جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
صفحه اصلی خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
آنلاین‌ها
اطلاعیه مدیریت
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
شبکه پرواز
فن‌ فیکشن‌ها

آنلاین‌ها

40 کاربر(ها) آنلاین هستند (21 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
38
مهمانان
2
اعضا

اطلاعیه مدیریت

تصویر تغییر اندازه داده شده

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

فن‌ فیکشن‌ها

اطلاعیه مرداب هالادورین: فروشگاه چوبدستی‌گستران برای اولین‌بار با ارائه چوبدستی‌های خاص در خدمت شماست! این فرصت استثنایی رو پیش از این که چوبدستی مورد علاقه‌تون خریداری بشه از دست ندین!
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: مجتمع تجاری
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 آبان 1403 21:39
نمایش جزئیات
آفلاین
بانو بلک!

شما نمی‌دونین من به کل جامعه‌ی جادویی دسترسی دارم و هرجایی مگس پر بزنه متوجه می‌شم؟ فکر کردین خبر ندارم پشت سرم چی گفتین؟

حالا چون متوجه اشتباهتون شدین و اینجا تعریف‌های لازمه رو کردین، می‌بخشمتون.
البته اگه نبخشیده بودمتون هم باز شانس آوردین هری پاتری هستم بسیار حرفه‌ای و روابط شخصی رو درگیر روابط کاری نمی‌کنم.

اهم... به کارمون برسیم.

با تشکر از مجوز صادر شده توسط شهردار لندن، اجاره تاپیک ماجراهای مردم شهر لندن به نام تیم پیامبران مرگ از تاریخ 9 آبان تا تاریخ 30 دی ماه ثبت شد.

بر این اساس چون تاپیک خاک‌خورده نیست، 25 گالیون از سرمایه تیم شما کم شد. می‌تونین طبق قوانین هواداری و قوانین اجاره به کسب سرمایه از این طریق بپردازین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1403/8/8 21:43:28
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 آبان 1403 20:40
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود بر تمامی دست‌اندرکاران فدراسیون نوگل شاد کوچک هری پاتر شیطونک

جناب آقای هری پاتر زحمت‌کش

مطابق اطلاعیه‌ی جدید شما، اینجانب به نمایندگی از تیم پیامبران مرگ هماهنگی‌های لازم با سرکار خانم اسکارلت لیشام، جهت اجاره‌ی تاپیک ماجراهای مردم شهر لندن را انجام داده و مجوز مربوطه را کسب نموده‌ام.
لطف بفرمایید این تاپیک را برای هواداران تیم پیامبران مرگ آذین ببندید.

با تشکران فراوان.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
All sins are attempts to fill voids
ارسال شده در: یکشنبه 29 مهر 1403 14:31
نمایش جزئیات
آفلاین
تمامی اعضای فدراسیون؟ تمامیِ... اعضای... فدراسیون؟

بانو بلک این دومین باره که دارین جمع می‌بندین و از "مسئولین" تشکر می‌کنین! بار اول بزرگواری کردم و نادیده گرفتم. ولی دیگه تا کی؟

آیا شما کسی جز منو اینجا می‌بینین که داره زحمت می‌کشه؟ می‌خواین زحمات هری پاتر دست تنهای زحمتکش جادوگران رو به نام چه کسان دیگه ای ثبت کنین هان؟ همین که مدیرا از من بیگاری می‌کشن کافی نیست؟ من شریک ندارم خانوم، همیشه برگزیده بودم و همیشه برگزیده خواهم ماند.

اهم... 400 گالیون از سرمایه تیم پیامبران مرگ برای دو جایگاه VIP و ارتقای کیفیت صندلی‌ها و دروازه‌های مجموعه ورزشی طبقه هفتم جهنم کم شد. از امکانات جدید ورزشگاهتون لذت ببرید!

ولی این ورزشگاه قرار بود جهنمی باشه، نه با تجهیزات پیشرفته‌ی راحتی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 29 مهر 1403 13:39
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود فراوان بر تمامی اعضای فدراسیون کوییدیچ و به ویژه پاسخ‌دهنده‌ی زحمت‌کش به این درخواست

درخواست خرید دو جایگاه VIP و همچنین ارتقای کیفیت صندلی‌ها و ارتقای کیفیت دروازه رو داریم. به هرحال میگن صندلی بهتر باعث خوشحالی هوادارها میشه و دروازه‌ی محکم‌تر باعث آزار و اذیت حریف.

لطفا هوای هوادارهای ما رو داشته باشید.
هزینه‌ش هم که قاعدتا از سرمایه‌ی تیم پرداخت میشه. راه دیگه‌ای نداریم!

با تشکر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 28 مهر 1403 18:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام جناب مرگ.

کارگران رو فرستادم تا به سرعت کیفیت چمن ورزشگاه نقش جهان (در حال تعمیر!) رو بهبود بخشیده و یک جایگاه VIP هم در ورزشگاه تدارک ببینن. امیدوارم جای من اونجا محفوظ باشه.

سرمایه تیم برتوانا و تجهیزات ورزشگاهتون بروز رسانی شد. بر این اساس 200 گالیون از سرمایه شما کسر شد، 2 پست هواداری افزوده شد و قیمت حمایت هوادارانتون هم به 6 گالیون افزایش پیدا کرد.

فقط بهتر نبود اول ورزشگاهتون رو از در حال تعمیر خارج کنین و بعد به تجهیز کردنش مشغول شین؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 28 مهر 1403 14:56
نمایش جزئیات
آفلاین
- تاجر و جهانگرد بزرگ مرگوپولو پس از سالها به مجتمع تجاری بازگشته است!
- چه برایمان آورده‌ای مرگو؟!
- هیچ! آمده‌ام چیزهایی گرفته و ببرم! یک جایگاه وی‌آی‌پی با دو پست بیشتر و همچنین ارتقای کیفیت چمن برای ورزشگاه نقش جهان بپیچید که ببریم، کلی کار داریم!

پ.ن: هزینه‌ش از سرمایه تیم برداشته بشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مرگ در 1403/7/28 15:00:07
MAYBE YOU ARE NEXT

ارسال شده در: شنبه 21 مهر 1403 00:45
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

بنده در حین نگارش پست ‌لیست ورزشگاه‌ها متوجه شدم نمی‌دونم برای ورزشگاهی که تعداد صندلی‌های تماشاگران افزایش پیدا نکرده رو چی باید نوشت و بنابراین تغییراتی به شرح زیر اعمال شد:

نقل قول:
- ورزشگاه در ابتدا 500 نفره در نظر گرفته شده و تنها خرید ورزشگاه، تعداد هواداران رو به 3 نفر افزایش می‌ده.

- هر تیم می‌تونه با توجه به لیست زیر تجهیزاتی برای ورزشگاهش به قیمت هر یک برابر با 100 گالیون خریداری کنه و از امکانات اون بهره ببره که برای خرید هر یک باید به تاپیک گفته شده مراجعه کنه.

1. تعداد صندلی‌های ورزشگاه: ورزشگاه 1000 نفره با 5 هوادار و 7 پست هواداری / ورزشگاه 1500 نفره با 7 هوادار و 10 پست هواداری / ورزشگاه 2000 نفره با 9 هوادار و 15 پست هواداری
2. تعداد جایگاه‌های VIP ورزشگاه: 1 جایگاه با 2 پست بیشتر برای هوادارن / 2 جایگاه با 4 پست بیشتر برای هوادارن / 3 جایگاه با 6 پست بیشتر برای هواداران
3. دیگر قابلیت‌ها: ارتقای کیفیت صندلی‌ها با افزایش 1 گالیونی قیمت حمایت هوادار / ارتقای کیفیت دروازه‌ها با افزایش 1 گالیونی قیمت حمایت هوادار / ارتقای کیفیت چمن با افزایش 1 گالیونی قیمت حمایت هوادار

بر این اساس درخواست کاپیتان بلک به افزایش ظرفیت ورزشگاه به 1500 نفره به قیمت 200 گالیون تغییر پیدا می‌کنه و درخواست کاپیتان مرگ هم به ورزشگاه 1000 نفره به قیمت 100 گالیون.

هزینه‌های مذکور از سرمایه هر دو تیم کسر شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 20 مهر 1403 23:50
نمایش جزئیات
آفلاین
درود!

لطفا استادیوم نقش جهان 500 نفره بشه و هزینه‌ش هم از باقی سرمایه تیم برداشته بشه.

باشد که ملت بیان برای اولین بار از مرگ و تیمش طرفداری کنن. نمیشه که هی هو کردن و صحبت‌های بد و شکایت و...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مرگ در 1403/7/20 23:53:54
MAYBE YOU ARE NEXT

ارسال شده در: پنجشنبه 19 مهر 1403 17:07
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود و صد درود!

لطف بفرمایید، ورزشگاه ما رو به یک ورزشگاه ۱۰۰۰ نفره ارتقا بدید!
هزینه‌ش رو هم از هرآنچه که باقیست می‌پردازیم! با تشکرات ویژه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 18 مهر 1403 13:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

ورزشگاه آمازون به نام تیم اوزما کاپا ثبت و هزینه‌ش از سرمایه تیم کم شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟