جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  223 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  310 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  212 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: پيام امروز
ارسال شده در: جمعه 25 دی 1383 13:34
نمایش جزئیات
آفلاین
آمبريج و خود زني :
گزارش هاي رسيده حاكي از اين است دلورس جين آمبريج بازرس عالي رتبه ي هاگوارتز اقدام به خودزني كرد وي پس از اجراي طلسم كريسياتوس (يا يك همچين چيزي بر روي خودش به سنت مانگو منتقل شد . پزشكان و پرستاران بيمارستان امراض و بيماري هاي جادوي سنت مانگو اعلام كردند دلورس ديگر خوب نمي شود و اميدواريم از اين بد تر نشود .
------------------------------------------------------
وزغ در سنت مانگو
پس از تحقيق هاي فراوان و شكايات همراهان بيماران حاضر در سنت مانگو در اين بيمارستان وزغي وجود دارد كه موجب ناراحتي حضار شدهاست از وزارت سحر و جادو تقاضا داريم به اين موضوع رسيدگي كنند. (اين وزغ شباهت زيادي به خانم ةمبريج داره )
با تشكر
ريتا اسكيتر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ريتا اسكيتر خبر نگار سابق و ويژه ي نشريه ي وزين پيام امروز در همه جا نزديك شماست
------------------------------------------
ارسال شده در: جمعه 25 دی 1383 12:29
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آنلاین
بازگشت آنلاين فاج در وزارت شايعه است!
بر طبق آخرين اخبار فاج هنوز وارد وزارت خانه نشده و اين شادي فردي به نام شكلبوت را در پي داشته است.. اما در اقدام خطرناكي كه روزنامه‌نگاران ما انجام داده و جان خود را به خطر انداخته اند ما توانستيم يك مصاحبه با آقاي فاج(به دور از حضور آمبريج) داشته باشيم كه با هم ميبينيم:
فاج: سلام... بونگا بونگا!
خبرنگار: ببخشيد اصولا اول خبرنگار سلام ميكنه... خب نظر شما در مورد وزارت چيه؟
فاج: من بزودي بر تخت وزارت خواهم نشست و هيچ سياهي هم نميتونه جلوي منو بگيره
خبرنگار: خب اين خبر درسته كه شما ميخواين جين دولوروس آمبريج رو معاون خودتون بكنين؟
فاج: بين خودمون بمونه بونگا! اصلا از اين وزغ مسخره خوشم نمياد... من دوست دارم معاونم يه كمي خوشمزه تر باشه... آخه كلاتو قاضي كن! راضي ميشي يه وزغو بخوري؟
در اين لحظه كه اين حرف از دهان فاج بيرون آمد آمبريج وارد اتاق شد و به ناچار خبرنگاران ما بيرون رفتند.. البته بعدا صداي بمب از اتاق فاج بيرون مي‌امد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: جمعه 25 دی 1383 12:19
نمایش جزئیات
آفلاین
به گزارش خبرنگر دلربای پیام امروز ریتا اسکیتر .. وزیر فاج اوهو اوهو به وزارت بازگشتند ...
این پیام را به همه ی جادوگران تسلیت .. ببخشید تبریک میگم ...

---------------------
و این گونه بود که فاج دوباره در صندلی قدرت نشست
دری درین:
بازگشت فاج !!!

-----------
اما آیا بر صندلی خواهد ماند ؟ آیا آمبریج معاون خواهد شد ؟

------
پی نوشت : بابا خنگ بازی در نیارین .. این یک شورشه برای متحول کردن سایت و در ضمن برای آگاهی شما :
آمبریج کسی نیست جز :
ونوس : هوق ؟
هرمیون : خیر ... کسی نیست جز بلا (bala)> برای اینکه هری ایراد نگیره !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
world has changed...I feel it in the water...I feel it in the earth...I smell it in the air... much that once was is lost... for none now live to remember it
ارسال شده در: جمعه 25 دی 1383 11:25
نمایش جزئیات
آفلاین
شايعه شايعه

به گفتهي وزارت سحر و جادو:
فاج هيچ گاه به وزارت سحر و جادو باز نگشته بلكه اين فقط يك شايعه از سوي دلوروس امبريج هست كه هنوز فكر مي كند همه كاره است!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 25 دی 1383 10:49
نمایش جزئیات
آفلاین
بازگشت فاج

پیام امروز:

به خبرگزاری ما از وزارت خانه..ما امروز شاهد بازگشت پرغرور کورنیلیوس فاج به وزارت خونه و بازپسگیری وزارت هستیم...
کونیلیوس فاج که پارسال به دلایلی ساختگی که توسط کینگزلی شکلبولت تدارک دیده شده بود محکوم شده بود و از وزارت خلع شده بود...و سپس تحت طلسم فرمان به ادم خواری مشغول بود..دیشب توسط دلورس جین آمبریج معاون ارشد وزیر از این طلسم ازاد شدند و به آغوش جامعه ی جادوگری بازگشتند...
فاج: من واقعا خوشحالم که بار دیگر روی این صندلی(صندلی وزارت را با دست نشان می دهد در تصویر)می شینم و با کمک شما جامعه جادوگری رو می گردونیم...من...(اشک میریزه...)من واقعا از همه شما متشکرم...از کسانی که وقتی ادم خوار بودم خوردمشون حلالیت می خام...(اوهو اوهو اوهووووو)
آمبریج: بله..اهم اهم اهم...وقتی من رسیدم ایشون در حال پختن ونوس بودند..من از در وارد شدم و ایشون را با یه گله ادم های دور از تمدن دیدم...من ایشون رو با یک طلسم قوی باستانی که از گاندالف د وایت...یاد گرفته بودم ازاد کردم...و ایشون رو به نزد جامعه جادوگری بازگردوندم...

فاج به وزارت بازگشت

طفره زن:

کورنیلیوس فاج..وزیر قبلی ما امروز در میان شور و شوق مردم به وزارت خانه رسید...ناگفته نماند که در عکسی که از وی گرفته شده ایشون دست در دست آمبریج می باشند..
به ریش مرلین که آمبریج معاون خواهد شد...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلورس جین آمبریج
سازمان ملل جادوگری!
سفیر صلح.
ارسال شده در: جمعه 25 دی 1383 01:27
نمایش جزئیات
آفلاین
به گزارش خبر نگار چو چانگ

امبريج بلاخره حواسش رو بدست اورده و فكر ميكنه كه هنوز بازرسه و معاون اول وزير سحر و جادوئه!

در نتيجه داره واسه همه توبيخيه مينويسه و جالب اينجاست كه چو هم مشتاق مجازات توسط اونه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: جمعه 25 دی 1383 00:57
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آنلاین
نقل قول:

دلورس جین آمبریج نوشته:
اخطاریه و توبیخیه!

از دفتر: معاون وزیر سحر و جادو...دلورس جین آمبریج
به: دفتر روزنامه پیام امروز

جناب سردبیر محترم روزنامه پیام امروز...نظر به حمایت های همه جانبه وزارت و شخص اینجانب از شما...خبری که در شماره ی امروز خود درج کرده اید به روابط دوستانه ما لطمه وارد کرده است...و اگر این خبر کذب و دروغ در شماره ی ویژه ای تکذیب نشود..دیگر انتظار هیچ گونه کمک و حمایتی رو از جانب وزیر...یا وزارت نداشته باشید...

به ریش مرلین قسم که دیگر رنگ کمک رو از طرف من نخواهید دید...

امضا
دلورس جین آمبریج
معاون ارشد وزیر
بازرس عالی رتبه هاگوارتز

نميدانم اين توبيخيه به سمت چه كسي بود؟ ولي بهرحال من يكي اون خبر رو تكذيب مي‌نمايمك!

طبق اخبار دريافتي جين دولارس آمبريج دچار بيماره آبله مرغان شده است و به همين دليل نصف زندان بانان آزكابان از قيافه زيبا شده‌ي دولوروس تا فرط مرگ قهقهه زدند و در اين بين 13 زنداني كشته و 14 زخمي داشتيم كه 270 نفر آنها از شياطين جنون بوده‌اند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: پنجشنبه 24 دی 1383 21:26
نمایش جزئیات
آفلاین
هييييييييييييييييييييييييييييييي بچه ها بياين اينجا
ميخواد ما رو بترسونه!!!

سوسك و لاوندر وريتاو ديپت و جك : كي؟
اينيگو :‌آمي ديگه
سوسك :‌آها
اينيگو : ما خودمون يه پا ديميتور هستم اگه ميخواي ما رو بندازي آزكابان بنداز
به درك
و اينو مطمئن باش بعد از 10 دقيقه فرار ميكنيم!!!!!!!!
ريتا : آره پس چي من كه خودم به شكل سوسك در ميارم و لاي نرده ها.....
سوسك : منم با ريتا ميرم!!!!
اينيگو : پس بچه ها همگي با هم!!!!
همه : كريسياتوس..........

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

آوادا کداورا! طلسمی با دو چهره!
ارسال شده در: پنجشنبه 24 دی 1383 19:25
نمایش جزئیات
آفلاین
بازگشت فاج

به گزارش خبرگزاری قبیله...فاج از طلسم فرمان ادم خواری توسط آمبریج ازاد شد و به وزارت خانه برگشت...از جزئیات این واقعه خبری در دست نیست....

پیوست:خبر از کافه مادام پادی فوت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلورس جین آمبریج
سازمان ملل جادوگری!
سفیر صلح.
ارسال شده در: پنجشنبه 24 دی 1383 18:40
نمایش جزئیات
آفلاین
جوابیه

از: دفتر معاون ارشد وزیر
به:دفتر روزنامه پیام امروز

نظر به خبری که در شماره ی امروز خود مبنی بر ممنوعیت استفاده از کلماتی در سایت درج کرده اید..و توضیحی که خواسته بودید...این جوابیه را دریافت می کنید...

با توجه به استفاده ی گسترده از کلمات رمزی نامبرده شده در خبر...و همچنین مورد استفاده بودن این کلمات به وسیله ارتشی بر ضد وزارت خونه به نام ارتش دامبلدور...استفاده این کلمات ممنوع اعلام می شود...
و همچنین مجازات های سختی در انتظار استفاده کنندگان از این کلمات است...ممکن است در مواردی حتی زندان آزکابان نیز در نظر گرفته شود.

و شایان ذکر است که در صدد هستم تا جوخه ی بازجویی را راه اندازی کنم تا بر تالارهای دانش آموزان نظارت بیشتری داشته باشم...

با تشکر
دلورس جین آمبریج

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلورس جین آمبریج
سازمان ملل جادوگری!
سفیر صلح.