پاسخ به: جشن تولد شانزده سالگی جادوگران
ارسال شده در: دوشنبه 30 دی 1398 03:13
تولد نقش: 1393/06/30
آخرین ورود: جمعه 17 آذر 1402 01:25
از: شهری که کودک نداشت.
مجدداً سلام.
خب دوستان بناست که پنجشنبهی این هفته یعنی سوم بهمن به مناسبت تولد سایت دور هم جمع بشیم.
مکان حدودی تولد کافهای اطراف خیابان کریمخان، نزدیک متروی هفت تیر خواهد بود.
ساعت حدودی هم از سه و نیم تا هر موقع دعوا بشه.

شاید برای تنها اومدن کمی اذیت باشیم، پس اجازه داریم با خودمون یه دوست یا یه همراه بیاریم، صرفا عالی میشه اگر با مسئولین برگزاری -یعنی من و هوریس- هماهنگ کنیم که بتونیم آمار کیک و پذیرایی رو داشته باشیم.
ممکنه عدهای به هر دلیلی، حضورشون مشروط به حضور والدینشون باشه، یا اقلاً اطلاع والدین. هیچ مشکلی نیست. در این صورت میتونید والدینتون رو به عنوان همون همراههایی که بالاتر گفتم بیارید، یا اطلاعات تماسی برگزارکنندهها رو بهشون بدید.
مورد دیگر هم کیک تولد هست. احتمالاً به رسم هر سال یک کیک هم تهیه کنیم و مجدداً به رسم هر سال، هزینهی تهیهش رو بین هم تقسیم کنیم. با توجه به تعدادمون هزینهش چیز عجیب و غریبی نمیشه. احتمالاً بسیار کمتر از ده هزار تومان. این مبلغ اضافه بر مبلغیه که هرکس بابت سفارش چیزی که میخواد، به کافه میده.
حالا لطفاً هرکس که مایله پنجشنبه توی دورهمی شرکت کنه بهم پخ بده. یا اگر تو تلگرام بهم دسترسی داره، اونجا بهم مسیج بده. اونجا رو سریعتر چک میکنم.
اگر هم شک دارید به اومدن و از روی خجالتیبودن و گوشهگیری نمیخواید بیاید، بهم پخ بدید که قانعتون کنم همهمون شبیه همیم و خوش خواهد گذشت.
«میشه قسمت کرد، جای اینکه جنگید، میشه عشقو فهمید، باهاش خندید
میشه سیاه نبود، سفید نکرد. میشه دنیا رو باهمدیگه ببینیم رنگیمنو حس میکنی؟ نه؟ نه! تو سینهت دیگه شده سنگی.
و سنگین. و سنگینتر بیا روی سطح برای روز بهتر...»