تد ریموس لوپین نوشته:
نقل قول:با وجود این بی اعصابی من دلایلی دارم که ثابت می کنه لی لی عاشق اسنیپ بود!بعله!در صفحه636 هری پاتر و یادگاران مرک،(یا هر صفحه دیگه چون احتمال داره فرق بکنن!)در خاطرات اسنیپ،بعد از ماجرای مرگخواران و نجات دادن هری توسط اسنیپ،صفحه دوم نامه لی لی رو که هری صفجه اولش رو داشت میخونه:شاید با گرینوالد دوست بود.اسنیپ مرا نمیخواست.مجبور شدم!
اینم از این!مبارز میطلبم!![]()
من واقعا دوست دارم بدونم مترجم کتاب شما کی بوده که این جملهی آخرو به نامه ی لیلی اضافه کرده:
نقل قول:اسنیپ مرا نمیخواست.مجبور شدم!
مطمئن بودم همچین چیزی تو نامه نبود ولی بازم رفتم متن اصلی کتاب رو پیدا کردم:
نقل قول:------could ever have been friends with Gellert Grindelwald. I think her mind's going, personally!
Lots of love,
Lily
جدا دوست دارم بدونم این تیکهی اسنیپ منو نمیخواست رو از کجا آوردین!
از دیروز داره مخم خرده میشه که این تیکه کجای کتاب بوده که بعد از اینهمه خوندن ندیدم نگو اصلا نبوده !!!
دستت درد نکنه خانواده ای رو از نگرانی دراوردی :دی
نقل قول:
lili-snape نوشته:
دوست عزیزی که میگی از کجا میگم جیمز کم و کسر نداشت تو خاطرات شاهزاده اونجا که لیلی با سو تو کوپه ی بلک وپاتی نشستن توصیفاتی که در مورد این دوتا بچه میشه اینو نشون میده که جیمز خورده چریده بوده و چون حاصل عشق پیری بوده و یکی یدونه و دردونه خیلی عزیز کرده ننه باباش بوده. ولی سوروس به گیاهی تشبیه میشه که آفتاب نخورده لاغر و رنجور با سر و وضع مندرس و رنگ و روی پریده که نشونه بی توجهی فقر و رنج و... هست. علاوه بر اون تمام چیزایی که از زندگی این دو نفر(اسنیپ و جیمز) میدونیم اینو ثابت کنه. این که پاتر خیلی اعتماد به سقف داشته ولی اسنیپ با وجود همه ی استعداداش که نه فقط از هم سن و سالاش که از بچه های سال هفتمی هم بیشتر بوده خیلی ضعیف و گوشه گیر جلوه می کرده که این نشون میده اعتماد به نفس نداشته ومدام تحقیر میشده.
و این نظر شخص شماست که اسنیپ هنر نکرده. اتفاقا هنر کرده. این که با تمام وسوسه های درونی و بیرونی مبارزه کرده و چشمشو رو تمام قدرت و احترام و شخصیتی که لرد و دار و دسته بهش میدادن بسته .با وجود رنج هایی که از کسانی که خودشونو به جبهه + چسبوندن مث پاتر و دار و دسته بازم رفته اون سمت یعنی خیلیییییییی هنر کرده.(از منظر فقهی هم که نگاه کنیم به این حالت میگن جهاد اکبر!!!!![]()
یعنی خیلی خیلی سخت تر و بزرگتر از کاری که محفل انجام میداد ) در ثانی قحطی دختر که نیومده. وقتی با وجود همه بی وفایی ها و رنج های پای عشقش میمونه یعنی خیلی قلب بزرگی داره. همه اینا ستودنیه
ببخشید عامو یعنی شما از رو همین توصیفات فهمیدین جیمز حاصل عشق پیری بوده ؟!
یعنی همین جمله کافی بود فکم بیفته بقیه ش دیگه لازم نبود !!!
شما ترجمه کیو خوندین که توش نوشته بوده عشق پیری ؟! باز کی جنایت ادبی کرده دست برده تو متن ؟!؟!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

یعنی خیلی خیلی سخت تر و بزرگتر از کاری که محفل انجام میداد ) در ثانی قحطی دختر که نیومده. وقتی با وجود همه بی وفایی ها و رنج های پای عشقش میمونه یعنی خیلی قلب بزرگی داره. همه اینا ستودنیه

مثلا ذات اونایی که خوب بود به کجا کشوندشون؟هوم؟
نخواست دیگه آقا نخواست مگه زوره؟حالا همه این وسط راضین شما ناراضی؟
همونجور که من زدم و حداقل انقدر شجاعت داشتم که به خاطرش برم عذرخواهی کنم.
(18.64 KB)