پاسخ به: دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ
ارسال شده در: سهشنبه 29 آبان 1403 23:38
تولد نقش: 1403/03/15
آخرین ورود: شنبه 13 بهمن 1403 11:50
از: کجا میدونی داسم زیر گلوت نیست؟
پفففففللررترتپپپپففففترترترخرررپبپبنرنرپبنبنبمینی (*تلاش ناموفق مرگ برای تایپ صدای سوت و ترساندن اهل محل)
درود پاتر!
نترس! ایندفعه هم ازون دفعه ها نیست و راحت میتونی زیر شنلت پنهان بشی، و به این خیال باشی که من یه تکه از لباس و شنل خودم رو نمیشناسم و خیلی راحت در امانی و از همین قبیل چرندیات...
اومدم جاروی انتخابی تیم برتوانا رو به نمایندگی از این تیم اعلام کنم. ما جاروی دوست و رفیق قدیمی عزیزم، قصاب رادیویی رو انتخاب میکنیم که شهاب ۱۴۰ هست و ما استفاده از سوژه فرعی "آسیب زدن" رو منع میکنیم.
آسیب از هر نوعی و به هر نحوی ممنوعه! آسیب روحی، جسمی و... در هر صورت عمدی و غیر عمد ممنوعه! امیدوارم همگی حواسشون به این قضیه باشه که وقتی ذکر میشه "آسیب زدن" منظور کلیت موضوعه و هرگونه زیر شاخه هم محسوب خواهد شد و ممنوع خواهد بود.
سرگرمی خوبه! نه؟ بپر بپر هم خوبه خانوم بلک! منتهی توی ورزشگاه خودتون... ما قراره توی ورزشگاه نقش جهان بازی کنیم و موظف به رعایت موازین و مقررات هستیم. پس لطفا بپر بپر نکنید. مردم خوابن! ما اینجا مریض داریم...
من قند دارم. و تیم برتوانا از جایزه پنهان هواداری مسابقه قبل یعنی جایگاههای ویآیپیش هم استفاده خواهد کرد.
با تشکر از محاسبات بینقص و منطقانه شخص شخیص مسئول!