جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

88 کاربر(ها) آنلاین هستند (70 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
88 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

اگر قرار بود با يكي از شخصيت هاي كتاب ازدواج ميكرديد ، آن شخصيت چه كسي بود ؟ چرا؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: اگر قرار بود با يكي از شخصيت هاي كتاب ازدواج ميكرديد ، آن شخصيت چه كسي بود ؟ چرا؟
ارسال شده در: دوشنبه 3 آذر 1393 18:44
نمایش جزئیات
آفلاین
من دوست داشتم با رون ازدواج کنم خیلی ادم باحال و خوبیه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط harrypoter123 در 1393/9/3 18:50:16
فقط اصیلزادگان دارای قدرتند
پاسخ به: اگر قرار بود با يكي از شخصيت هاي كتاب ازدواج ميكرديد ، آن شخصيت چه كسي بود ؟ چرا؟
ارسال شده در: دوشنبه 3 آذر 1393 17:27
نمایش جزئیات
آفلاین
الیوروود.چون خوشم میادازش.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 12 مهر 1393 17:30
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه دختر بودم با هری پاتر چون خیلی شجاع هست
ولی با دخترا هرگز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرتور ویزلی در 1393/7/12 17:35:07
ارسال شده در: پنجشنبه 10 مهر 1393 13:22
نمایش جزئیات
آفلاین
با فرد (چون جرج ازدواج کرد)،با تام رایدل(البته قبل از اینکه بزنه قیافشو داغون کنه),با دراکو(عاشقشششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششم)
سدریک(چون خیلی خوشتیپ و تو دل برو بود)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 10 مهر 1393 08:22
نمایش جزئیات
آفلاین
من هرمیون را انتخاب میکردم . چون خیلی خوشکل و باهوش است و خخخخخخخخخخخخخخخخیلی هم دوستش دارم.
:kiss:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[color=FF3300][font=Arial]�
ارسال شده در: جمعه 28 شهریور 1393 18:09
نمایش جزئیات
آفلاین
من با رون ویزلی اذدواج میکردم چون هم شوخ طبعه هم (هه) مو قرمزه من از مو قرمزی ها خوشم میاد مثل شاهزاده مریدا! البته اگر پسر بودم راستش با لونا لاوگود ازدواج میکردم چون به نظرم خیلی باحاله و برای ماجراجویی پایه است همچنین خوب ، وقتی تنهایی و هیشکی به حرفات گوش نمیکنه اون درکت میکنه و دلداریت میده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 28 شهریور 1393 13:11
نمایش جزئیات
آفلاین
دراکو^^
من همیشه علاقه ی شدیدی که بین اون خانواده ی مالفوی وجود داشتو تحسین میکردم...به خاطر همدیگه به لرد خیانت کردن...خوشتیپ هم که بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وارد نشوید

بدون کسب اجازه صریحی ازطرف
ریگولوس ارکتوروس بلک
ارسال شده در: جمعه 28 شهریور 1393 10:30
نمایش جزئیات
آفلاین
آی خدا!
چرا همه میخوان با منو جرج مزدوج شن؟ من خودم بودم (البته اگه زن بودم) با هری مزدوج میشدم (اما چون من زن نیستم دوست داشتم با هرماینی مزدوج بشم رولینگم باید یه کاری برا من میکرد خو! همه سرو سامون کرفتن من مردم! رولینگ بترکی الهی)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
میجنگم، زیرا من...

یک ویزلی ام

خوشحالم از تیم کارآگاهان بیرون آمدم و خداحافظ را گفتم! خداحافظ جن خانگی!!!
ارسال شده در: جمعه 28 شهریور 1393 09:50
نمایش جزئیات
آفلاین
نویل پسر خیلی خیلی خوب و مودبی بود.فرد و جرج هم خیلی شوخ و شاد و سرزنده بودند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Underfed Vulture

قبل از صحبت کردن فکر کنید.
قبل از فکر کردن مطالعه کنید.

ارسال شده در: چهارشنبه 19 شهریور 1393 18:09
نمایش جزئیات
آفلاین
من که عاشق هری پاترم معلومه دیگه با هری پاتر چون خیلی دوسش دارم بعد چون معروفم هست خیلی خوبه البته چون زن داره شوهرجینی حالا دیگه نمیشه اگه زن نداشت حتماازش خواستگاری میکردم (خخخخخخ)
البته نویلم خوبه یعنی از همه جهت عالیه یکیش اینه که مادرشوهر نداری معروفم هس منم ازش خوشم میاد .(خخخخخخ)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!