جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

33 کاربر(ها) آنلاین هستند (20 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
33 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: یکشنبه 20 دی 1383 10:11
نمایش جزئیات
آفلاین
بلاتریکس عزیز لطفا یک کم فکر کن بعد حرف بزن
-------------
تو به فکر همه چیز هستی غیر از ارتش جادوی سیاه که در حال فرو ریزی و یک عده آدم اومدن که همینجوری الکی تاپیک باز میکنند و چرت و پرت میگند........

با صراحت میتونم بهت بگم که پست و مقام تو رو کور کرده و همش دوست داری مدیر بشی و ضد حال بزنی ولی در اصل اینجور نیست......

تو بیشتر از همه باید به فکر ارتش باشی البته دوست داشتی هم به فکر نباش میل خودته........

به جای اینکه وزارت خونه و هاگوارتز رو بیای سروسامون بدی(که بعید میدونم)یک کم هم به فکر گروهت باش.....

نکته ی بعدی اینکه.....عزیزه من وقتی میای پیام میکنی فکر میکنی لج من در میاد نه عزیزم من دیگه مثل قبلا نیستم و دیگه واسم مهم نیست که میخوای با من لج کنی.....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 20 دی 1383 10:03
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب...بازم از موضوع منحرف شدیم..اشکال نداره...
من یه طرح و پیشنهاد داشتم...خواستم اینجا مطرح کنم ...که هر کی خواست کمک کنه بدونه باید چی کار کنه...
طی پست هایی که در نحوه اجرای رول پلیینگ زدم و هری زحمت کشید اوردش اینجا یه کمشو...خاستم یه تکونی به بخش رول پلیینگ سایت بدم.به همین منظور چند تا ایده رو روش دارم کار می کنم...حالا چند تاشو می گم...ببینم کسی نظری داره..یا دوس داره..یا حالشو داره کمک کنه یا نه..

1.فعال شدن مراکز مهم جادوگری...یعنی هاگوارتز و وزارت سحر و جادو....به چند نفر ادم خوش فکر جهت راه انداختن طبقات مختلف این سازمان نیازمندم...و یه ابرفورث یا یه دامبل یا یه مینروای سرحال اومده برای راه انداختن هاگوارتز و همچنین اساتید برای درس دادن و صد البته دانش آموز برای در کلاس بودن!

2. یه چیز دیگه راه انداختن زندان آزکابان هست...که یه کم توش مشکلات داره که دارم سعی می کنم راه حلی براش پیدا کنم...

3. طرح ریختن یک بازی بین دو گروه گریف و اسلی...در واقع مثه کتاب 5...توی تالار اسرار پیشگویی بود....یه طرحی بریزیم ....یه مدت مثلا 2 ماهه زمان بزاریم و یه امتیاز شیرین!
بعد مسابقه شروع میشه...اگر گریف ها تونستن نزارن ما به اون رمز...یا حالا یه چیز که هنوز نمی دونم چی! دست پیدا کنیم..اونا امتیاز رو میگیرن..و در غیر اینصورت ما...
اینم در دست بررسی و کاره

4. سیستم راه افتادن بانک گرینگاتز...که پرانگز عزیز روش کار می کنن...و حقوق گرفتن کارمندان وزارت و اینا...

5. راه افتادن گروه غارتگران
6.طرحی که باهاش مخالفت شده با دلایلی ولی امیدوارم بشه جوری تغییرش داد که با چیزی تناقض نداشته باشه؛ یعنی طرح وارد شدن چند شناسه با نام های ناشناس و غریبه و چی می دونم از این جور افراد...که این به طرح زندان آزکابان بر می گرده.

خوب فعلا همینا...منتظر نظرات و پیشنهاد های شما هستم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 19 دی 1383 11:47
نمایش جزئیات
آفلاین
مثل اینکه شما یادتون رفته این سایت محل گردهمایی دوستداران هری پاتره

لطفا دست از سیاسی بازی بردارید وبه جایی مراجعه کنید که خریدار اینجور مسخره بازیها باشن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
`تصویر تغییر اندازه داده شده

بازنده واقعی کسی است که برای انچه ارزشی ندارد بجنگد وجایی که باید مبارزه کند تسلیم شود.
ارسال شده در: شنبه 19 دی 1383 09:22
نمایش جزئیات
آفلاین
ویکتور جان... سایت رو همین جوری نمی بندن ... دستور لازم داره ... کشکی نیست که هرکی دید دوتا پست سیاسی تو سایته بیان ببندنش....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در جنگ سرباز بی طرف وجود ندارد .....
دامبلدور نمرده ....
ارسال شده در: شنبه 19 دی 1383 08:04
نمایش جزئیات
آفلاین
مگ گونگال عزیز
خواهش میکنم این پستای قبلی رو پاک کن...چون شما از وضعیت داخلی اینجا خبر ندارید....یا فکر کنم اطلاعاتتون کمتر از ما باشه.....حتما اگر کسی اینجارو ببینه سایتو میبنده.....پس لطف کن همه این پستا رو پاک کن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
ارسال شده در: شنبه 19 دی 1383 06:05
نمایش جزئیات
آفلاین
آبرفورث جان
یکی از چیزایی که همه ما در این سایت باید یاد بگیریم این هست که به نظر های همدیگه احترام بذاریم. شاید نظر شخص مقابل رو قبول نداشته باشیم ولی باید به انتخابش احترام بذاریم...حتما دلایل خودش رو دارد... من هم به نظر شما و هم به نظر بقیه دوستان احترام می ذارم و مطمئنم که هر کدومتون دلایل به خصوص خودتون را دارید ، ولی برای اینکه اختلافی پیش نیاد بهتره که بحث رو ادامه ندیم.

آقای گرنجر
این تاپیک یه عمری هست که اینجاست ، شما هنوز نمی دونید ما اینجا چی کار می کنیم؟!

ما در اینجا درباره افرادی که در ایفای نقش هستند بحث می کنیم...هر گونه پیشنهاد... نقد... گفتگو درباره ایفای نقش یک شخصیت ،تا اون شخصیت بتونه بهتر ایفای نقش کنه...

مثلا به نظر من اخیرا شخصیت ریتا اسکیتر خیلی خوب داره ایفای نقش می کنه و خبر هایی که داره توی پیام امروز می ذاره خیلی جالب و جنجالی هست...البته ایشون می تونه کل سایت رو بگرده و هر چه بیشتر خبر تهیه کنه و تقریبا یه دعوای سالمی تو سایت راه بندازه...اگه روش کار کنه خیلی جذاب میشه...چگونه؟! دیگه به خلاقیتش برمی گرده

ویرایش: به درخواست کرام چون ایشون بیشتر آشنا هستند با وضعیت، من پیام های قبلی را حذف کردم...خواهشا دیگه تکرار نشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مک گونگال در 1383/10/19 8:56:15
Minerva McGonagall

Head of Gryffindor House

Deputy Headmistress

Less Expectation , Less Disappointment
ارسال شده در: جمعه 18 دی 1383 22:19
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم! من ميگم هر چي قبلا هم بوده پاك بشه... بهتره اونطوري ولي يادتون باشه كسي نميتونه من رو از عقايدم برگردونه...
لطفا به درخواست من توجه كنين.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 18 دی 1383 17:34
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید پروفسور ......ما اینجا باید در باره ی چی صحبت کنیم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 18 دی 1383 17:23
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور مينروا ‏مک گونگال راست می گه ... با کالین سوبت کردم... متقاعد شدیم که بحث سیاسی نکنیم..... سایت رو می بندن...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در جنگ سرباز بی طرف وجود ندارد .....
دامبلدور نمرده ....
ارسال شده در: جمعه 18 دی 1383 16:35
نمایش جزئیات
آفلاین
اخطار!

بعد از این پیام هر کی بحث سیاسی بکنه پیامش حذف میشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall

Head of Gryffindor House

Deputy Headmistress

Less Expectation , Less Disappointment

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.