جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

18 کاربر(ها) آنلاین هستند (17 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
18
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  111 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  228 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  227 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  312 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  220 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re:اعضا سایت خودشونو معرفی کنن
ارسال شده در: پنجشنبه 30 مهر 1383 19:53
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا من حیفم اومد اینجا چیزی ننویسم چون به طرز خیره کننده ای مشابهت داریم من و آقای اسنیپ

اول اینکه منم معتاد دیدن باکس آفیس و کلا آمار در مورد فیلم و کتاب و فروش اونها هستم و علاوه بر یاهو چون باکس آفیس جهانی نداره تو جاهای دیگه هم میرم دنبال اینا

دوم اینکه کتاب مورد علاقه منم 4 و دو هستش و از هر دو خیلی خوشم میاد

سوم اینکه منم اولین سایتی که رفتم ماگل نت بود البته قبلش با هری پاتر آشنا شده بودم چون خیلی به کتاب علاقه دارم اوایل ژانر علمی تخیلی رو به خصوص توی دبیرستان که کتابای آیزاک آسیموف و آرتور سی کلارک رو تقریبا کتابی نیست که نخونده باشم چون عادتی دارم که همه کتاب های نویسنده مورد علاقم رو میخونم
اینم یه سایت برای دیدن آمار فیلم ها که انگلیسی نیست و آلمانیه ولی خیلی کارش درسته در زمینه دادن آمار فروش و بودجه فیلم چه بازیگری چقدر دستمزد گرفته و غیره :
http://christianspoo.com/worldwide.html

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
Re:اعضا سایت خودشونو معرفی کنن
ارسال شده در: پنجشنبه 30 مهر 1383 15:15
نمایش جزئیات
آفلاین
خب از قرار معلوم بايد دوباره خودم رو معرفى كنم.

متاسفانه من يه زمانى اعتياد شديد داشتم به اينكه حداقل هفته اى 3,4 بار Box Office ياهو موويز رو زير رو كنم , يه روز تبليغات يه فيلم به اسم Harry Potter and the Sorcerer's Stone نظرم رو به خودش جلب كرد تقريبا بيشتر بازيگرهاى فيلم بچه هاى 10 , 12 ساله بودن و خب با توجه به اينكه من خيلى در مورد بازيگرهاى هاليوود مىدونستم يه كم عجيب بود كه تاحالا اسمى از اونها نشنيده بودم البته بين بازيگرهاى بزرگتر اسمها اشنايى مثل ريچارد هريس به چشم مىخورد . در هر حال فيلم حدود اواخر ابان اكران شد و فروش واقعا وحشتناكى داشت . من هم تصميم گرفتم توى گوگل هرى ياتر سرچ كنم و اطلاعات ديگه اى از اون به دست بيارم , خوشبختانه همين سرچ باعث شد من متوجه بشم كه اصل اين فيلمها از روى كتابهايى به همين اسم گرفته شدند , و در ضمن با خيلى از سايتهاى هرى ياترى اشنا شدم و در خيلى از اونها عضو فعال شدم , اون زمان من با ايدى snapel توى ماگل نت عضو شدم يادم مىاد اون وقتها در بهترين حالت حداكثر 100 نفر همزمان انلاين مىشدن در حاليكه الان بعضى وقتها به 2000 نفر هم مىرسه.
چون فكر نمىكرم كتابها به فارسى ترجمه شده باشند زياد دنبالش رو نگرفتم تا يه روز كه براى خريد چند تا كتاب رفته بودم انقلاب اتفاقى كتاب رو ديدم و همشون رو خريدم.
شايد براتون عجيب باشه اما كتاب مورد علاقم تالار اسراره كه بيشتر از بيست و پنج بار خوندمش , تقريبا اكثر قسمتهاى كتابها رو حفظ هستم (باور نداريد مىتونيد به topic كاراگاهان سايت قسمت تالار اصلى مراجعه كنيد).

در مورد خودم هم 17 ساله و ساكن تهران هستم . دوستان نزديكم به من مشكى يا بلك مىگن و عاشق و ديوانه كتاب خوندن هستم.
تقريبا از هر قالبى كتاب خوندم اما مباحث مورد علاقم تاريخ ايران باستان (مخصوصا سلسله ماد) و تاريخ جنگهاى صد ساله , رمانها و نمايش نامه هاى كلاسيك به خصوص نوشته هاى شكسپير (حدود بيست تا كتاب ازش خوندم) , داستانهاى علمى تخيلى از جمله نوشته هاى استانيسلاو لم و ايزاك آسيموف , و بالاخره فانتزيهاى جادويى مثل هرى پاتر هستش.
ديگه علاقه زيادى به حضور در سايتهاى مختلف و عضويت در اونها دارم ( معمولا سايتهاى هرى پاترى انگليسى و سايتهاى بازى رو ترجيه مىدم)

از تنها چيزى هم كه متنفرم ارسالهاى دو خطى و بىمعنى توى فرومه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در صورتي كه تمايل داريد تئورى جذابى درباره حوادث كتابهاى 6 , 7 بخوانيد لطفا بهhttp://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=668&forum=29 مراجعه كنيد.
Re: اعضا سایت خودشونو معرفی کنن
ارسال شده در: پنجشنبه 30 مهر 1383 13:19
نمایش جزئیات
آفلاین
salam
من امیر هستم!!!!
15 ساله که 5 روز دیگه میشم 16
من هری پاتر رو از سال 78 می شناسم!!!
الکی رفته بودم کتاب فروشی که یهکتاب دیدم اسمش
هری پاتر و جام آتش بود...
ازش خوشم امد.بابام گفت که نمی خونی ها(آخه من خیلی اون موقع کم کتاب می خوندم)ولی من گفتم نه قول می دم می خونم!
به هر حال خریدیم و من که اصلا اهل کتاب خوانی نبودم 5روزه تمومش کردم!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
د=دنیای
ا=آزا
ارسال شده در: پنجشنبه 30 مهر 1383 12:58
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بنده از ذکر اسمم خود داری میکنم چون نمیخوام همه بدونن خوب اگه خواستین بدونین سر جلسه ها بیاین 21 سالمه تریپ خر خون نه فقط تو جادوگران تو همه جا ضمنا با هری پاتر خیلی قبل فیلمش آَشنا شدم وقتی هنوز معروف نبود من از کتاب فروشی زیاد کتاب میخرم و میخونم از اسمش خوشم اومد خریدمش حالا هم دست کم هر کدوم از جلداشو 5 بار خوندم که چه عرض کنم خوردم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: پنجشنبه 30 مهر 1383 12:20
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من مونی ام اما در حقيقت اسمم افسانه است ۱۵ سالمه و رشته رياضی ام..هری پاترو از وقتی کلاس دوم راهنمايی بودم می شناسم و عاشق داستان های اونم..از فيلم هاشم خوشم مياد..به جادوگرانم خيلی احترام می ذارم اما تازگی ها به من و چند تا ديگه گير می ده و نمی تونم پيام بگذارم..انشا الله از اين به بعد بتونم

راستی می دونم که يک لوپين محترم ديگه هم هست واسه همين من همون مونی ام..شايد چون به مهتاب علاقه زيادی دارم ..

از شخصيت هرميون و هری و ران و جينی و مونی و تنکس خيلی خوشم مياد..اميدوارم بتونم از اين به بعد تو انجمن ها پيام بدم ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آن روز همايون كه به عالم قفسي نيست..
اي مرغ گرفتار بماني و ببيني...
ارسال شده در: چهارشنبه 29 مهر 1383 14:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من عسلم.14 15 سالمه.ا...خوب من كتاب رو از يكي از دوستام گرفتم و وقتي خوندم عاشقش شدم.بعد هم من عاشق كتاب و فيلم و داستانم :bigkiss:
فارسي شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پ.آلبوس دامبلدور در 1384/7/27 23:58:39
««دلبستگی من به جادوگران و ""اعضایش"" بیشتر از اون چیزیه که فکرش رو میکنید»»
دامبل جمله ?
من فاطمه هستم 15 سالمه از وقتي که هري پاتر حتي تو ايران نيومده بود اسمش رو در روزنامه ها مي شنيدم و همش مي گفتم هري پاتر چه تحفه ايي که کليد کردن به اون من اولش فرمان ققنوس رو خوندم با ترجمه ي بهارک رياحي پور( وسط امتحانات ترم اول دوم راهنمايي بعدش دوستم رو هم مجبور کردم که بخونه(با پس گردني ) بعد هم يه هري پاتريست شدم با سايت جادوگران هم از طريق سايت گوگل اشنا شدم :bigkiss:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 10 مهر 1383 21:33
نمایش جزئیات
آفلاین
بچه ها اینجا شخصیت اصلی خودتون رو معرفی کنید ! مثلا این ولدمورت میاد میگه من ولدمورتم 17 ساله ! بابا اسم کوچیک + سن خودتون رو بگید کفر نمیشه که !

من سعید 20 سالمه ، سال سوم عمران ، اولش هری پاتر برای من فرقی با هری قاطر نداشت . از اینکه این همه پول گیره نویسندش اومده حرصم در میومد ! اما بعدش که شیطون منو وسوسه کرد رفتم کتابشو کش رفتم از کتابخونه عمومی شهر ، ایول بابا خوشم اومد .

یک کمی هم کامپیوتر سرم میشه و عضو ارکستر موسیقی شهر کرمانشاه هستم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سایت جامع اطلاع رسانی سخت افزار ایرن
رییس مجمع جادوگران مبارز
شغل قبلی : دزد و بازیگر در مجموعه فیلمهای
ارسال شده در: جمعه 10 مهر 1383 15:54
نمایش جزئیات
آفلاین
من پرشین هستم دوم راهنمایی درس میخونم با هری پاتر حدود دوماهه که آشنا شدم یه هفته شبا بیدار میموندم و میخوندم جام آتشو که داشتم میخوندم وقتی ولدمورت از تو پاتیل اومد بیرون دستشوییم گرفته بود ولی جرات نداشتم برم بعد تموم که شد پاشدم رفتم دستشویی بعدم خودمو به خواب زدم که مامانم برای نماز بیدار شد ببینه من خوابم
ارباب حلقه هام خوندم همه رو ولی زیادهمچینی خوشم نیمود
راستی هر کی بگه دخترم یا پسرم یه جایزه داره راست میگم والا 5 ساعت اینترنت میدم بهش البته باید دلیل بیارید واسه حرفتون چون پرشین هم اسم پسره هم دختره(فقط پیام شخصی)

از این سایتم خیلی خوشم اومده فقط میشه یکی بگه برتا جور کینز اسلیترییه یا گریفندوری؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 مهر 1383 22:06
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا باشه! ما هم میگیم! من صدرا هستم سال دوم ! 16 ساله...

به هر حال بنده ولدمورت هستم! نگید چرا اینقد کم پست داره! من شناسه مو عوض کردم! 210 تا پست داشت بارتی بیچاره!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?