سلام.
همون طور که هنگام ثبت نام عرض کردم، بنده پوششی روکشی جوششی رویشی ای بیش نیستم! بنابراین منتظر برنامه و این داستانا نباشین، اومدم پاچه این و اون رو بگیرم که شما روش یه افکت «رررررررر! حلال اولسون» بذارین و تو جادوگرامتون پخش کنین فقط.
در ستاد برادر هاگرید یک پستهایی رویت میشه که باعث جوشش خون بنده و هجومش به نواحی دورافتاده و رویش تیغ و خار در اون نواحی میشه که متاسفانه باید بگم این خار گریبان شما رو خواهد گرفت و توی شما فرو خواهد رفت آقای تراورز!
ما به مدت یک سال شاهد گشادی نجومی بودیم. با وزیری مواجه بودیم که از فرط فراخی در نقش سیاهچاله عمل میکرد آنجایش! یعنی عضو بود که به عنوان کابینه وارد ساختمان وزارت میشد، بعد تا پایش را در کارگروهها میگذاشت، یک دفعه جذب این ساهچاله میشد و به عدم میپیوست! و حالا چه میبینیم؟
نقل قول:
اوه اوه اوه اوه! خونده پررویی نجومی! (خونده = کسی که اهدای خون انجام میدهد)
آقا ما به دوستان گفته بودیم بیاین امسال یکم ریلیتی تو شو انتخاباتی داشته باشیم ... فکر نمیکردیم در این حد موفق عمل کنن. متاسفانه شما دقیقا به کثیفی سیاستمداران حقیقی صحبت میکنی آقای تراورز. به کثیفی شخصی که 20 ساله میگه وزیر مطلقا هیچ اختیاری نداره، بعد میاد برای وزارت ثبت نام میکنه، بعد که رد صلاحیت میشه، دک و دهنش بازه و زرزر میکنه. دقیقا به کثیفی همونی که رییس شورای فلان بود و گفت من صبح جمعه از تصمیم شورا با خبر شدم. دقیقا به کثیفی همون که دو دوره تو روی مردم نیگا کرد و گفت «ما اومدیم که خانمها آزاد باشن و اگر میخواین تو بند نباشین راهی جز رای دادن به ما ندارین»، و حالا به دیگران کنایه میزنه که «عه! چی شده خانما خوب شدن؟» به کثیفی «تَکرار»!
و اما ... نظرت چیه یکم حقیقت رو مرور کنیم و بذاریم کنار داستان سرایی شما که میخواد بگه زمین کج بود و آسمون ابری بود و دستای من رو بستن و فلان؟
نقل قول:
انتظارات متناقض و دخالت های زیاد توی امور هم دیگست که باعث رخ دادن خیلی از کدورت ها، لفت دادن ها میشه.
به انتظارات و دخالتها میرسیم. اما جا داره یادآوری کنم که شما حتا یک لحظه هم نبودی که بخوای لفت بدی! کدوم فعالیت انجام ... نه اصلا شروع شد که با رخ دادن دخالتها رها بشه؟ شما از لحظهی اول یک 0 مطلق بودی که حالا با این توجیهات عالیه فقط داری به O نزدیکتر میشی.
نقل قول:
از طرفی وزیر اختیاری نداره و باید کارهایی که ازش انتظار دارن انجام بشه و از طرف دیگه ازش کار جدید میخوان.
این در مورد دورهی خودته یا دورهی آتی برادر؟ اگر دورهی آتی رو مدنظر قرار دادی، بنده پیشاپیش از طرف همهی اعضا بهت قول میدم هیچ کس هیچ انتظاری از وزیر آینده نداشته باشه. نه که تصمیم بگیریم انتظار نداشته باشیما ... دیگه نمیتونیم اصلا. سطح انتظارات از وزیر، در تاریخ سایت، به قبل و بعد از دولت شما تقسیم میشه. میدونی چرا؟ چون وزیر آینده، اگر هیچ کاری هم نکنه ... هیچی! دو پله از شما جلوتره. چون عمرا کسی بتونه اندازهی شما، وعدهی انتخاباتی بده. وزیر آینده، بدون این که خودش گفته باشه «ال میکنم بل میکنم»، هیچ کاری که نکنه، یک پله از شما جلو میافته چون صحبتای اتخاباتیش «زر زر» محسوب نخواهد شد. دیگه این که بعید میدونم کسی با وقاحت و خونده پررویی شما پیدا بشه که اگه هیچکاری نکنه، هنوز دهنش باز باشه. وزیر هیچکاری نکنندهای که کالیبر خودشو گردن در و دیوار و آسمون و زمین ننداره، یه پلهی دیگه هم از شما جلوئه.
پس خیالت راحت! هر کی که تو نباشه، میذاریم رو سرمون و حلوا حلوا میکنیم. بی هیچ توقعی.
نقل قول:
موزه ای که اهمیت اصلی رو توی این سایت داره
باز هم همون نکته. نسخه برداری عین به عین از روشهای نخنمای سیاستمداران واقعی؛ این قسمت: آدرس غلط!
شما سفرهی رولهای ملت رو از سوژه خالی گذاشتی. واسه اشتغالشون به طرحها و مسابقات و ایدهها، قدمی ورنداشتی. شما بین مردم و اعضا حضور نداشتی که ببینن وزیری بینشون هست ... و حالا همونقدر کثیف که دوستانتون بیرون سایت، تمام این دردها رو رها میکنن و از «حجاب» و «کنسرت» و «حضور در استادیوم» و «ربنا» دم میزنن که حواسها رو به آدرس غلط پرت کنن، جز موزه حرفی برای گفتن نداری.
من به شما امیدی ندارم چون میدونم از سر نادونی نیست، خودتو به نفهمیدن زدی که این حرفو میزنی. بنابراین از اعضا میخوام یه بار دیگه این جمله رو بخونن. یه بار دیگه. نه ... جان من ... یه بار دیگه! موزه اهمیت اصلی رو توی این سایت داره؟ :| =]] :[[ :/ :-O ^____^ #&^%$*@!
هیچ توضیحی لازم نیست واقعا ...
نقل قول:
از وزارت منتقل شده به ویزنگاموت که خب علنا نیمی از کارهای وزارت میخوابه و اهمیت وزارت به صرف انتخاباتش خلاصه میشه
بیا یه کمی تاریخ بخونیم.
انتخابات وزارت از سال 84 توی سایت برگزار میشه. (16 سال)
فعالیتهای موزه از سال 92 شروع شده و به طور رسمی سال 93 تاسیس شده. (7 سال)
در این 7 سال، در دورهی 3 یا 4 وزیر موزه به طور جدی به روز رسانی شده.
حالا ... با عنایت به کلام گهربار جنابعالی، Vazirs before 93 be like:
برنامهی بعدی این ستاد: در ادامهی روکش سفید کشیدن بر پیکر وزیر سابق، در مورد ناظر موزه در دورهی ایشون و داستانی که در مورد دخالت میگن، شفافسازی کامل انجام خواهد شد. پیشاپیش از اون ناظر بزرگوار عذرخواهی میکنم که با نشر اکاذیب ما رو مجبور به بازگو کردن برخی حقایق میکنن!