اطلاعیه اول مرداب هالادورین: رونمایی از جدیدترین امکانات فاز سوم طرح گالیون و وعده‌ی گسترده شدن دنیای جادویی در فاز چهارم را همین حالا مطالعه کنید! ~~~~~~~ اطلاعیه دوم مرداب هالادورین: اگر خواهان تصاحب ابر چوبدستی و قدرت‌هایی که به همراه دارد هستید، از همین حالا برای دریافت چوبدستی اقدام کنید!

آغاز لیگالیون کوییدیچ

انتخاب بهترین‌های بهار 1404 جادوگران

جادوگران و ساحره‌ها ، وقت برخاستن است!

فصل جدیدی از رقابت، شور، هیجان و پرواز در راه است...

پس گوش بسپارید، ای ساحره‌ها و جادوگران! صدای سوت آغاز شنیده می‌شود. زمین کوییدیچ، غرق در مه جادویی، در انتظار قهرمانانی‌ست که آماده‌اند نام خود را در تاریخ افسانه‌ای سایت ثبت کنند.

لیگالیون کوییدیچ سایت جادوگران آغاز می‌شود!

ثبت‌نام برای همه‌ی اعضای سایت باز است!
چه کهنه‌کار باشید، چه جادوآموز سال سومی، چه عضو گروهی خاص، چه تماشاگر پرشور! همه‌جا، جا برای هیجان هست!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: رولینگ که یه زنه چطور میتونه داستان یه پسر را بنویسه
ارسال شده در: دوشنبه 3 شهریور 1393 20:34
آخرین ورود: جمعه 11 فروردین 1396 11:47
از: خوابگاه گریفندور،هاگوارتز
پست‌ها: 78
آفلاین
نویسندگی زنو مرد نداره
گریفندوری ها همیشه برندن چون شجاعن
زنده باد هری پاتر پسری که زنده ماند

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 3 شهریور 1393 18:49
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1393 20:55
از: چی بگم؟
پست‌ها: 274
آفلاین
کی همچین سوال مسخره ای رو واقعا پرسیده؟مثل اینه که من بگم چطور ریک ریوردن مجموعه کین رو نوشته...فوق العاده مسخره :|
خوب زندگی کن. بزرگ شو و... کچل شو! بعد از من بمیر و اگه تونستی با لبخند بمیر. توی کارات دودل نباش. ناراحتی چیز باحالی برای به دوش کشیدنه ولی تو هنوز خیلی جوونی!

کوروساکی ایشین- بلیچ

ارسال شده در: دوشنبه 3 شهریور 1393 16:59
تولد نقش: 1393/05/22
آخرین ورود: دوشنبه 17 بهمن 1401 11:11
از: …
پست‌ها: 742
آفلاین
معمولا انسان ها جنس مخالفشون را ترجيح مي دهند وسعي مي كنند با انها ارتباط برقرار كنند و بيشتر با جنس مخخالف اشن
Re: رولینگ که یه زنه چطور میتونه داستان یه پسر را بنویسه
ارسال شده در: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1384 23:59
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: یکشنبه 24 دی 1396 00:09
پست‌ها: 526
آفلاین
تمامه حرفهايه بچه ها قبول..البته من بيشتر با دنيس موافقم...ولي بعضي جاها هم صعف داشت....مثلا فكر نكنم ما پسر ها وقتي دختري رو ميبينم و ازش خوشمون بياد احساسي بهمون دست ميده كه انگار يه پلرو اشتباهي جا گزاشتيم يا دلمون بريزه...من كه اينجور احساسي بهم دست نميده...يه احساسه خاصيه كه قابله توصيف نيست...اين احساسي كه رولين گفته بيشتر به حول شدن و دستپاچه شدن ميخوره....من خودم هر وقت دختري ببينم و ازش خوشم بياد رنگم گچ ميشه((دوستام اين تغييره رنگو ميفهمن..خيلي ضايع ميشم)) يا يطوري ميشم كه قابله بيان نيست ....

كلا رولينگ احساساته ماهارو خوب گفته ولي اگه از يه مردي كمك ميگرفت بهتر بود....

يه چيزه ديگه.....يه جايي رو خيلي خيلي خيلي خوب توصيف كرد....اونجايي كه هري به طرفه چو ميره و احساس ميكنه دستاش چقدر خنده دار حركت ميكنه....اونجا دقيقا درسته....

كلا رولينگه ديگه..هو المطلوب
ارسال شده در: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1384 14:49
آخرین ورود: جمعه 9 تیر 1385 06:24
از: اعماق شهر لندن
پست‌ها: 203
آفلاین
اكر رولينك نمي تونست يه همجين كاري رو انجام بده كه بهش نمي كفتن نويسنده. اكر كسي نتونه خودشو جاي بسر بجه اي به سن و سال هري تصور كنه هيج وقت هم نمي تونه كتاب تخيلي اي مثل هري باتر بنويسه.
جلد هفتم کتابهای هری پاتر:"هری پاتر و چهل دزد بغداد."
ارسال شده در: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1384 13:13
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پست‌ها: 2956
آفلاین
رولينگ درسته که يه زنه ولي قدرت تخيل بسيار قويداره .اون براي اينکه بتونه يه شخصيت رو خلق کنه مجبوره اول خودش در قالب اون شخصيت قرار بگيره باهاش زندگي کنه و...
اگه قرار باشه زنها چون زنن و مردها چون مردن فقط در مورد جنس خودشون کتاب بنويسن هيچ وقت هيچ زن و مردي نمي تونستن کنار هم قرار بگيرند چون اصلا همديگر رو نميشناختن.

شما اگه جادوگري در پس چهره ي هري پاتر رو خونده باشيد، جوابتون رو مي گيريد .
جادوگري در پس چهره ي هري پاتر، يك زندگي نامه كامل از رولينگه و جملات زيادي رو از رولينگ نقل كرده و خيلي چيزهاي رو هم در مورد رولينگ نوشته . خب جواب خيلي خيلي ساده ست .
_ توي اين كتاب گفته شده كه رولينگ در بچه گيش و در دوران دبستان بيشتر به يك پسر شباهت داشته تا به يك دختر و حركات و رفتارهاي پسرها رو انجام مي داده و دوست داشته كه پسر باشه ؛ و گفته كه وقتي كه وارد دبيرستان شد از اون حالات پسرونه در اومد .
_ و در يك جاي ديگه از خود رولينگ نقل قول كرده كه،
نقل قول:
من واقعا بدون هيچ زحمتي ميتوانم زمان يازده سالگيم را به ياد آورم . من كودك بودن و ناتوان بودنم را بخاطر دارم و من همه دنيايي را كه دور از دسترس بزرگسالان است به ياد دارم . به روشني ميتوانم درك كنم كه كودكان در سن و سال هري چه شور و حالي دارند .

_ پس رولينگ دوراني رو كه توي اون دوران علاقه به پسر بودن داشته رو به ياد داره و ميتونه اون رو توي كتابش به تصوير بكشه .
خب ديگه فكر نكنم سوالي مونده باشه !
ارسال شده در: شنبه 10 اردیبهشت 1384 18:12
آخرین ورود: یکشنبه 30 دی 1386 15:25
از: برزخ
پست‌ها: 375
آفلاین
اولا : ما از کجا بدونیم ؟! برو از خودش بپرس

دوما : از دیکتاتور بازیتون دست بردارید ( نویسندگی که مرد و زن نداره )

سوما : اگه می خواست داستان یه پسر رو ننویسه که نمی شد اون وقت یه مشت دختر تو یه کتاب و فیلم

چهارما : خب مدلشه دیگه ! اگه اینجوری نبود که انقدر جایزه های مختلف نمی گرفت و انقدر معروف نمیشد
شک نکن!
ارسال شده در: شنبه 8 اسفند 1383 10:31
آخرین ورود: شنبه 5 آذر 1401 13:29
از: ..
پست‌ها: 26
آفلاین
به نظر من هم بعضی از کارهای هری یه ریزه دخترونست مثل وقتهایی که چوچانگ رو میبینه ولی در کل ماجراجوییهاش خیلی پسرونست واگه رولینگو زیر سوال ببریم خیلی بی انصافیه
..
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 اسفند 1383 10:29
آخرین ورود: پنجشنبه 7 فروردین 1404 11:56
از: ايا لات متحده ي قزوين
پست‌ها: 174
آفلاین
يك نويسنده توانايي هايش از آنچه كه شما فكر مي كنيد بيشتر است نويسنده در عالم خيال مي تواند حتي خودش را جاي خدا فرض كند اين يكي از ويژگي هاي منحصر بفرد نويسندگان است مثلا تخليات آدمي مثل ژول ورن باعث بوجود آمدن اين همه اختراعات در قرن بيستم شد
I just Love Baran Kosari
Do You Think You Are A Wizard?