خلاصه، هرچی کوفت به سمت مسیر بیراهه زیر بغل مرد پیش برده میشه، عمق فاجعه بیشتر نمایون میشه. جنگلی از موهای تنومدی که هرگز رنگ اره برقی رو به خودشون ندیدن و حتی چندتا میمونم ازشون آویزونن بودن و موز میخورن؛ البته که این تازه اولش بود! بعد جنگل، به دریایی از چرک و عفونت زیر بغل هرپو رسید که چندتا مگس از روش پرواز میکردن و کنارش تو ساحل آفتاب گرفته بودن (چون خب زیر بغل هرپو جزو کشورهای آفتابی نبود و اکثر وقتا در سایه و رطوبت عرق قرار داشت.)
لحظهای که به زیر بغل مالیده شد، موجود مفلوک حس کرد یه لحظه روح از بدنش جدا شد. برعکس تصور همگی شما، کوفتها موجودات خیلی تمیزی هستن. اتفاقا کوفت کوچیکم خیلی تمیزتر و معصومتر از کوفت بزرگ بود حتی. اون توی ذهن کودکانهش تصورم نمیکرد یه روز با همچین فاجعه زیستمحیطیای مواجه بشه.
دقایقی بعد، اسلایم سبز حالا به رنگ قهوهای سوخته دراومده بود و با چشمای ضربدری شده و زبونی که از گوشه لبش بیرون افتاده بود، توسط هرپو با پا به گوشه حموم شوت شد. پیرمرد که حتی پاشو توی وان آب نذاشته بود بعد از چیزی که خودش اسمشو صابون مالیدن گذاشته بود، قری به کمرش داد و در حموم رو به روی ریموس منتظر باز کرد.
- اوه... پوف!
مطمئنی حموم کردی الان؟ به نظر میاد که بیشتر...ریموس یه نگاه به داخل حموم میندازه و بلافاصله میبینه که حموم سفید و تمیز حالا شده رنگ دندونای زرد هرپو و حتی از کاشیاش هم نمونههای زیگیلای دماغ پیرمرد زده بود بیرون.
- این حموم دیگه اون حموم سابق نمیشه! بیا بریم پیرمرد. تو درست بشو نیستی!
اونا رفتند و کوفت که حالا شده بود خسته و کوفته رو گوشه حموم رها کردن تا اینکه یهو یه پسر خیلی کوچولو در حالی که با تسترال خیالیش پیتیکو پیتیکو، بالا و پایین میپرید به جلوی حموم رسید. از اونجایی که خیلی کنجکاو بود که چرا حموم انقدر بو میده با دقت از تسترالش پیاده شد و وارد حموم شد که چشمش به کوفت افتاد.
- هی کوین، تا هرپو رو میبرم توی اتاقش و بر میگردم توی حموم نریا... مریض میشی بچه. پوف... اون فاجعه اتمی رو فقط باید بیام با اسید قوی پاکسازی کنم!
- چشم عمو ریموس.

اما این چشم همانا و بغل کردن کوفت بیمار همانا و بعد تصمیم برای پرستاری ازشم همانا! اگر کوفت میدونست که یه بچه ۳ ساله که سوپ رو غذا نمیدونه اما بستنی رو چرا، داوطلب شده تا ازش پرستاری کنه، ترجیح میداد همون گوشه حموم به درد خودش بمیره!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج










