بازی و اینا نباشه رو خیلی خیلی بهتر از پست های اینجوری و خط و نشون کشیدن و... میشه منعکس کرد. دقیقاً مثل کاری که آیلین پرنس کرد و توی کمتر از 1 ساعت جواب ـش رو گرفت. یعنی یه پیام خصوصی داد و پرسید. منم تا جایی که می تونستم کامل و جامع جواب ـش رو دادم.

و سوم این که من هیچ نیازی به عذر خواهی کسی ندارم. اینم نکاتی که من توی گروه «غلط املایی نگارشی» گذاشتم:

نقل قول:
جمعی از محفلیون حلقه گرفته بودند دور یک محفلی نیمه غول

به نظر من جمله ای که فعل ـش وسط بیاد و با مفعول تموم بشه غلط دستوری داره. مسلماً توی این مسائل تو خیلی خبره تر از منی، ولی تا اونجایی که یادم میاد لرد چند بار توی نقد هاش این نکته رو ایراد گرفت.

نقل قول:
عررررررر! الیمپ! ففففین! از اون شب بارونی که ترکم کردی هیچ چیز جز چیز جای خالیتو برام پر نکرد! عررررررر! فففففین!

توی این یه دیالوگ 6 بار از علامت تعجب استفاده کردی. به نظر من این یه نمونه برای استفاده ی بیش از حدِ علامت تعجب ـه که به نظر من درست نیست.

البته این نکته چندان اهمیت نداشت ولی با اون نکته اول و جا انداختن چند تا اسپیس بین عدد 4 و کلمه ی بعدیش و علامت / بین شعر، باعث شد که 0.01 - 0.02 نمره ازت کم بشه.

تدی ریموس لوپین

حله. مشکلی نداره. از این به بعد هر تیمی می تونه بیاد و اینجا سوال بپرسه. ولی دیگه انتظار سرعت عمل بالا برای داوری ها و جواب دادن به اعتراضات نداشته باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 30 مرداد 1393 19:12
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ماندانگاس فلچر نوشته:
درود

مورفین گانت و تد ریموس لوپین

دوستان توی لیگ کوییدیچ فقط داوری میشه و با توجه به اعتراضات بازی اول، یه سری نکات به صورت فهرست وار، به عنوان ریز نمرات هم داده میشه. حالا اگر کاپیتان ها اعتراض دارند، می تونن تقاضای داور دوم کنن.
مسلماً خودتون هم با من موافقید که اگه اینجوری نباشه از فردا بعد از هر داوری هر کسی میاد و معترض میشه و میگه من کجا اینجوری بوده و فلان و بهمان.

دانگ عزیز

من با مورفین موافقم که واقعا جواب اعتراض به داوری این نیست که "تقاضای داور دوم" کنیم! همونطوری که وقتی جایی پستی داوری/امتیازدهی میشه، نویسنده حق داره از داور بپرسه مشکلش دقیقا چی بوده تا بتونه دفه‌ی بعد انتظاراتشو برآورده کنه. مثال خوبش همین هاگوارتز که دفتر اساتیدی وجود داره و دانش‌اموزا میتونن از استاد در مورد نمره شون توضیح بخوان... یعنی الان اگه کسی به نمره‌ی ریاضیات جادوییش اعتراض داشت من باید بگم تقاضای معلم دوم کن که بیاد امتیاز بده؟

من میفهمم داوری این همه پست وقت‌گیر و خسته کننده است، نمیدونم کسی کمکت میکنه یا نه. اما جواب اعتراض تیم‌ها به این نحو درست نیست!

بازم هر جور خودت صلاح میدونی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 30 مرداد 1393 17:45
نمایش جزئیات
آفلاین
باریکلا! تازه رسیدی به حرف من تو پست دومم:

نقل قول:
اعتراض من به نتیجه بازی و نمره نیست که بخوام تقاضای داور دوم کنم. اعتراضم به اون عبارت غلط املایی نگارشیه. اونو حذف کن، نمره م رو بده 50! اگه اومدم اعتراض کردم!

همونطور که بارها به اعضای تیم خرس ها هم گفتم؛ برای من اصن نتیجه بازی و قهرمانی و امتیاز و این صوبتا مهم نیست. از من گذشته این حرفا!

اما وقتی دیدم نوشتی غلط املایی-نگارشی (یا دستوری) برای پستی که مطمئنم یه دونه اشکال تایپی هم توش نیست بهم برخورد!

و بعدش هم که میام توضیح بیش تر میخوام منو می پیچونی که تقاضای داور دوم کن و اگه اینجوری نباشه فردا بعد از هر داوری هر کسی میاد و معترض میشه. دقت نمی کنی که اعتراض من از جنس اعتراض هر کسی و برای نتیجه و نمره نیست. اینکه بعد این همه خوندن و نوشتن توی سایت و بیرون سایت، زیر نمره م می نویسی غلط املایی-نگارشی داری (در حالیکه ندارم!) برام زوره!

الانم یا همونطور که گفتم ثابت کن غلط داشتم و بعدش من همینجا میام ازت عذرخواهی می کنم یا همونطور که خودت گفتی عبارت "غلط املایی-نگارشی" رو از زیر امتیازم پاک کن.
بازم تاکید می کنم اعتراض من به امتیاز و نتیجه بازی نیست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: پنجشنبه 30 مرداد 1393 17:09
نمایش جزئیات
آفلاین
مورفین گانت عزیز

خودت می دونی، منم می دونم که مشکل تو 1 یا 2 نمره ای نیست که من به خاطر این کم کردم. فکر هم نمی کنم تاثیری توی باختتون داشته.
پس خوشحال میشم به جای این بحث بیهوده بیای و دقیقا منظورت رو بگی.
اگه هم می دونی من مشکلی ندارم این غلط املایی نگارشی رو از زیر امتیازاتت پاک کنم.

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 30 مرداد 1393 16:48
نمایش جزئیات
آفلاین
لطفا جمله هایی که غلط دستوری دارن رو نقل قول کن و درستش رو بنویس تا یاد بگیرم.

در مورد قسمت دوم هم حق با شماست و عذر میخوام. پست اول قوانین رو فراموش کرده بودم. قراردادمون با الادورا بلک رو فسخ کن و دابی رو اضافه کن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: پنجشنبه 30 مرداد 1393 15:24
نمایش جزئیات
آفلاین
مورفین گانت عزیز

شما غلط املایی نداشتین. تا اونجایی که یادمه، چند تا از جمله ها ـتون مشکل دستوری داشتن و من این مشکلات دستوری رو جزو گروه غلط املایی نگارشی آوردم.
اگه براتون قابل قبول نیست و اعتراض دارید تقاضای داور دوم بکنید. در صورت « کج سلیقگی» بنده، داور دوم ریز نمرات رو درست وارد خواهد کرد.

در مورد قسمت دوم حرفاتون هم لطفاً قوانین رو با دقت بخونید:

نقل قول:
2- هر تیم در کل شامل 4 نفر است که از 3 بازیکن اصلی و یک بازیکن ذخیره تشکیل می شود.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!