شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
به نظر من ولدمورت دیگه مرده شاید اگر یه نواده ی دیگه ای داشته باشه سالازار که اونم پلیدی رو انتخاب کنه و از مشنگ ها بدش بیاد و بخواد دنیا رو داشته باشه اینجوری میشه گفت : باز یه ولدمورت دیگه
ممکنه زنده بشود یا شاید هم زنده نشود ممثلا ممکنه دلفی از ازکابان فرار کنه و یه زمان برگردان دیگه پیدا کنه و با استفاده از اون بتونه کاری کنه که ولده مورت زنده بمونه.
تا بحال به اينكه خود هري يه جان پيچ هست و اين دليلي ميشه كه ولدمورت زنده باشه فكر نكرده بودم
ولي خوب اگه يادت باشه تو قسمت 6، گوي پيشگويي گفت كه بين ولدمورت و هري يكيشون ميميره. خوب پس دليلي نداره تا ولدمورت زنده باشه
یه دلیل حتمی دارم که ولدمورت زنده است...البته اگه خانم رولینگ منطقی عمل می کردند!... ببینید لرد نمیخواسته که هری جان پیچ شه اما شده... و گفته شده که لرد 7 تا جان پیچ ساخته... خب پس حله دیگه!یه جان پیچ هنوز وجود داره پس لرد زنده است... در ضمن اگه میگید جان پیچ ها با هری میشن 8تا!خب پس ممکنه 9 یا 10 یا 11 یا... تا جان پیچ وجود داشته باشه... فقط خواستم منطقی باشم!:D
برای ولدمورتی که حاضره خون تکشاخ بخوره ، حاضره بچه 1 ساله رو بکشه و ... خیلی هم می صرفه که یک جان پیچ دیگه بسازه.
از کجا میخوای مطمئن بشی . ما میتونیم هزار تا حدس بزنیم ولی مدرکی نداریم که ثابت کنیم حدس هامون درست بوده . بنابراین ساختن یک جان پیچ دیگه توسط ولدمورت به نظر من هم منطقی میاد ، ولی دلیلی ندارم که ثابت کنم .
اما ، دلیلی دارم که میتونه ثابت کنه حدس شما غلطه. دامبلدور توی کتاب ششم اگه اشتباه نکنم دقیقا گفته بود که ولدمورت تا وقتی جان پیچ داره ، نمی میره . خب ، پس اگر هنوز جان پیچی داشت باید زنده میموند یا دوباره به روح تبدیل میشد . ولی ولدمورت در کتاب هفتم مُرد ؛ پس جان پیچی نداشته که اون رو برگردونه ( تا نوزده سال بعد هم دیدیم . )
به نظر من رولینگ این نوزده سال بعد رو به سه دلیل نوشته : 1) اینکه مشخص کنه که پلیدی تموم شده و ولدمورت بر نگشته. 2) مشخص کردن شخصیت های جدید. 3) تموم کردن کتاب، به صورت خوب!
پس من شخصا فکر میکنم که ولدمورت امکان نداره دوباره زنده بشه. تازه ، هیچ تابلویی هم نداره که بتونه از طریق شخص دیگه ای به کارهاش ادامه بده. سنگ رستاخیز هم توی جنگله .
تاپیک رو هم قفل میکنم چون این پست های آخری ارزشی شدن ؛ و بحث هم مشخصه که چی هست. امکان بازگشت لردسیاه ، دیگه وجود نداره.
ویرایش پرسی ویزلی : جمع بندی تاپیک در اینجا زده شد !