آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
متوجهم! ولی چه کنیم که این زوپسنشینان زورگو هستن و اصرار بر پایبند بودن به قوانین و انجام کاغذپوستیبازیهای اداری دارن! شاید یه روزی لازم باشه همگی با هم برعلیهشون کودتـ... چیزه، از لیست مرگتون چه خبر؟
اجاره محدوده آزاد جادوگران به نام تیم برتوانا از 10 آبان تا 30 دی ماه ثبت شد! تاپیک خاکخورده نیست و بنابراین 25 گالیون هم از سرمایه تیمتون کسر شد.
شما نمیدونین من به کل جامعهی جادویی دسترسی دارم و هرجایی مگس پر بزنه متوجه میشم؟ فکر کردین خبر ندارم پشت سرم چی گفتین؟
حالا چون متوجه اشتباهتون شدین و اینجا تعریفهای لازمه رو کردین، میبخشمتون. البته اگه نبخشیده بودمتون هم باز شانس آوردین هری پاتری هستم بسیار حرفهای و روابط شخصی رو درگیر روابط کاری نمیکنم.
اهم... به کارمون برسیم.
با تشکر از مجوز صادر شده توسط شهردار لندن، اجاره تاپیک ماجراهای مردم شهر لندن به نام تیم پیامبران مرگ از تاریخ 9 آبان تا تاریخ 30 دی ماه ثبت شد.
بر این اساس چون تاپیک خاکخورده نیست، 25 گالیون از سرمایه تیم شما کم شد. میتونین طبق قوانین هواداری و قوانین اجاره به کسب سرمایه از این طریق بپردازین.
درود بر تمامی دستاندرکاران فدراسیون نوگل شاد کوچک هری پاتر شیطونک
جناب آقای هری پاتر زحمتکش
مطابق اطلاعیهی جدید شما، اینجانب به نمایندگی از تیم پیامبران مرگ هماهنگیهای لازم با سرکار خانم اسکارلت لیشام، جهت اجارهی تاپیک ماجراهای مردم شهر لندن را انجام داده و مجوز مربوطه را کسب نمودهام. لطف بفرمایید این تاپیک را برای هواداران تیم پیامبران مرگ آذین ببندید.
تمامی اعضای فدراسیون؟ تمامیِ... اعضای... فدراسیون؟
بانو بلک این دومین باره که دارین جمع میبندین و از "مسئولین" تشکر میکنین! بار اول بزرگواری کردم و نادیده گرفتم. ولی دیگه تا کی؟
آیا شما کسی جز منو اینجا میبینین که داره زحمت میکشه؟ میخواین زحمات هری پاتر دست تنهای زحمتکش جادوگران رو به نام چه کسان دیگه ای ثبت کنین هان؟ همین که مدیرا از من بیگاری میکشن کافی نیست؟ من شریک ندارم خانوم، همیشه برگزیده بودم و همیشه برگزیده خواهم ماند.
درود فراوان بر تمامی اعضای فدراسیون کوییدیچ و به ویژه پاسخدهندهی زحمتکش به این درخواست
درخواست خرید دو جایگاه VIP و همچنین ارتقای کیفیت صندلیها و ارتقای کیفیت دروازه رو داریم. به هرحال میگن صندلی بهتر باعث خوشحالی هوادارها میشه و دروازهی محکمتر باعث آزار و اذیت حریف.
لطفا هوای هوادارهای ما رو داشته باشید. هزینهش هم که قاعدتا از سرمایهی تیم پرداخت میشه. راه دیگهای نداریم!
کارگران رو فرستادم تا به سرعت کیفیت چمن ورزشگاه نقش جهان (در حال تعمیر!) رو بهبود بخشیده و یک جایگاه VIP هم در ورزشگاه تدارک ببینن. امیدوارم جای من اونجا محفوظ باشه.
سرمایه تیم برتوانا و تجهیزات ورزشگاهتون بروز رسانی شد. بر این اساس 200 گالیون از سرمایه شما کسر شد، 2 پست هواداری افزوده شد و قیمت حمایت هوادارانتون هم به 6 گالیون افزایش پیدا کرد.
فقط بهتر نبود اول ورزشگاهتون رو از در حال تعمیر خارج کنین و بعد به تجهیز کردنش مشغول شین؟
- تاجر و جهانگرد بزرگ مرگوپولو پس از سالها به مجتمع تجاری بازگشته است! - چه برایمان آوردهای مرگو؟! - هیچ! آمدهام چیزهایی گرفته و ببرم! یک جایگاه ویآیپی با دو پست بیشتر و همچنین ارتقای کیفیت چمن برای ورزشگاه نقش جهان بپیچید که ببریم، کلی کار داریم!
بنده در حین نگارش پست لیست ورزشگاهها متوجه شدم نمیدونم برای ورزشگاهی که تعداد صندلیهای تماشاگران افزایش پیدا نکرده رو چی باید نوشت و بنابراین تغییراتی به شرح زیر اعمال شد:
نقل قول:
- ورزشگاه در ابتدا 500 نفره در نظر گرفته شده و تنها خرید ورزشگاه، تعداد هواداران رو به 3 نفر افزایش میده.
- هر تیم میتونه با توجه به لیست زیر تجهیزاتی برای ورزشگاهش به قیمت هر یک برابر با 100 گالیون خریداری کنه و از امکانات اون بهره ببره که برای خرید هر یک باید به تاپیک گفته شده مراجعه کنه.
1. تعداد صندلیهای ورزشگاه: ورزشگاه 1000 نفره با 5 هوادار و 7 پست هواداری / ورزشگاه 1500 نفره با 7 هوادار و 10 پست هواداری / ورزشگاه 2000 نفره با 9 هوادار و 15 پست هواداری 2. تعداد جایگاههای VIP ورزشگاه: 1 جایگاه با 2 پست بیشتر برای هوادارن / 2 جایگاه با 4 پست بیشتر برای هوادارن / 3 جایگاه با 6 پست بیشتر برای هواداران 3. دیگر قابلیتها: ارتقای کیفیت صندلیها با افزایش 1 گالیونی قیمت حمایت هوادار / ارتقای کیفیت دروازهها با افزایش 1 گالیونی قیمت حمایت هوادار / ارتقای کیفیت چمن با افزایش 1 گالیونی قیمت حمایت هوادار
بر این اساس درخواست کاپیتان بلک به افزایش ظرفیت ورزشگاه به 1500 نفره به قیمت 200 گالیون تغییر پیدا میکنه و درخواست کاپیتان مرگ هم به ورزشگاه 1000 نفره به قیمت 100 گالیون.